TV spored HBO 2


13. maj 2021 - 19. maj 2021
06:00 Poišči me v Parizu III., 20. del
 • Find Me In Paris Iii. Ep. 20 - Rescue Mission, 2020
 • Lena Grisky, ruska princesa in študentka baletne šole pri pariški operi, po nesreči odpotuje v času iz leta 1905 v sedanjost. Hitro se mora prilagoditi razmeram, če naj ohrani skrivnost in se skrije pred nevarnimi Časovnimi zbiralci.20. del: Lena in Nico se morata skrivaj pritihotapiti v Urad, da bi rešila Romy.
 • Igrajo: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell, Režija: Rob Burke, Ronan Burke
06:30 Lepotica in zver, film
 • Beauty And The Beast (2017), 2017
 • Mladi princ (Dan Stevens) je uročen v podobo Zveri in osvobodi ga lahko le iskrena ljubezen. Priložnost se ponudi, ko spozna Bello (Emma Watson), edino človeško dekle, ki je obiskalo njegov grad, odkar je podlegel uroku.Z oskarjem nagrajeni režiser filmov "Sanjske punce" in "Somrak saga: Jutranja zarja" Bill Condon prinaša igrano, celovečerno različico brezčasne Disneyjeve ljubezenske zgodbe o uročenem princu in prikupni lepotici. Iznajdljiva mladenka Bella (Emma Watson) se po očetovi nezgodi znajde v ujetništvu Zveri (Dan Stevens), srhljivega živalskega bitja, ki dekle zapre v svojo graščino. S pomočjo uročenih hišnih pomočnikov Bella spoznava tragično preteklost in nezavidljivo usodo Zveri, vendar naposled uvidi, da se pod grozljivo zunanjostjo skriva trpeče in prijazno srce. Glasba, ples in veselje postopoma odpirajo pot ljubezni, ki lahko edina konča zlovešče prekletstvo.
 • Igrajo: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Režija: Bill Condon
08:35 Bacek Jon: Dobrodošli pri Jonu, film
 • Shaun The Sheep: Mossy Bottom Shorts (compilation) Eps. 01-15, 2012
 • Pridružite se najbolj iznajdljivemu in priljubljenemu televizijskemu backu v novi seriji pustolovščin na kmetiji, kjer se smeh in zabava nikoli ne končata.Pridružite se najbolj iznajdljivemu in priljubljenemu televizijskemu backu v novi seriji pustolovščin na kmetiji, kjer se smeh in zabava nikoli ne končata. Ovčja druščina se bo lotevala streljanja kalčkov skupaj z nesramnimi pujsi, ki imajo vedno na zalogi dovolj potegavščin, nesrečnih poskusov z zmaji in igre namiznega tenisa, ki jih bo pahnila na nepričakovano potovanje. Karkoli se zgodi, je zabava z backom Jonom na čelu zagotovljena. Čaka nas 14 novih epizod, v katerih se bodo živali učile risanja, na kmetiji igrale košarko in priredile prijateljsko nogometno tekmo. Na malega Jona pazi Timi, medtem ko gre njegova mama po nakupih, vendar medtem stvari hitro uidejo nadzoru.
08:55 Hobit: Nepričakovano potovanje, film
 • The Hobbit: An Unexpected Journey, 2012, avantura, IMDb ocena: 7.8
 • Bilbo uživa življenje v mirni in zakotni Šajerski, ko nekega dne na njegova vrata potrka čarovnik Gandalf. Z njim so tudi škratje, ki naj bi se obema pridružili na poti, da zmaju Smaugu odvzamejo izgubljeno škratje kraljestvo Erebor.Režiser fantazijske sage Gospodar prstanov nas znova popelje v Srednji svet, v čas pred vojnami za prstan Mogote. Mladi hobit Bilbo uživa življenje v mirni in zakotni Šajerski, ko nekega dne na njegova vrata potrka čarovnik Gandalf. S seboj pripelje druščino trinajstih škratov pod vodstvom neustrašnega Thorina, njihov načrt pa je pohod proti Samotni gori, kjer se želijo spopasti z zlobnim zmajem Smaugom. Bilba premaga radovednost in v nasprotju s hobitsko zapečkarsko tradicijo se odpravi na nepozabno dogodivščino s škrati. Pot jih popelje v Divjino in skozi zahrbtno pokrajino, kjer mrgoli goblinov, orkov in vargov, prvič pa se srečajo tudi s skrivnostnim in zloveščim bitjem, ki ga vsi poznajo le pod imenom Nekromant.
 • Igrajo: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, Režija: Peter Jackson

več
Hobit: Nepričakovano potovanje, film
11:40 Viktorija, 8. del
 • Victoria Ep. 08 - Young England, 2016
 • Biografska drama predstavlja zgodnja leta vladavine ene največjih britanskih kraljic. Resnične dogodke iz kraljičinih dnevnikov vpleta v slikovit portret njene preobrazbe iz impulzivne 18-letnice v spoštovano vladarico. Po scenariju priznane pisateljice Daisy Goodwin je nastala epska upodobitev življenja ene največjih vladaric v zgodovini Velike Britanije. Z visoko produkcijsko vrednostjo in nadarjeno igralsko zasedbo se serija napaja pri resničnih dogodkih, opisanih v sila natančnih kraljičinih dnevnikih, ki jih vpleta v slikovit portret njene preobrazbe iz impulzivne 18-letnice v spoštovano vladarico, ženo, mater in voditeljico svetovnega imperija. Bogata in značajsko pestra pripoved sega od najvišjih ravni kraljevega dvora do njegovega nižjega osebja in služinčadi: zgodba o strastnih ljubezenskih razmerjih, igrah moči in naklonjenosti, v sredini katerih stoji lik nove kraljice – močne, zapletene in odločne ženske, ki mora nekako postati trajna in politično vplivna ikona. 8. del Visoko noseča Viktorija se trudi ohraniti svojo neodvisnost za vsako ceno, dokler je ne prestraši neposredna grožnja njenemu življenju. Zoperstavi se pretirano zaščitniškemu Albertu, medtem ko se trudi postaviti obveznosti do svojega ljudstva in države pred lastne potrebe.
 • Igrajo: Jenna Coleman, Catherine Flemming, Daniela Holtz, Nell Hudson, Tom Hughes, Režija: Olly Blackburn
12:30 Prijatelji, 15. del
 • Friends Ep. 15 - The One With The Stoned Guy, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.15. del: Monica pripravi gurmansko jed za lastnika restavracije, ki išče novega kuharskega šefa, vendar on na žalost ni povsem pri sebi.
12:50 Prijatelji, 16. del
 • Friends Ep. 16 - The One With The Two Parts, Part 1, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.16. del: Joey se zaljubi v sestro dvojčico Phoebe, zaradi česar se ta počuti zanemarjeno. Ross ima pomisleke o starševstvu, ko se s Carol in Susan udeleži tečaja Lamaze. Prva polovica epizode v dveh delih.
13:10 Prijatelji, 17. del
 • Friends Ep. 17 - The One With The Two Parts, Part 2, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.17. del: Rachel si zvije gleženj, vendar nima urejenega zdravstvenega zavarovanja, zato prepriča Monico v izmenjavo identitete, da bi lahko izkoristila njeno zavarovanje. Potem ko sestra dvojčica Phoebe stre srce Joeyju, skuša Phoebe to popraviti. Druga polovica epizode v dveh delih.
13:40 Ko gre vse po zlu, film
 • Downhill (2020), 2020
 • Potem ko so med družinskimi počitnicami v Alpah komaj ušli mogočnemu plazu, se ameriški poročeni par (Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell) znajde v zakonski krizi. Na novo morata ovrednotiti svoj odnos in skupno življenje.Ameriška družina Billie, Pete in njuna sinova so na počitnicah v švicarskih Alpah, ko se med zajtrkom na terasi prestižnega smučarskega letovišča z bližnje gore sproži mogočen plaz. Kar naj bi bila načrtna in skrbno nadzorovana turistična atrakcija, se v nekem trenutku zdi strašljivo pristna in smrtno nevarna situacija. Prašnata belina se zgrne nad ljudi, Billie skuša svoja otroka zaščititi s telesom, Pete pa pograbi mobilnik in strahopetno pobegne od mize. Ko se čez nekaj trenutkov snežna meglica razblini, se navidez pomirjen vrne in skuša dajati vtis, da se ni zgodilo nič posebnega. Vendar se med zakonca zdaj prikrade občutek odtujenosti in porušenih družinskih vrednot. Na novo morata ovrednotiti svoj odnos in skupno življenje, posebej pa Petovo vlogo moža, očeta in moškega.
 • Igrajo: Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Zach Woods, Zoë Chao, Miranda Otto, Režija: Nat Faxon, Jim Rash
15:05 Tiho nasledstvo, film
 • Silent Legacy (aka. Tiho Nasledstvo), 2021
 • Bolgarska koprodukcija dokumentarca programa HBO Europe "Tiho nasledstvo" pripoveduje zgodbo o moči družine, odraščanju in prevzemanju odgovornosti, ko se morata mati in hči soočiti z največjim izzivom v njunem življenju.Velikodušna in prijazna učiteljica v šoli za gluhe otroke Tanya nenadoma zboli. Prisiljena je povsem spremeniti vse v svojem življenju. Njena hči Kathy se takoj odloči stopiti na mesto svoje matere. Kathy vodi šolo in skrbi za svojo najstniško sestro. Za 21-letnico brez izkušenj je to velika življenjska preizkušnja. Bosta družina in moč prijateljstva dovolj, da bosta mati in hči prestali ta izziv?
 • , Režija: Petya Nakova
16:10 Vohunčka, film
 • Spycies, 2019, risani, IMDb ocena: 5.5
 • Maček Vladimir in podgana Hector, v vsem različna tajna agenta, skušata priti do zaupnega tovora, ki so ga ukradli neznani roparji, se odkupiti kot vohuna in naposled rešiti svet, ki se je nenadoma znašel na robu propada.Posebni agent maček Vladimir je najboljši vohun tajne službe, vendar ima težave pri upoštevanju ukazov nadrejenih. Na posebni nalogi se znajde na oddaljeni tehnološki ploščadi na morju, kjer varujejo zaupni tovor Radiuzite, za pomočnika pa ima samo ekscentričnega vohunskega začetnika, podgano Hectorja. Ko tja vdrejo roparji in ukradejo skrivnostno snov, morata maček in podgana združiti moči, čeprav si ne bi mogla biti bolj različna. Najti morata ukradeni tovor, se odkupiti kot vohuna in naposled rešiti svet, ki se je nenadoma znašel na robu propada.
 • , Režija: Guillaume Ivernel, Zhiyi Zhang

več
Vohunčka, film
17:50 Prijatelji, 15. del
 • Friends Ep. 15 - The One With The Stoned Guy, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.15. del: Monica pripravi gurmansko jed za lastnika restavracije, ki išče novega kuharskega šefa, vendar on na žalost ni povsem pri sebi.
18:15 Prijatelji, 16. del
 • Friends Ep. 16 - The One With The Two Parts, Part 1, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.16. del: Joey se zaljubi v sestro dvojčico Phoebe, zaradi česar se ta počuti zanemarjeno. Ross ima pomisleke o starševstvu, ko se s Carol in Susan udeleži tečaja Lamaze. Prva polovica epizode v dveh delih.
18:35 Prijatelji, 17. del
 • Friends Ep. 17 - The One With The Two Parts, Part 2, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.17. del: Rachel si zvije gleženj, vendar nima urejenega zdravstvenega zavarovanja, zato prepriča Monico v izmenjavo identitete, da bi lahko izkoristila njeno zavarovanje. Potem ko sestra dvojčica Phoebe stre srce Joeyju, skuša Phoebe to popraviti. Druga polovica epizode v dveh delih.
19:00 Semenj ničevosti, 6. del
 • Vanity Fair Ep. 06, 2018
 • Nova priredba literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja se odvija v času Napoleonovih vojn. Zgodba spremlja Becky Sharp, ki se skuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe.Nova priredba slovite literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja "Semenj ničevosti" se tokrat odvija v burnem času Napoleonovih vojn. Zgodba spremlja mlado Becky Sharp (Olivia Cooke), ki se skuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe. Njena osupljiva pripoved o nepridipravih, zločinih, veselju, ljubezni, prevarah, smehu, goljufijah, prepirih in plesu jo popelje vse do dvora britanskega kralja Jurija IV., skozi bitko pri Waterlooju, mimo strtih src in izgubljenih bogastev.
 • Igrajo: Olivia Cooke, Tom Bateman, Johnny Flynn, Martin Clunes, Claudia Jessie, Režija: James Strong
19:45 Semenj ničevosti, 7. del
 • Vanity Fair Ep. 07, 2018
 • Nova priredba literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja se odvija v času Napoleonovih vojn. Zgodba spremlja Becky Sharp, ki se skuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe.Nova priredba slovite literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja "Semenj ničevosti" se tokrat odvija v burnem času Napoleonovih vojn. Zgodba spremlja mlado Becky Sharp (Olivia Cooke), ki se skuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe. Njena osupljiva pripoved o nepridipravih, zločinih, veselju, ljubezni, prevarah, smehu, goljufijah, prepirih in plesu jo popelje vse do dvora britanskega kralja Jurija IV., skozi bitko pri Waterlooju, mimo strtih src in izgubljenih bogastev.
 • Igrajo: Olivia Cooke, Tom Bateman, Johnny Flynn, Martin Clunes, Claudia Jessie, Režija: James Strong
20:35 Umri kdaj drugič, film
 • Die Another Day, 2002, akcijski, IMDb ocena: 6.1
 • Agent 007 James Bond (Pierce Brosnan) preiskuje povezavo med teroristom iz Severne Koreje in zlonamernim milijarderjem, ki posluje z diamanti. Skrivnost slednjega pa je uničevalno orožje, ki naj bi ves svet spravilo na kolena.Po vrsti dvajseta misija priljubljenega filmskega vohuna Jamesa Bonda se z njim v ujetništvu začne v demilitarizirani coni, ki ločuje Severno in Južno Korejo, s spektakularnim pregonom z vozilom na zračni blazini čez minsko polje. Od Hongkonga do Kube in Londona se agent 007 preganja po vsem svetu, ko si prizadeva razkrinkati izdajalca in preprečiti vojno katastrofalnih razsežnosti. Pot mu prekrižata Jinx in Miranda Frost, ki bosta odigrali ključni vlogi v njegovi pustolovščini. Na vroči sledi za smrtonosnim bogataškim megalomanom Gustavom Gravesom in njegovim neusmiljenim pribočnikom Zaom Bond pripotuje na Islandijo, naravnost v zlikovčevo oporišče, iz ledu zgrajeno veličastno palačo. Tam na lastni koži izkusi mogočnost novega smrtonosnega orožja.
 • Igrajo: Pierce Brosnan, Halle Berry, Toby Stephens, Rosamund Pike, Rick Yune, Režija: Lee Tamahori

več
Umri kdaj drugič, film
22:45 Nočno življenje, film
 • Nightlife, 2020, komedija, IMDb ocena: 5.7
 • Točaj Milo spozna dekle svojih sanj, Sunny, in jo povabi na zmenek. Vse gre kot po maslu, a ko se prikaže njegov lahkomiselni prijatelj Renzo, se romantični večer sprevrže v noro pustolovščino po berlinskem nočnem življenju.Točaj Milo (Elyas M'Barek) spozna dekle svojih sanj, čedno Sunny (Palina Rojinski), in jo v usodnem trenutku povabi na zmenek. Vse gre kot po maslu, a ko se prikaže njegov lahkomiselni prijatelj Renzo (Frederick Lau), se romantični večer v dvoje nenadoma sprevrže v noro pustolovščino po berlinskem nočnem življenju, v kateri trojica beži pred nasilneži. Če bosta Milo in Sunny preživela prvi zmenek, ne bo nič več omajalo njune ljubezni.
 • Igrajo: Elyas M'Barek, Palina Rojinski, Frederick Lau, Leon Ullrich, Grit Boettcher, Režija: Simon Verhoeven

več
Nočno življenje, film