Zapohani Oliver

Zapohani Oliver, 2014
komedija
Oliver, Stoned., ZDA, 90 min Imdb ocena: 4.1 Žanr: komedija Igrajo: Brea Grant, Pete Gardner, Briana Lane, Ryan Malgarini Režija: Tom Morris Avtorji: Jaz Kalkat, Tom Morris Jezik: angleški
Zapohani Oliver - Oliver, Stoned.

Slovenski opis filma:

Neodgovorni, večino časa zadeti Oliver, ki je nekako izgubil dragoceno starinsko vozilo, je primoran v krajo sladoledarskega tovornjaka – da bi s pomočjo svojih odbitih prijateljev našel avtomobilskega tatu, preden bo prepozno.Neodgovorni 26-letni Oliver je večino časa zadet. Mladenič ni ravno vzor odraslosti in zrelosti: živi v kleti pri svojem očetu, kar mu omogoča zavidljivo zbirko različnih pip za marihuano. Z vidika prijetno počasnega Oliverja mu gre v življenju kar dobro. Dela v očetovi avtopralnici in zasluži dovolj za sprotno zalogo opojnih snovi. Nekega dne, ko je še posebej zadet, se mu zgodi katastrofalna napaka: medtem ko se z dragocenim starinskim vozilom vrača iz avtopralnice, ga prime, da bi si privoščil prigrizek pri potujoči cestni obedovalnici – a ko se vrne k avtomobilu, na svojo grozo odkrije, da so ga medtem ukradli. Paničen ukrade sladoledarski tovornjak in se odpravi na noro potovanje, da bi s pomočjo svojih odbitih prijateljev našel avtomobilskega tatu, preden bo prepozno. Na poti sreča kopico čudaških likov in eden od njih bo za vselej spremenil njegovo življenje.

Originalni opis filma:

The world's biggest stoner, Oliver, loses a high profile car, forcing him to steal an ice cream truck and enlist his wacky friends to help track down the thief before it's too late.