TV spored HBO


5. april 2020 - 11. april 2020
06:00 Račje zgodbe: Woo-oo, film
 • Disney Ducktales: Woo-oo!, 2017
 • Po tem, ko deset let nista govorila, Jaka Racman odpelje tri nečake v graščino svojega odtujenega odljudnega strica Skopušnika. Skupaj se odpravijo na drzno pustolovščino v iskanju bajeslovne Atlantide.Po tem, ko deset let nista govorila, Jaka Racman odpelje tri nečake v graščino svojega odtujenega odljudnega strica Skopušnika, ker potrebuje varstvo. Mladi rački Pak, Žak in Mak kar ne morejo verjeti, da so spoznali najbogatejšega racmana na svetu in še bolj jih navduši dejstvo, da je to nihče drug kot njihov zamolčani stric. S pomočjo Skopušnikove nečakinje Webby trije mladeniči zanetijo Skopušnikovo strast za pustolovščine in se odpravijo na iskanje bajeslovne Atlantide.
 • , Režija: John Aoshima, Dana Terrace
06:50 Možje v črnem 3, film
 • Men In Black 3, 2012, akcijski, IMDb ocena: 6.8
 • Agent Jay odpotuje nazaj v času v leto 1969, kjer skuša skupaj z mlajšo različico agenta Kaya preprečiti zlobnemu vesoljcu, da bi uničil prihodnost. V Možeh v črnem 3 se agenta J. (Will Smith) in K. (Tommy Lee Jones) vračata ... v času nazaj. J. je pri svojem delu z Možmi v črnem v zadnjih 15 letih videl marsikaj, vendar ga prav nič, tudi vesoljci, ne spravlja tako ob živce kot njegov čemerni in zadržani sodelavec. Ko pa sta življenje K.-ja in usoda planeta v nevarnosti, mora agent J. odpotovati nazaj v času, da bi uredil stvari. J. odkrije, da mu nekaterih skrivnosti vesolja K. nikoli ni zaupal – zdaj pa se jima bodo razodele, ko se J. spajdaši z mlajšo različico agenta K. (Josh Brolin), da bi skupaj rešila tisto starejšo različico, agencijo in prihodnost človeštva.
 • Igrajo: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson, Režija: Barry Sonnenfeld

več
Možje v črnem 3, film
08:40 Belline pasje dogodivščine, film
 • A Dog's Way Home, 2019, avantura, IMDb ocena: 6.7
 • Film spremlja ganljivo pustolovščino psičke Belle, ki se odpravi na 640 km dolgo pot domov, potem ko se je ločila od lastnika. Med potjo po divjini Kolorada spozna kopico novih prijateljev.Kot mladiček se je psička Bella znašla pri Lucasu, dečku, ki ji ponudi varen, dober dom. A ko se nekoč loči od ljubljenega lastnika, se Bella odpravi na 640 km dolgo pot nazaj domov. Med potjo po divjini Kolorada spozna kopico novih prijateljev ter v njihova srca prinese upanje, veselje in tolažbo.
 • Igrajo: Jonah Hauer-King, Ashley Judd, Edward James Olmos, Alexandra Shipp, Wes Studi, Režija: Charles Martin Smith

več
Belline pasje dogodivščine, film
10:15 Kurja polt 2: Srhljiva noč čarovnic, film
 • Goosebumps 2: Haunted Halloween, 2018, avantura, IMDb ocena: 5.6
 • Mlada prijatelja Sonny in Sam naletita na zapuščeno hišo in tam najdeta zaklenjeno knjigo z naslovom Strašljiva noč čarovnic. Iz nje se sprosti vsa groza tega praznika strahu, tudi čarovnice, volkodlaki in velikanski gumijasti medvedki.Pazite, kaj si želite. Najboljša prijatelja Sonny in Sam se po šoli lotevata zbiranja starih predmetov in druge šare, med katero skušata najti kaj dragocenega, kar so ljudje zavrgli. Nekoč naletita na zapuščeno hišo družine Stine in tam najdeta zaklenjeno knjigo z naslovom Strašljiva noč čarovnic, iz katere se sprosti groza tega praznika strahu: Slappy. S pomočjo Sonnyjeve sestre Sarah se znajdeta v dirki s časom, da bi nazaj v knjigo poslala zloveščo kreaturo in vsa druga bitja, ki jih je sprostila – med njimi so tudi čarovnice, volkodlaki in velikanski gumijasti medvedki – preden bi stvar ušla nadzoru in bi nastal pekel na Zemlji.
 • Igrajo: Jeremy Ray Taylor, Madison Iseman, Caleel Harris, Wendi McLendon-Covey, Ken Jeong, Režija: Ari Sandel

več
Kurja polt 2: Srhljiva noč čarovnic, film
11:45 Prevzetnost, pristranost in omela, film
 • Pride, Prejudice And Mistletoe, 2018, romantični, IMDb ocena: 6.4
 • Darcy se za božič vrne domov, kjer je prisiljena organizirati dobrodelno prireditev skupaj s starim tekmecem Lukom. Pri tem spozna, kaj v življenju šteje, sklene se zbližati tudi z očetom in po možnosti najti ljubezen.Darcy (Lacey Chabert) je vedno trdo delala, da bi se dokazala kot samostojna ženska in bila v življenju uspešna. Namesto da bi delala z očetom, je ustanovila lastno podjetje. Ko se za božič vrne v domači kraj, je Lacey prisiljena organizirati dobrodelno prireditev skupaj s starim tekmecem Lukom (Brendan Penny), lastnikom restavracije. Medtem ko se druži z njim in preživlja čas s svojci, začenja Lacey spoznavati, kaj v življenju najbolj šteje. Pri tem se sklene zbližati z očetom in po možnosti najti ljubezen. Zgodba je posneta po istoimenskem romanu ameriške avtorice Melisse de la Cruz.
 • Igrajo: Lacey Chabert, Brendan Penny, Sherry Miller, Art Hindle, Anna Hardwick, Režija: Don McBrearty

več
Prevzetnost, pristranost in omela, film
13:15 Ljubezen za sladokusce, 5. del
 • Foodie Love Ep. 05 - The Last Supper, 2019
 • Zgodba o paru, ki se spozna prek aplikacije za ljubitelje dobre hrane. Na zmenkih odkrivata skupne okuse in se sprašujeta, ali je ljubezen do hrane dovolj, da bo zanetila resnično ljubezensko strast tudi med njima.Algoritem aplikacije za zmenkarije za ljubitelje dobre hrane združi osrednja lika serije, nekaj čez trideset let staro žensko in moškega. Čeprav imata oba iz svojih nekdanjih zmenkov slabe ljubezenske izkušnje in sta zato sila previdna, se odločita poskusiti še enkrat. Na zmenkih odkrivata skupne okuse, naklonjenost do japonskega citrusa ter vzajemen odpor do domišljavih gastronomov, in se sprašujeta, ali je ljubezen do hrane dovolj, da bo zanetila resnično ljubezensko strast tudi med njima.
 • Igrajo: Laia Costa, Guillermo Pfening, Tony Thornburg, Režija: Isabel Coixet
13:50 Ljubezen za sladokusce, 6. del
 • Foodie Love Ep. 06 - The Perfect Croissant Doesn't Exist, 2019
 • Zgodba o paru, ki se spozna prek aplikacije za ljubitelje dobre hrane. Na zmenkih odkrivata skupne okuse in se sprašujeta, ali je ljubezen do hrane dovolj, da bo zanetila resnično ljubezensko strast tudi med njima.Algoritem aplikacije za zmenkarije za ljubitelje dobre hrane združi osrednja lika serije, nekaj čez trideset let staro žensko in moškega. Čeprav imata oba iz svojih nekdanjih zmenkov slabe ljubezenske izkušnje in sta zato sila previdna, se odločita poskusiti še enkrat. Na zmenkih odkrivata skupne okuse, naklonjenost do japonskega citrusa ter vzajemen odpor do domišljavih gastronomov, in se sprašujeta, ali je ljubezen do hrane dovolj, da bo zanetila resnično ljubezensko strast tudi med njima.
 • Igrajo: Laia Costa, Guillermo Pfening, Tony Thornburg, Režija: Isabel Coixet
14:30 Aladin, film
 • Aladdin (2019), 2019
 • Disney prinaša vznemirljivo eksotično, akcijsko filmsko priredbo animirane klasike "Aladin", pripovedi o očarljivem uličnem falotu in junaški princesi Jasmini ter duhu iz svetilke, ki je ključen za njuno skupno prihodnost.Razburljiva in dinamična adaptacija Disneyjeve animirane klasike "Aladin" je zanimiva zgodba o očarljivem uličnem falotu, hrabri in skromni princesi ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do njune skupne prihodnosti. Priznani režiser Guy Ritchie prinaša romantično glasbeno pustolovščino, umeščeno v namišljeno pristaniško mesto Agrabah. V glavnih vlogah nastopajo duh iz čarobne svetilke (Will Smith), šarmantni lopov Aladin (Mena Massoud) in Jasmina (Naomi Scott), skromna in odločna princesa svobodnega duha. Njihovi pustolovščini se pridružijo tudi magični čarovnik Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban), ki je zaskrbljen za dobrobit in prihodnost svoje hčerke Jasmine, Jasminina najboljša prijateljica Dalia (Nasim Pedrad), lep in aroganten osvajalec Princ Anders (Billy Magnussen) ter Haskim (Numan Acar) kot Jafarjev prvi pomočnik in kapitan straže.
 • Igrajo: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Režija: Guy Ritchie
16:40 Harry Potter in Princ mešane krvi, film
 • Harry Potter And The Half-blood Prince, 2009, akcijski, IMDb ocena: 7.6
 • Harry Potter se vrne na Bradavičarko ob začetku šestega leta na čarovniški akademiji. Sooči se z grozečo nevarnostjo, ki bo postavila na trdo preizkušnjo njegove čarovniške moči.Harry Potter se v šestem letu na čarovniški šoli Bradavičarki z modrim čarodejem Dumbledorjem odpravi po sledeh velike in nevarne skrivnosti, ki utegne razkriti bistvo Harryjevega smrtnega sovražnika Mrlakensteina. Ta je za izvrševanje svojih zlobnih načrtov izbral Harryjevega sovrstnika Draca, med tem ko se Harryjeva najboljša prijatelja Ron in Hermiona soočata s težavami prvih najstniških ljubezni. Toda obetajo se tragični dogodki, ki bodo za vedno spremenili čarovniški svet. Film si je prislužil oskarjevsko nominacijo za najboljše dosežke pri kinematografiji.
 • Igrajo: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Michael Gambon, Tom Felton, Režija: David Yates

več
Harry Potter in Princ mešane krvi, film
19:15 Batwoman, 5. del
 • Batwoman Ep. 05 - Mine Is A Long And Sad Tale, 2019
 • Tri leta po tistem, ko je ulični pravičnik in človekoljubni milijarder Bruce Wayne izginil, se njegova sestrična Kate Kane bori z lastnimi strahovi, ko v opravi Batwoman brani ulice Gothama pred zlom in se počasi spreminja v simbol upanja.Tri leta po tistem, ko je ulični pravičnik in človekoljubni milijarder Bruce Wayne skrivnostno izginil, mesto Gotham vnovič preplavlja obup. Zdaj, ko ni več viteza v črnem ogrinjalu, so oddelek mestne policije preplavile ulične tolpe, ki so v znatni premoči. Tukaj nastopi Jacob Kane in njegova vojaška varnostna enota Crows Private Security, ki brani mesto pred nenehnim obstreljevanjem in napadi milic. Nekaj let pred tem sta Jacobova prva žena in njuna hči umrli med navzkrižnim ognjem zločinskega obračuna. Svojo drugo hčer Kate Jane je poslal proč iz Gothama, da bi jo zaščitil. Po nečastnem odpustu z vojaške akademije in več letih surovega urjenja preživetja se Kate vrne domov; prav takrat se na njenega očeta in enoto varnostnikov spravi tolpa Alice in Wonderland, tako da ugrabijo njegovo najboljšo policistko Sophie Moore. Da bi pomagala svoji družini in mestu, se mora Kate preobraziti v tisto, kar njen oče prezira: bojevito ulično pravičnico. S pomočjo sočutne polsestre Mary in iznajdljivega Luka Foxa, sina tehnološkega guruja Luciusa Foxa pri podjetju Wayne Enterprises, bo Kate prevzela zapuščino svojega pogrešanega bratranca Brucea Wayna; v opravi Batwoman brani ulice Gothama pred zlom in se počasi spreminja v simbol upanja.
20:00 Avtsajder, 3. del
 • The Outsider Ep. 03 - Dark Uncle, 2020
 • Kriminalna drama, posneta po istoimenski knjižni uspešnici slavnega Stephena Kinga, spremlja preiskavo srhljivega umora 11-letnega dečka in skrivnostne okoliščine tega grozljivega zločina.Kriminalna drama, posneta po istoimenski knjižni uspešnici slavnega Stephena Kinga, spremlja policijskega detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn), ki preiskuje srhljiv umor 11-letnega Frankieja Petersona, katerega iznakaženo truplo so našli v gozdovih Georgie. Skrivnostne okoliščine grozljivega zločina spodbudijo Ralpha, ki še vedno žaluje za svojim nedavno umrlim sinom, da v primer vključi tudi zasebno detektivko Holly Gibney (Cynthia Erivo), katere nedoumljive sposobnosti razreševanja ugank naj bi pripomogle pri pojasnjevanju nerazložljivega.
 • Igrajo: Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Julianne Nicholson, Režija: Andrew Bernstein
21:00 Avenija 5, 1. del
 • Avenue 5 Ep. 01 - I Was Flying, 2020
 • Komična serija o vesoljskem turizmu se dogaja 40 let v prihodnosti, ko je Osončje priljubljeno letovišče vsakogar. Hugh Laurie je Ryan Clark, kapitan vesoljske križarke "Avenija 5" – in z njim za krmilom pač ne more iti nič narobe.Ustvarjalec, scenarist in izvršni producent Armando Iannucci, avtor priljubljene serije "Podpredsednica", prinaša komično serijo o vesoljskem turizmu, ki se dogaja 40 let v prihodnosti, ko je Osončje priljubljeno letovišče vsakogar. Hugh Laurie je izkušeni Ryan Clark, očarljivi kapitan vesoljske križarke "Avenija 5"; samozavesten, priljuden in vselej z vajetmi v rokah. Takega človeka si želite, ko nastopijo težave. Josh Gad je Herman Judd, milijarder in obraz "Avenije 5" ter celotne tržne znamke "Judd", ki vključuje hotele, klube za fitnes in agencije za vesoljski turizem. Zach Woods je Matt Spencer, vodja oddelka za odnose s strankami. Nikki Amuka-Bird upodobi Rav Mulcair, vodjo nadzornega centra misije Judd na Zemlji. Rebecca Front igra Karen Kelly, rojeno voditeljico, ki se je kot slepi potnik nezakonito vkrcala na "Avenijo 5" s pomočjo neprenosljive vozovnice svoje sestre.
 • Igrajo: Hugh Laurie, Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Režija: Armando Iannucci
21:30 Nikar tako živahno X., 1. del
 • Curb Your Enthusiasm X. Ep. 01 - Happy New Year, 2020
 • Larryja Davida spremljamo v namišljenem življenju, medtem ko med iskanjem sreče poskrbi, da so vsi drugi in še on sam nesrečni. V vsakem delu nastopijo resnični zvezdniki, ki igrajo sebe v neprizanesljivem prikazu Larryjevega življenja.Program HBO prinaša deseto sezono z emmyjem in zlatim globusom nagrajene satirične serije avtorja, producenta in komika Larryja Davida, ki v njej upodobi ... avtorja, producenta in komika Larryja Davida. Spremljamo ga v namišljenem vsakdanu, medtem ko med iskanjem sreče skrbi, da so vsi drugi – in ponavadi še on sam – nesrečni. V vsakem delu nastopijo resnični zvezdniki, ki pogosto igrajo same sebe v neprizanesljivem prikazu Larryjevega življenja. Med stalno igralsko zasedbo so Jeff Garlin (kot menedžer Jeff Greene), Susie Essman (kot Jeffova soproga Susie), Cheryl Hines (kot Larryjeva nekdanja žena Cheryl) in J. B. Smoove (kot Larryjev prijatelj in sostanovalec Leon). V resničnostnem slogu posneta serija gosti resnične hollywoodske zvezdnike, predstave pa so s strani igralcev improvizirane po osnutku scenarija, ki ga je napisal David sam.
 • Igrajo: Larry David, Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl Hines, Richard Lewis, Režija: Jeff Schaffer, Cheryl Hines
22:10 Maščevalci: Zaključek, film
 • Avengers: Endgame, 2019, akcijski, IMDb ocena: 8.5
 • Po uničujočih dogodkih v filmu "Brezmejna vojna" je vesolje v ruševinah. S pomočjo zaveznikov morajo preostali Maščevalci – Thor, Črna vdova, Stotnik Amerika in Hulk – uničiti Thanosove moči in povrniti red v vesolje.Niz nesrečnih dogodkov, ki jih je povzročil Thanos, se je zaključil z izginotjem polovice celotnega vesolja in usodnim uničenjem Maščevalcev, a je s tem samo prisilil njihove tovariše v borbo v veličastnem zaključku v dvaindvajsetem filmu studiev Marvel, "Maščevalci: Zaključek". Po uničujočih dogodkih v filmu "Brezmejna vojna" je vesolje v ruševinah. S pomočjo zaveznikov morajo preostali Maščevalci – Thor, Črna vdova, Stotnik Amerika in Hulk – uničiti Thanosove moči in povrniti red v vesolje. Največji svetovni junaki bodo ugotovili, kako krhka je resničnost, ter spoznali žrtve, ki jih bo terjal poslednji boj – v ganljivem epilogu zgodbe o prijateljstvu, moštvenem delu in premagovanju razlik, da bi skupaj dosegli nemogoče.
 • Igrajo: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Režija: Anthony Russo, Joe Russo

več
Maščevalci: Zaključek, film