TV spored HTV 2


9. avgust 2020 - 15. avgust 2020
04:50 Peti dan
05:50 Riječ i život: Prihvati me
06:18 Juhuhu (R)
06:19 Tri prijatelja, crtana serija (51/52) (R)
06:29 Tri prijatelja, crtana serija (52/52) (R)
06:40 Juhuhu (R)
06:41 Juhuhu (R)
06:43 Pjesmice i brojalice: Bratec Martin (R)
06:44 Juhuhu (R)
06:46 Životinjske priče, crtana serija (22/52) (R)
06:51 Životinjske priče, crtana serija (23/52) (R)
06:56 Juhuhu (R)
06:58 Zvrko ide u Čudosvijet, crtana serija (16/52) (R)
07:09 Ninin kutak za male: Vlak brojeva.. (R)
07:17 TV vrtić: Kokosov orah (R)
07:26 Juhuhu (R)
07:28 Mišo i Robin: Novi prijatelj (R)
07:33 Juhuhu (R)
07:34 Juhuhu (R)
07:36 Ernest i Celestina, crtana serija (23/26) (R)
 • Ernest et cÉlestine
 • Iz kuće gospođe Tulipan dopiru krici. Vidjela je da joj se po kući smuca štakor! Je li to zbilja štakor ili velik nevaljali miš?
07:48 Njama, njam: Krastavac (R)
07:54 Juhuhu (R)
07:55 Vedranovi velikani: Luka Bajto (R)
08:05 Juhuhu (R)
08:07 Tri prijatelja, crtana serija (51/52) (R)
08:17 Tri prijatelja, crtana serija (52/52) (R)
08:28 Zmajić Kokos, crtana serija (31/52) (R)
08:41 Ne-Ne, crtana serija (11/52)
 • Ne-Ne želi ići na treking. Prijatelji ga odmah savjetuju i daju mu gomilu opreme. Ne-Ne na kraju ponese previše stvari. Muči se s teretom i hoda samo nekoliko metara izvan Luga Jezerskog, a onda odlučuje stati i podići logor. Odabrala: Rahela Štefanović
08:48 Medo Grizli i male napasti, crtana serija (9/78)
08:55 Flipper i Lopaka, crtana serija (5/26) (R)
09:19 Junaci iz džungle, crtana serija (38/52) (R)
09:30 Junaci iz džungle, crtana serija (39/52) (R)
09:41 Juhuhu (R)
09:42 Juhuhu (R)
09:45 Mali princ, crtana serija (16/26) (R)
 • Le petit prince / the little prince
 • Po dolasku na ovaj planet, Mali princ otkriva grad kojim upravlja strah.
10:10 H2O: Uz malo vode!(1), igrana serija za djecu (2/26) (R)
 • H2o: just add water
 • Dok djevojke pokušavaju živjeti s posljedicama preobražaja u sirene, postavlja se pitanje komu mogu povjeriti svoju tajnu.
 • Igrajo: Phoebe Tonkin, Cariba Heine, Claire Holt, Angus McLaren, Režija: Colin Budds, Jeffrey Walker
10:37 Djeca Mediterana (1): Grčka, dokumentarna serija (2/6)
 • Domovina Odiseja i kolijevka demokracije, Grčka je danas suočena s krizom. U Pireju skiperi Mando i Mihalis pokušavaju opstati u poslu s jedrilicama unatoč sve težim ekonomskim okolnostima koje su pogodile ne samo njih, nego i cijelu zemlju. U Solunu djeluje volonterska organizacija Hellenic Rescue Team, čiji je čelni čovjek Giorgos. Posljednjih godina posvećen je spašavanju mnogobrojnih migranata koji riskiraju život da bi preko mora stupili na kopno Europske unije svjedočeći tako istinsku humanost i svijest o burnoj povijesti Mediterana, koja kao da se svaki put iznova ponavlja.
11:26 Nekoliko dobrih ljudi, američki film (12) (1992.) (R)
 • A few good men, 1992
 • Drama. Mladi mornarički odvjetnik J. G. Daniel Kaffe (T. Cruise), protiv svoje volje prihvaća obranu dvojice mladih vojnika iz baze u blizini Kube, optuženih za smrt kolege kojeg su podvrgli pretjerano oštru disciplinskom postupku. Dvojica vojnika tvrde da su djelovali prema zapovijedi svoga pretpostavljenog. Kaffeova kolegica, stroga i odlučna JoAnne Galloway (D. Moore), potiče Kaffea da počne ispitivati situaciju u vojnoj hijerarhiji. Njegova istraga stvorit će mu neprijatelje, a najoštriji će biti pukovnik Nathan R. Jessup (J. Nicholson)... Film je režirao Rob Reiner, jedan od najkomercijalnijih američkih redatelja, u čijem se opusu nalaze filmovi poput: "Kada je Harry sreo Sally", "Misery", "Osloni se na mene" i dr. Nastupao je i kao glumac, u malim ulogama, i to u filmovima "Baci mamu iz vlaka", "Razglednice iz pakla", "Meci iznad Broadwaya". Film "Nekoliko dobrih ljudi" nastao je prema broadwayskom hitu Aarona Sorokina, a Reiner je 1992. godine bio nominiran za Oscara za najbolji film.
 • Igrajo: Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, Kevin Pollak, Režija: Rob Reiner
13:44 Vjenčanje dobre vještice, američki film (12) (2010.) (R)
 • The good witch's wedding aka the good witch's gift, 2010
 • Fantastika/komedija. Cassie (C. Bell) svome zaručniku uoči Božića na dar daje astrološki kalndar, ali ne za sljedeću godinu nego za ovu. Kako Cassie ništa ne čini ni slučajno ni uzalud, a mi još nismo shvatili je li ona dobra vještica ili obična žena, taj kalendar potaknut će Jakea Russella (C. Potter) da napokon odredi dan vjenčanja, i to već za šest dana, na Badnjak. U to isto vrijeme, Martha (C. Disher), gradonačelnikova supruga i predsjednica Vijeća građana, doznaje da su ona i muž loše ulagali, da mora naći posao i sama manikirati nokte. No, ulazak u Cassien dućan i nešto što je Cassie "slučajno" rekla dat će Marthi ideju: postat će organizatorica vjenčanja i drugih važnih događaja. A u to isto vrijeme u grad se vraća mladić koji je opljačkao banku i zbog toga bio u zatvoru, zahvaljujući šefu policije Russellu. Stvaraju se razne zablude, mnoge od njih i opasne, jedino je Cassie spokojna i zadovoljna... A kao što u svakoj situaciji Cassie ima neku mudru misao, u ovoj je to: Čokolade i ljubavi nikad ne može biti previše.
 • Igrajo: Catherine Bell, Chris Potter, Matthew Knight, Janet Laine-Green, Hannah Endicott-Douglas, Catherine Disher, Peter MacNeill, Noah Cappe, Režija: Craig Pryce
15:12 Bratići na tajnom zadatku (1), dokumentarna serija (6/7) (R)
 • Cousin undercover
 • Dok vlasnika nema, bratići Anthony Carrino i John Colaneri, koji preuređuju kuće, ušuljaju se s timom u susjedov dom i ondje danomice rade. Kad su radovi gotovi, spremni su preuređeni prostor pokazati vlasniku.
16:00 Regionalni dnevnik
16:41 Iberske rijeke života: Rijeka Duero ili Duoro, dokumentarna serija (1/5) (R)
 • Iberia's rivers of life / flüsse des lichts, 2018
 • Velike španjolske i portugalske rijeke, daleko od turističkih odredišta, pokazuju nepoznat i tajanstven Iberski poluotok. Kao i ljudske žile, rijeke su putovi života. Gotovo svaka napredna civilizacija zahvaljuje svoj razvoj postojanju tih kucavica. Rijeke su bile prvi putovi, one su prenosile znanje, robu, istraživače i osvajače. Slijedimo pet velikih rijeka i otkrivamo nekoć zaboravljene krajolike u kojima žive zanimljivi ljudi s često neobičnim biografijama.
17:37 Bitange i princeze (3), humoristična serija (12) (12/20)
 • Prizmić je u knjižaru postavio video-nadzor, pa je Robijevo radno mjesto došlo u pitanje. Zato će Robi izrežirati pljačku knjižare kakve se ne bi postidio ni Peckinpah. Ali nije on jedini koji režira: Kazo i Adriana snimaju svaki svoju verziju reklamnog spota za Bug. Kazo ju pravi po svim pravilima Dogme, dok se Adriana oslanja na Duška i Fodora. Teo je odlučio otvoriti pro bono ured, pa pokušava Konobara i Erotomana nagovoriti da mu ustupe mjesto u pubu.
 • Igrajo: René Bitorajac (Robi), Mila Elegović (Irena), Tarik Filipović (Teo), Nataša Dangubić (Lucija), Hrvoje Kečkeš (Kazo), Mia Krajcar (Adriana), Predrag Vušović (Gazda), Dražen Čuček (Konobar), Mile Kekin (Erotoman), Davor Meštrović (Irenin suprug), Robert Ugrina (Brundo), Lena Politeo (Erotomanova teta), Branko Pjer Meničanin, Aleksandra Grdić, Barbara Jessica Budanec, Režija: Dražen Žarković
18:13 Izradi sam: Decoupage/ukrašavanje stolca (29/45) (R)
18:18 Najava (R)
18:20 TV Bingo
 • Svaki ponedjeljak vaša je nova sretna prilika za velike dobitke! Ne propustite 28. kolo TV Binga i mnoštvo uzbuđenja jer najveći dobitak iznosi fantastičnih 12.700.000,00 kn! Uz novi, bolji i jednostavniji Bingo 15/90, s nama su igrači nagradne igre Bingo boja među kojima možete biti i vi. Na putu do sreće s vama su Mirna Maras Batinić i Duško Ćurlić. TV Bingo - zabavna i šarmantna igra na sreću - svakog ponedjeljka u 18.20 - HTV2.
19:00 Inspektor Gadget, crtana serija (5/52) (R)
19:12 Inspektor Gadget, crtana serija (6/52) (R)
19:28 POPROCK.HR
20:05 Stadion
21:01 Posjetilac, američki film (12) (2007.)
 • The visitor, 2007
 • Drama. Prof. Walter Vale (R. Jenkins) predaje na fakultetu već dvadeset godina isti predmet. Neuspješno uči svirati klavir koji mu je ostao nakon smrti supruge. Objavio je tri knjige i piše četvrtu. Nema razumijevanja za privatne probleme svojih studenata ni kolega s posla. Živi sam. Izvan fakulteta osim satova klavira ni s kim se ne druži. Osim mjesta u kojemu živi, ima i stan u New Yorku, u koji rijetko dolazi. Ovaj put stiže zbog znanstvenog simpozija i u svojem stanu neočekivano zatekne mladi par, Sirijca Tareka (H. Sleiman) i Senegalku Zainab (D. Gurira). Neki im je prevarant iznajmio Walterov stan i uzeo novac. Tarek i Zainab namjeravaju otići, no kad shvati da nemaju kamo, Walter im ponudi da ostanu u stanu dok se ne snađu. Uz Tareka uči svirati bubanj i prvi put nakon dugo vremena osjeća da je u nečemu dobar. Međutim, u jednoj od policijskih krontrola uhite Tarika, koji je odrastao u Michiganu i gdje mu živi majka (H. Abbass). Zainab se ne usudi posjetiti ga, pa je Walter jedini čovjek preko kojega može komunicirati s vanjskim svijetom. Walter se nakon dugo vremena osjeća potrebnim i korisnim... Film "Posjetilac" prije svega je osobna drama osamljenog čovjeka besciljne egzistencije, no njegova se životna drama prepleće s naoko mnogo potresnijim dramama imigranata. U pozadini njihove priče odvija se život ksenofobične, arabofobične, Amerike poslije 11. rujna. Ovaj je film jedan od najpotresnijih prikaza današnjih Sjedinjenih Država. Proglašen je najboljim nezavisnim filmom 2008. Redatelj, scenarist i glumac Tom McCarthy nagrađen je Oscarom za scenarij filma "Spotlight" (2016.), Zlatnim globusom za scenarij i režiju itd. Za film "Posjetilac" osvojio je nagradu Interfaith u Brisbaneu za režiju, Grand Special Prize u Deauvilleu, Independent Spirit, te Method Fest, San Diego i Satellite za scenarij. Richard Jenkins bio je nominiran za Oscara za glavnu ulogu, a osvojio je još desetak nagrada.
 • Igrajo: Richard Jenkins, Haaz Sleiman, Danai Gurira, Hiam Abbass, Režija: Tom McCarthy
22:48 22 metka, francuski film (15) (2010.) (R)
 • L'immortel/22 bullets, 2010
 • Akcijski krimić. Tri godine Charlie Mattei (J. Reno) živi miran obiteljski život sa ženom i djecom. Jednog dana na parkiralištu sustiže ga mafijaška prošlost. Ostavljen je s 22 metka u tijelu, preživio je i željan osvete kreće u potragu za ubojicama...
 • Igrajo: Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Režija: Richard Berry