TV spored HBO 3


24. oktober 2021 - 30. oktober 2021
06:00 Oceanovih trinajst, film
 • Ocean's Thirteen, 2007, kriminalni, IMDb ocena: 6.9
 • Trinajst je nova dvanajstica v odličnem tretjem delu živahne kriminalke dveh nagrajencev z oskarjem Georgea Clooneyja in Stevena Soderbergha. Danny Ocean (George Clooney) in preostala ekipa imajo lahko samo en razlog, da se lotijo zelo tveganega ropa igralnice – zaščititi morajo enega svojih članov. Da jim bo uspelo pobrati ves denar, bodo potrebovali več kot le srečo. Neusmiljeni lastnik igralnice Willy Bank (Al Pacino) ni niti pomislil na to, da sreča ni njegovi strani, ko je naletel na Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), prijatelja in mentorja Dannyja Oceana, in ga v kritičnem stanju spravil v bolnišnico. Bank se je uštel. Morda mu je uspelo načeti prvotno ekipo Oceanovih enajst, vendar preostali še vztrajajo in – smola pa taka – imajo povod, da ga porazijo v noči, ki bi morala biti zanj najbolj zmagovita: med velikim odprtjem njegove nove igralnice, ki jo je poimenoval zelo ustrezno – Bank. Načrt je dvoslojen.
 • Igrajo: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Režija: Steven Soderbergh

več
Oceanovih trinajst, film
08:05 Hollywood: Na snemanju XVIII., 34. del
 • Hollywood On Set Xviii. (918) Ep. 34, 2021
 • Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov z ekskluzivnimi posnetki zgodb. Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
08:35 Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, film
 • Lord Of The Rings: The Return Of The King, 2003, akcijski, IMDb ocena: 8.9
 • V zadnjem delu Tolkieneve trilogije "Gospodar prstanov" se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.Zadnji del Tolkienove trilogije je bil nagrajen z enajstimi oskarji. Poleg napete zgodbe nas čakajo novi liki, nove bitke, novi epski vrhunci, idilična pokrajina in osupljivi posebni učinki. Popotovanje bratovščine gre počasi h koncu. Vsi se pripravljajo na zgodovinsko bitko proti Sauronu, ki namerava napasti in uničiti človeško kraljestvo Gondor. Nekoč veliko kraljestvo počasi izginja, zato obupno potrebuje novega kralja. Prihodnost Srednjega sveta je tako odvisna zlasti od Aragorna, ki je dedič gondorskega kraljestva. Vendar Aragorna razjeda dilema glede svojega porekla, ki se mu je do sedaj predvsem zaradi napačnih odločitev svojih prednikov odpovedoval. Medtem se Frodo in Samo s prstanom prebijata skozi sovražnikovo ozemlje, kamor ju vodi Golum.
 • Igrajo: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Režija: Peter Jackson

več
Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, film
11:55 Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem VIII., 23. del
 • Last Week Tonight With John Oliver Viii. Ep. 23, 2021
 • John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, se na program HBO vrača z 8. sezono pogovorne oddaje, v kateri razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.John Oliver je ena najduhovitejših televizijskih osebnosti zadnjega časa; že leta 2013 je požel pohvale kritikov in navdušenje občinstva kot gost oddaje The Daily Show voditelja Jona Stewarta. Na program HBO se vrača s svojo polurno pogovorno oddajo, v kateri že v osmi sezoni z značilno pronicljivostjo razgrinja številne sodobne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.
12:25 Ljubke lažnivke: Perfekcionisti, 1. del
 • Pretty Little Liars: The Perfectionists Ep. 01 - Pilot, 2019
 • Mestece Beacon Heights se zdi idealen kraj, od vrhunskega kolidža do prizadevnih prebivalcev – vendar nič ni tako, kakor se zdi. Po prvem umoru, ki se je zgodil tukaj, postane jasno, da ima vsak perfekcionist svojo skrivnost.Mestece Beacon Heights se zdi idealen kraj za življenje; ima vse, od vrhunskega kolidža do prizadevnih prebivalcev – vendar v resnici nič ni tako, kakor se zdi. Okolje, ki od ljudi zahteva, da se ženejo do skrajnih meja doseganja ciljev, jih nazadnje privede do točke zloma: nekdo se spozabi in zagreši umor. Medtem ko krajani sodelujejo, da bi razrešili zločin, postane jasno, da ima vsak perfekcionist svojo skrivnost – pa tudi izdelan alibi.
13:10 Prijatelji IX., 19. del
 • Friends Ix. Ep. 19 - The One With Rachel's Dream, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Joey je živčen, ker njegova vloga v televizijski seriji zahteva, da je njegov lik čez glavo zaljubljen v žensko, in vlogo vadi skupaj z Rachel. Ta pozneje opazuje domači posnetek čustvenega prizora in tisto noč ima presenetljive sanje o Joeyju. Medtem Chandler nepovratno rezervira podeželsko letovišče v Vermontu, da bi presenetil Monico. Vendar je ta zaposlena s službo, zato Ross pospremi Chandlerja v romantično skrivališče. Monica se domisli taktnega načina, kako bi Phoebe prosila, naj preneha s svojo čudaško folk glasbo pred njeno restavracijo.
13:35 Prijatelji IX., 20. del
 • Friends Ix. Ep. 20 - The One With The Soap Opera Party, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Ross je vznemirjen, ko spozna kolegico profesorico paleontologije Charlie Wheeler (Aisha Tyler), ki je tudi izjemna lepotica. Ko jo odpelje na strešno zabavo, da bi spoznala zvezde Joeyjeve televizijske serije "Dnevi našega življenja", pa je prestrašen nad njenim zvezdniških seznamom nekdanjih fantov. Rachel in pijana Monica se na zabavi trapasto vedeta in preganjata čedne igralce. Chandler se udeleži vznemirjajoče ženske monodrame.
13:55 Prijatelji IX., 21. del
 • Friends Ix. Ep. 21 - The One With The Fertility Test, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Ross je obupan, saj briljantna in čedna profesorica Charlie (Aisha Tyler), ki ima običajno raje paleontologe, namesto tega zdaj hodi s plehkim Joeyjem. Kljub temu bi rad pomagal obupanemu Joeyju pretvarjati se, kako je inteligenten, da bi tako navdušil Charlie, vendar je rezultat precej mešan. Med živčnim obiskom na kliniki za plodnost se Chandler in Monica znajdeta v še večjem nelagodju, ko se nepričakovano pojavi Chandlerjeva nekdanja punca Janice (Maggie Wheeler). Rachel se prepira s Phoebe zaradi korporativne verige toplic, ki jih Phoebe prezira.
14:20 Prijatelji IX., 22. del
 • Friends Ix. Ep. 22 - The One With The Donor, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Monica in Chandler sta razočarana nad novico, da po naravni poti ne bosta mogla spočeti otroka, in zdaj razmišljata o svojih možnostih. Chandler na večerjo domov pripelje čednega in nič hudega slutečega sodelavca Zacka (John Stamos), Monica in Chandler pa ga v zadregi zaslišujeta kot morebitnega darovalca sperme. Med nakupovanjem s Phoebe ji Rachel zaupa, da jo je nepričakovano pritegnil Joey. Na žalost pa to sliši Joeyjeva trenutna punca Charlie (Aisha Tyler). Phoebe po dolgem času spet sreča svojega nekdanjega fanta Davida (Hank Azaria).
14:45 Prijatelji IX., 23. del
 • Friends Ix. Ep. 23 - The One In Barbados, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Ross je navdušen, da bo imel govor na konvenciji paleontologov na Barbadosu, in za vse svoje prijatelje priskrbi brezplačne vstopnice. Na otoku je Joey presenečen, kako oboževalci pozdravljajo Rossa namesto njega, vendar v svojo tolažbo in Rossovo jezo on vsaj hodi s čedno paleontologinjo Charlie (Aisha Tyler). Po tem, ko se je nedavno razšla z Mikom (Paul Rudd), Phoebe na otok pripelje svojega nekdanjega fanta Davida (Hank Azaria).
15:35 Prijatelji X., 1. del
 • Friends X. Ep. 01 - The One After Joey And Rachel Kiss, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Prijatelji so še vedno na Barbadosu, kjer je imel Ross govor, in ukvarjajo se z mnogimi dilemami. Ross je poljubil kolegico Charlie Wheeler (Aisha Tyler), čeprav ta uradno še vedno hodi z Joeyjem. Tudi Joey in Rachel sta se poljubila, vendar ju zdaj muči, kako to povedati Rossu. Phoebejin nekdanji fant Mike (Paul Rudd) ji je sledil na otok in jo prosil z roko, klub temu, da ima zdaj drugega fanta. Monica je zaradi vlage dobila nenavadno bujne lase. Chandlerjeva težava je ta, da se komaj premaguje, da se ne bi norčeval iz svoje žene.
16:05 Prijatelji X., 2. del
 • Friends X. Ep. 02 - The One With Ross Is Fine, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Rachel, Joey in Charlie se udeležijo nelagodne večerje v Rossovem stanovanju in skrbi jih njegova nerazsodnost, saj se Ross nenavadno strastno predaja vinu, pesmi in smehu. Medtem Chandler stori nekaj nedopustnega, ko z Monico obiščeta par, ki je posvojil čednega dečka. Nekdanja nadomestna mati Phoebe je deležna obiska svojega brata Franka mlajšega (Giovanni Ribisi), ki je na robu obupa, ker ne more več prenašati svojih nenavadno nadarjenih trojčkov.
16:25 Prijatelji X., 3. del
 • Friends X. Ep. 03 - The One With Ross's Tan, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Elegantni Joey je samozavesten kot vedno, ko se pripravlja, da se bo prvič ljubil z Rachel. A kmalu postane nenavadno neroden in tudi Rachel je nenadoma skrajno nelagodno. Sprašujeta se, kako sta Chandler in Monica iz nekdanjih prijateljev tako zlahka postala ljubimca. Medtem je na obisku Monicina in Chandlerjeva zoprna prijateljica Amanda (Jennifer Coolidge), ki poskrbi za razdor med dekleti. Ross gre v lepotni salon za porjavitev, vendar mu spodleti pri upoštevanju preprostih navodil.
16:50 Prijatelji X., 4. del
 • Friends X. Ep. 04 - The One With The Cake, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Za prvi Emmin rojstni dan Rachel prepriča Monico in Chandlerja, naj odložita težko pričakovani izlet v Vermont in ostaneta na zabavi. Težave se začnejo, ko otrok zaspi in prispe spotakljiva torta za odrasle. Medtem skuša Ross pomagati Rachel, zato pusti Joeyja, da bi pazil na prijatelje, zaklenjene v stanovanje, dokler ne bi prispela prava torta.
17:10 Prijatelji X., 5. del
 • Friends X. Ep. 05 - The One With Rachel's Sister Babysits, 2003
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.Rachel se zdi, da je njena zoprna in vase zaverovana mlajša sestra Amy (Christina Applegate) končno pred pomembno značajsko spremembo. Da bi ji pomagala postati bolj odgovorna oseba, Rachel presliši odločno Rossovo nasprotovanje in dovoli Amy, da pazi na Emmo. Kmalu obžaluje svojo nepremišljenost. Phoebe pomotoma pokvari Mikovo "presenečenje" ob obletnici zanjo. Monica in Chandler sta še bolj zaskrbljena, ko skuša Joey z razkošnimi besedami napisati priporočilno pismo agenciji za posvojitve v njunem imenu.
17:45 Mesto na hribu II., 7. del
 • City On A Hill Ii. Ep. 07 - Apophasis, 2021
 • Glede na vpletenost bratov Campbell v obračun na ozemlju Copelandov se Jackie sooči z Grace, ki ne more več prikrivati zločinskih dejavnosti svojega sina. Prisiljena je v grozljiv kompromis.Glede na vpletenost bratov Campbell v obračun na ozemlju Copelandov se Jackie sooči z Grace, ki ne more več prikrivati zločinskih dejavnosti svojega sina. Prisiljena je v grozljiv kompromis. Decourcy, ki ne more pozabiti na izid pogajanj, v katerih ni mogel sodelovati, najde uteho pri moči Siobhan. Ta ohrani trezno glavo tudi potem, ko udari tragedija. Jenny vztraja pri pomoči Maeve ne glede na to, ali bi to pomenilo zoperstavljati se Jackieju.
18:40 Črni ponedeljek III., 5. del
 • Black Monday Iii. Ep. 05 - Six!, 2021
 • Mo in Dawn sta v precepu, kar zadeva glasbeno prihodnost Nomi. Keith, Tiff in Corkie združijo moči, da bi z namenom omejevanja škode izdelali oglas za Pfaffashions. Blair dobi sobo za paniko, kjer si lahko da duška.Mo in Dawn sta v precepu, kar zadeva glasbeno prihodnost Nomi. Keith, Tiff in Corkie združijo moči, da bi z namenom omejevanja škode izdelali oglas za Pfaffashions. Blair dobi sobo za paniko, kjer si lahko da duška.
 • Igrajo: Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer, Regina Hall, Casey Wilson, Režija: Payman Benz
19:10 Nogometaš III., 17. del
 • All American Iii. Ep. 17 - All American: Homecoming, 2021
 • Spencer, Olivia, Jordan in Simone sklenejo za nekaj dni oditi iz mesta in obiskati Simonino teto Amaro na univerzi za temnopolte v Atlanti, kjer dela kot profesorica novinarstva.Spencer, Olivia, Jordan in Simone sklenejo za nekaj dni oditi iz mesta in obiskati Simonino teto Amaro na univerzi za temnopolte v Atlanti, kjer dela kot profesorica novinarstva. Skupina uživa v vzdušju študentskega življenja, medtem ko Simone in Olivia razmišljata še o nečem drugem. Simone se ima lepo in naleti na bejzbolskega zvezdnika po imenu Damon, ki ima poseben razlog za bivanje v študentskem naselju. Amara preučuje pomembno zgodbo o svojem kolidžu in pri tem tvega lasten ugled ter priljubljenost.
20:00 Bojevnik, 1. del
 • Warrior Ep. 01 - The Itchy Onion, 2019
 • Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.1. del: San Francisco leta 1878. Ah Sahm je kitajski priseljenec, ki do potankosti obvlada borilne veščine. Posrednik Chao ga v kitajski četrti predstavi tamkajšnji najbolj neusmiljeni tolpi Hop Wei. Potem ko je navdušil Young Juna, sina vodje očeta Juna, Ah Sahma ožigosajo in odpeljejo v krajevni bordel. Tam se spoprijatelji z Ah Toy, vplivno kurtizano z mnogimi poznanstvi. Ah Sahm pozneje išče žensko, ki je pred dvema letoma zapustila Kitajsko, in pot mu prekrižata Mai Ling ter Li Yong, pripadnika nasprotne tolpe Long Zii, ki skuša preprečiti opijsko vojno s tolpo Hop Wei. Vendar pa si Walter Buckley, pomočnik župana San Francisca, želi prav to in dejavno spodbuja vojno.
21:00 Bojevnik, 2. del
 • Warrior Ep. 02 - There's No China In The Bible, 2019
 • Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.2. del: Young Jun je s pomočjo Ah Sahma in svojega pribočnika Bola pri tolpi Hop Wei prestregel ladijsko pošiljko opija v pristanišču in odloči se poslati opozorilo tolpi Long Zii. Medtem Big Bill in Lee preiskujeta grozljiv primer umora v ulici pri irski točilnici The Banshee. Penny Blake, mlada žena župana San Francisca, se med obiskom pomola s svojim kitajskim služabnikom Jacobom znajde v škripcih. Ah Sahm plača visoko ceno za to, da skuša biti junak. Long Zii uredi zmešnjavo in se pripravi na še več prelivanja krvi.
21:40 Bojevnik, 3. del
 • Warrior Ep. 03 - John Chinaman, 2019
 • Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.3. del: Leary pritiska na Byrona Mercerja, Pennyjinega očeta ter poštenega industrialca, da bi najel njegove može za delo pri novi mestni žičnici, kljub dejstvu, da župan Blake pogodbeno še ni pooblastil Mercerja. Z obtožbo napada in morda še česa hujšega je Ah Sahm deležen hladnega sprejema s strani tolpe Hop Wei, njegova usoda pa je v rokah nepričakovanega zavezništva. Buckley prepričuje Mai Ling, da bi pomagala zanetiti vojno s tolpo Hop Wei.
22:30 Bojevnik, 4. del
 • Warrior Ep. 04 - The White Mountain, 2019
 • Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.4. del: Big Bill je v težavah zaradi prekomernega igranja na srečo, vendar odkrije morebitno rešitev, potem ko se zgodi racija v skrivališču opija. Penny razkrije okoliščine, ki so jo gnale v poroko z županom Blakom, ta pa je odločen pokazati svojim volivcem, da ne bo prenašal "rumene nevarnosti" v čudovitem San Franciscu. Po srečanju z voditelji tolpe Fung Hai Mai Ling ponudi Ah Sahmu izhod iz vse večje in čedalje bolj krvave vojne med tolpami.
23:15 Bojevnik, 5. del
 • Warrior Ep. 05 - The Blood And The Sh*t, 2019
 • Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.5. del: Med prevozom dragocenega tovora s kočijami skozi Sierro Nevado sta Ah Sahm in Young Jun prisiljena preživeti noč s tremi neznanci v mejnem prenočišču sredi ničesar. Obvoz se izkaže za nevarnega, ko se tam pojavi razvpiti izobčenec Harlan French s svojimi pajdaši, ki se ženejo za dobičkom.