TV spored HBO 3


24. oktober 2021 - 30. oktober 2021
06:00 Proxima, film
 • Proxima, 2019, akcijski, IMDb ocena: 6.4
 • Zgodba prikazuje telesne in umske napore astronavtke Sarah (Eva Green), ki so jo izbrali za vesoljsko odpravo z moškimi. Soočiti se mora z napornim urjenjem, seksizmom in predvsem mislijo, da bo za eno leto zapustila svojo 7-letno hčer.Priznana znanstvenica in astronavtka Sarah Loreau (Eva Green) je dosegla vrhunec svoje kariere, ko so jo izbrali za eno izmed udeleženk enoletne odprave na mednarodno vesoljsko postajo. Ko začne z napornim telesnim in umskim urjenjem, se sooča z resničnostjo tega, kar pomeni uresničenje sanj zanjo kot mater in za njeno sedemletno hčer Stello, od katere se bo morala za eno leto ločiti. Ko se bliža izstrelitev, se srečuje še z drugimi izzivi v mednarodni posadki pod vodstvom izkušenega ameriškega astronavta (Matt Dillon), Sarahina predanost svojemu delu in obveznostim matere pa se znajde na težki preizkušnji.
 • Igrajo: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger, Režija: Alice Winocour

več
Proxima, film
07:45 Oceanovih 8, film
 • Ocean's 8, 2018, dokumentarni, IMDb ocena: 7.1
 • Debbie (Sandra Bullock), sestra legendarnega roparja Dannyja Oceana, zbere žensko ekipo spretnih pajdašinj za tatvino stoletja. Njihov cilj je razkošna newyorška letna prireditev ter ogrlica, vredna 150 milijonov dolarjev.Pet let, osem mesecev in 12 dni je Debbie Ocean (Sandra Bullock) v zaporu kovala načrt za največji in najbolj drzen rop svoje kariere. Dobro se zaveda, kaj bo potrebovala – ekipo najboljših na svojem področju, ki se bo začela pri bivši partnerici v kriminalnih dejanjih Lou (Cate Blanchett). Skupaj bosta rekrutirali skupino pravih specialistk: draguljarko Amito (Mindy Kaling), ulično prevarantko Constance (Awkwafina), izkušeno preprodajalko Tammy (Sarah Paulson), hekerko Nine Ball (Rihanna) in modno oblikovalko Rose Weil (Helena Bonham Carter). Tarča je 150 milijonov dolarjev vredna diamantna ogrlica, ki bo na najbolj prestižnem dogodku leta krasila vrat svetovno znane filmske igralke Daphne Kluger (Anne Hathaway).
 • Igrajo: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Režija: Gary Ross

več
Oceanovih 8, film
09:35 Samo milost, film
 • Just Mercy, 2019, biografski, IMDb ocena: 7.6
 • Zgodba spremlja mladega pravnika Bryana Stevensona in njegov dolgoletni boj za pravico. Eden prvih primerov je Walter McMillian, ki je obsojen na smrt zaradi umora 18-letnega dekleta, kljub dokazom, ki pričajo o njegovi nedolžnosti.Čustveno intenzivna in navdihujoča resnična zgodba spremlja mladega odvetnika Bryana Stevensona (Michael B. Jordan) in njegov dolgoletni pravni boj za pravico. Potem ko je diplomiral na Harvardu, bi lahko izbral katerokoli obetavno in dobičkonosno službo, vendar je odšel v Alabamo in se posvetil obrambi po krivem obtoženih s pomočjo lokalne odvetnice Eve Ansley (Brie Larson). Eden njegovih prvih in najbolj kontroverznih sodnih primerov je Walter McMillian (Jamie Foxx), ki so ga leta 1987 obsodili na smrt zaradi zloglasnega umora 18-letnega dekleta, čeprav je bilo obilo dokazov, ki so pričali o njegovi nedolžnosti, in dejstvu, da je bil tedaj edini očividec zločinec, ki je imel več kot dovolj razlogov za laganje.
 • Igrajo: Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson, Rob Morgan, Tim Blake Nelson, Režija: Destin Daniel Cretton

več
Samo milost, film
11:50 Poišči me v Parizu III., 1. del
 • Find Me In Paris Iii. Ep. 01 - This Is 1983, 2020
 • Lena Grisky, ruska princesa in študentka baletne šole pri pariški operi, po nesreči odpotuje v času iz leta 1905 v sedanjost. Hitro se mora prilagoditi razmeram, če naj ohrani skrivnost in se skrije pred nevarnimi Časovnimi zbiralci.1. del: Zgodba se nadaljuje tam, kjer se je v negotovosti zaključila prejšnja sezona, Lena in druščina pa obtičijo v letu 1983. Henrija je izbrisal Časovni urad.
 • Igrajo: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell, Režija: Matt Bloom
12:15 Poišči me v Parizu III., 2. del
 • Find Me In Paris Iii. Ep. 02 - The Future Of Dance, 2020
 • Lena Grisky, ruska princesa in študentka baletne šole pri pariški operi, po nesreči odpotuje v času iz leta 1905 v sedanjost. Hitro se mora prilagoditi razmeram, če naj ohrani skrivnost in se skrije pred nevarnimi Časovnimi zbiralci.2. del: V današnjem času in z izbrisanim spominom na časovna potovanja morata Lena in njena druščina opraviti letne šolske izpite, čeprav ne vesta niti za svojo prihodnost niti za preteklost.
 • Igrajo: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell, Režija: Matt Bloom
12:40 Poišči me v Parizu III., 3. del
 • Find Me In Paris Iii. Ep. 03 - Pair Up, 2020
 • Lena Grisky, ruska princesa in študentka baletne šole pri pariški operi, po nesreči odpotuje v času iz leta 1905 v sedanjost. Hitro se mora prilagoditi razmeram, če naj ohrani skrivnost in se skrije pred nevarnimi Časovnimi zbiralci.3. del: Zdaj ko ni Maxa, se Lena prestraši, ker nima plesnega partnerja, vendar se zdi, da je njenih težav konec, ko spozna Nica.
 • Igrajo: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell, Režija: Matt Bloom
13:05 Nasledniki III., 7. del
 • Legacies Iii. Ep. 07 - Yup, It's A Leprechaun, All Right, 2021
 • Junaki mladinskih serij "Vampirski dnevniki" ter "Originali" so pustili neizbrisno sled, ki se nadaljuje v novi seriji; zgodbi o novi generaciji nadnaravnih bitij na Salvatorejevi šoli za mlade in nadarjene.7. del: Potem ko Salvatorejeva šola naleti na finančne težave, Lizzie predlaga, da bi organizirali dobrodelno prireditev za zbiranje sredstev. Medtem ko skuša Alaric urediti zadeve v banki, naroči Kalebu nadzor nad dogodki v šoli. Cleo pomaga Hope soočiti se s svojimi čustvi, medtem ko M.G. prosi za pomoč Alysso. Ko se v šoli prikaže škrat, je morda prav to tisto, kar jim bo pomagalo preobrniti kolo sreče.
13:45 Nasledniki III., 8. del
 • Legacies Iii. Ep. 08 - Long Time, No See, 2021
 • Junaki mladinskih serij "Vampirski dnevniki" ter "Originali" so pustili neizbrisno sled, ki se nadaljuje v novi seriji; zgodbi o novi generaciji nadnaravnih bitij na Salvatorejevi šoli za mlade in nadarjene.8. del: M.G. se znajde v sporu s super moštvom, potem ko se razkrije neka njegova nenavadna odločitev. Hope se loti tveganega načrta, ne glede na morebitne posledice. Kaleb, Cleo in Alaric združijo moči, ko se vnovič prikaže še ena pošast.
14:30 Tomb Raider, film
 • Tomb Raider (2018), 2018
 • Lara Croft (Alicia Vikander) je divje svojeglava hči ekscentričnega pustolovca, ki je izginil brez sledu, ko je bila še najstnica. Zdaj se mora gnati prek vseh meja, da bo našla skrivnostni otok, kjer so nazadnje videli njenega očeta.Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot dostavljavka na kolesu kraljuje ulicam vzhodnega Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara noče verjeti, da je mrtev, prav nasprotno – ko ves svet izhaja iz dejstva, da ekscentričnega pustolovca lorda Richarda Crofta (Dominic West) ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da bi ga našla. Tudi če njen oče tega nikoli ne bi dovolil. Lara se tako s pomočjo mladega kapitana Lu Rena (Daniel Wu) odpravi na zadnji kraj, kjer so videli njenega očeta: skrivnostni grobnici sredi ničesar, na otoku nekje pred japonsko obalo. Kmalu po tem ugotovi, da ni edina, ki išče Richarda Crofta.
 • Igrajo: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas, Režija: Roar Uthaug
16:25 Dober boj V., 1. del
 • The Good Fight V. Ep. 01 - Previously On..., 2021
 • Začetek pete sezone. Časovni preblisk v leto 2020 razkrije, kako je moštvo pisarne Reddick, Boseman & Lockhart doživljalo najpomembnejše dogodke leta.Začetek pete sezone. Časovni preblisk v leto 2020 razkrije, kako je moštvo pisarne Reddick, Boseman & Lockhart doživljalo najpomembnejše dogodke leta.
17:15 Milijarde V., 1. del
 • Billions V. Ep. 01 - The New Decas, 2020
 • Zapletena drama spremlja politiko moči v svetu newyorških visokih financ. Tajkun investicijskih skladov Bobby 'Axe' Axelrod in premeteni državni pravobranilec Chuck Rhoades igrata nevarno igro na vse ali nič, kjer so stave vredne milijarde.Dobitnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti ter Damian Lewis sta soigralca v zapleteni drami, ki v že četrti sezoni spremlja politiko moči v svetu newyorških visokih financ. Premeteni državni pravobranilec Chuck Rhoades (Giamatti) in briljantni, častihlepni tajkun investicijskih skladov Bobby 'Axe' Axelrod (Lewis) se spopadata v nevarno eksplozivni igri na vse ali nič, v kateri uporabita vso svojo iznajdljivost, vpliv in politične zveze, da bi prekosila drug drugega. Brezčasna in provokativna sodobna serija, v kateri so stave vredne milijarde.
18:15 Mare iz Easttowna, 5. del
 • Mare Of Easttown Ep. 05 - Illusions, 2021
 • Serija spremlja detektivko iz majhnega kraja v Pennsylvaniji Mare Sheehan (Kate Winslet), ki preiskuje primer lokalnega umora, medtem pa se ji lastno življenje sesuva v prah.5. del Med prisilno terapijo Mare zaupa svojo družinsko preteklost z duševnimi boleznimi. Lori skuša priti do dna izbruhu sinovega besa v šoli, Mare pa se pozneje sestane z napol upokojenim ovaduhom, ki naj bi ji pomagal najti morebitne povezave z njenimi tremi detektivskimi primeri.
 • Igrajo: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Režija: Craig Zobel
19:15 Deklina zgodba IV., 6. del
 • The Handmaid's Tale Iv. Ep. 06 - Vows, 2021
 • June razmišlja o tem, ali obstaja možnost svobode.June razmišlja o tem, ali obstaja možnost svobode.
20:00 Prizori iz zakonskega življenja, 1. del
 • Scenes From A Marriage Ep. 01 - Innocence And Panic, 2021
 • Jonathan in Mira povabita nenavaden par na večerjo, med katero narašča napetost, ko Mira zadržuje pomembno najavo svojega moža. Ko pozneje Mira naposled razodene novice, se morata z Jonathanom soočiti s posledicami.Po tem, ko sodelujeta pri raziskavi monogamnih zakonov, Jonathan in Mira povabita nenavaden par na večerjo, med katero narašča napetost, ko Mira zadržuje pomembno najavo svojega moža. Ko pozneje Mira naposled razodene novice, se morata z Jonathanom soočiti s posledicami tega.
 • Igrajo: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh, Režija: Hagai Levi
21:00 Ostrina, 6. del
 • Sharp Objects Ep. 06 - Cherry, 2018
 • Novinarka Camille Preaker (Amy Adams) se vrne v domači kraj, da bi poročala o umoru dveh mladih deklet. Ko skuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama.Kriminalna serija v osmih delih je posneta po istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn (po njeni prejšnji knjigi je slavni David Fincher leta 2014 posnel triler "Ni je več"). Zgodba spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko skuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. 6. del Načelnik Vickery razkrije ključni dokaz zločinov; Amma se zbliža s Camille med divjo zabavo in po njej.
22:00 Čudodelnika: Pot v Oregon, 3. del
 • Miracle Workers: Oregon Trail Ep. 03 - Hunting Party, 2021
 • Leta 1844 se idealistični pridigar pridruži iskanemu izobčencu in osvobojeni prerijski ženi v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po ameriških planjavah, polnih nevarnosti in obetov novih priložnosti.V tretji sezoni serije "Čudodelnika" se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
 • Igrajo: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass
22:20 Čudodelnika: Pot v Oregon, 4. del
 • Miracle Workers: Oregon Trail Ep. 04 - What Happens In Branchwater, 2021
 • Leta 1844 se idealistični pridigar pridruži iskanemu izobčencu in osvobojeni prerijski ženi v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po ameriških planjavah, polnih nevarnosti in obetov novih priložnosti.V tretji sezoni serije "Čudodelnika" se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
 • Igrajo: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass
22:40 Fahrenheit 451, film
 • Fahrenheit 451 (2018), 2018
 • V prihodnosti so mediji omama za ljudstvo, zgodovino pa spreminjajo "gasilci", ki namesto gašenja požarov sežigajo knjige. Guy Montag težko sprejema vlogo moža zakona in se upira svojim nadrejenim v boju, da bi pridobil svojo človečnost.Michael B. Jordan in Michael Shannon sta soigralca v sodobni filmski priredbi slovitega romana "Fahrenheit 451" ameriškega avtorja znanstvene fantastike Raya Bradburyja na programu HBO. Zgodba prikazuje prihodnost, kjer so mediji omama za ljudstvo, zgodovino pa spreminjajo "gasilci", ki namesto gašenja požarov sežigajo prepovedane knjige. Med njimi je tudi mladi gasilec Guy Montag, ki težko sprejema vlogo moža zakona in se upira svojim nadrejenim, zlasti stotniku gasilcev Beattyju, v idealističnem boju, da bi pridobil svojo človečnost. Sofia Boutella je ovaduhinja Clarisse, ki se znajde v precepu različnih interesov Montaga in Beattyja. V filmu igrajo še Lilly Singh v vlogi novinarke tabloida po imenu Raven, ki širi lažno propagando in poroča o uspešnih zažigalnih akcijah gasilcev.
 • Igrajo: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier, Režija: Ramin Bahrani