Spodaj

Spodaj, 2013
grozljivka
Beneath, ZDA, 89 min Imdb ocena: 5.5 Žanr: grozljivka Igrajo: Brent Briscoe, Kurt Caceres, Eric Etebari, Jeff Fahey Režija: Ben Ketai Avtorji: Patrick Doody, Chris Valenziano Jezik: angleški
Spodaj - Beneath

Slovenski opis filma:

Skupina rudarjev je ujeta 180 metrov pod zemljo, potem ko se nekje udrejo tla. Zrak je vse bolj strupen in čas se izteka. Loteva se jih norost in znesejo se drug nad drugim. Po resničnih dogodkih.Surova psihološka srhljivka, ki so jo navdihnili resnični dogodki, se odvija 180 metrov pod zemljo – kjer je ujeta skupina rudarjev po tistem, ko so se udrla tla premogovnika in jim zaprla izhod. Zrak postaja vse bolj strupen in čas se izteka; na plano pa prihajajo najtemnejše plati človekove notranjosti. Mož se loteva norost in naposled se znesejo drug nad drugim. Še slabše je, ko začenjajo slišati skrivnostne glasove in jih mučijo grozljivi prividi. Trupla umrlih se kopičijo, preživeli pa morajo ugotoviti, kdo ali kaj jim v resnici streže po življenju.

Originalni opis filma:

A crew of coal miners becomes trapped 600 feet below ground after a disastrous collapse. As the air grows more toxic and time runs out, they slowly descend into madness and begin to turn on one another.