TV spored DIVA


17. januar 2020 - 23. januar 2020
06:00 Zakon in red - Zločinski naklep, 2007
 • Igrajo: Chris Noth, Alicia Witt, Eric Bogosian, Michael O'Keefe, Devon Gummersall, Kate Hodge, Cameron Bowen, Julianne Nicholson - Režija: Jean de Segonzac.
  Law & Order: Criminal Intentsezona 7, epizoda 16Zda
06:50 Trije praznični repki, 2011
 • Igrajo: Julie Gonzalo, Kelly Stables, K.C. Clyde, Alley Mills, Bruce Davison, Alexandra Peters, Gattlin Griffith - Režija: Joe Menendez.
  3 Holiday TailsKo se Lisa preseli na Florido, da bi pobegnila od preteklosti, naleti na bivšega fanta Davida in po nesreči uniči njegovo snubitev druge ženske.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10
08:40 Božično veselje, 2018
 • Igrajo: Danielle Panabaker, Matt Long, Lucia Walters.
  Christmas JoyUspešna tržna raziskovalka Joy se za božič vrne v domači kraj, da bi teti pomagala okrevati po operaciji, nato pa naleti na staro ljubezen.
10:30 Božič v Evergreenu, 2017
 • Igrajo: Ashley Williams, Teddy Sears.
  Christmas in EvergreenVeterinarka si ob snežni krogli zaželi, da bi imela najbolj romantičen božič v življenju, vendar se stvari ne odvijejo po njenih pričakovanjih.
12:20 Božič v Evergreenu - Pisma Božičku, 2018
 • Igrajo: Jill Wagner, Mark Deklin, Holly Robinson-Peete, Barbara Niven.
  Christmas in Evergreen: Letters to SantaKo se Lisa za božič vrne v domači kraj in ugotovi, da so priljubljeno trgovino z mešanim blagom zaprli, prebivalce pozove, da bi trgovino rešili.
14:10 Donenje božičnih zvonov, 2018
 • Igrajo: Emilie Ullerup, Josh Kelly, Mark Humphrey.
  Christmas Bells are RingingSvobodna fotografinja prosi prijatelja iz otroštva za pomoč, zato da bi ujela rok za veliko božično fotografsko naročilo.
16:00 Božične posode, 2019
 • Igrajo: Jeni Ross, Tara Yelland, Markian Tarasiuk.
  Christmas JarsNovinarka razkriva skrivnost božičnih kozarcev - posod, napolnjenih z denarjem, ki jih neznana oseba daje ljudem, potrebnih pomoči.
17:50 Delovni božič, 2018
 • Igrajo: Brooke Nevin, Michael Cassidy, Andrea Brooks.
  Jingle Around the ClockElli načrte za božič prekriža delo. Če želi napredovati, mora združiti moči z oglaševalcem Maxom, ki pa ima zelo drugačen pristop do praznikov.
19:40 Z ljubeznijo, božič, 2017
 • Igrajo: Emilie Ullerup, Aaron O'Connell, Rebecca Davis.
  With Love, ChristmasSodelavca, ki dobita nalogo, da pripravita zasnovo za vrhunski božični oglas, spoznata, da sta odlična partnerja.
21:30 Maggijin božični čudež, 2017
 • Igrajo: Jill Wagner, Luke Macfarlane, Lauren Guci.
  Karen Kingsbury's Maggie's Christmas MiracleMati samohranilka, ki le s težavo usklajuje službene in družinske obveznosti, se zaljubi v inštruktorja, ki ga najame za sina.
23:20 Domov za božič, 2017
 • Igrajo: Catherine Bell, Victor Webster, Matreya Fedor.
  Home for Christmas DayMlada ženska začne razmerje na daljavo z vojakom na misiji, čeprav ji mama to dobronamerno odsvetuje.