TV spored HBO


27. marec 2023 - 2. april 2023
06:00 Dickensovski prazniki, film
 • A Dickens Of A Holiday, 2021, romantični, IMDb ocena: 7.3
 • Cassie se je preselila nazaj v svoj domači kraj, mestece Dickens, potem ko se je preizkusila kot režiserka na Broadwayu v New Yorku. Zdaj so ji zaupali režijo krajevne predstave "Božična pesem" ob 100. obletnici viktorijanskih praznovanj.Cassie se je preselila nazaj v svoj domači kraj, mestece Dickens, potem ko se je preizkusila kot režiserka na Broadwayu v New Yorku. Zdaj so ji zaupali režijo krajevne predstave "Božična pesem" ob 100. obletnici viktorijanskih praznovanj. Ko glavni igralec ostane brez glasu, mora poiskati zamenjavo, sicer bo predstava odpovedana. Župan se domisli, da bi lahko poskusila za vlogo prepričati zvezdnika akcijskih filmov Jaka, ki je odraščal v Dickensu. Cassie ni preveč navdušena, saj se z Jakom poznata še iz šolskih dni, vendar ga vseeno pokliče. Na njeno presenečenje se dejansko vrne domov, da bi sodeloval. Zdaj se morata Cassie in Jake posvetiti predstavi in prebudijo se stara čustva.
 • Igrajo: Brooke D'Orsay, Kristoffer Polaha, Chad Willett, Max Archibald, Nathan Lynn, Režija: Paul Ziller

več
Dickensovski prazniki, film
07:25 Hannes, film
 • Hannes, 2021, komedija, IMDb
 • Hannes in Moritz, istega dne rojena v istem mestu, postaneta neločljiva prijatelja. Toda nekega dne bo tragična motociklistična nesreča za vedno spremenila njuni življenji, zaradi česar bo Hannes pristal v komi s pičlimi možnostmi okrevanja. Hannes in Moritz, ki sta se istega dne rodila v istem kraju, postaneta neločljiva prijatelja. Toda nekega dne bo tragična motociklistična nesreča za vedno spremenila njuni življenji, zaradi česar bo Hannes pristal v komi s pičlimi možnostmi okrevanja. Moritz noče obupati nad prijateljem in svoje življenje postavi na stranski tir, da bi bil Hannes ljubljen ter obdan z življenjem in smehom. Moritz vztraja pri svojem in podal se bo na navdihujočo pot, ki mu bo spremenila življenje; spoznal bo, da je vsak dan vreden praznovanja, in dokazal, da je njuno prijateljstvo še močnejše kot kdaj prej.
 • Igrajo: Leonard Scheicher, Johannes Nussbaum, Hannelore Elsner, Heiner Lauterbach, Gabriela Maria Schmeide, Režija: Hans Steinbichler

več
Hannes, film
08:55 Transformerji: Maščevanje padlih, film
 • Transformers: Revenge Of The Fallen, 2009, akcijski, IMDb ocena: 5.9
 • Optimus Prime in preostanek Avtobotov se vrača v nadaljevanju akcijske uspešnice Michaela Baya iz leta 2007 "Transformerji".Optimus Prime in preostanek Avtobotov se vrača v nadaljevanju akcijske uspešnice Michaela Baya iz leta 2007 "Transformerji". Bitka za Zemljo se je končala, bitka za vesolje pa se šele začenja. Po vrnitvi na Cybertron je Starscream prevzel poveljstvo nad Deseptikoni in se odločil na silo zavzeti Zemljo. Avtoboti, ki so se nadejali miru, ugotovijo, da je Skoprinox ukradel Megatronovo telo vojski in ga obudil s svojo energijo. Zdaj se Megatron vrne, da bi se maščeval. Medtem ko so Starscream in Deseptikoni čedalje bližje, se morajo Avtoboti z lastnimi okrepitvami ukvarjati s povsem nepričakovanimi stvarmi.
 • Igrajo: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Režija: Michael Bay

več
Transformerji: Maščevanje padlih, film
11:25 Top Gun, film
 • Top Gun, 1986, akcijski, IMDb ocena: 6.9
 • Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote Top Gun tekmujejo, kdo bo najboljši. Drzni mladi pilot Pete (Tom Cruise) se intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis), medtem ko se pripravlja nevarna misija.Gojenci elitne mornariške akademije za vojne pilote Top Gun tekmujejo, kdo bo najboljši. Drzni mladi pilot Pete (Tom Cruise) se intimno zbliža s civilno učiteljico letenja Charlie (Kelly McGillis), medtem ko se pripravlja nevarna misija.
 • Igrajo: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt, Režija: Tony Scott

več
Top Gun, film
13:15 Mandelj in morski konjiček, film
 • The Almond And The Seahorse, 2022, drama, IMDb ocena: 5.4
 • Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov.Zgodba spremlja zapletene in zelo človeške odnose med dvema paroma, ki skušata začeti novo skupno pot ali raziskati ločeno življenje po poškodbi možganov. Film se osvežujoče posveča likom brez poškodb možganov, vendar morajo prenašati ranjeno srce. Sarah (Rebel Wilson) je arheologinja, ki ljubi svojega moža Joeja (Celyn Jones), toda po poškodbi se njuna ljubezen znajde ujeta v preteklosti. Toni (Charlotte Gainsbourg) je arhitektka in ljubi svojo partnerko Gwen (Trine Dyrholm), vendar sta po poškodbi zaprti v petnajstletni zanki. Ljubezen je edino, kar jih žene naprej, vendar so se stvari spremenile in brez pomoči ne bo šlo. Ženski sta na vzporedni poti in obe si želita prihodnosti, toda nobena ne ve, ali je to sploh mogoče in kako bi bilo videti.
 • Igrajo: Charlotte Gainsbourg, Rebel Wilson, Trine Dyrholm, Meera Syal, Celyn Jones, Režija: Celyn Jones, Tom Stern

več
Mandelj in morski konjiček, film
14:50 Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem X., 4. del
 • Last Week Tonight With John Oliver X. Ep. 04, 2023
 • Komik in scenarist John Oliver še naprej satirično in pomenljivo pretresa aktualne dogodke v deseti sezoni svoje serije, nagrajene z emmyjem.Tematski pregled tedna na področju novic, politike in aktualnih dogodkov. John Oliver ponudi svoj pogled na temo družbenih, političnih in eksistencialnih težav v Ameriki in po svetu.
15:25 Ne skrbi, draga, film
 • Don't Worry Darling, 2022, drama, IMDb ocena: 6.2
 • Nesrečna gospodinja v 50. letih odkritje pretresljivo resnico, njen mož pa prikriva temačno skrivnost. Nesrečna gospodinja v 50. letih odkritje pretresljivo resnico, njen mož pa prikriva temačno skrivnost.
 • Igrajo: Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine, Režija: Olivia Wilde

več
Ne skrbi, draga, film
17:30 Rumeni oleander, film
 • Yellow Oleander (aka. ЖЪЛТ ОЛЕАНДЪР), 2022
 • Nekdanji predsednik italijanske vlade prispe v Bolgarijo, da bi podprl vlogo bolgarske politike v Evropskem parlamentu. Žgečkljive dogodivščine in sporni dogodki se odvijejo, preden se med nerodnimi okoliščinami izkažejo sebični nameni gostitelja. K škandalom nagnjeni nekdanji predsednik italijanske vlade prispe v Bolgarijo, da bi podprl vlogo bolgarske politike v Evropskem parlamentu. Gostitelj in njegova precej mlajša soproga povabita nekdanjega premierja v odmaknjeno vilo. Truplo, žgečkljive dogodivščine in številni sporni dogodki se odvijejo, preden se med nerodnimi okoliščinami izkažejo pravi pohlepni izdajalski in sebični nameni gostitelja.
 • Igrajo: Kitodar Todorov, Marian Valev, Leonid Yovchev, Stefani Ivaylo, Kostadinka Aratlakova, Režija: Lachezar Avramov
19:15 Stargirl III., 10. del
 • Stargirl Iii. Ep. 10 - Frenemies Chapter Ten: The Killer, 2022
 • Courtney in drugi se zberejo po dramatičnem spopadu, po katerem so bojne črte jasno zarisane. Grozljivo odkritje Mika in Jakeema prisili Pat in Sylvestra, da sta na preži. Paula in Larry vzameta stvari v svoje roke in storita, kar je prav.Courtney in ekipa se ponovno zberejo po dramatičnem spopadu, po katerem so bojne črte jasno zarisane. Grozljivo odkritje Mika in Jakeema prisili Pat in Sylvestra, da sta poslej na preži. Paula in Larry končno vzameta stvari v svoje roke in naredita, kar je prav.
20:00 Three Pines, 3. del
 • Three Pines Ep. 03 - The Cruellest Month, Part 1, 2022
 • Gamache se vrne v vas, da bi raziskal izginotje priljubljenega krajana Marca Fortierja. Toda primer umora je tisti, ki Gamacheja in njegovo ekipo kmalu popelje v osrčje temne preteklosti tega kraja. Gamache se vrne v vas, da bi raziskal izginotje priljubljenega krajana Marca Fortierja. Toda primer umora je tisti, ki Gamacheja in njegovo ekipo kmalu popelje v osrčje temne preteklosti tega kraja. Medtem Lacoste odkrije, da je bil ključni dokaz v zvezi z izginotjem ponarejen, in ob Gamachejevi spodbudi se skrivaj znova loti primera.
21:00 Perry Mason II., 3. del
 • Perry Mason Ii. Ep. 03, 2022
 • Perry in Della imata na voljo tri tedne za delo na novem primeru. Sestaviti skušata obrambo za svoje stranke, medtem ko gre Paul po sledeh v Hoovervillu.Perry in Della imata na voljo tri tedne za delo na novem primeru. Sestaviti skušata obrambo za svoje stranke, medtem ko gre Paul po sledeh v Hoovervillu.
21:55 Izgubljenci, ep. 3
 • Rain Dogs Ep. 03, 2022
 • Costello gre na neprijeten zmenek, Iris pa se zaupa Glorii. Potem ko stari znanec iz zapora zahteva povračilo usluge, ima Selby neki predlog za Costella.Costello gre na neprijeten zmenek, Iris pa se zaupa Glorii. Potem ko stari znanec iz zapora zahteva povračilo usluge, ima Selby neki predlog za Costella.
 • Igrajo: Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Fleur Tashjiian, Režija: Richard Laxton, Jennifer Perrott
22:25 Tekmeca, film
 • Official Competition, 2021, komedija, IMDb ocena: 7.1
 • Ko se podjetnik in milijarder na vrat na nos odloči ustvariti "legendaren" film, zahteva le najboljše. Penélope Cruz, Antonio Banderas in Oscar Martínez združijo moči v neprizanesljivi komediji o snemanju "najboljšega filma vseh časov".Ko se podjetnik in milijarder na vrat na nos odloči ustvariti "legendaren" film, zahteva le najboljše. Za ambiciozen projekt najame priznano filmsko ustvarjalko Lolo Cuevas (Penélope Cruz), ta pa si za obe glavni vlogi izbere zvezdnika z velikim talentom in še večjim egom, hollywoodskega ljubljenca Félixa Rivera (Antonio Banderas), in radikalnega gledališkega igralca Ivána Torresa (Oscar Martínez). Oba sta igralski legendi, vendar ne ravno najboljša prijatelja. Skozi niz vse bolj ekscentričnih preizkušenj, ki jima jih postavlja Lola, se morata Félix in Iván soočiti ne le drug z drugim, ampak tudi vsak s svojo zapuščino. Kdo od njiju bo ostal, ko se bodo kamere končno vključile?
 • Igrajo: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez, José Luis Gómez, Manolo Solo, Režija: Gastón Duprat, Mariano Cohn

več
Tekmeca, film