TV spored HBO


27. marec 2023 - 2. april 2023
06:00 Operacija Božiček, film
 • Looking For Santa, 2021
 • Osemletni William je vajen dobiti vse, kar si želi. Za božično darilo zahteva kar samega Božička, zato oče najame slavnega lovca. Bo Williamova čudaška želja prinesla konec božične čarobnosti?Osemletni William živi osamljeno življenje v velikanskem domu svojih bogatih staršev. Vajen je dobiti čisto vse, kar si želi, in tako za božično darilo nekoč zahteva kar samega Božička. Njegov oče najame slavnega lovca prav v ta namen. Neusmiljeni plačanec nastavi past svojemu nenavadnemu plenu. Bo Williamova čudaška želja prinesla konec božične čarobnosti?
 • , Režija: Marc Robinet
06:30 Madagaskar 3, film
 • Madagascar 3: Europe's Most Wanted, 2012, risani, IMDb ocena: 6.8
 • Lev Aleš, zebra Martin, žirafa Milko in povodni konj Slavka se še vedno trudijo priti domov v New York. Pot jih zanese po Evropi, kjer najdejo idealno krinko v potujočem cirkusu.V tretjem delu priljubljene franšize so Aleš, Martin, Slavka in Milko trdno odločeni, da se bodo končno vrnili domov, v živalski vrt v newyorškem Centralnem parku. Iz Afrike naredijo obvoz čez Evropo, kjer morajo najprej poiskati pingvine in opice, ki so s prebrisano taktiko skoraj obrali igralnico v Monte Carlu. A hitro jih odkrijejo oblasti in živalim je od tistega trenutka za petami neizprosna policistka iz Urada za divje živali. Naši junaki k sreči najdejo odlično skrivališče: potujoči cirkus. Medtem ko se skušajo s pomočjo novih prijateljev vrniti v New York, bodo povsem spremenili cirkuško predstavo: v slogu Madagaskarja!
 • , Režija: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon

več
Madagaskar 3, film
08:05 Elvis, film
 • Elvis (2022), 2022, n/a, IMDb
 • Kinematografsko dramo o Elvisu (Butler) vidimo skozi zapleteni odnos z njegovim skrivnostnim menedžerjem polkovnikom Tomom Parkerjem (Hanks), kakor zgodbo pripoveduje slednji. Film prikazuje dinamiko tega odnosa v času več kot 20 let.Za oskarja nominirani vizionarski režiser Baz Luhrmann in studio Warner Bros. Pictures prinašata visokoproračunsko biografsko dramo, ki spremlja življenje in glasbo Elvisa Presleyja. V obeh osrednjih vlogah igrata Austin Butler in dobitnik oskarja Tom Hanks. Kinematografsko dramo o Elvisu (Butler) vidimo skozi zapleteni odnos z njegovim skrivnostnim menedžerjem polkovnikom Tomom Parkerjem (Hanks), kakor zgodbo pripoveduje slednji. Film prikazuje dinamiko tega odnosa v času več kot 20 let, od Presleyjevega vzpona k slavi do zvezdništva v spreminjajoči se kulturni krajini in izgubi nedolžnosti v Ameriki. V središču te poti je ena najpomembnejših oseb v Elvisovem življenju, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).
 • Igrajo: Austin Butler, Tom Hanks, Helen Thomson, Richard Roxburgh, Olivia DeJonge, Režija: Baz Luhrmann

več
Elvis, film
10:45 Čudežna ženska 1984, film
 • Wonder Woman 1984, 2020, akcijski, IMDb ocena: 5.4
 • Usoda sveta je spet negotova in reši ga lahko le Čudežna ženska. V novi zgodbi Diana Prince tiho živi med običajnimi smrtniki v živahnih, zabavnih osemdesetih; zgodovinskem obdobju skrajnosti in presežkov, kjer si moral imeti vse.Usoda sveta je v novem filmu o priljubljeni superjunakinji spet negotova in reši ga lahko le Čudežna ženska. V novi zgodbi Diana Prince tiho živi med običajnimi smrtniki v živahnih, zabavnih osemdesetih; zgodovinskem obdobju skrajnosti in presežkov, kjer si moral imeti vse. Čeprav je obvladala vse svoje sposobnosti in supermoči, se ne izpostavlja javnosti, temveč dela kot muzejska kuratorka starodavnih najdb in njena junaška dejanja ostajajo anonimna. Vendar bo morala kmalu zbrati vse svoje moči, modrost in pogum, ko se znajde nasproti Maxwellu Lordu in sovražnici Cheetah, ki jo prav tako odlikujeta nadčloveška moč in neverjetna spretnost.
 • Igrajo: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright, Režija: Patty Jenkins

več
Čudežna ženska 1984, film
13:15 Jekleni mož, film
 • Man Of Steel (2013), 2013
 • Deček odkrije, da ima neverjetne sposobnosti – in da ni Zemljan. Kot mladenič se odpravi na pot, da bi odkril, od kod je prišel in kakšno je njegovo poslanstvo. Junak v njem mora priti na površje, da bo rešil svet pred uničenjem.Nenavadno nadarjeni deček odkrije, da ima neverjetne sposobnosti – in da ni Zemljan. Kot mladenič se odpravi na pot, da bi odkril, od kod je prišel in kakšno je njegovo poslanstvo. Junak v njem mora priti na površje, da bo rešil svet pred uničenjem ter postal simbol upanja za človeštvo. Superman vnovič leti čez nebo in v njegovem ogrinjalu se tokrat preizkusi Henry Cavill. Jekleni mož se bojuje s preteklostjo, ki je ne more razumeti, in s prihodnostjo, ki ji ne more ubežati. V drugih vlogah igrajo še Diane Lane in Kevin Costner kot Clarkova krušna starša, Russell Crowe kot njegov oče s planeta Kripton, Amy Adams kot novinarka pri časniku Daily Planet in Clarkova izbranka Lois Lane, Laurence Fishburne kot urednik Perry White ter Michael Shannon kot Supermanov vesoljski sovrag general Zod.
 • Igrajo: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe, Režija: Zack Snyder
15:35 Matrica: Revolucija, film
 • The Matrix Revolutions, 2003, akcijski, IMDb ocena: 6.7
 • V zaključku trilogije "Matrica" se Neo (Keanu Reeves), Morpheus (Laurence Fishburne) in Trinity (Carrie-Anne Moss) borijo, da bi zadnje človeško mesto Sion ubranili pred ubijalskimi stroji, ki so si podjarmili in zasužnjili človeštvo.V zaključku trilogije "Matrica" se Neo (Keanu Reeves), Morpheus (Laurence Fishburne) in Trinity (Carrie-Anne Moss) borijo, da bi zadnje človeško mesto Sion ubranili pred ubijalskimi stroji, ki so si podjarmili in zasužnjili človeštvo. V sklepnem delu doseže vojna med človekom in stroji vrhunec. Vojska Siona, okrepljena s pogumnimi prostovoljci, kot sta Zee (Nona Gaye) in Otrok (Clayton Watson), se z vsemi močmi trudi, da bi odbila napad strojev. Človeštvu grozi popolno uničenje. Sovražni program Smith (Hugo Weaving), ki postaja iz minute v minuto močnejši, je ušel tudi izpod nadzora strojev in grozi, da bo uničil tako resnični svet kot Matrico.
 • Igrajo: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, Jada Pinkett Smith, Režija: Lana Wachowski, Lilly Wachowski

več
Matrica: Revolucija, film
17:45 Hollywood: Na snemanju XX., 12. del
 • Hollywood On Set Xx. Ep. 12, 2023
 • Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov z ekskluzivnimi posnetki zgodb. Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
18:15 Morbius, film
 • Morbius, 2022, akcijski, IMDb ocena: 5.2
 • Oskarjevec Jared Leto je prevzel vlogo skrivnostnega antijunaka Michaela Morbiusa, zdravnika, okuženega z vampirizmom. Z nadčloveškimi sposobnostmi se bo moral spopasti sam s sabo. Eden Marvelovih najbolj zanimivih likov je na velikem platnu. Oskarjevec Jared Leto je postal skrivnostni antijunak Michael Morbius. Ima nevarno krvno bolezen, drugim pa hoče preprečiti svojo usodo. Dr. Morbius iz obupa tvega. Sprva kaže na uspeh, a se izkaže, da je zdravilo morda bolj škodljivo kot bolezen.
 • Igrajo: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson, Michael Keaton, Režija: Daniel Espinosa

več
Morbius, film
20:00 Beli lotos II., 5. del
 • The White Lotus Ii. Ep. 05, 2022
 • Tanya in Portia se s Quentinom in Jackom odpravita na divji izlet. Ker ni prepričana, kaj naj verjame, se Harper sooči s Camom in Daphne.Tanya in Portia se s Quentinom in Jackom odpravita na divji izlet. Ker ni prepričana, kaj naj verjame, se Harper sooči s Camom in Daphne.
 • Igrajo: Jennifer Coolidge, Aubrey Plaza, Theo James, Meghann Fahy, Will Sharpe, Režija: Mike White
21:00 Beli lotos II., 6. del
 • The White Lotus Ii. Ep. 06, 2022
 • Ethan je vse bolj sumničav do Cama. Tanya odločno posvari Portio pred Jackom. Lucia pomaga Di Grassovim iskati dolgo izgubljene sorodnike.Ethan je vse bolj sumničav do Cama. Tanya odločno posvari Portio pred Jackom. Lucia pomaga Di Grassovim iskati dolgo izgubljene sorodnike.
 • Igrajo: Jennifer Coolidge, Aubrey Plaza, Theo James, Meghann Fahy, Will Sharpe, Režija: Mike White
22:05 Rezervna policista, film
 • The Other Guys, 2010, akcijski, IMDb ocena: 6.6
 • Popolnoma različna newyorška detektiva skušata v svoji prvi operativni nalogi prekositi svoja policijska idola, a stvari ne gredo po načrtih.Pisarniška detektiva Gamble in Hoitz (Will Ferrell, Mark Wahlberg) sta obsojena na birokratske policijske posle. Sovražita drug drugega in monotonijo svoje službe, medtem ko večno ostajata v senci slavnih policijskih zvezdnikov (Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson). A tudi slednjima nekoč odklenka in to je priložnost za rezervna policista. Lotita se naloge, ki bi utegnila biti največji zločin v zadnjih letih; pa bosta nerodna sodelavca lahko razrešila primer, ne da bi se pri tem pobila ali porušila New York do tal?
 • Igrajo: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Dwayne Johnson, Režija: Adam McKay

več
Rezervna policista, film
23:55 Zakleti: Novo poglavje, film
 • Insidious: Chapter 3, 2015, grozljivka, IMDb ocena: 6.1
 • Novo poglavje v strašljivi seriji Zakleti bo razkrilo, kako se je nadarjena spiritistka Elise Rainier nerada lotila vzpostavljanja stika z mrtvimi, da bi pomagala najstnici, ki so jo napadle nedoumljive sile iz onstranstva.Pojdite nazaj na začetek, če si upate – predzgodba v grozljivi seriji Zakleti nas bo odpeljala v čas pred strašljivimi dogodki, ki so mučili družino Lambert. Raziskovalca nadnaravnih pojavov Tucker in Specs prosita za pomoč nadarjeno spiritistko Elise Rainier, da bi pomagala najstnici, ki so jo napadle nedoumljive sile iz onstranstva. Elise se nerada podaja v temačni svet maščevalnih duhov, vendar naposled ustreže obupanemu očetu mlade Quinn in v seansi vstopi v mračni svet onkraj. Tam se bo soočila z najbolj neusmiljenim sovražnikom, kar jih je kdaj srečala: demonom z nenasitno slo po človeških dušah.
 • Igrajo: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Režija: Leigh Whannell

več
Zakleti: Novo poglavje, film