TV spored DIVA


18. januar 2020 - 24. januar 2020
06:00 Zakon in red - Zločinski naklep, 2008
 • Igrajo: Vincent D'Onofrio, Kathryn Erbe, Jamey Sheridan, Courtney B. Vance, Dana Wheeler-Nicholson, Michael Stuhlbarg, Mariann Mayberry, Eric Bogosian - Režija: Bill Norton.
  Law & Order: Criminal Intentsezona 7, epizoda 5Zda
06:50 Božična menjava, 2017
 • Igrajo: Candace Cameron Bure, Eion Bailey, Mark Deklin.
  Switched for ChristmasEnojajčni dvojčici (Cameron Candace Bure) se odločita, da za božič zamenjata vlogi - in na koncu preživita najlepši božič v življenju.
08:40 Nebeški božič, 2016
 • Igrajo: Kristin Davis, Eric McCormack, Shirley MacLaine.
  A Heavenly ChristmasZaradi prezgodnje smrti se Eve (Kristin Davis) znajde v nenavadnem položaju: postala je božični angel z nalogo, da pomaga nesrečnežu.
10:30 Baletni božič, 2016
 • Igrajo: Briana Evigan, Corey Sevier, Karissa Vacker, Jeremy Howard, Travis Van Winkle, Brooke Burns, Sean Stone, Sascha Radetsky, Sophia Lucia - Režija: Michael Feifer.
  A Nutcracker ChristmasBaletka Lily (Amy Cracker) vzgaja nečakinjo Sadie, ki ji ponudijo glavno vlogo v Hrestaču - toda balet režira Lilyjin nekdanji fant.
  .
  IMDb ocena: 5.5/10
12:20 Božični zaplet, 2018
 • Igrajo: Vanessa Lachey, Brendon Zub, Corina Akeson.
  A Twist of ChristmasZaradi gneče v trgovini z igračami se nakupi samohranilke in samohranilca pomešajo in potem morata starša sodelovati, da rešita božične praznike.
14:10 Božič v Evergreenu, 2017
 • Igrajo: Ashley Williams, Teddy Sears.
  Christmas in EvergreenVeterinarka si ob snežni krogli zaželi, da bi imela najbolj romantičen božič v življenju, vendar se stvari ne odvijejo po njenih pričakovanjih.
16:00 Božič v Evergreenu - Pisma Božičku, 2018
 • Igrajo: Jill Wagner, Mark Deklin, Holly Robinson-Peete, Barbara Niven.
  Christmas in Evergreen: Letters to SantaKo se Lisa za božič vrne v domači kraj in ugotovi, da so priljubljeno trgovino z mešanim blagom zaprli, prebivalce pozove, da bi trgovino rešili.
17:50 Veterankin božič, 2018
 • Igrajo: Sean Faris, Eloise Mumford, Miriam McDonald.
  A Veteran's ChristmasKo se nekdanji marinki Grace pokvari avtomobil, sprejme ponudbo sodnika, da ostane čez božič v njegovem penzionu, dokler vozila ne popravijo.
19:40 Božični spomini, 2018
 • Igrajo: Christina Milian, Mark Taylor, Jaime M. Callica.
  Memories of ChristmasNoelle izve, da je njena pokojna mama za praznično okrasitev hiše, ki jo je zdaj Noelle podedovala, najemala Davida.
21:30 Božična Skrivnost, 2014
 • Igrajo: Shenae Grimes-Beech, Keegan Allen, Amanda Thomson, Brett Dier, Megan Hutchings, Kaitlyn Leeb, Sidney Leeder, Bethany Joy Lenz, John Reardon, Susan Hogan - Režija: Jonathan Wright.
  The Christmas SecretV življenje samohranilke se prikrade čarobnost, ko v prometni nesreči dva tedna pred božičem reši življenje neke ženske.
  .
  IMDb ocena: 5.3/10
23:20 Pravljični božič, 2013
 • Igrajo: C Thomas Howell, Haylie Duff, Sheree J Wilson.
  A Fairytale ChristmasZda