TV spored KANAL A


22. januar 2020 - 28. januar 2020
06.00 Glasbeni mikser
07.00 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XV., 2016, 15. sezona, 18. del, 25 min
 • Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
07.25 Harry Potter in kamen modrosti, film
 • Harry Potter and the Sorcerer's Stone, 2001, avantura, 165 min, IMDb ocena: 7.6
 • Harry Potter je najbolj priljubljen čarodej na svetu in je sirota. Staršev se ne spomni, živi pa z neprijaznimi sorodniki. Sprva nima nobenega razloga, da bi se veselil prihajajočega enajstega rojstnega dne, potem pa presenečen izve, da je v resnici čarovnik! Tako ga povabijo na legendarno čarovniško akademijo Bradavičarko. Harry brez oklevanja ujame nenavaden ekspresni vlak, ki ga odpelje tja. S tem zapusti svet bunkeljnov in se pridruži vrstnikom, ki znajo prav tako čarati. Njegova najboljša prijatelja postaneta Hermiona Granger in Ron Weasley. Vsi trije se zapletejo v razburljivo pustolovščino, nazadnje pa Harry izve še resnico o svojih pokojnih starših.
 • Igrajo: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Richard Harris, Alan Rickman, Režija: Chris Columbus

več
Harry Potter in kamen modrosti, film
10.10 Magazin Lige prvakov
 • Magazin Lige prvakov, 2019, 25 min
10.35 Tom in Jerry: Vohuna
 • Tom and Jerry: Spy Quest, 2015, risani, 85 min, IMDb ocena: 6.1
 • Miška in mačka čaka še en prijeten dan na plaži, a tam naletita na razvpitega mladega vohuna Jonnyja Questa, njegovega prijatelja Hadjija in njunega pasjega tovariša Bandita. Ko dolgoletni sovražnik družine Quest dr. Zin odkrije, da si Jonnyjev oče lasti izum, ki bi lahko odpravil vse svetovne težave z energijo, pošlje zlobno mačko vojsko, da bi ukradla napravo ter ujela Bentona. Jonny in njegovi novi kosmati prijatelji morajo takoj v akcijo – na nevarno vohunsko misijo, na kateri morajo rešiti svet.
 • , Režija: Tony Cervone

več
Tom in Jerry: Vohuna
12.00 MotoGP - dirka VN Valencie
 • MotoGp, 2019, 220 min
 • Zadnje dejanje svetovnega prvenstva motoGP bo že tradicionalno na španskem dirkališču Ricardo Tormo v Valencii. Čeprav so naslovi prvaka oddani v vseh treh razredih, se zdi, da drznim dirkačem ne manjka motivacije po dolgi sezoni. V naletu je Maverick Vinales, ki bo spet dirkal v slogu na vse ali nič. Še vedno je prve zmage med elito lačen najboljši novinec leta, Fabio Quartararo. Svetovni prvak Marc Marquez pa sploh nikoli ne popušča.
15.40 Top Gear
 • Top Gear XXII. - 30', 2015, pogovorni, 22. sezona, 10. del, 50 min, IMDb ocena: 8.7
 • Jeremy Clarkson in James May se bosta v tokratni oddaji posvetila pregledu razvoja avtomobilistične znamke peugeot. Gre za eno izmed svetovno najbolj zanimivih in raznolikih avtomobilističnih podjetij. Clarkson pa se bo v studiu pogovarjal s popularnim britanskim pevcem Ollyjem Mursom, ki bo pokazal, kakšen avto je vozil, preden je zaslovel.

več
Top Gear
16.30 Muholovka, film
 • Flypaper, 2011, komedija, 100 min, IMDb ocena: 6.4
 • Čedni Tripp se zagleda v lepo bančno uslužbenko Kaitlin. Ker bi rad navezal stik z njo, nekega dne tik pred zaprtjem banke vstopi v banko pod pretvezo, da bi stodolarski bankovec zamenjal za bankovce manjše vrednosti. Ravno v tem času banko napadeta dve ločeni skupini roparjev. Medtem ko so roparji iz prve skupine pravi profesionalci, drugo skupino sestavljajo nesposobni amaterji, zato hitro pride do napetosti. Banka se medtem samodejno zaklene, Tripp, Kaitlin in roparji pa morajo tako v banki dočakati jutro.
 • Igrajo: Patrick Dempsey, Ashley Judd, Octavia Spencer, Tim Blake Nelson, Mekhi Phifer, Režija: Rob Minkoff

več
Muholovka, film
18.10 Volan
 • Volan XVII., 2019, 17. sezona, 9. del, 40 min
 • Petnajstega novembra mora biti naš jekleni konjiček že obut v zimske pnevmatike ali pa moramo s seboj voziti še zimsko opremo, torej verige. Med zimskimi pnevmatikami so seveda razlike, zato zase le izberite tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu avtomobilu, le tako bo vožnja najbolj varna. Zimske pnevmatike in njihovo izbiro bo predstavil Iztok. V zadnji epizodis mini rubrike Kosmati volan bodo tokrat govorili o tem, kako kosmatinca naučiti, da bo v vožnji užival.
18.50 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XV., 2016, 15. sezona, 2. del, 45 min
 • Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
19.35 Vzgoja za začetnike
 • Raising Hope IV., 2013, komedija, 4. sezona, 2. del, 25 min, IMDb ocena: 8.0
 • Sabrina Jimmyju reši življenje in pod vprašaj postavi njegovo moškost, zaradi česar ga začne zasmehovati sodelavec. Jimmy je odločen, da ji bo vrnil uslugo, toda vse ne gre po njegovih načrtih. Burt in Virginia v Natesvillu predstavita nov sistem, ki sumljivo spominja na piramidno shemo. Povrh vsega še ustvarita svojo valuto »Burtov dolar« z njegovo sliko.
 • Igrajo: Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Cloris Leachman

več
Vzgoja za začetnike
20.00 Escobar: Izgubljeni raj, film
 • Escobar: Paradise Lost, 2014, kriminalni, 130 min, IMDb ocena: 6.5
 • Brezskrbni kanadski mladenič Nick obišče brata, ki na kolumbijski plaži turiste uči deskati na valovih. Zaljubi se v prikupno lokalno lepotico Mario in se z njo poroči, čeprav je njen stric razvpiti vodja mafijskega kartela Pablo Escobar. Premožni Pablo je med domačini zelo priljubljen in ko v svojo družino povabi tudi Nicka, naivni fant ne ve, v kakšno nevarnost je zabredel. Pablo ga prične počasi vpletati v svoje posle, od povsem enostavnih opravkov, do vedno bolj nezakonitih, nemoralnih in življenjsko nevarnih nalog.
 • Igrajo: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac, Brady Corbet, Režija: Andrea Di Stefano

več
Escobar: Izgubljeni raj, film
22.10 V divjini z Bearom Gryllsom
 • Running Wild with Bear Grylls I., 2014, avantura, 1. sezona, 3. del, 55 min, IMDb ocena: 7.8
 • Hollywoodski zvezdnik Channing Tatum in Bear Grylls se odpravita v divjino Sierre Nevade, kjer ju na visoki nadmorski višini čaka tvegana pustolovščina. Potem ko sta skočila s helikopterja, se Grylls in Tatum podata čez gozdnato pokrajino, da bi dosegla svoj končni cilj. Med potjo naletita na škorpijona in strupeno klopotačo. Bo slavni igralec zbral dovolj poguma, da bo dosegel cilj?

več
V divjini z Bearom Gryllsom
23.05 Smrtonosna vožnja, film
 • Joy Ride, 2001, misterij, 105 min, IMDb ocena: 6.6
 • Ob začetku poletnih počitnic je Lewis Thomas simpatiji Venni obljubil, da bo sam prišel ponjo na kolidž, ki je na drugem koncu države. Na poti tja v zaporu prevzame še brata Fullerja, ki se mu pridruži na dolgi poti, vendar mu kaj kmalu postane dolgčas. Zato Lewisa prepriča, da mu pomaga pri majhni potegavščini. Lewis se pretvarja, da je dekle po imenu Candy, in preko radijske zveze neznanega tovornjakarja zvabi v motelsko sobo na ljubezenski zmenek. Toda kmalu sledi šok, saj je naslednje jutro moški, ki je bil nastanjen v sobi, kamor sta napotila tovornjakarja, mrtev. Brata se podata na beg pred morilcem brez milosti, ki hoče nekaj več kot le opravičilo.
 • Igrajo: Paul Walker, Steve Zahn, Leelee Sobieski, Jessica Bowman, Režija: John Dahl

več
Smrtonosna vožnja, film