TV spored HTV 2


21. september 2020 - 27. september 2020
05:04 Kultura s nogu
05:33 Regionalni dnevnik (R)
06:17 Juhuhu (R)
06:17 Tri prijatelja, crtana serija (49/52) (R)
06:28 Tri prijatelja, crtana serija (50/52) (R)
06:39 Juhuhu (R)
06:40 Juhuhu (R)
06:42 Pjesmice i brojalice: Ringe ringe raja (R)
06:43 Juhuhu (R)
06:45 Životinjske priče, crtana serija (20/52) (R)
06:50 Životinjske priče, crtana serija (21/52) (R)
06:55 Juhuhu (R)
06:57 Zvrko ide u Čudosvijet, crtana serija (41/52) (R)
07:08 Ručice čarobnice: U društvu je slađe večerati (R)
07:14 TV vrtić: Tko pod drugim jamu kopa (R)
07:24 Juhuhu (R)
07:26 Mišo i Robin: Rođendan (R)
07:31 Juhuhu (R)
07:32 Juhuhu (R)
07:33 Profesor Baltazar (3) (1/13) (R)
07:44 Njama, njam: Jabuka (R)
07:50 Juhuhu (R)
07:51 Vedranovi velikani: Adriano i Jure (R)
08:00 Juhuhu (R)
08:02 Tri prijatelja, crtana serija (49/52) (R)
08:13 Tri prijatelja, crtana serija (50/52) (R)
08:24 Zmajić Kokos, crtana serija (1/52) (R)
 • Vatreni zmaj Kokos, zmaj gurman po imenu Oskar i dikobraz Matilda uvijek su spremni na pustolovine! Usprkos tome što je svatko od njih crna ovca na Zmajskom otoku (Kokos ima poteškoća s letenjem, Oskar je jedini vegetarijanac u obitelji, a Matildi već dovoljno muke zadaje to što je dikobraz koji živi na otoku zmajeva), ipak uspijevaju riješiti sve probleme s kojima se suoče, pritom stječući i nove prijatelje. Svojom znatiželjom i timskim radom, spajaju mostove među najrazličitijim zmajskim vrstama i neumorno se zalažu za prijateljstvo i toleranciju. Ponekad se teško uplitati u živote odraslih, ali Kokos i njegovi prijatelji uvijek pronađu način. Premda su posve maleni, oličenje su velike hrabrosti. Ovi mališani dokazuju da i najmanji ponekad mogu biti najveći! Televizijsku seriju, temeljenu na liku iz popularnih dječjih slikovnica, koja je diljem svijeta prodana u više od šest milijuna primjeraka, producirala je filmska produkcijska kuća iz Münchena, Caligari Film, koja nam je donijela i uspješan kino-hit, Mali zmaj Kokos.
08:36 Ne-Ne, crtana serija (33/52)
 • Ne-Ne se probudi grozno čangrizav. Sve mu ide na živce, a stvari se dodatno pogoršaju kad ode do prijatelja. Na kraju su svi loše volje pa Ne-Ne predloži da se odu zabaviti na jezero, da se oraspolože. Iako pada kiša, to na kraju ispadne jedan od najljepših ružnih dana u životu!
08:43 Medo Grizli i male napasti, crtana serija (31/78)
08:51 Flipper i Lopaka, crtana serija (24/26) (R)
09:15 Inspektor Gadget, crtana serija (43/52) (R)
09:26 Inspektor Gadget, crtana serija (44/52) (R)
09:38 Juhuhu (R)
09:39 Juhuhu (R)
09:42 Mali princ, crtana serija (13/26) (R)
 • Le petit prince / the little prince
 • Kad se Mali princ i Lisac pojave na planetu Litijanaca, stanovnici su jako zabrinuti zbog trnja koje prijeti njihovu gradu.
10:08 H2O: Uz malo vode!(1), igrana serija za djecu (21/26) (R)
 • H2o: just add water
 • Bezazleni komentar da joj treba promjena natjera Emmu da odluči obojiti kosu u crveno. Zaneova potraga za "morskom nemani" odvede ga do gđice Chatham, za koju je uvjeren da je ključ cijele misterije. Rikki pristane izaći sa Zaneom pod uvjetom da odustane od svog lova na sirene.
 • Igrajo: Phoebe Tonkin, Cariba Heine, Claire Holt, Angus McLaren, Režija: Colin Budds, Jeffrey Walker
10:36 Tajni život zoološkoga vrta (3), dokumentarna serija (4/7) (R)
 • The secret life of the zoo 3
 • U ovoj emisiji pratimo rođenje male slonice Indali. No polusestra Nandita nije oduševljena pridošlicom. Kolumbijski divlji pas Franco pod pritiskom je velike obitelji, a veoma rijetki azijski polumagarac Apple mora na zahtjevnu operaciju. Azijska slonica Sundara skotna je već 22 mjeseca. Iscrpljena je, a jednogodišnja Nandita joj ne olakšava i smeta joj dok pokušava spavati. Kolumbijski divlji pas Franco i ženka Mana dobili su leglo s osam mladunaca. Kolumbijski divlji psi su vrsta malih južnoameričkih poluvodenih pasa koji su u pravilu monogamni. No kad je Manina sestra Japura ostala skotna, timaritelji su shvatili da se Franco pario sa šogoricom. Istočnoazijskog nosorošca Sheldona čeka borba života. Iako su nosorošci u prosjeku dugački samo 6 cm, u odnosu na svoju veličinu među najsnažnijim su životinjama na planetu. Mogu podići težinu 850 puta veću od vlastite, što je jednako čovjeku koji bi mogao podići pet autobusa na kat. Azijski polumagarci su iznimno rijetka vrsta divljeg konja iz Irana i središnje Azije. U divljini su gotovo izumrli i timaritelje brine što je mlada majka Apple počela šepati.
11:28 Soba, irsko-kanadsko-britansko-američki film (12) (2015.) (R)
 • Room, 2015
 • Drama. U Akronu u Ohiju 24-godišnja Joy Newsome (B. Larson) i njezin petogodišnji sin Jack žive u bijednoj šupi koju zovu "soba". Dijele krevet, WC, kadu, televizor i kuhinjicu. Jedini prozor koji imaju je krovni. Zatočenici su čovjeka kojeg zovu stari Nick (S. Bridgers). On je Jackov biološki otac koji je prije sedam godina oteo Joy. Redovito je siluje dok Jack spava u ormaru. Joy pokušava ostati optimistična zbog sina, ali pati od pothranjenosti i depresije. Dopušta Jacku da vjeruje kako su stvarni samo "soba" i ono što se nalazi u njoj, a da ostatak svijeta postoji samo na televiziji... Hvaljen kao jedan od najboljih filmova godina, film "Soba" osvojio je brojna priznanja i nominacije. Na 88. dodijeli Oscara nominiran je u četiri kategorije, uključujući i za najbolji film, a Oscara je osvojila Brie Larson za glavnu žensku ulogu. Osvojio je i devet nagrada Kanadske akademije za film i televiziju, uključujući i nagradu za najbolji film te sedam nagrada IFTA-e, uključujući i nagradu za najbolji film. Brie Larson osvojila je BAFTA-u u kategoriji najbolje glumice.
 • Igrajo: Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen, Sean Bridgers, William H. Macy, Režija: Lenny Abrahamson
13:23 Lovac na patke s rijeke Savanne, američki film (12) (2013.)
 • Savannah, 2013
 • Obiteljski film. Priča o prijateljstvu južnjaka, školovanog na Oxfordu, i bivšeg crnog roba u Savanni početkom dvadesetog stoljeća.
 • Igrajo: Jim Caviezel, Chiwetel Ejiofor, Jaimie Alexander, Režija: Annette Haywood-Carter
15:11 Renovacija na prepad (2): Kuhinja i boravak, dokumentarna serija (4/13) (R)
 • Renovation raiders 2
 • Pogledajte što se dogodi kad vlasnici, ništa ne sluteći, odu na večeru, a onda ih kod kuće nakon nekoliko sati dočeka potpuno preuređen prostor. Ovlaštena građevinska poduzetnica Amy Matthews krišom ulazi u domove i u manje od četiri sata čini čuda: uređuje kuhinje koje oduzimaju dah, stvara dnevne boravke kao iz snova. U seriji "Renovacija na prepad", što obrok dulje traje, to je i renovacija sveobuhvatnija.
16:00 Regionalni dnevnik
16:42 Na vodenome putu (11): Na obali pomorja - Baltičko more između Szczecina i Gdanjs...
 • Mare tv 11
 • Kupališta bogate tradicije, goleme putujuće pješčane dine, strme obale obrasle šumom. Pomeranska obala Baltičkoga mora krajnje je raznolika. Ljudi u ovome dijelu Poljske, između plitkoga Ščećinskog zaljeva i Gdanjskog zaljeva, njeguju tradiciju, ali istodobno su i inovativni. Na golemome priobalnom jezeru u Lebi već se naraštajima ribari s pomoću oštroumno smišljene vrste vrša, pruga povijesne kupališne željeznice održava se dizelskom drezinom vlastite izrade, stari bunker iz Drugog svjetskog rata usred Baltičkoga mora preuređuje se u prebivalište za odmor. Ljekovito blato za lječilišne goste vadi bager, star više od pedeset godina, ako se baš ne pokvari. No higijensku prihvatljivost mlada voditeljica kopanja treseta ipak osigurava radije s pomoću najmodernije laboratorijske tehnike.
17:29 Bitange i princeze (4), humoristična serija (12) (10/24)
 • Premda posluje nepune dvije godine, "Agencija" je u kratkom roku izrasla u brand o kojem svi pričaju. U ovom specijalnom promotivnom filmu gledamo inovativne promidžbene spotove koji su proslavili "Agenciju", uz popratne komentare gostiju, marketinškog teoretičara Igora Garibaldija i mladog glumca Damira Markovinu. Gosti: Vlado Bulić, Damir Markovina
 • Igrajo: René Bitorajac (Robi), Mila Elegović (Irena), Tarik Filipović (Teo), Nataša Dangubić (Lucija), Hrvoje Kečkeš (Kazo), Mia Krajcar (Adriana), Predrag Vušović (Gazda), Dražen Čuček (Konobar), Mile Kekin (Erotoman), Režija: Goran Kulenović
18:06 Kuhan i pečen (1) (29/43) (R)
 • Jelena, Petra, Tena i Petra - koja će od njih biti najbolja amaterska kuharica? Pomažu im Sabina Jalšić i Christian Misirača. Čije će jelo oduševiti Toma Gretića?
19:00 Košarka, NBA liga: Utah - San Antonio, prijenos
21:26 5.com s Danielom: Sandra Perković i Dražen Turina Šajeta (R)
 • Gosti Daniele Trbović su naša proslavljena bacačica diska i najbolja europska sportašica svih vremena u svojoj disciplini Sandra Perković te kantautor, glazbenik i kolumnist Dražen Turina Šajeta. U razgovoru ćemo doznati što su Sandra i Šajeta po kineskom horoskopu te koliko su imali iz tjelesnog. Sandra će nam otkriti i kako su je sve slavili, kako se nosi s pritiskom te kako se sve motivira. Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.
22:26 Nijanse plave (3), serija (12) (10/10)
 • Shades of blue 3
 • Harlee je suočena s policijskom komisijom, a Wozniak i tim trude se pomoći joj izvana.
 • Igrajo: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos), Gino Anthony Pesi (James Nava)
23:10 Dobra borba (2), serija (12) (10/13)
 • The good fight 2
 • U Reddicku, Bosemanu i Lockhart vlada kaos nakon napada skupine "Smrt odvjetnicima" na partnera u njihovoj tvrtki. Šef čikaške policije uznemiri tvrtku kad se okomi na njihove javnosti dobro poznate klijente Lemonda Bishopa i Colina Sweeneyja. Usred kaosa Colin se prisjeti što uistinu osjeća prema Lucci. Gostujuće uloge: Alan Alda, Mike Colter, Wallace Shawn, Katrina Lenk i Dylan Baker
 • Igrajo: Christine Baranski (Diane Lockhart), Rose Leslie (Maia Rindell), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Sarah Steele (Marissa Gold)
23:58 Obiteljski zločini (6), dokumentarna serija (15) (5/10)
 • Blood relatives 6
 • U Loganu u Ohiju istražitelji doznaju da je jedna osoba oteta sa svojeg radnog mjesta u banci. Odvezli su je u automobilu koji nalikuje na policijski. Naposljetku detektivi otkriju veoma intimnu vezu između žrtve i otmičara...