TV spored HBO


27. marec 2023 - 2. april 2023
06:00 Klovn, film
 • The Clown, 2020, risani, IMDb
 • Zgodba, ki jo je navdihnila istoimenska knjiga avtorja Quentina Blaka, spremlja igračo klovna, ki so ga vrgli proč skupaj s kupom starih odsluženih igrač. Odpravi se na pot, da bi našel nov dom zase in za svoje prijatelje.Polurna animirana zgodba Luigija Beria, ki jo je navdihnila istoimenska knjiga avtorja Quentina Blaka, spremlja igračo klovna, ki ga je zdaj odrasli lastnik vrgel proč skupaj s kupom starih odsluženih igrač. Klovn je bil ljubljena igrača veliko otroških let in v sebi ima ravno še toliko čarovnije, da se odpravi na pot, da bi našel nov dom zase in za svoje prijatelje.
 • , Režija: Luigi Berio

več
Klovn, film
06:25 Ženske so zgube, film
 • Women Is Losers, 2021, drama, IMDb ocena: 5.8
 • Noseča latinskoameriška najstnica Celina sklene obdržati otroka, potem ko je njena prijateljica med splavom umrla. Srečuje se s preprekami temnopolte matere samohranilke v San Franciscu v 60-ih letih, a dobi zaveznike in pokrovitelje.V San Franciscu v 60-ih letih je Celina Guerrera brihtna in nadarjena srednješolka z obetavno prihodnostjo. Vendar nenačrtovana nosečnost zasuka njeno življenje in načrte na glavo. Potem ko njena prijateljica umre med nestrokovnim mazaškim splavom, sklene obdržati otroka. Kljub nerazumevajočim staršem in burnemu družinskemu dogajanju s pogostim nasiljem je Celina odločena izkopati se iz revščine in nerojenemu otroku zagotoviti boljšo prihodnost.Istočasno ima več služb, da bi si s prihranki kupila stanovanje, medtem ko se upira predsodkom, rasizmu in seksizmu, banke pa niso naklonjene posojilom za temnopolte matere samohranilke. Provokativno dramo so navdihnile resnične izkušnje žensk, ki jih je v naslovu povzela istoimenska skladba Janis Joplin z albuma "Big Brother & the Holding Company".
 • Igrajo: Lorenza Izzo, Bryan Craig, Chrissie Fit, Simu Liu, Liza Weil, Režija: Lissette Feliciano

več
Ženske so zgube, film
07:50 Mladi Sheldon VI., 4. del
 • Young Sheldon Vi. Ep. 04 - Blonde Ambition And The Concept Of Zero, 2022
 • Sheldon pride do grozljivega matematičnega odkritja, ko poučuje Billyja. Mary je ljubosumna na odnos Missy z Mandy in MeeMaw.Sheldon pride do grozljivega matematičnega odkritja, ko poučuje Billyja. Mary je ljubosumna na odnos Missy z Mandy in MeeMaw.
08:10 Vsi psi grejo v raj 2, film
 • All Dogs Go To Heaven 2, 1996, risani, IMDb ocena: 5.5
 • Charlie z željo po pustolovščini združi moči s starim prijateljem Itchyjem, da bi poiskala ukradeni Gabrielov rog. Charlie pride iz pasjega raja, da bi se uprl večnemu sovragu Carfaceu, zaljubi se v irsko seterko in pomaga dečku v zagati.V nadaljevanju animirane uspešnice se pasji junak Charlie Barkin dolgočasi v pasjih nebesih. Potem ko v mesto pride njegov stari prijatelj Itchy, si Charlie želi vrniti se na Zemljo. Ko njegov večni sovrag Carface ukrade rog nadangela Gabriela, se stara prijatelja prostovoljno ponudita, da ga bosta poiskala in vrnila. Medtem ko si v svetu živih prizadeva pretentati Carfacea, Charlie spozna čedno irsko seterko Anabelle in pomaga dečku v zagati, ki je pobegnil od doma.
 • , Režija: Paul Sabella, Larry Leker

več
Vsi psi grejo v raj 2, film
09:35 Transformerji, film
 • Transformers, 2007, akcijski, IMDb ocena: 7.0
 • Medzvezdna bitka med kibertronskima rasama mehanskih vojščakov, junaškimi avtoboti in zlobnimi deceptikoni iz vesolja pride na Zemljo. Vse,kar stoji med deceptikoni in končno močjo nad stvarstvom, je skrivnost, ki jo ima mladi Sam Witwicky (Shia LaBeouf).Medzvezdna bitka med kibertronskima rasama mehanskih vojščakov, junaškimi avtoboti in zlobnimi deceptikoni iz vesolja pride na Zemljo. Vse, kar stoji med deceptikoni in končno močjo nad stvarstvom, je skrivnost, ki jo ima mladi Sam Witwicky (Shia LaBeouf).
 • Igrajo: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rachael Taylor, Režija: Michael Bay

več
Transformerji, film
12:00 DC Liga Super ljubljenčkov, film
 • Dc League Of Super-pets, 2022, risani, IMDb ocena: 7.2
 • Superpes Krypto in Superman sta neločljiva prijatelja, ki se skupaj borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko Supermana in Ligo pravičnih ugrabijo, Krypto sestavi moštvo superživali iz zavetišča, da bi mu pomagali rešiti superjunake.V animiranem filmu "DC Liga Super ljubljenčkov" sta superpes Krypto in Superman neločljiva prijatelja, ki se z izjemnimi sposobnostmi skupaj borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko Supermana in druge člane Lige pravičnih ugrabijo, mora Krypto prepričati moštvo superživali iz zavetišča, da bi mu pomagale rešiti superjunake. Lovski pes Ace, vietnamski prašiček P.B., želvak Merton in veveriček Chip morajo obrzdati svoje nove supemoči in priskočiti na pomoč Kryptu.
 • , Režija: Jared Stern, Sam Levine

več
DC Liga Super ljubljenčkov, film
13:45 Moški na robu živčnega zloma, film
 • Men On The Verge Of A Nervous Breakdown, 2021
 • Sedem moških prebivalcev mesta, starih od 17 do 70 let, ki nimajo nič skupnega razen dejstva, da so vsi na robu živčnega zloma, se sreča na samotni postaji na nenavadnem tečaju v divjini, ki naj bi jih postavil nazaj na noge. Sedem moških prebivalcev mesta, starih od 17 do 70 let, ki nimajo nič skupnega razen dejstva, da so vsi na robu živčnega zloma, se sreča na samotni postaji na nenavadnem tečaju v divjini, ki naj bi jih postavil nazaj na noge. Vsak korak na tem urjenju, ki ga je pripravila ekscentrična in živahna trenerka, je namenjen njihovemu razkritju samih sebe. Zdi se, da je naloga zahtevna, še posebej zato, ker med temi možmi ne gre nič po načrtih.
 • Igrajo: Thierry Lhermitte, Ramzy Bedia, François-Xavier Demaison, Laurent Stocker, Pascal Demolon, Režija: Audrey Dana
15:25 Šale, 5. del
 • Hacks Ep. 05 - Falling, 2021
 • Deborah dobi na bar micvi nepričakovani namig. Potem ko DJ zavrne Deborino prošnjo, jo Ava spremlja na razstavi nakita – samo zato, da bi izvedela več o zapletenem odnosu med materjo in hčerko.Deborah dobi na bar micvi nepričakovani namig. Potem ko DJ zavrne Deborino prošnjo, jo Ava spremlja na razstavi nakita – samo zato, da bi izvedela več o zapletenem odnosu med materjo in hčerko.
 • Igrajo: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Christopher McDonald, Paul W. Downs, Kaitlin Olson, Režija: Paul W. Downs
15:55 Šale, 6. del
 • Hacks Ep. 06 - New Eyes, 2021
 • Ava se zaplete z Georgem, ki ji obljublja zelo drugačen večer v Vegasu in jo spodbuja, naj mu zaupa. Po nesoglasju z Marcusom glede prihodnosti njene kariere, Deborah Martyju pokaže svoje karte.Ava se zaplete z Georgem, ki ji obljublja zelo drugačen večer v Vegasu in jo spodbuja, naj mu zaupa. Po nesoglasju z Marcusom glede prihodnosti njene kariere, Deborah Martyju pokaže svoje karte.
 • Igrajo: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Christopher McDonald, Paul W. Downs, Kaitlin Olson, Režija: Lucia Aniello
16:30 Neskončna nevihta, film
 • Infinite Storm, 2022, drama, IMDb ocena: 5.2
 • Ko plezalko na gori dohiti snežni metež, naleti na tujca v težavah in oba sklene varno spraviti z gore, preden bi se znočilo.Med vzponom na Mount Washington v državi New Hampshire se izkušena plezalka (Naomi Watts) odloči vrniti, še preden bo dosegla vrh, saj se približuje snežni metež. Toda na poti nazaj naleti na moškega v težavah in sklene oba varno spraviti z gore, preden se zvečeri in bi lahko podlegla nevihti. Posneto po resnični zgodbi.
 • Igrajo: Naomi Watts, Billy Howle, Denis O'Hare, Parker Sawyers, Eliot Sumner, Režija: Malgorzata Szumowska, Michał Englert

več
Neskončna nevihta, film
18:10 Top Gun, film
 • Top Gun, 1986, akcijski, IMDb ocena: 6.9
 • Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote Top Gun tekmujejo, kdo bo najboljši. Drzni mladi pilot Pete (Tom Cruise) se intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis), medtem ko se pripravlja nevarna misija.Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote Top Gun tekmujejo, kdo bo najboljši. Drzni mladi pilot Pete (Tom Cruise) se intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis), medtem ko se pripravlja nevarna misija.
 • Igrajo: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt, Režija: Tony Scott

več
Top Gun, film
20:00 Dune: Peščeni planet, film
 • Dune (2021), 2021, komedija, IMDb
 • Saga o medgalaktičnem bojevniku Paulu Atreidesu in njegovem mesijanskem vzponu voditelja ljudstva ter njihovem boju za obstanek. Mladi junak povede svoje vojščake v boj zoper zlobnega barona in skuša uničiti njegove politične špekulacije.Za oskarja nominirani kanadski režiser Denis Villeneuve ("Prihod", "Blade Runner 2049") prinaša že drugo priredbo istoimenske znanstveno-fantastične knjižne klasike Franka Herberta. Zgodba spremlja Paula Atreidesa iz kraljevske hiše Atreides, sijajnega in nadarjenega mladeniča, rojenega za velike stvari, ki mora odpotovati na najnevarnejši planet v vesolju, da bi zagotovil prihodnost svoji družini in narodu. Znajde se sredi boja za ekskluzivno oskrbo najbolj dragocenega vira v znanem vesolju, najdražjim elementom galaksije, ki se nahaja samo na Arrakisu in ki lahko odklene največji potencial človeštva – v katerem bodo preživeli samo tisti, ki zmorejo premagati svoj strah.
 • Igrajo: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Režija: Denis Villeneuve

več
Dune: Peščeni planet, film
22:35 Mandelj in morski konjiček, film
 • The Almond And The Seahorse, 2022, drama, IMDb ocena: 5.4
 • Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov.Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov. Film se osvežujoče posveča likom brez poškodb možganov, vendar morajo prenašati ranjeno srce. Sarah (Rebel Wilson) je arheologinja, ki ljubi svojega moža Joeja (Celyn Jones), toda po poškodbi se njuna ljubezen znajde ujeta v preteklosti. Toni (Charlotte Gainsbourg) je arhitektka in ljubi svojo partnerko Gwen (Trine Dyrholm), vendar sta po poškodbi zaprti v petnajstletni zanki. Ljubezen je edino, kar jih žene naprej, vendar so se stvari spremenile in brez pomoči ne bo šlo. Ženski sta na vzporedni poti in obe si želita prihodnosti, toda nobena ne ve, ali je to sploh mogoče in kako bi bilo videti.
 • Igrajo: Charlotte Gainsbourg, Rebel Wilson, Trine Dyrholm, Meera Syal, Celyn Jones, Režija: Celyn Jones, Tom Stern

več
Mandelj in morski konjiček, film