TV spored HTV 2


5. julij 2020 - 11. julij 2020
05:58 Regionalni dnevnik (R)
06:27 Juhuhu (R)
06:27 Tri prijatelja, crtana serija (17/52) (R)
06:38 Tri prijatelja, crtana serija (18/52) (R)
06:49 Juhuhu (R)
06:50 Juhuhu (R)
06:51 Pjesmice i brojalice: (R)
06:53 Juhuhu (R)
06:55 Miffy, crtana serija (14/26) (R)
07:02 Miffy, crtana serija (15/26) (R)
07:09 Juhuhu (R)
07:12 Zvrko ide u Čudosvijet, crtana serija (25/52) (R)
07:23 Lein kutak: Kolač od jabuka (R)
07:30 TV vrtić: Komarac (R)
07:39 Juhuhu (R)
07:41 Mišo i Robin: Boje (R)
07:46 Juhuhu (R)
07:47 Juhuhu (R)
07:48 Naprijed, Go Jetteri (2), crtana serija (4/24) (R)
 • Go jetters 2
 • Kyan se želi popeti na Mount Everest, ali njegov hrabri plan prekida Velezloćko Blatko koji se niz planinu spušta u golemoj grudi. Prevelika je da je mogu zaustaviti Zumatorom i sada juri prema alpinistima na padinama Everesta. Go Jetterima trebaju priključatori! Kyan i Foz rabe geoštitove da naprave rampu i usmjere grudu s planine u zrak. A Lars balansira na Zumatorovu krilu i upotrijebi geosilu da grudu opet pogura na vrh. Uspjeh!
08:00 Juhuhu (R)
08:01 Tajni dnevnik patke Matilde: Sami u kući (R)
08:15 Juhuhu (R)
08:16 Čarobna ploča: Svijet oko nas (12/16) (R)
08:31 Juhuhu (R)
08:33 Juhuhu (R)
08:35 Top-lista DTV-a
09:19 Velečasni Brown (6), serija (12) (9/10) (R)
 • Father brown 6
 • Velečasni Brown i gđa McCarthy sastanu se s Raylanom Reeveom na njegovu novom golf-terenu i u travi zateknu poruku "Vrati se kući ili umri". Inspektor Mallory posjeti Hermione koja ima jasan motiv za vandalizam nakon što je Raylanov prostrani golf-teren narušio njezin vrt, no nikako joj ne može prišiti prekršaj. Sutradan na golf-turniru Bunty sudjeluje u ženskom kupu prerušena u gđicu Desiree Lecoq, kako njezin otac ne bi saznao za tu zabavu. Natječe se protiv Raylanove mlade unuke Morgane, što Morganina majka Tamara nikako ne odobrava. Kad Buntyna loptica odleti u trstik, ona ondje posve neočekivano zatekne truplo.
 • Igrajo: Mark Williams, Sorcha Cusack, Emer Kenny, Jack Deam, Nancy Carroll
10:10 Velečasni Brown (6), serija (12) (10/10) (R)
 • Father brown 6
 • Kad velečasni Brown pročita da je Hercule Flambeau preuranjeno umro u Italiji, ponovno se posveti šifriranom pismu i ključu koje mu je Flambeau nedavno poslao. Za to vrijeme, Željezna kruna Lombardije, kruna s čavlom koji je bio zabijen u Kristovo tijelo na križu, stigne u Gloucestersku katedralu. Velečasnog Browna dočeka Lisandra koja se predstavi kao Flambeauova nova supruga. Prepriča mu dan kad je umro i otkrije da zna za pismo i ključ. Po povratku u župni dvor Bunty i gđa McCarthy zateknu nered i ključ je ukraden. Razmišljajući o Flambeauovu pismu, velečasni Brown shvati da bi ključ mogao otvoriti sef u kojem je Željezna kruna. Odluči o svemu izvijestiti biskupa te sjedne u vlak za Gloucester i nimalo se ne iznenadi kad susretne starog neprijatelja kako ga živ i zdrav čeka u vlaku. Može li velečasni Brown zaštititi krunu i pomoći Flambeauu da se jednom zauvijek iskupi?
 • Igrajo: Mark Williams, Sorcha Cusack, Emer Kenny, Jack Deam, Nancy Carroll
10:58 Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar (9) (5/10)
 • The great british bake off 9
 • Paul i Prue osmislili su autorski izazov u kojemu natjecatelji moraju spremiti klasični kolač uz popodnevni čaj. Nakon toga slijedi arapski test znanja i vještina te pipavi završni izazov. U današnjoj emisiji slušat ćemo dio albuma The Fade in Time, u izvedbi ansambla Sam Lee i prijatelji
12:00 Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura (1), dokumentarna serija (11/12)
 • Predstavljamo arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Bernardo Bernardi" u kategoriji najuspješnijih realizacija na području interijera i oblikovanja u 2016. godini: Memorijalni centar "Lipa pamti", interijer stana u sklopu kuće Šuflaj, interijer poslovnog centra Adris grupe u Zagrebu, Garden Brewery - interijer pivovare i pivnice u Zagrebu i projekt "To trebamo, to radimo", Hrvatska na 15. Venecijanskom bijenalu arhitekture.
12:58 Klub 7 (R)
13:57 Magazin LP
14:28 Sportski trenuci za pamćenje: Roland Garros 2012. Rafael Nadal - Novak Đoković, snimka (246:37)
18:36 Koncert Drage Diklića, 65. obljetnica - "Zagreb je najljepši grad" (2019.)
 • Ovo je koncert jednog od najvećih hrvatskih umjetnika zabavne glazbe Drage Diklića, povodom 65. obljetnice umjetničkog rada. Autor popularnih pjesama 'Još samo večeras', 'Opet si plakala', 'Gde si sad moj prijatel', 'Vse bum zapil' i mnogih drugih održao je samostalni koncert 'Zagreb je najljepši grad' uz kvartet: Julije Njikoš - klavir, Ante Gelo - gitara, Mladen Baraković - bas i Josip Cvitanović - bubnjevi. Drago je rekao: "Da bi se u životu mogao 'ozbiljnije' baviti glazbom, skužil sam još na maturalnoj zabavi na Ribnjaku. Svirao nam je jedan dobar zabavni orkestar izvodeći popularni jazz. S njima je bio Jimmy Stanić, pjevao je veliki hit, pjesmu 'Mladi poštar'. Jako mi se dopalo što su dečki izvodili. S violine sam nakon toga brže-bolje prešao na posuđeni trombon i saksofon, a glazbenici bi se čudom čudili kad bih tako dolazio na plesnjake te bi govorili: "'Evo ga, opet je došao onaj fiktivac. Otud mi nadimak Fiko."
20:01 Nogomet: Hrvatski kup, Rijeka - Osijek, uvodna emisija
20:13 Nogomet: Hrvatski kup, Rijeka - Osijek, prijenos polufinala
21:07 Glazbeni spotovi
21:15 Nogomet: Hrvatski kup, Rijeka - Osijek, prijenos polufinala
22:16 Nogomet: Hrvatski kup, Rijeka - Osijek, emisija
22:25 90 godina Clinta Eastwooda: Mostovi okruga Madison, američki film (12) (1995.) (R...
 • The bridges of madison county, 1995
 • Ljubavna drama. Francesca (M. Streep) je bila udana za Richarda Johnsona (J. Haynie) i s njim je živjela na osamljenoj farmi u okrugu Madison, savezna država Iowa. Nakon njezine smrti krajem osamdesetih njezina djeca Caroline (A. Corley) i Michael (V. Slezak) otkriju da je u svom dnevniku opisala sudbonosnu ljubav s fotografom magazina "National Geographic" Robertom Kincaidom (C. Eastwood). Ta je veza trajala samo četiri dana... "Mostovi okruga Madison" sasvim su neobičan film u glumačko-redateljskoj karijeri Clinta Eastwooda, jer je to njegov jedini ljubavni film u kojem on glumi duboko osjećajna čovjeka, a ne revolveraša kako smo navikli. To je ekranizacija istoimenog ljubavnog romana, jedne od najpopularnijih knjiga u novije doba koju je na temelju vlastitog iskustva napisao Robert James Waller. Meryl Streep ostvarila je kao zaljubljena kućanica Francesca vjerojatno najbolju ulogu u karijeri.
 • Igrajo: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak, Jim Haynie, Režija: Clint Eastwood