TV spored HBO 3


9. junij 2023 - 15. junij 2023
06:00 Gospodična Potter, film
 • Miss Potter, 2006, biografski, IMDb ocena: 7.0
 • Beatrix Potter je samska 30-letnica v času, ko je ženska osnovna naloga gosposka poroka in poznavanje svojega mesta. Nihče, še posebej ne njena družina, ne razume, zakaj ona raje riše in piše kratke zgodbe o živalih. Beatrix Potter je samska 30-letnica v času, ko je ženska osnovna naloga gosposka poroka in poznavanje svojega mesta. Nihče, še posebej ne njena družina, ne razume, zakaj ona raje riše in piše kratke zgodbe o živalih.
 • Igrajo: Renée Zellweger, Ewan McGregor, Emily Watson, Barbara Flynn, Bill Paterson, Režija: Chris Noonan

več
Gospodična Potter, film
07:30 Tudi miši gredo v nebesa, film
 • Even Mice Belong In Heaven, 2021, risani, IMDb ocena: 6.6
 • Zgodba o smrtnih sovragih, miški in lisici, ki se srečata v živalskih nebesih, kjer brez naravnih instinktov postaneta najboljša prijatelja. Po vrnitvi na Zemljo ostaneta skupaj, kakor sta želela, a se spet rodita v običajni vlogi.Animirani film prinaša zgodbo o smrtnih sovragih, miški Whizzy in lisici Whitebelly, ki se po nesreči srečata v živalskih nebesih, kjer brez naravnih instinktov postaneta najboljša prijatelja. Po vrnitvi na Zemljo se jima uresniči želja in ostaneta skupaj, vendar se spet rodita v običajni vlogi sovražnikov. Le po zaslugi prijateljstva lahko premagata tisto, kar se zdi nemogoče.
 • , Režija: Denisa Grimmová, Jan Bubeníčcek

več
Tudi miši gredo v nebesa, film
08:55 Naši sosedi pirati 2, film
 • Ninjas Down The Street, 2022, akcijski, IMDb ocena: 6.0
 • V obalnem mestu Sandsborough se je piratska družina Blunderbuss popolnoma vključila v skupnost. Toda vas doživi pretres, ko se v sosednjo hišo priselijo nindže. Navsezadnje so pirati in nindže zapriseženi sovražniki!V obalnem mestu Sandsborough se je piratska družina Blunderbuss popolnoma vključila v skupnost. Toda vas doživi pretres, ko se v sosednjo hišo priselijo nindže. Navsezadnje so pirati in nindže zapriseženi sovražniki!
 • Igrajo: Egbert Jan Weeber, Jung Sun den Hollander, Matti Stooker, Samuel Beau Reurekas, Tygo Gernandt, Režija: Pim Van Hoeve

več
Naši sosedi pirati 2, film
10:25 Zlata sredina IV., 17. del
 • The Middle Iv. Ep. 17 - Wheel Of Pain, 2012
 • Ko ponesreči razbijejo okno v dnevni sobi, se Axl, Sue in Brick odločijo združiti moči in okriviti barabe pri Glossnerjevih.Ko ponesreči razbijejo okno v dnevni sobi, se Axl, Sue in Brick odločijo združiti moči in okriviti barabe pri Glossnerjevih.
 • Igrajo: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Režija: Lee Shallat Chemel
10:45 Zlata sredina IV., 18. del
 • The Middle Iv. Ep. 18 - The Name, 2012
 • Frankijina sestra Janet ponudi pomoč pri vodenju gospodinjstva Heckovih, ko se Frankie uči za končni izpit na šoli za dentalne higienike.Frankijina sestra Janet ponudi pomoč pri vodenju gospodinjstva Heckovih, ko se Frankie uči za končni izpit na šoli za dentalne higienike.
 • Igrajo: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Režija: Alex Hardcastle
11:10 Božična skrivnost, film
 • A Christmas Mystery, 2022, komedija, IMDb ocena: 5.9
 • Pred sto leti je mladi fant v Pleasant Bayu v Oregonu odkril trak Božičkovih čarobnih zvončkov, kar je mestecu prineslo stoletje blaginje in miru. Nekaj dni pred božičem so zvonovi izginili in skupina neustrašnih otrok mora rešiti primer.Pred sto leti je mladi fant v Pleasant Bayu v Oregonu odkril trak Božičkovih čarobnih zvončkov, kar je mestecu prineslo približno stoletje blaginje in miru. Zdaj, le nekaj dni pred božičem, so zvonovi izginili in skupina neustrašnih otrok mora rešiti primer, poiskati zvončke ter obnoviti božično čarobnost za Shelter Bay in njegove meščane.
 • Igrajo: Violet McGraw, Oscar Nuñez, Beau Bridges, Eddie Cibrian, Christoph Sanders, Režija: Alex Ranarivelo

več
Božična skrivnost, film
12:40 Mladi Sheldon VI., 4. del
 • Young Sheldon Vi. Ep. 04 - Blonde Ambition And The Concept Of Zero, 2022
 • Sheldon pride do grozljivega matematičnega odkritja, ko poučuje Billyja. Mary je ljubosumna na odnos Missy z Mandy in MeeMaw.Sheldon pride do grozljivega matematičnega odkritja, ko poučuje Billyja. Mary je ljubosumna na odnos Missy z Mandy in MeeMaw.
13:00 Spider-Man: Novi svet, film
 • Spider-man: Into The Spider-verse, 2018, risani, IMDb ocena: 8.4
 • Miles Morales je običajni newyorški najstnik, ki se večinoma ubada s šolo in prijatelji. Poleg tega je tudi novi Spider-Man. Ko se odpre prehod v vzporedne dimenzije, Miles odkrije, da še zdaleč ni edini superjunak.Z oskarjem in zlatim globusom nagrajena animirana akcijska pustolovščina nam priljubljenega mladostniškega superjunaka predstavi v povsem drugačni luči, revolucionarna zgodba pa obrne na glavo vse, kar smo do zdaj vedeli o Petru Parkerju in njegovi preobrazbi v Spider-Mana. V novo različico nas popelje temnopolti najstnik iz Brooklyna Miles Morales. Ta nam razkrije brezmejne možnosti sveta superjunakov, pa tudi to, da v njem ni edini Spider-Man. Miles se poveže s svojim novim učiteljem in s pomočjo portala novih razsežnosti s še štirimi drugimi različnimi Spider-Mani iz vzporednih dimenzij. Skupaj se zoperstavijo veliki nevarnosti z obličjem neusmiljenega Kingpina, ki grozi, da bo uničil vse njihove resničnosti, da bi tako rešili svet.
 • , Režija: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

več
Spider-Man: Novi svet, film
14:55 Uncharted, film
 • Uncharted, 2022, akcijski, IMDb ocena: 6.3
 • Neustrašnega mladega tatu zaposli lovec na zaklade Victor Sullivan, da bi našel bogastvo Ferdinanda Magellana, ki ga je pred 500 leti izgubila hiša Moncada. Iskanje postane nevarno, ko se boju pridruži neusmiljeni Moncada.Izkušeni lovec na zaklade Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) zaposli neustrašnega mladega tatu Nathana Draka (Tom Holland), da bi našel bajeslovno bogastvo, ki ga je nakopičil Ferdinand Magellan in ga je pred 500 leti izgubila hiša Moncada. Kar se za dvojico začne kot rop, postane dirka po vsem svetu, da bi našla zaklad pred neusmiljenim Santiagom Moncado (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakonita dediča tega premoženja. Če bosta Nate in Sully uspela razvozlati namige in sledi ter razrešiti eno najstarejših skrivnosti na svetu, bosta našla 5 milijard dolarjev vreden zaklad in morda celo Natovega izgubljenega brata ... a samo, če se bosta naučila sodelovati.
 • Igrajo: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Režija: Ruben Fleischer

več
Uncharted, film
16:50 Harry Potter in jetnik iz Azkabana, film
 • Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, 2004, avantura, IMDb ocena: 7.9
 • Harry, Ron in Hermiona gredo v tretji letnik šole za čarovnike in čarovnice. Ampak usoda Harryja in vse čarovniške skupnosti obvisi na nitki, ko iz zloglasnega zapora Azkaban pobegne Sirius Black, obsojen za sodelovanje z Mrlakensteinom.Harry, Ron in Hermiona, ki so zdaj že najstniki, gredo v tretji letnik šole za čarovnike in čarovnice. Na Bradavičarki se morajo poleg nevšečnosti odraščanja in pubertete soočiti tudi s pobeglim zapornikom Siriusom Blackom, obsojenem za sodelovanje z Mrlakensteinom, ki menda pomeni veliko grožnjo za Harryja. Prijatelji se pri pouku medtem učijo obvladanja hipogrifa, pol konja in pol orla Žrebokljuna, odvračanja oblik spreminjajočih bavkarjev in umetnosti obrambe pred mračnimi silami. Obiščejo tudi čarovniško vas Meryascoveeno in vstopijo v besnečo brunarico, menda najbolj strašljiv kraj v Veliki Britaniji.
 • Igrajo: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Michael Gambon, Režija: Alfonso Cuarón

več
Harry Potter in jetnik iz Azkabana, film
19:10 Seks v mestu VI., 15. del
 • Sex And The City Vi. Ep. 15 - Catch-38, 2004
 • Zakaj si govorimo, da moramo? Carrie postavlja na tehtnico občutek, da bi morala imeti otroka, ter realnost prihodnosti z Aleksandrom. Charlotte pazi Bradyja. Miranda v prostem času s Stevom ne uživa, čeprav ve, da bi morala.Zakaj si govorimo, da moramo? Carrie postavlja na tehtnico občutek, da bi morala imeti otroka, ter realnost prihodnosti z Aleksandrom. Charlotte pazi Bradyja. Miranda v prostem času s Stevom ne uživa, čeprav ve, da bi morala.
19:40 Seks v mestu VI., 16. del
 • Sex And The City Vi. Ep. 16 - Out Of The Frying Pan, 2004
 • Zanikanje. Prijatelj ali sovražnik? Carrie odvrača Aleksandrovo navdušenje nad močno kavo in še močnejšo realnostjo. Charlotte hoče pobegniti pred bolečino, ker nima otroka, a je pri tem deležna veselja.Zanikanje. Prijatelj ali sovražnik? Carrie odvrača Aleksandrovo navdušenje nad močno kavo in še močnejšo realnostjo. Charlotte hoče pobegniti pred bolečino, ker nima otroka, a je pri tem deležna veselja.
20:10 Julia, ep. 5
 • Julia Ep. 05 - Crepes Suzette, 2022
 • V San Franciscu Julia preverja teren svojega novega zvezdniškega statusa skupaj s priznanim kuharjem Jamesom Beardom, medtem ko se Paul sprašuje o pravi ceni slave svoje žene.V San Franciscu Julia preverja teren svojega novega zvezdniškega statusa skupaj s priznanim kuharjem Jamesom Beardom, medtem ko se Paul sprašuje o pravi ceni slave svoje žene.
 • Igrajo: Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Fran Kranz, Fiona Glascott, Režija: Jenée LaMarque
21:00 Three Pines, 3. del
 • Three Pines Ep. 03 - The Cruellest Month, Part 1, 2022
 • Gamache se vrne v vas, da bi raziskal izginotje priljubljenega krajana Marca Fortierja. Toda primer umora je tisti, ki Gamacheja in njegovo ekipo kmalu popelje v osrčje temne preteklosti tega kraja. Gamache se vrne v vas, da bi raziskal izginotje priljubljenega krajana Marca Fortierja. Toda primer umora je tisti, ki Gamacheja in njegovo ekipo kmalu popelje v osrčje temne preteklosti tega kraja. Medtem Lacoste odkrije, da je bil ključni dokaz v zvezi z izginotjem ponarejen, in ob Gamachejevi spodbudi se skrivaj znova loti primera.
22:00 Perry Mason II., 3. del
 • Perry Mason Ii. Ep. 03, 2022
 • Perry in Della imata na voljo tri tedne za delo na novem primeru. Sestaviti skušata obrambo za svoje stranke, medtem ko gre Paul po sledeh v Hoovervillu.Perry in Della imata na voljo tri tedne za delo na novem primeru. Sestaviti skušata obrambo za svoje stranke, medtem ko gre Paul po sledeh v Hoovervillu.
22:55 Izgubljenci, ep. 3
 • Rain Dogs Ep. 03, 2022
 • Costello gre na neprijeten zmenek, Iris pa se zaupa Glorii. Potem ko stari znanec iz zapora zahteva povračilo usluge, ima Selby neki predlog za Costella.Costello gre na neprijeten zmenek, Iris pa se zaupa Glorii. Potem ko stari znanec iz zapora zahteva povračilo usluge, ima Selby neki predlog za Costella.
 • Igrajo: Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Fleur Tashjiian, Režija: Richard Laxton, Jennifer Perrott
23:25 Crank, film
 • Crank, 2006, akcijski, IMDb ocena: 6.9
 • Chev Chelios, vrhunski poklicni morilec, se prebudi in ugotovi, da mu je nekdo vbrizgal "pekinški koktalj", strup, katerega učinek je mogoče izničiti samo z nenehnim izločanjem adrenalina.Chev Chelios (Jason Statham) se zjutraj zbudi z izredno nenavadnimi občutki. Omamljen je, ne more se premikati, njegovo srce pa komajda še utripa. Sliši glas gangsterja Rickyja Verone (Jose Pablo Cantillo), ki pojasnjuje, da so Cheva zastrupili med spanjem in da so mu ostale samo še štiri ure življenja. Izkaže se, da je Chev poklicni morilec, katerega usluge najema velika tolpa na ameriški zahodni obali. Na videz lahkotna naloga, ki bi jo moral opraviti noč pred tem, se je malo zapletla: svoji žrtvi je pustil pobegniti, saj skuša opustiti poklic morilca in začeti novo življenje s svojim dekletom Eve. Chev pa se mora zdaj premikati, če hoče ostati živ: edini način, s katerim lahko upočasni delovanje strupa, preden ta ustavi delovanje njegovega srca, je namreč sproščanje adrenalina.
 • Igrajo: Jason Statham, Amy Smart, Jose Pablo Cantillo, Efren Ramirez, Dwight Yoakam, Carlos Sanz, Režija: Mark Neveldine, Brian Taylor

več
Crank, film