TV spored HTV 2


12. avgust 2020 - 18. avgust 2020
04:43 Kultura s nogu
05:28 Regionalni dnevnik (R)
06:14 Juhuhu (R)
06:15 Tri prijatelja, crtana serija (7/52) (R)
06:26 Tri prijatelja, crtana serija (8/52) (R)
06:36 Juhuhu (R)
06:37 Juhuhu (R)
06:39 Pjesmice i brojalice: Ringe ringe raja (R)
06:40 Juhuhu (R)
06:41 Životinjske priče, crtana serija (30/52) (R)
06:46 Životinjske priče, crtana serija (31/52) (R)
06:51 Juhuhu (R)
06:52 Zvrko ide u Čudosvijet, crtana serija (20/52) (R)
07:03 Ručice čarobnice: Njušimir i Skrivalice (R)
07:09 TV vrtić: Bojim se psa (R)
07:18 Juhuhu (R)
07:20 Mišo i Robin: Uhvatimo kradljivca (R)
07:25 Juhuhu (R)
07:26 Juhuhu (R)
07:28 Profesor Baltazar (1) (6/13) (R)
07:36 Njama, njam: Kupus i kelj (R)
07:41 Juhuhu (R)
07:42 Vedranovi velikani: Lucija Mikas (R)
07:52 Juhuhu (R)
07:53 Tri prijatelja, crtana serija (7/52) (R)
08:04 Tri prijatelja, crtana serija (8/52) (R)
08:15 Zmajić Kokos, crtana serija (35/52) (R)
08:27 Ne-Ne, crtana serija (15/52)
 • Ne-Ne nađe jaje i ono mu odmah priraste srcu. Ali kako će on izleći jaje? Prijatelji mu dijele svoje najpametnije savjete. Mini-Mega posumnja da je Ne-Ne pravi otac jajeta. Jaje zatim pukne i iz njega se izlegne ptić čiji roditelji uskoro dođu po njega.
08:34 Medo Grizli i male napasti, crtana serija (13/78)
08:41 Flipper i Lopaka, crtana serija (9/26) (R)
09:06 Junaci iz džungle, crtana serija (46/52) (R)
09:17 Junaci iz džungle, crtana serija (47/52) (R)
09:28 Juhuhu (R)
09:31 Mali princ, crtana serija (20/26) (R)
 • Le petit prince / the little prince
 • Kad Mali princ dođe na planet Globova, noći su zapanjujuće svijetle.
09:54 H2O: Uz malo vode!(1), igrana serija za djecu (6/26) (R)
 • H2o: just add water
 • Kada Rikki izvuče Elliota iz valova, Emma je zabrinuta zbog izloženosti, ali Rikki više brine zaljubljenost.
 • Igrajo: Phoebe Tonkin, Cariba Heine, Claire Holt, Angus McLaren, Režija: Colin Budds, Jeffrey Walker
10:21 Tajni život zoološkoga vrta (3), dokumentarna serija (1/7) (R)
 • The secret life of the zoo 3
 • Veliki mravojed Pedro treba se vratiti dugogodišnjoj partnerici Bliss. No iznenada se razbolio i mora na tešku operaciju s neizvjesnim ishodom. Iznimno rijetki ćelavi ibisi dobili su ptiće koji će biti oslobođeni u divljini u južnoj Španjolskoj. No najmanja Britney veoma je mršava i timaritelji moraju preuzeti hranjenje. Bude li previše pitoma, neće moći preživjeti u divljini. Par nosoroga Beni i Asha četiri godine živio je odvojeno jer se majka Asha brinula za njihovu kćer Komalu. No Komala uskoro napušta dom i par će opet biti smješten zajedno. Hoće li se ponovno rasplamsati ljubav? Orhidejska bogomoljka Natasha izazvala je krizu u insektariju jer je pojela sve mužjake osim jednog. Sve nade za uzgoj rijetkih kukaca polažu u dva centimetra dugog Brucea koji bi se trebao pariti s Natashom. Hoće li preživjeti?
11:07 Cesarica - HIT lipnja
11:15 W., američko-australsko-hongkoško-švicarsko-kineski film (12) (2008.) (R)
 • Bush (w.), 2008
 • Biografski film koji se temelji na vrlo turbulentnom životu Georgea W. Busha, od problema do pobjeda. Priča počinje 1966. kad Bush dolazi studirati na Yale, deset godina kasnije upoznaje svoju buduću suprugu, a još je jedno desetljeće bilo potrebno da se odrekne alkohola, prigrli vjeru i popravi odnose s ocem. Američki predsjednik postao je 2000. godine... "W." je treći film iz trilogije Olivera Stonea o predsjednicima od šezdesetih pa do danas. Ciklus je počeo JFK-em, a drugi film je bio Nixon.
 • Igrajo: Josh Brolin, Elizabeth Banks, James Cromwell, Ellen Burstyn, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Scott Glenn, Richard Dreyfuss, Režija: Oliver Stone
13:19 Cesarica - HIT lipnja
13:27 Gospodin Max i glasine, francuski film (12) (2014.)
 • Monsieur max et la rumeur / a mysterious disappearance, 2014
 • Kriminalistički film. Zvuči kao tipična priča iz francuskog mjestašca, mesar se posvadi sa svojom lakomislenom, 25 godina mlađom suprugom. No, sljedeći dan ona nestaje. Radnja se zahuktava kad se pojave dokazi koji upućuju na to da je ubijena. Ali tko ju je ubio? Počinju se širiti glasine. Ima li u njima istine?
 • Igrajo: Patrick Sebastien, Margot Faure, Nicolas Jouhet, Daniele Lebrun, Yves Pujol, Režija: Jacques Malaterre
15:08 Bratići na tajnom zadatku (2), dokumentarna serija (3/6) (R)
 • Cousin undercover 2
 • Dok vlasnika nema, bratići Anthony Carrino i John Colaneri, koji preuređuju kuće, ušuljaju se s timom u susjedov dom i ondje danomice rade. Kad su radovi gotovi, spremni su preuređeni prostor pokazati vlasniku.
15:50 Cesarica - HIT lipnja
16:00 Regionalni dnevnik
16:42 Iberske rijeke života: Rijeka Guadalquivir, dokumentarna serija (5/5) (R)
 • Iberia´s rivers of life
 • Budući da teče oko šesto pedeset sedam kilometara, Guadalquivir je tek peta najdulja rijeka u Španjolskoj. Pa ipak, maurski osvajači nadjenuli su joj ime Velika rijeka. Ona je andaluzijska žila kucavica. Od izvora u krševitoj i romantičnoj Sierra de Cazorli, teče kroz naoko beskrajne plantaže maslina. Znatan dio vode služi natapanju. I najtopliji veliki europski grad ovisi o osvježavajućem zagrljaju Guadalquivira - osobito ljeti. Još od zlatnog doba pod rimskom i maurskom vlašću, Córdoba rijeci duguje svoje bogatstvo i radost života. Tijekom tradicionalne proslave cvijeća, građani se natječu za naslov vlasnika najljepšega dvorišnoga vrta u Córdobi. Četiristo tegli s cvijećem Araceli López treba svaki dan zalijevati stotinama litara vode. Ali zato je njezino dvorište u vodstvu za osvajanje naslova. Rimljani su najviše iskorištavali rudnike u planinama oko riječne doline Guadalquivira. I zato se, daleko od masovnog turizma, nad pustom šumom uzdiže monumentalni kompleks hramova.
17:35 Bitange i princeze (3), humoristična serija (12) (16/20)
 • Znate li koliko Hrvatska ima udjela u Guinessovoj knjizi rekorda? Ispod jedan posto! Je li to zato što smo lijen narod? Jedan je čovjek odlučio to promijeniti, a u toj će mu se plemenitoj misiji pridružiti i Robi, Kazo, Lucija, Irena, Gazda, Teo, Konobar, Erotoman, Peđa i Miladojka. Drugi, pak, čovjek u pubu otima sve naše likove jer pati od autobusno-narodnjačkog PTSP-a. Najveći je problem što su ta dva čovjeka smještena u jednom tijelu. Kako će kukavni inspektor Mogućnost razriješiti tu zapetljanu situaciju, vidjet ćemo večeras. Gosti su u ovoj epizodi: Nikolina Pišek, Filip Šovagović, Aleksandar Cvjetković, Edvin Liverić
 • Igrajo: René Bitorajac (Robi), Mila Elegović (Irena), Tarik Filipović (Teo), Nataša Dangubić (Lucija), Hrvoje Kečkeš (Kazo), Mia Krajcar (Adriana), Predrag Vušović (Gazda), Dražen Čuček (Konobar), Mile Kekin (Erotoman), Davor Meštrović (Irenin suprug), Robert Ugrina (Brundo), Lena Politeo (Erotomanova teta), Branko Pjer Meničanin, Aleksandra Grdić, Barbara Jessica Budanec, Režija: Goran Kulenović
18:13 Kuhan i pečen (1) (24/43) (R)
 • Kuhari amateri Vladimir, Rudolf, Suzana i Renata naši su natjecatelji. U kuhanju im pomažu Sabina Jalšić i Anita Margić.
19:06 Inspektor Gadget, crtana serija (13/52) (R)
19:17 Inspektor Gadget, crtana serija (14/52) (R)
19:29 Cesarica - HIT lipnja
19:32 POPROCK.HR
20:05 Arabija s Levisonom Woodom: Opasno naslijeđe, dokumentarna serija (12) (5/5) (R)
 • Arabia with levison wood
 • Levisonovo putovanje nastavlja se po Izraelu i opasnoj cesti u Siriju. Putuje inkognito, izbjegava opasnosti te svjedoči i strašnom očaju i novoj nadi, pa stiže u planine Libanona i na kraj svoga putovanja na obalu Sredozemnoga mora. Lev napušta Fadi i odlazi do Zida plača, gdje otkriva onu grozničavu energiju koja obuzima hodočasnike koji se ovdje mole. Upoznaje se s mladim Izraelcem Michaelom, koji govori o povijesnoj važnosti Zida, te naveliko raspravlja o religiji sa starim iranskim rabinom, koji se odmara između čitanja Tore. Drugi mladi hodočasnici govore o svojem viđenju trajnog sukoba s Palestinom. U potpunoj je suprotnosti s poviješću i važnošću Jeruzalema izraelska vojna akademija koja je specijalizirana za obučavanje doseljenika i turista kako se obraniti od terorizma. Lev napušta Jeruzalem i odlazi u Tel Aviv, gdje se upoznaje sa Shani, nekadašnjom vojnikinjom koja je služila u Gazi. Shani vodi Leva na sjever u svoj kibuc blizu Galilejskog jezera. Ondje se Lev upoznaje s Englezom Markom, nekadašnjim mešetarom, koji je postao cionist i odselio se u Izrael da ode u vojsku i brani zemlju. Lev i Shani idu dalje na Golansku visoravan na granici sa Sirijom, gdje se nalaze s tajnovitim Shulmanom, nekadašnjim časnikom specijalnih jedinica, koji sada radi za Mossad kako bi obuzdavao ISIS. Lev ulazi u Siriju, predzadnju zemlju ovoga putovanja...
21:00 5.com s Danielom: Jelena Rozga i David Skoko (R)
 • U "5.com s Danielom" večeras gostuju jedna od najvećih pjevačica u regiji Jelena Rozga i kulinarski virtuoz David Skoko. Saznajte koliko Jelena zna o kuhanju i ima li Skoko dvije lijeve noge za balet. Otkrit ćemo i kojeg se straha David Skoko riješio te koliko su puta prosili Jelenu Rozgu.
21:59 Nijanse plave (3), serija (12) (7/10)
 • Shades of blue 3
 • Harlee se bori protiv podmetanja dok Wozniak pokušava Bennetta spasiti od zatvora.
 • Igrajo: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos), Gino Anthony Pesi (James Nava)
22:46 Dobra borba (2), serija (12) (1/13)
 • The good fight 2
 • U drugoj sezoni The Good Fight svijet je podivljao, a broj ubojstava u Chicagu raste. Usred sveopćega kaosa Diane, Lucca, Maia i ostatak odvjetničkog ureda postanu meta napada nakon što klijent drugog ureda ubije svog odvjetnika jer mu je preskupo naplatio usluge. Poslije još jednog ubojstva u istom stilu u uredu postanu sumnjičavi prema svojim klijentima. Diane u međuvremenu vodi bitku s novom partnericom u uredu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald), Maia očvrsne nakon što zbog roditeljskog skandala završi na suđenju, a Luccu životni put ponovno dovede do Colina. 1. epizoda: U prvoj epizodi druge sezone nesretni događaj okuplja tvrtku. Mogli bi dobiti novu partnericu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald). U međuvremenu, Diane se bori s ludim svijetom, a Maia se suočava s još jednim problemom povezanim sa skandalom svojih roditelja. Gostujuće uloge: Erica Tazel, Jane Lynch, Brian Stokes Mitchell, Jerry Adler i Paul Guilfoyle. Producenti: Robert i Michelle King
 • Igrajo: Christine Baranski (Diane Lockhart), Rose Leslie (Maia Rindell), Cush Jumbo (Lucca Quinn), Sarah Steele (Marissa Gold)
23:39 Obiteljski zločini (5), dokumentarna serija (15) (7/10)
 • Blood relatives 5
 • U Montgomeryju u Alabami otmjeno društvo ugostit će nepozvanoga gosta na zabavi. Dogodit će se umorstvo, a zbog nepovjerenja i međusobnih optužbi unutar jedne obitelji detektivi će u potrazi za ubojicom dospjeti na drugi kraj države.