TV spored HTV 1


9. avgust 2020 - 15. avgust 2020
06:34 TV Kalendar
06:55 Dobro jutro, Hrvatska
07:00 Vijesti
07:11 Dobro jutro, Hrvatska
08:00 Vijesti
08:11 Dobro jutro, Hrvatska
09:00 Vijesti
09:11 Dobro jutro, Hrvatska
10:00 Vijesti
10:10 Dobro jutro, Hrvatska
10:21 Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (1/25)
 • Bettys diagnose 6
 • Odjelna sestra Betty i njezina ekipa stoje, kako u poslu, tako i u privatnom životu, pred velikim izazovima koje mogu svladati samo zajedničkim snagama. Osobito Betty mora donijeti dalekosežnu odluku kad njezin muž Oliver sam krene na planirano putovanje Južnom Amerikom. Betty postaje svjesna da bi to moglo značiti svršetak njihova braka i mora se pozabaviti svojim osjećajima prema Oliveru.
 • Igrajo: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Floria Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern)
11:10 Gradionica vrtova: Sendy, dokumentarna serija (7/12)
 • "Vrtlarenje ima građanske i društvene karakteristike, ali stremi snazi i slobodi šume i odmetnika." Henry David Thoreau Kod urbanog vrtlarenja upravo o tome se radi, o žudnji za slobodom. Sendy je napredna vrtlarica, članica družine koja se bavi izučavanjem permakulturalnih principa i funkcioniranja prirode. Sendy skuplja sjeme starih sorti i nastoji ga otkinuti od zaborava. No, nema iskustva u principima urbanog vrtlarenja. Andreja će joj pomoći na njezinom malenom balkonu od svega dva metra kvadratna stvoriti 'livadu' punu divnoga bilja.
11:44 TV Kalendar (R)
12:00 Dnevnik 1
12:15 Sport
12:19 Vrijeme
12:29 Diva, telenovela (12) (20/130)
 • Totalmente demais
 • Arthur ne može naći Elizu. Umiruje zaposlenike koji su očajni zbog sramote koju im je kandidatkinja učinila. Carolina, Pietro i Arthur odlaze. Carolina zove Arthura k sebi. Debora kaže Cassandri da je Elizina uvreda komendatora imala velik odjek. Rafael kaže Lu da je Sofia bila njegova velika ljubav. Lili i Germano se prepiru, a onda se poljube. Fabinho se iznenadi kad to ugleda. Max ne može zaspati od brige zbog oklade. Arthur kaže Carolini da je otkrio da pokušava zatrudnjeti s njime. Ponovi joj da ne želi djecu, ona se naljuti. Jonatas i Eliza odluče otići Rosangeli. Arthur traži Elizu u bivšem kinu. Florisvalova djeca se svađaju s Maristelom. Rosangela vidi kako veliki televizor dolazi u Florisvalovu kuću. Želi objašnjenje. Ondje se zakvači s Maristelom. Jonatas se pohvali mami da je našao posao. Natasha vodi Jojo Arthuru. On je očajan zbog toga i zove Cidu. Cida mu ne može pomoći. Cassandra pokuša spaliti Carolininu sliku koju Hugo čuva. Debora je spriječi. Cassandra podere sliku.
 • Igrajo: Marina Ruy Barbosa (Eliza de Assis Monteiro), Felipe Simas (Jonatas Castro), Fábio Assunçao (Arthur Valmont Carneiro), Juliana Paes (Carolina Castilho), Juliana Paiva (Sandra Regina Matoso), Leona Cavalli (Gilda de Assis Machado), Režija: Luiz Henrique Rios
13:17 Dr. Oz (8), talk-show (12) (91/160) (R)
 • Dr. oz show 8
 • Nevjerojatne priče ljudi koji su pobijedili bolest usprkos ništavnim izgledima i šokirali svoje liječnike. Zbog ovoga ćete i sami početi vjerovati u čuda. Medicinski fenomeni koje znanost jednostavno ne može objasniti. Zatim, kako srediti svoje financije i izvući se iz duga.
14:05 Raj za dame (2), serija (12) (15/20) (R)
 • Il paradiso delle signore 2
 • Robna kuća organizira revijalni mačevalački turnir, a Vittorio se zatekne kao protivnik Pietru. Teresa premješta svoju radionicu kod Vittorija što naljuti Andreinu.
 • Igrajo: Giusy Buscemi (Teresa Iorio), Giuseppe Zeno (Pietro Mori), Alessandro Tersigni (Vittorio Conti), Alice Torriani (Andreina Mandelli)
15:05 Umorstva u Midsomeru (10), serija (12) (7/8) (R)
 • Midsomer murders 10
 • Kada Nicka Cheyneyja, redatelja novog filma Grimizni slak, na setu obezglave giljotinom, osumnjičenih ne manjka. Tu je glumac komu je Cheyney uništio karijeru, žena koja je nakon pijane noći rodila njegovo dijete i ogorčeni statist - svi oni imaju motiv. Hoće li Barnaby i Jones pronaći ubojicu prije nego što se slučaj zakrvavi gore negoli Francuska revolucija?
 • Igrajo: John Nettles Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard), Režija: Sarah Hellings
16:41 TV Kalendar (R)
17:00 Vijesti u 17
17:14 Vrijeme
17:15 HAK - promet info
17:20 Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Drasine - otok Brač
 • Podmorje kod Drasina na otoku Braču stanište su neobičnog grma koji to u stvari nije. Upoznat ćemo veliku zajednicu mnogočetinaša, crva filograne i lukavog grabežljivca ušatu.
17:33 turizam.hrt
 • Koliko je prazan Dubrovnik, istražuje novi turizam.hrt. Kako na turističkom Hvaru trenutno postoji puna i prazna strana otoka, kako splitski studenti domove pretvaraju u hostele i zašto ne postoji sila koja bi zaustavila surfere na putu do vrha Pelješca ? Predstavljamo i etno-agro park na Klisu Stellu Croaticu, proizvodno-turistički kompleks koji njeguje identitet Dalmacije.
18:05 Potjera (R)
19:00 Dnevnik 2
19:47 Vrijeme
19:50 Tema dana
20:05 Jackie, američko-čileansko-francusko-njemačko-britansko-kineski film (12) (2016....
 • Jackie, 2016
 • Biografski film. Jacqueline Kennedy imala je samo 34 godine kada je njezin suprug izabran za predsjednika SAD-a. Elegantna, otmjena i tajanstvena, preko noći je postala jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih žena na svijetu. Svi su se divili njezinom istančanom ukusu za modu, unutarnje uređenje i umjetnost. No, onda je, 22. studenoga 1963. godine, tijekom predsjedničke kampanje, u Dallasu ubijen John F. Kennedy - Jackiein ružičasti kostim bio je poprskan krvlju njezinog supruga. Ukrcala se u predsjednički avion Air Force One i zaputila natrag u Washington. Cijeli se njezin svijet srušio... Film je 2017. nominiran za Oscara: za glavnu žensku ulogu (Natalie Portman), kostimografiju (Madeline Fontaine), originalnu glazbu (Mica Levi); Zlatni globus za najbolju glumicu u kategoriji drame (Natalie Portman); osvojio je nagradu BAFTA za kostimografiju (Madeline Fontaine), nominiran je za: glavnu žensku ulogu, originalnu glazbu; u Veneciji 2016. Noah Oppenheim nagrađen je za scenarij, a film nominiran za Zlatnog lava itd.
 • Igrajo: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup, John Hurt, Režija: Pablo Larraín
21:46 Dnevnik 3
22:03 Sport
22:07 Vrijeme (R)
22:10 Vijesti iz kulture
22:23 Dijete 44, američko-rusko-britansko-češki film (15) (2015.) (R)
 • Child 44, 2015
 • Kriminalistički film. Ruski ratni junak Leo (T. Hardy), osloboditelj Berlina, 1953. ne pliva sa strujom u Ministarstvu državne sigurnosti u Moskvi. Dogodilo se ubojstvo mladića čiji je otac Leov kolega, a službeni izvještaj kaže da ga je udario vlak jer u komunističkom raju nema ubojstava. U međuvremenu Leo i njegova žena (N. Rapace) završe u progonstvu u provincijskom gradiću Volsk, gdje je u blizini željezničke postaje pronađeno ubijeno dijete s ozljedama vrlo sličnim onima u Moskvi... Snimljeno prema istoimenom romanu Toma Roba Smitha.
 • Igrajo: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Paddy Considine, Jason Clarke, Vincent Cassel, Režija: Daniel Espinosa