TV spored HBO


23. marec 2023 - 29. marec 2023
06:00 Izganjalci duhov: Zapuščina, film
 • Ghostbusters: Afterlife, 2021, avantura, IMDb ocena: 7.1
 • Jason Reitman prinaša novo poglavje iz sveta Izganjalcev duhov. Mati samohranilka z dvema otrokoma se priseli v mestece, kjer odkrijejo povezavo s prvotnimi izganjalci in skrivno zapuščino njihovega pokojnega dedka Egona Spanglerja.Režiser Jason Reitman in njegov oče ter producent Ivan Reitman prinašata novo poglavje iz filmskega sveta Izganjalcev duhov. Mati samohranilka (Carrie Coon) z dvema otrokoma (Mckenna Grace, Finn Wolfhard) se preseli v propadajočo kmetijo v podeželskem mestecu, ki so jo podedovali. Med preiskovanjem nadnaravnih dogodkov v krajevnem rudniku skupina najstnikov odkrije, da so nasledniki slavnih izganjalcev duhov, ki so pred mnogimi leti rešili New York pred invazijo zlobnih bitij. Igrajo tudi Sigourney Weaver, Bill Murray, Paul Rudd, Ernie Hudson in Dan Aykroyd.
 • Igrajo: Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Sigourney Weaver, Režija: Jason Reitman

več
Izganjalci duhov: Zapuščina, film
08:05 Hollywood: Na snemanju XX., 11. del
 • Hollywood On Set Xx. Ep. 11, 2023
 • Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov z ekskluzivnimi posnetki zgodb. Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
08:35 Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!, film
 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018, risani, IMDb ocena: 6.3
 • Druščini pošasti iz Hotela Transilvanija se tokrat pridružimo na luksuznem križarjenju. Vendar se sanjski oddih sprevrže v nočno moro, ko se Drakula zagleda v kapitanko Eriko, čedno žensko z nevarno skrivnostjo.Druščini pošasti iz Hotela Transilvanija se tokrat pridružimo na luksuznem križarjenju. Vendar se sanjski oddih sprevrže v nočno moro, ko se Drakula zagleda v kapitanko Eriko, čedno žensko z nevarno skrivnostjo.
 • , Režija: Genndy Tartakovsky

več
Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!, film
10:15 Gola resnica o skupini Zhiguli, film
 • Golata Istina Za Grupa Zhiguli (aka. The Naked Truth About The Zhiguli Band), 2021
 • Ob koncu 80-ih je skupina Zhiguli na vrhuncu slave, danes pa so si v laseh. Toda nekdanji glasbeniki se morajo združiti skoraj na silo, na to pa niti slučajno niso pripravljeni.Ob koncu 80-ih je skupina Zhiguli na vrhuncu slave, danes pa so si v laseh. Toda nekdanji glasbeniki se morajo združiti skoraj na silo, na to pa niti slučajno niso pripravljeni.
 • Igrajo: Phillip Avramov, Maya Bejanska, Mihail Bilalov, Paraskeva Djukelova, Klimentina Fartzova, Režija: Victor Bojinov
12:10 Angležinja, 5. del
 • The English Ep. 05, 2021
 • Eli skrene v novo smer, da bi uravnal krivice iz preteklosti, in ker ju druži želja po maščevanju, se s Cornelio zbližata. Trafford se obupano pripravlja na soočenje.Cornelia reši Elija, ki zdaj odlaša z zahtevo po zemljiški pravici in se namesto tega pokori za svojo vlogo med grozo pred petnajstimi leti. Med reševanjem Cornelia najde mladega pripadnika Čejenov in odpelje s seboj. V mestu Powder River se angleški živinorejski veljak Thomas Trafford pripravlja na veliko žetev v obupanem poskusu, da bi čredi zagotovil hrano za zimo. Marshallu pove, da se mora za preživetje človek naučiti razumeti deželo in da ni priseljenca, ki bi bil tam dlje od njega. Eli in Cornelia se pod zvezdami zbližata in pogovarjata o svoji preteklosti ter usodi.
13:00 Angležinja, 6. del
 • The English Ep. 06, 2021
 • Cornelia se končno sooči z moškim, ki ji je ubil sina, in razkrije se še marsikaj. Ljubezen do izgubljenega in znova najdenega določi končno soočenje z nepovratnimi posledicami.Cornelia se končno sooči z Melmontom in po čustvenem obračunu ga ne ubije ona, ki nazadnje ne more pritisniti na sprožilec, temveč Martha Myers. Eli prevzame krivdo za umor Melmonta, a namesto da bi ga aretiral, ga Marshall izpusti pod pogojem, da takoj in sam odpotuje. Eli in Cornelia se ločita vedoč, da je tisti drugi edina oseba, ki jo bosta kdaj ljubila, a tudi zavedajoč se, da bosta le tako oba preživela. Premaknemo se trinajst let v prihodnost, ko Cornelia obišče White Moon na predstavi o Divjem zahodu na turneji po Angliji, kjer mu zaupa srhljive fizične posledice zlorabe Davida Melmonta. V zameno za življenje v živem muzeju iz izgubljenega časa White Moon igra junaškega konjeniškega stezosledca Elija Whippa.
14:15 Na srečo, film
 • As Luck Would Have It (2021), 2021
 • Lindsey odpotuje na Irsko, da bi kupila parcelo, ki je idealna za letovišče. Odloči se, da se bo udeležila mestnega festivala, da bi dokazala pravilnost svoje naložbe in osvojila čednega domačina. Lindsey Johnson, vodja nakupa verige letoviških hotelov, odpotuje v mesto na irski obali, da bi kupila nepremičnino, na kateri stoji stari grad. Tam pa njena irska kri in privlačnost do Brennana O'Briena, člana mestnega sveta, postopoma spremenita njene načrte in tudi Brennanove namene.
 • Igrajo: JoAnna Garcia Swisher, Allen Leech, Niall Buggy, Nick Dunning, Stephanie Dufresne, Režija: Clare Niederpruem
15:45 Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, film
 • Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, 2022, avantura, IMDb ocena: 6.2
 • Profesor Albus Dumbledore naloži magizoologu Salamandru Scamandru nalogo, da sestavi in povede neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega bunkeljskega peka na nevarno misijo proti številni vojski Grindelwaldovih privržencev.Filmski studio Warner Bros Pictures prinaša "Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti" –najnovejšo pustolovščino iz čarovniškega sveta slavne avtorice J. K. Rowling. Profesor Albus Dumbledore (Jude Law) se zaveda, da želi veliki temni čarovnik Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) prevzeti nadzor nad čarovniškim svetom. Ker ga sam ne more zaustaviti, magizoologu Salamandru Scamandru (Eddie Redmayne) zaupa pomembno nalogo, da sestavi in povede neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega bunkeljskega peka na nevarno misijo. Pri tem naletijo na stare in nove magične živali in zveri ter se spopadejo z vse številnejšo vojsko Grindelwaldovih privržencev. Vendar tudi Dumbledore pri tako velikem tveganju in nevarnosti ne more dolgo ostati le opazovalec na stranskem tiru.
 • Igrajo: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Režija: David Yates

več
Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, film
18:05 Space Jam: Nova legenda, film
 • Space Jam: A New Legacy, 2021, risani, IMDb ocena: 4.5
 • LeBron James in njegov mladi sin Dom v digitalni prostor ujame odpadniška umetna inteligenca. LeBron mora povesti Bugsa in Lolo Bunny ter vso druščino risank Looney Tunes do zmage zoper digitalizirane košarkarske prvake.Prvak košarkarske lige NBA in globalna legenda LeBron James se v prepletu igrane in animirane akcijske komedije odpravi na epsko pustolovščino v Bugsom Bunnyjem. Zlila se bosta oba svetova in pokazala, kako daleč gredo starši, da bi se povezali s svojimi otroki. LeBron James in njegov mladi sin Dom v digitalni prostor ujame odpadniška umetna inteligenca. LeBron mora povesti Bugsa in Lolo Bunny ter vso druščino risank Looney Tunes do zmage zoper digitalizirane košarkarske prvake. Odvila se bo zvezdniška tekma, kakršne še niste videli. Soočenje risanih junakov in resničnih prvakov bo na novo opredelilo odnos LeBrona do njegovega sina in v drugačni luči prikazalo moč samozavesti.
 • Igrajo: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Režija: Malcolm D. Lee

več
Space Jam: Nova legenda, film
20:00 Šazam!, film
 • Shazam!, 2019, akcijski, IMDb ocena: 7.0
 • Štirinajstletni Billy se sreča s starodavnim čarodejem in ta ga spremeni v superjunaka po imenu Šazam. Vendar Billy kmalu ugotovi, da si je nakopal smrtnega sovražnika dr. Thaddeusa Sivano, ki ga je čarodej nekoč zavrnil.V vseh nas se skriva superjunak in le malo čarovnije je potrebne, da pride na plano. V primeru Billyja Batsona (Asher Angel) to pomeni glasni klic: "Šazam!" in iznajdljivi fant iz krušne družine se hipoma spremeni v odraslega superjunaka po imenu Šazam (Zachary Levi), sposobnost, ki mu jo je prijazno dodelil starodavni čarodej. Vendar se v mišičastem telesu še vedno skriva duša najstnika in ta počne tisto, kar bi počel vsak mladostnik na njegovem mestu: zabava se s pridobljenimi supermočmi. Lahko leti? Ali ima rentgenski vid? Lahko strelja žarke iz dlani? Mu bo uspelo izogniti se šolskim preizkusom znanja? Šazam raziskuje meje svojih sposobnosti z lahkomiselno radostjo otroka; vendar bo kmalu postavljen na preizkušnjo, saj ugotovi, da si je z novo podobo nakopal tudi smrtnega sovražnika: Dr. Thaddeusa Sivano (Mark Strong), ki ga je čarodej nekoč zavrnil.
 • Igrajo: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Režija: David F. Sandberg

več
Šazam!, film
22:10 Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, film
 • Lord Of The Rings: The Return Of The King, 2003, akcijski, IMDb ocena: 9.0
 • V zadnjem delu Tolkieneve trilogije "Gospodar prstanov" se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.Zadnji del Tolkienove trilogije je bil nagrajen z enajstimi oskarji. Poleg napete zgodbe nas čakajo novi liki, nove bitke, novi epski vrhunci, idilična pokrajina in osupljivi posebni učinki. Popotovanje bratovščine gre počasi h koncu. Vsi se pripravljajo na zgodovinsko bitko proti Sauronu, ki namerava napasti in uničiti človeško kraljestvo Gondor. Nekoč veliko kraljestvo počasi izginja, zato obupno potrebuje novega kralja. Prihodnost Srednjega sveta je tako odvisna zlasti od Aragorna, ki je dedič gondorskega kraljestva. Vendar Aragorna razjeda dilema glede svojega porekla, ki se mu je do sedaj predvsem zaradi napačnih odločitev svojih prednikov odpovedoval. Medtem se Frodo in Samo s prstanom prebijata skozi sovražnikovo ozemlje, kamor ju vodi Golum.
 • Igrajo: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Režija: Peter Jackson

več
Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev, film