TV spored HTV 2


30. oktober 2020 - 5. november 2020
05:00 Peti dan
06:00 Riječ i život: Ostati i opstati
06:34 Juhuhu (R)
06:35 Ro-Ro-Rođendan
 • Svako jutro u Juhuhuu novi glazbeni spot i vesela pjesmica za proslavu dječjeg rođendana. Pjevaju i nastupaju djeca i voditelji Juhuhua Marko Hergešić, Dijana Vidušin i Marko Makovičić. Stihovi: Ines Prajo i Arijana Kunštek
06:38 Susjedstvo tigrića Daniela, crtana serija (15/80) (R)
06:49 Susjedstvo tigrića Daniela, crtana serija (16/80) (R)
07:01 Juhuhu (R)
07:02 Juhuhu (R)
07:04 Pjesmice i brojalice: Žabe (R)
07:05 Juhuhu (R)
07:07 Vrtuljići, crtana serija (4/50) (R)
07:18 Juhuhu (R)
07:20 Malo kraljevstvo Bena i Holly, crtana serija (8/52) (R)
07:31 Superteta: Zmajevi
07:38 TV vrtić: Tvor (R)
07:49 Juhuhu (R)
07:51 Mišo i Robin: Romobil (R)
07:56 Juhuhu (R)
07:57 Juhuhu (R)
07:59 Ro-Ro-Rođendan (R)
08:01 Profesor Baltazar (2) (9/13) (R)
08:11 Njama, njam: Kukuruz (R)
08:17 Juhuhu (R)
08:20 Susjedstvo tigrića Daniela, crtana serija (15/80) (R)
08:31 Susjedstvo tigrića Daniela, crtana serija (16/80) (R)
08:43 Juhuhu (R)
08:45 Ro-Ro-Rođendan (R)
08:47 Zmajić Kokos, crtana serija (39/52) (R)
08:59 Ne-Ne, crtana serija (19/52) (R)
 • Ne-Ne krene u kupaonicu i slučajno stane na morsku zvijezdu. O, ne! Zgazio je Mini-Meginu omiljenu igračku. Zabrinuti Ne-Ne nastoji je zamijeniti drugom. Prijatelji udruže snage i Ne-Ne brzo vrati Mini-Megi popravljenu zvijezdu. Problem je samo što više nimalo ne sliči morskoj zvijezdi!
09:06 Medo Grizli i male napasti, crtana serija (69/78)
09:13 Muppet klinci, crtana serija (3/20) (R)
09:37 Alvin i vjeverice, crtana serija (24/52) (R)
09:48 Alvin i vjeverice, crtana serija (25/52) (R)
09:59 Ro-Ro-Rođendan (R)
10:01 Juhuhu (R)
10:03 Juhuhu (R)
10:04 Mali princ, crtana serija (21/26) (R)
 • Le petit prince / the little prince
 • Kad Mali princ dođe na planet Globova, noći su zapanjujuće svijetle.
10:30 H2O: uz malo vode (2), serija za djecu (23/26) (R)
 • H2o: just add water 2
 • Nate krivi Lewisa za svoj uništeni jet-ski. Kada mu Lewis odbije platiti štetu, Nate pokuša ukrasti Lewisov brod, ali Charlotte ne želi pustiti Natea te upotrijebi moći da zaustavi brod i ujedno baca Natea po kabini. Cleo, Rikki i Emma još se više naljute zbog Charlotteine bezobzirnosti.
 • Igrajo: Phoebe Tonkin (Cleo), Cariba Heine (Rikki), Claire Holt (Emma), Angus McLaren (Lewis), Brittany Byrnes (Charlotte), Burges Abernethy (Zane)
11:00 Auto Market (R)
11:32 Cesarica - HIT kolovoza
11:41 Veterinar Engel (1), serija (12) (1/15) (R)
 • Tierarzt dr. engel
 • U malome mjestu Hinterskreuthu dr. Quirin Engel stvara si novu egzistenciju nakon što njegova žena Angelika poželi otići od njega. Njihovo dvoje djece oduševljeno je novom veterinarskom ordinacijom pa redovito posjećuje oca i životinje. U tome ih podupire njihova mladolika baka Gerlinde koja je ostala uz svoga zeta. No čini se da ni Angeliki nije svejedno što se čak nekoliko slobodnih žena zanima za Quirina. Budući da novi živinski doktor sve radi drukčije i polaže nade u ekološke metode, utjecajni seljaci veleposjednici odlučuju očitati mu bukvicu. Ali tu su napravili račun bez krčmara, odnosno, bez prefriganoga Quirina Engela. ------ Dr. Engel još se nije ni smjestio, a mjestom već hara zaraza E. coli. Quirin otkrije uzročnika baš u mlijeku veleposjednika Hallhubera...
 • Igrajo: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonačelnik Bogner)., Režija: Werner Masten
12:30 Jesen u mom domu - Dom je tamo gdje je HRT, predstavljanje jesenske sheme
 • U posebnoj emisiji - JESEN U MOM DOMU - DOM JE TAMO GDJE JE HRT, predstavljamo vam udarne programske novitete sezone koja je pred nama. Svi oni jamče bogatu i raskošnu jesen uza sve HRT-ove programe i platforme, te uz naše male ekrane. Unatoč pandemiji koronavirusa, donosimo vam mnoštvo premijernih programskih sadržaja kojima potvrđujemo raznolikost i kvalitetu programa HRT-a. Uz nove sezone popularnih formata - Tko želi biti Milijunaš, Volim Hrvatsku, A- strane, Zvijezde pjevaju - najavljujemo i nove sezone domaćih dramskih serija, premijere domaćih igranih filmova, nove domaće i strane dokumentarce, vrhunske strane filmove, novu platformu dječjeg programa, novu informativnu i sportsku sezonu itd. U glazbenom dijelu emisije Simfonijski orkestar HRT-a svira ulomke iz djela Beethovena, Čajkovskog i jednu skladbu Rajka Dujmića. Dirigent je Tomislav Fačini.
13:12 Izradi sam: Decoupage/ukrašavanje stolca (29/45) (R)
13:17 Cesarica - HIT kolovoza
13:25 Sladoledar, američki film (12) (2014.) (R)
 • Rocky road, 2014
 • Obiteljska komedija o Harryju, zvijezdi Wall Streeta, koji se, nakon iznenadnog otkaza, prisilno vraća svojim skromnim roditeljima u provinciju. Otkako se odselio u New York i postao važna faca na Wall Streetu, Harry (M. Salling) se predstavlja kao Harrison, jer to zvuči otmjenije, iako je ime dobio po svom djedu. Sjajno zarađuje, kompanija mu plaća luksuzan stan i ima skup automobil na raspolaganju. Kad mu šef jednog dana kaže da je vrijeme za štednju te da moraju otpustiti nekoliko ljudi, Harrison ne sluti da je on jedan od njih. I ne samo da je otpušten, doduše, navodno privremeno, nego je ostao bez stana i bez automobila, a ušteđevine nije imao, jer je život u New Yorku skup i ako želiš biti uspješan, moraš izgledati uspješno. Nije imao gdje ni prespavati, pa se otputio roditeljima u provinciju, odakle je nekoliko godina ranije glavom bez obzira pobjegao.
 • Igrajo: Mark Salling, Rebecca Dalton, Nicholas Campbell, Deborah Tennant, Steve Byers, Režija: Brian K. Roberts
14:55 Tajni život vrta, dokumentarni film (R)
 • The secret life of the garden / vie secrete du jardin, 2018
 • U svakom vrtu živi na tisuće stvorenja: tu se odvija na stotine pravih malih drama koje su dio nečeg većeg - ekosustava stvorenog rukom vrtlara. Njegovo je djelo živa slika, koja se stalno mijenja, raste i razvija, a autor se mora pomiriti s hirovitim vremenom i raditi u skladu s prirodom. Ljudska ruka više usmjerava nego što oblikuje to djelo kako bi uspostavila krhku ravnotežu između stvarnosti i mašte te postigla kompromis između idealnog i ostvarivog. U povrtnjaku, voćnjaku, cvjetnjaku i visoko u krošnjama drveća, sve vrvi od života. Danju i noću, zimi i ljeti, velik broj raznih kukaca, ptica, sisavaca, gmazova i vodozemaca pronalazi zaklon u vrtu - tu se hrane, love i razmnožavaju. Skriveni od pogleda žive skladnim suživotom, katkad se sukobljavajući, a katkad pomažući jedni drugima.
15:50 Cesarica - HIT kolovoza
16:00 Regionalni dnevnik
16:40 Cesarica - HIT kolovoza
16:47 Košarka, NBA: LA Lakers - Denver, snimka 2.utakmice finala Zapadne konferencije
18:14 Cesarica - HIT kolovoza
18:20 TV Bingo
 • Svaki ponedjeljak vaša je nova sretna prilika za velike dobitke! Ne propustite 38. kolo TV Binga i mnoštvo uzbuđenja jer najveći dobitak iznosi fantastičnih 11.800.000,00 kn! Uz novi, bolji i jednostavniji Bingo 15/90 s nama su igrači nagradne igre Bingo boja među kojima možete biti i vi. Na putu do sreće s vama su Mirna Maras Batinić i Duško Ćurlić. TV Bingo - zabavna i šarmantna igra na sreću - svakog ponedjeljka u 18.20 na HTV2.
19:00 Alvin i vjeverice, crtana serija (24/52) (R)
19:11 Alvin i vjeverice, crtana serija (25/52) (R)
19:25 Cesarica - HIT kolovoza
19:30 POPROCK.HR
20:04 Stadion, emisija
21:00 Izvor nade, australsko-američki film (15) (2014.)
 • The water diviner, 2014
 • Drama o australskom farmeru (R. Crowe) koji putuje u Tursku ubrzo po završetku Prvog svjetskog rata u potrazi za trojicom sinova koji se nisu vratili kući...
 • Igrajo: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yilmaz, Režija: Russell Crowe
22:49 Zločinački umovi (14), serija (12) (1/15)
 • Criminal minds 14
 • Zločinački umovi vrte se oko elitne FBI-eve ekipe forenzičkih psihologa koji analiziraju najizopačenije zločinačke umove u zemlji i pogađaju njihov idući korak kako bi ih spriječili ponovne napade. Najiskusniji agent i utemeljitelj Jedinice za biheviorističke analize je David Rossi, koji je ključan član tima pri rješavanju novih slučajeva. Drugi članovi su specijalna agentica Emily Prentiss, kći diplomata na visokim položajima, koja se vraća ekipi nakon što je bila u Interpolu; specijalni agent dr. Spencer Reid, tipični neshvaćeni genij koji je društveno nesposoban jednako koliko je intelektualno jak; Jennifer "J. J." Jareau, bivša osoba za vezu koja se bavi profiliranjem zločinaca i jednako se lako nosi s majčinstvom i brakom, kao i rješavanjem zločina; Penelope Garcia, stručnjakinja za informatiku i neophodna članica tima koja pomaže u rješavanju zločina sa svojim osebujnim šarmom. Tu su i dr. Tara Lewis, forenzička psihologinja koja se specijalizirala za proučavanje i razgovor s uhvaćenim serijskim ubojicama kako bi procijenila dopušta li njihovo mentalno stanje suđenje; zatim Luke Alvez, bivši vojni rendžer i izvrstan tragač koji je došao iz FBI-eve službe za bjegunce. 1. epizoda Kad vođa mesijanske sekte Benjamin David Merva (Michael Hogan) i njegovi sljedbenici za taoce uzmu Reida i Garciju, JBA je na zadatku da spasi kolege i spriječi Mervu u zlokobnim planovima.
 • Igrajo: oe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A. J. Cook (Jennifer "JJ" Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Daniel Henney (Matt Simmons), Paget Brewster (Emily Prentiss), Adam Rodriguez (Luke Alvez)
23:33 Sigurna kuća (2), serija (12) (1/4) (R)
 • Safe house: the crow
 • U drugoj sezoni serija ima novu glumačku postavu i novu priču. Glavnu ulogu preuzeo je međunarodno priznati britanski glumac Stephen Moyer koji glumi karizmatičnog, ali impulzivnog bivšeg policajca Toma Brooka koji vodi policijsku sigurnu kuću. To divlje i predivno utočiste nalazi se na neukroćenoj obali Angleseyja. Stephenu će se pridružiti glumica Zoë Tapper kao njegova partnerica Sam. Tomov i Samin život okrenut će se naglavačke nakon što čuju vijesti o šokantnom zločinu. Tom je u prošlosti istraživao niz otmica koje je počinio napadač poznat pod imenom "The Crow" koji je otimao žene pred očima njihovih bespomoćnih supruga. Nakon što je čuo za zločin koji je nevjerojatno sličan tom slučaju, Tom odlazi na mjesto zločina te policiji otkriva da vjeruje kako je "The Crow" ponovno aktivan. 1. epizoda Tom (Stephen Moyer) i Sam (Zoe Tapper) uživaju u prirodi oko svojeg doma na obali. Ti su prizori suprotstavljeni napetoj i strašnoj otmici Julie Delaney (Lynsey McLaren) iz njezina doma u Liverpoolu. Nakon što je čuo vijesti o otmici, Tom je pohitao na mjesto zločina. Inspektor Vedder (Gary Cargill) nije ga baš toplo dočekao pa Tom odlazi višoj inspektorici Jane Burr (Sunetra Sarker) kako bi je pokušao uvjeriti da se zloglasni ubojica zvan "The Crow" vratio te da je partner otete žene u opasnosti. Jane mu ne vjeruje - "The Crow" je u zatvoru kamo ga je Tom smjestio još 2008. No Tom vjeruje kako je čovjek koji je u zatvoru - James Griffin (Stephen Lord) - samo jedan od njegovih sljedbenika te da je pravi počinitelj još na slobodi. No shvatit će da Tom govori istinu nakon što Julie iskoriste kao mamac kako bi Johna namamili na zabačenu lokaciju. Julienu kći Dani (Sacha Parkinson) i partnera Johna Channinga (Ashley Walters) sele u Tomovu i Saminu sigurnu kuću. Za to se vrijeme Liam Duke (Joel MacCormack) vraća kući iz Manchestera. Njegov otac Simon (Jason Watkins) zabrinut je zbog činjenice da se vratio baš sada i zbog Liamova nestabilnog ponašanja.
 • Igrajo: Stephen Moyer (Tom Brook), Zoë Tapper (Sam Stenham), Dervla Kirwan (Elizabeth Ellroy), Ashley Walters (John Channing), Sacha Parkinson (Dani Delaney), Sunetra Sarker (Jane Burr), Gary Cargill (Olly Vedder), Joel Maccormack (Liam Duke), Jason Watkins (Simon Duke)