TV spored HBO


1. december 2023 - 7. december 2023
06:00 Smrkci 2, film
 • The Smurfs 2, 2013, avantura, IMDb ocena: 5.3
 • Smrkci se s pomočjo človeških prijateljev lotijo reševanje Smrkete, ki jo je ugrabil zlobni Gargamel, saj le ona pozna skrivni urok, ki lahko preobrazi Gargamelova bitja Žlehtke v prave Smrkce.Zlobni čarovnik Gargamel ustvari nagajivi majhni bitji Žlehtka. Z njuno pomočjo naj bi zbral vsemogočno čarobno "esenco" Smrkcev – vendar kmalu ugotovi, da mu jo lahko da samo pravi Smrkec. In ne samo to, le skrivni urok, ki ga zmore Smrketa, lahko Žlehtka spremeni v prava Smrkca. Gargamel zato ugrabi Smrketo in jo pripelje v Pariz, kjer si je pridobil milijone oboževalcev kot največji čarodej na svetu. Da bi jo rešili, morajo Ata Smrk, Klada, Zmrda in Puhlica vnovič združiti moči s človeškima prijateljema Patrickom in Grace Winslow. Bo Smrketa, ki se je vedno počutila malce drugačno od drugih Smrkcev, našla novo vez z Brdavsom in Viki? Jo bodo Smrkci prepričali, da je njihova ljubezen do nje zares modre barve?
 • Igrajo: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Jacob Tremblay, Režija: Raja Gosnell

več
Smrkci 2, film
06:00 Primer božičnega diamanta, film
 • The Case Of The Christmas Diamond, 2022, komedija, IMDb ocena: 5.2
 • Ženska je obtožena kraje diamanta in krivca sklene najti med druščino bogatih gostov.Andy je nenadoma obtožena kraje, ko iz zapuščine njenega bogatega prijatelja nenadoma izgine več milijonov vreden diamant. S pomočjo slavnega avtorja detektivskih zgodb mora Andy med druščino bogatih gostov najti pravega krivca.
 • Igrajo: William Baldwin, Kelly Daly, Dey Young, Tryphena Wade, Margie Mays, Režija: Peter Sullivan

več
Primer božičnega diamanta, film
07:45 Mikavne igre, film
 • Irresistible (2020), 2020
 • Jon Stewart prinaša satiro trenutnega političnega prizorišča s Stevom Carellom in Rose Byrne v vlogah dveh konkurenčnih političnih svetovalcev.Steve Carell in Rose Byrne sta glavna lika v igralski zasedbi satire trenutnega političnega prizorišča, ki jo je napisal in režiral Jon Stewart. Vrhunski demokratski politični svetovalec (Carell) pomaga upokojenemu polkovniku kandidirati za župana v majhnem mestu v Wisconsinu, da bi njegova stranka pritegnila volivce na podeželju v osrčju Amerike. Toda republikanci na teren pošljejo eno svojih vrhunskih mojstric strategije (Rose Byrne).
 • Igrajo: Steve Carell, Chris Cooper, Mackenzie Davis, Topher Grace, Rose Byrne, Režija: Jon Stewart
09:25 Hotel Sinestra, film
 • Hotel Sinestra, 2022, družinski, IMDb ocena: 6.5
 • Med zimskimi počitnicami si Ava zaželi, da bi njeni starši preprosto odšli. Naslednje jutro ob zajtrku ugotovi, da so vsi odrasli nenadoma izginili.Med zimskimi počitnicami v švicarskem hotelu Sinestra si 11-letna Ava zaželi, da bi njeni zaščitniški starši preprosto odšli. Naslednje jutro ob zajtrku ugotovi, da so vsi odrasli nenadoma izginili. Zabava se začne: otroci lahko počnejo, kar hočejo! Pod vodstvom otročjega fanta po imenu Jonas jih malce zanese in tako nastane nevarna situacija, zaradi katere je ves hotel zavit v temo. Ava in njeni novi prijatelji se sredi snežne nevihte odpravijo iskat svoje starše, da bi lahko skupaj praznovali božič.
 • Igrajo: Bobbie Mulder, Jashayra Oehlers, Mona Wybaillie, Maxim Pojmetjev, Isacco Limper, Režija: Michiel Ten Horn

več
Hotel Sinestra, film
10:50 Kraljestvo morskega psa, film
 • Shark Tale, 2004, risani, IMDb ocena: 6.0
 • Potem ko je trdil, da je ubil mafijskega morskega psa, je mali Oscar junak. Da bi vzdrževal laž, se spajdaši z Lennyjem, morskim psom vegetarijancem.Ko med lovom po nesreči ubijejo sina šefa gangsterskega morskega psa, se nesojeni plen in njegov brat vegetarijanec odločita ta incident izkoristiti sebi v prid.
 • , Režija: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman

več
Kraljestvo morskega psa, film
12:20 Božič princa in berača, film
 • A Prince And Pauper Christmas, 2022, komedija, IMDb
 • Zvezna agentka ugotovi, da je njen zaupni vir informacij izginil. Dvojnika svojega informatorja prosi, da bi prevzel njegovo vlogo.Odločna zvezna agentka Sydney ugotovi, da je njen zaupni vir informacij v kazenski preiskavi po nesreči nenadoma izginil, zato se obupano bori za nadaljevanje postopka. Vendar ji sreče še ni povsem zmanjkalo, saj najde moškega, ki je videti kot zrcalna podoba njenega informatorja. Dvojnika zaposli, da bi prevzel njegovo vlogo.
 • Igrajo: Brittany Underwood, Jonathan Stoddard, Tom Arnold, Steven T. Bartlett, Joe Finfera, Režija: Peter Sullivan

več
Božič princa in berača, film
13:50 Roboti, film
 • Robots (2023), 2023
 • Charles je ženskar, Elaine pa koristoljubka. Dvojica se nauči človečnosti, ko mora združiti moči in zasledovati lastna robotska dvojnika.V bližnji prihodnosti so roboti prepuščeni enostavnim opravilom in delu, vendar jim je prepovedano, da bi bili videti enako kot ljudje zaradi strahu mnogih, da bi lahko nadomestili ljudi. Charles je ženskar, ki skrivaj uporablja natančno repliko robota za romance z ženskami, medtem ko igra videoigre in ... žanje koristi. Nekega dne na drsališču sreča Elaine in je navdušen nad njo. S pomočjo svojega robota C2 jo osvaja, vendar ne ve, da ima tudi Elaine lastno repliko robota E2, ki ga prav tako uporablja, da nagovarja bogate moške in pobira koristi od tega. Na žalost obeh prevarantov se njuna robota srečata, zaljubita in pobegneta čez mehiško mejo, da bi zaživela svobodno življenje. Elaine in Charles morata združiti moči in ju ustaviti, preden bi se njune skrivnosti razkrile.
 • Igrajo: Shailene Woodley, Jack Whitehall, Paul Rust, Nicholas Rutherford, Paul Jurewicz, Režija: Anthony Hines, Casper Christensen
15:25 Megalodon 2: Predator iz globin, film
 • The Meg 2 (aka. Meg 2: The Trench), 2023
 • Zgodba se odpravi v neznane vode z Jasonom Stathamom in akcijsko legendo Wu Jingom, ki vodita raziskovalno ekipo na potopu v največje globine oceana.Pripravite se na naval adrenalina v vznemirljivi zgodbi, ki nadaljuje filmsko uspešnico iz leta 2018 ter ponese dogajanje v še večje globine z ogromnimi morskimi psi! Film se odpravi v neznane vode z Jasonom Stathamom in akcijsko legendo Wu Jingom, ki vodita raziskovalno ekipo na potopu v največje globine oceana. Njihova odprava se sprevrže v kaos, ko zlonamerna rudarska operacija ogrozi njihovo misijo in jih prisili v boj za preživetje. Naši junaki, ki se soočajo z velikanskimi morskimi plenilci in neizprosnimi izkoriščevalci okolja, morajo prehiteti, prelisičiti in preglasiti živalske in človeške nasprotnike v napeti dirki s časom. Doživite najbolj naelektreno kinematografsko izkušnjo leta – kjer globine oceana presega le še čisto, neustavljivo vznemirjenje.
 • Igrajo: Jason Statham, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Cliff Curtis, Režija: Ben Wheatley
17:20 Hollywood: Na snemanju XX., 47. del
 • Hollywood On Set Xx. Ep. 47, 2023
 • Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.
17:50 Šazam! Bes bogov, film
 • Shazam! Fury Of The Gods, 2022
 • Drugi del zgodbe o najstniku Billyju Batsonu, ki se spremeni v svoj odrasli drugi jaz, superjunaka po imenu Šazam.Nadaljevanje »Bes bogov« prinaša drugi del zgodbe o najstniku Billyju Batsonu, ki se s čarobno besedo spremeni v svoj odrasli drugi jaz, superjunaka po imenu Šazam.
 • Igrajo: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Helen Mirren, Lucy Liu, Režija: David F. Sandberg
20:00 Zimski kralj, 5. del
 • The Winter King Ep. 05, 2023
 • Derfel razkrije resnico o napadu na rudnik in Arthur se v Tristanovem imenu bori proti Owainu. Tragično ubije svojega najboljšega prijatelja.Derfel se počuti neprijetno zaradi napada na rudnik, ki ga Owain prikriva. Nimue prekine nosečnost, nato pa jo odkrije Merlin, ki jo pomaga ozdraviti. Tristan, princ iz Kernowa, pride in zahteva povračilo za napad na rudnik, vendar Owain zanika svojo krivdo za to.
 • Igrajo: Iain De Caestecker, Stuart Campbell, Ellie James, Valene Kane, Steven Elder, Režija: Farren Blackburn
21:00 Tavanje v temi, film
 • Wander Darkly, 2020, drama, IMDb ocena: 5.8
 • Po travmatičnem dogodku se Adrienne znajde v stanju zmede. Prisiljena se je soočiti s težavnim odnosom v preteklosti, da bi razkrila skrivnost.Po travmatičnem dogodku se Adrienne znajde v zmedenem stanju nedoločenosti, zatakne se v času in je priča svojemu življenju iz daljave. Prisiljena se je soočiti s težavnim odnosom s partnerjem Matteom in prihodnostjo njune majhne hčere; Adrienne mora podoživeti dogodke iz nedavne preteklosti in jih znova ovrednotiti ter odkriti skrivnost nesreče. Adrienne stopi v svet senc z Matteom in išče razloge o tem, kaj je šlo med njima narobe.
 • Igrajo: Sienna Miller, Diego Luna, Vanessa Bayer, Aimee Carrero, Beth Grant, Režija: Tara Miele

več
Tavanje v temi, film
22:40 Ex Machina, film
 • Ex Machina, 2015, dokumentarni, IMDb ocena: 7.1
 • Na odmaknjenem domu genialnega izumitelja mladi programer Caleb sodeluje v revolucionarnem poskusu, v katerem mora komunicirati s prvo resnično umetno inteligenco na svetu, ujeto v kovinskem telesu lepe robotke Ave.Na odmaknjenem domu genialnega izumitelja mladi programer Caleb sodeluje v revolucionarnem poskusu, v katerem mora komunicirati s prvo resnično umetno inteligenco na svetu, ujeto v kovinskem telesu lepe robotke Ave.
 • Igrajo: Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac, Sonoya Mizuno, Corey Johnson, Režija: Alex Garland