TV spored HBO


24. oktober 2021 - 30. oktober 2021
06:00 Moje darilo: Božični koncert Carrie Underwood, film
 • My Gift: A Christmas Special From Carrie Underwood, 2020, glasbeni, IMDb ocena: 7.0
 • V posebni božični oddaji priljubljena sedemkratna dobitnica grammyja Carrie Underwood predstavlja svoj zmagoviti album "My Gift". Nastop prinaša navdihujoče utrinke in trenutke z njenih predstav, vključno z duetom z Johnom Legendom.HBO Max širi praznično razpoloženje s prvencem Carrie Underwood in njenim posebnim glasbenim nastopom, v katerem predstavlja svoj zmagoviti album "My Gift". Posebej za ta program izvaja kombinacijo priljubljenih prazničnih skladb, ki slavijo veselje in upanje božičnega časa, kot tudi prinašajo nove pesmi iz omenjenega albuma, ki je izšel letos. Nastop prinaša navdihujoče utrinke in trenutke z njenih predstav, vključno z duetom z Johnom Legendom v izvedbi skladbe "Hallelujah", ki jo je napisala skupaj s Tobyjem Gadom (ta gostuje tudi na njenem albumu). Gledalci bodo deležni tudi pogleda v zakulisje snemanja pesmi "Little Drummer Boy" z njenim petletnim sinom Isaiahom.
 • Igrajo: Carrie Underwood, John Legend, Režija: Sandra Restrepo

več
Moje darilo: Božični koncert Carrie Underwood, film
06:55 Lažna mesta, film
 • Paper Towns, 2015, avantura, IMDb ocena: 6.2
 • Zgodba o odraščanju spremlja Quentina in njegovo skrivnostno sosedo Margo. Potem ko ga ta odpelje na celonočno pustolovščino, nenadoma izgine. Za seboj pusti sledi v obliki drobnih ugank, ki jih morajo razrešiti prijatelji, da bi jo našli.Zgodba o odraščanju, posneta po istoimenski mladinski knjižni uspešnici avtorja Johna Greena, spremlja srednješolca Quentina in njegovo skrivnostno sosedo Margo. Ta ima tako rada uganke in zamotane namige, da sklene še sama postati ena od njih. Potem ko Quentina odpelje na celonočno maščevalno pustolovščino po vsem mestu, Margo nenadoma izgine, kot bi se vdrla v tla. Za seboj pusti sledi v obliki drobnih ugank, ki jih morajo očitno razrešiti Quentin in njegovi prijatelji, da bi jo našli. Iskanje popelje skupino najstnikov na življenjsko pustolovščino, polno navdihujočih sladko-grenkih spoznanj o nujnosti sprememb in razočaranjih, ki vsakogar čakajo v odraslosti.
 • Igrajo: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Justice Smith, Režija: Jake Schreier

več
Lažna mesta, film
08:45 Mlada srca, film
 • Young Hearts, 2020
 • Brihtna štirinajstletnica Harper se odpravi na nerodno avanturo prve ljubezni z bratovim najboljšim prijateljem Tillyjem, medtem ko se sooča z brstenjem feminizma in dvoličnimi spolnimi merili na svoji srednji šoli.Tilly in Harper živita na nasprotnih straneh ulice, odkar sta bila otroka. Harperin strejši brat Adam je Tillyjev najboljši prijatelj. Ko gre Harper v srednjo šolo, se s Tillyjem znajdeta v nepričakovanem odnosu, ki se zoperstavlja družbenim pričakovanjem, občutkom identitete in družinskim načelom. Brihtna štirinajstletnica Harper se odpravi na nerodno avanturo prve ljubezni, medtem ko se sooča z brstenjem feminizma in dvoličnimi spolnimi merili na svoji srednji šoli. Zgodba prinaša odkrit vpogled v naiven, pa tudi zapleten družbeno-kulturni svet sodobne mladine.
 • Igrajo: Anjini Taneja Azhar, Quinn Liebling, Alex Jarmon, Ayla Carda, Embry Johnson, Režija: Sarah Sherman, Zachary Ray Sherman
10:10 Tenet, film
 • Tenet, 2020, akcijski, IMDb ocena: 7.4
 • Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.John David Washington je neimenovani protagonist v izvirni znanstvenofantastični zgodbi priznanega režiserja Christopherja Nolana. Oborožen z zgolj eno skrivnostno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora. To ni potovanje skozi čas, temveč inverzija entropije časa.
 • Igrajo: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Režija: Christopher Nolan

več
Tenet, film
12:35 Igraj svojo igro, film
 • Ocean's Eleven, 2001, kriminalni, IMDb ocena: 7.7
 • V manj kot 24 urah po pogojnem izpustu karizmatični Danny Ocean (Clooney) skrbno izbere prvorazredno skupino, ki naj bi v eni sami noči pospravila 150 milijonov dolarjev.Film se ponaša z napeto zgodbo in odlično igralsko zasedbo. Očarljivi prevarant Danny Ocean (George Clooney) še ni dobro prišel iz zapora v New Jerseyju, pa že načrtuje nov roparski podvig. Njegova najnovejša tarča so kar tri igralnice v Las Vegasu (Bellagio, Mirageter MGM Grand), ki so last neusmiljenega podjetnika Terryja Benedicta (Andy Garcia). Poleg tega ima Benedict še nekaj, kar je včasih pripadalo Dannyju: njegovo čedno bivšo ženo Tess (Julia Roberts). Med težko pričakovanim boksarskim dvobojem se bo v vrhunskem trezorju, v katerem je shranjen denar, nahajalo kar 150 milijonov dolarjev.
 • Igrajo: George Clooney, Matt Damon, Andy Garcia, Brad Pitt, Julia Roberts, Režija: Steven Soderbergh

več
Igraj svojo igro, film
14:30 Kralji Charm Cityja, film
 • Charm City Kings, 2020
 • Surova drama o odraščanju spremlja 14-letnega Mousa (Jahi Di'Allo Winston), ki si najbolj od vsega želi, da bi bil član skupine odločnih motoristov "Midnight Clique", ki poleti vlada na ulicah velemesta Baltimora.Surova drama o odraščanju spremlja 14-letnega Mousa (Jahi Di'Allo Winston), ki si najbolj od vsega želi, da bi bil član zloglasne skupine odločnih motoristov "Midnight Clique", ki poleti vlada na ulicah velemesta Baltimora. Njegov starejši brat Stro je bil njihov najboljši motorist, dokler ni umrl v tragični nesreči, kar Mousa žre v enaki meri kot strast, ki jo čuti do motociklov. Njegova mati (Teyonah Parris) in policijski mentor detektiv Rivers (William Catlett) delata nadure, da bi karizmatičnemu najstniku pomagala uresničiti sanje in doseči poln potencial. A ko fanta vzame pod okrilje vodja motoristov Blax (Meek Mill), privlačnost lastnih motorističnih podvigov odpelje Mousa daleč onstran poštenih in spodobnih poti.
 • Igrajo: Jahi Di'Allo Winston, Meek Mill, William Catlett, Teyonah Parris, Donielle T. Hansley Jr., Režija: Angel Manuel Soto
16:30 Pred polnočjo, film
 • Before Midnight, 2013, drama, IMDb ocena: 7.9
 • Jesse in Celine sta se spoznala Pred sončnim vzhodom in se Pred sončnim zahodom vnovič sestala. Pred polnočjo se soočata s preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Družina, romanca in ljubezen se v njunih zrelih letih zgodijo v Grčiji.Jesse in Celine sta se pri svojih dvajsetih spoznala Pred sončnim vzhodom in se pri tridesetih vnovič sestala Pred sončnim zahodom. Zdaj, ko sta v zgodnjih štiridesetih, režiser Linklater Pred polnočjo spet sooča Ethana Hawka in Julie Delpy z njuno preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Družina, romanca in ljubezen se v zrelih letih Jesse in Celine zgodijo v Grčiji. Zakonca vzgajata svoji dve hčeri. Jesse se trudi ohraniti odnos s svojim sinom iz prejšnjega zakona, vendar je med njima napeto, čeprav je Hank pravkar preživel poletje z očetom in njegovo novo družino. Medtem mora Celine sprejeti težko odločitev glede svoje kariere.
 • Igrajo: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick, Jennifer Prior, Charlotte Prior, Režija: Richard Linklater

več
Pred polnočjo, film
18:20 Neločljiva, film
 • A Very Bad Friend, 2019
 • Nekdanji kaznjenec Mika z novo identiteto živi lagodno in uspešno življenje, kmalu se bo poročil in ne bi mogel biti srečnejši – dokler se nepričakovano ne pojavi nori in nepredvidljivi Poutine, njegov sostanovalec iz jetniške celice.Nekdanji kaznjenec Mika z novo identiteto živi lagodno in uspešno življenje, kmalu se bo poročil in ne bi mogel biti srečnejši – dokler se nepričakovano ne pojavi nori in nepredvidljivi Poutine, njegov sostanovalec iz jetniške celice. Odločen, da bo pred prihodnjo soprogo in njeno družino prikril svojo zločinsko preteklost, se skuša Mika znebiti nadležnega Poutina, vendar se ta kot bumerang vedno znova vrača k njemu. Nazadnje bo postalo jasno, da Mika nikakor ne bo mogel večno skrivati resnice.
 • Igrajo: Ahmed Sylla, Alban Ivanov, Judith El Zein, Ornella Fleury, Amir El Kacem, Režija: Varante Soudjian
20:00 Prekrokana noč 2, film
 • The Hangover Part Ii, 2011, komedija, IMDb ocena: 6.5
 • Dve leti po fantovščini v Las Vegasu se Phil, Stu, Alan in Doug odpravijo na Tajsko na Stujevo poroko. Njihov načrt za zabavo pa se hudo izpridi in v Bangkoku se zgodi nora noč.V Prekrokani noči 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) odpotujejo na eksotično Tajsko na Stujevo poroko. Ker so spomini na Dougovo domala katastrofalno fantovščino v Las Vegasu še vedno boleče sveži – ali pa vsaj podrobno dokumentirani, – Stu tokrat ne namerava tvegati. Odločil se je za varno, umirjeno predporočno kosilo s ponvičniki, kavico in brez alkohola. Toda stvari nikoli ne gredo po načrtih. Dve noči pred poroko Stu v bajnem tajskem letovišču le podleže: "Prav, vsak eno pivce." V začepljenih steklenicah. Le kaj bi lahko šlo narobe? Kar "se zgodi v Vegasu", morda res "ostane v Vegasu"; tistega, kar se zgodi v Bangkoku, pa si človek ne more niti predstavljati.
 • Igrajo: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Režija: Todd Phillips

več
Prekrokana noč 2, film
21:40 Tenet, film
 • Tenet, 2020, akcijski, IMDb ocena: 7.4
 • Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.John David Washington je neimenovani protagonist v izvirni znanstvenofantastični zgodbi priznanega režiserja Christopherja Nolana. Oborožen z zgolj eno skrivnostno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora. To ni potovanje skozi čas, temveč inverzija entropije časa.
 • Igrajo: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Režija: Christopher Nolan

več
Tenet, film