TV spored KANAL A


22. avgust 2019 - 28. avgust 2019
06.00 Glasbeni mikser
07.00 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XVI., 2017, 16. sezona, 9. del, 30 min
 • Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
07.30 V Hongkongu je že nov dan, film
 • Already Tomorrow in Hong Kong, 2015, komedija, 80 min, IMDb ocena: 6.5
 • Ruby, Američanka kitajskega rodu in oblikovalka igrač iz Los Angelesa, prvič poslovno obišče Hongkong. Med neko zagato spozna ameriškega izseljenca Josha in ta se ponudi, da ji razkaže mesto. Med tavanjem po nočnih ulicah, ki brnijo od energije in različnih priložnosti, se predajata kratkočasnemu in brezskrbnemu pogovoru, pospremljenem z očitno vzajemno privlačnostjo. Med njima se romantično zaiskri, vendar čas ni na njeni strani; ravno ko stvari postanejo obetavne za mladi par, njuno noč prekine neko presenetljivo razkritje.
 • Igrajo: Jamie Chung, Bryan Greenberg, Richard Ng, Sarah Lian, Režija: Emily Ting

več
V Hongkongu je že nov dan, film
08.50 500 dni s Summer, film
 • 500 Days of Summer, 2009, komedija, 100 min, IMDb ocena: 7.7
 • Tom je romantičen fant, ki se zaljubi v novo sodelavko, prikupno, inteligentno in duhovito Summer. Počasi se zbližata, toda zaradi različnih prepričanj o pomenu ljubezni se njuna zveza znajde na preizkušnji. Tom verjame v usodno ljubezen, kakršna se pojavi le enkrat v življenju. Summer se medtem niti približno ne strinja s tem. Tako spremljamo 500 dni vzponov in padcev v njunem razmerju: vse od romantičnih trenutkov do popolne odtujenosti.
 • Igrajo: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffery Arend, Chloe Grace Moretz, Režija: Marc Webb

več
500 dni s Summer, film
10.30 Počitnice v Burmi, film
 • Beyond Rangoon, 1995, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 6.6
 • Film je posnet po resničnih dogodkih. Mladi Američanki Lauri Bowman se sesuje svet, ko ji umorijo moža in sina. Da bi pobegnila pred spomini, odpotuje v Burmo. Nekega dne se na ulici znajde sredi demonstracij. Študentje, ki protestirajo, zahtevajo, da se v državi vzpostavi demokracija. Naslednji dan Laura odkrije, da je izgubila potni list, zato ne more iz države. Kmalu je priča brutalnosti tamkajšnjega vojaškega režima ter se znajde sredi bitke za preživetje.
 • Igrajo: Patricia Arquette, U Aung Ko, Frances McDormand, Spalding Gray, Režija: John Boorman

več
Počitnice v Burmi, film
12.20 Hugo, film
 • Hugo, 2011, avantura, 135 min, IMDb ocena: 7.5
 • Pariz, trideseta leta prejšnjega stoletja. Hugo je 12-letni osiroteli deček, ki po očetovi smrti živi na pariški železniški postaji s svojim vedno pijanim stricem. Od očeta in strica se je deček naučil popravljati in skrbeti za ogromne ure, ki morajo na železniški postaji obratovati brezhibno. Ko njegov stric nekega dne izgine, se Hugo odloči sam skrbeti za ure na postaji v upanju, da ga pri tem ne bi nihče zalotil. Poleg tega skuša popraviti avtomaton, napravo, ki deluje kot robot in ki je brez posebnega ključa ne more popraviti.
 • Igrajo: Asa Butterfield, Chloe Grace Moretz, Sacha Baron Cohen, Ray Winstone, Ben Kingsley, Režija: Martin Scorsese

več
Hugo, film
14.35 Je sploh lahko še slabše, film
 • What's the Worst That Could Happen?, 2001, komedija, 110 min, IMDb ocena: 5.5
 • Kevin Caffery in Max Fairbanks sta poklicna tatova. Kevin je tat s prefinjenim okusom, milijarder Max pa neusmiljen poslovnež, ki vedno dobi, kar hoče. Ko si Kevin za svojo naslednjo tarčo izbere Maxov domnevno prazen dvorec, stori veliko napako. Zmoti Maxa, ki se ravno zabava z neko lepotico. Na prizorišče kmalu pride policija in Kevin konča v arestu. A za maščevalnega Maxa to ni dovolj, zato gre še korak dlje. Njuna bitka se kmalu razplamti v pravo vojno. In vse skupaj je bolj zabavno, kot sta si fanta kdajkoli predstavljala.
 • Igrajo: Martin Lawrence, Danny DeVito, John Leguizamo, Glenne Headly, Režija: Sam Weisman

več
Je sploh lahko še slabše, film
16.25 40 dni in 40 noči, film
 • 40 Days And 40 Nights, 2002, komedija, 105 min, IMDb ocena: 5.6
 • Matt Sullivan je star malce čez dvajset in se spušča v romantične avanture, ki mu ne prinašajo zadovoljstva. Na koncu skoraj vedno konča s strtim srcem. Nekega dne najde zdravilo za svoje težave. Odloči se, da bo poskusil nemogoče ter 40 dni in noči zdržal brez seksa. Nobenega dotikanja, božanja, poljubljanja. Sprva mu prav dobro kaže, zaplete pa se, ker ravno sedaj spozna dekle svojih sanj. Ime ji je Erica in Matt se vanjo noro zaljubi. Med njegovimi kolegi hitro začnejo padati stave, kako dolgo bo zdržal. A Matt vseeno ni pripravljen prekršiti svoje zaobljube. Bo Erica pripravljena počakati 40 dni in 40 noči?
 • Igrajo: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Vinessa Shaw, Paulo Costanzo, Režija: Michael Lehmann

več
40 dni in 40 noči, film
18.10 Goldbergovi
 • Goldbergs V., 2017, komedija, 5. sezona, 6. del, 25 min, IMDb ocena: 8.1
 • Da bi se postavil po robu konkurenčni trgovini s pohištvom, Murray prosi Adama, naj mu pomaga posneti reklamo. Toda Barry ni najbolj zadovoljen s končnim izdelkom. Barry in njegovi prijatelji, ki skušajo razumeti dekleta, v kleti odkrijejo Beverlyjine dnevnike iz študentskih let in se odločijo, da jo bodo prosili za ljubezenske nasvete. Bodo končno uspeli očarati svoje simpatije?
 • Igrajo: Sean Giambrone, Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, George Segal, Hayley Orrantia

več
Goldbergovi
18.35 Volan
 • Volan XV., 2018, 40 min
 • Varnost, eleganca in zabava, vse troje opisuje tokratno oddajo Volan. Eleganco bo zastopal Anžetov test prestižnega Rolls-royce phantoma, za varnost bodo skrbeli nasveti o pnevmatikah, za zabavo in adrenalin pa polet s helikopterjem. Poleg tega nas čaka še odkrivanje prelaza Jezersko, z AVP bodo pogledali, kako lahko z delavnicami na vožnjo pripravimo dijake, odkrili pa so še, kakšne smuči uporabljajo na smučiščih policisti.
19.15 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XV., 2016, 15. sezona, 16. del, 45 min
 • Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
20.00 Svetovna invazija: Bitka Los Angeles, film
 • Battle Los Angeles, 2011, akcijski, 125 min, IMDb ocena: 5.8
 • Več let so ljudje dokumentirali opažanja neznanih letečih predmetov po vsem svetu – Buenos Aires, Seoul, Francija, Nemčija, Kitajska. Leta 2011 ti pojavi postanejo grozljiva resničnost, ko Zemljo napadejo neznane sile. Mesta po vsem svetu padajo eden za drugim, Los Angeles pa je zadnje upanje za preživetje človeštva v boju, kakršnega še ni bilo. Usoda človeštva sloni v rokah poveljnika voda marincev Michaela in njegovih mož, ki se morajo upreti sovražniku, drugačnemu od vseh doslej.
 • Igrajo: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Jim Parrack, Režija: Jonathan Liebesman

več
Svetovna invazija: Bitka Los Angeles, film
22.05 Ninja, film
 • Ninja, 2009, akcijski, 95 min, IMDb ocena: 5.6
 • Tako kot v času samurajev tudi zdaj še vedno velja, da ninja Koga poseduje orožje z legendarnimi močmi, ki lahko premaga tako dobro kot zlo. Smrtonosno orožje je zdaj zaupano ameriškemu študentu Caseyju, ki na Japonskem študira umetnost bojevanja, imenovano Ninjutsu. Ko mu njegov sensei naroči, naj se vrne v New York in zaščiti orožje, se mora Casey soočiti z nevarnimi japonskimi morilci, ki so odločeni, da se bodo dokopali do orožja in ga izkoristili v zle namene.
 • Igrajo: Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara, Mika Hijii, Todd Jensen, Režija: Isaac Florentine

več
Ninja, film
23.40 Kralj škorpijonov: Bojevnikovo vstajenje, film
 • Scorpion King 2: Rise Of A Warrior, 2008, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 3.8
 • Akcijska pustolovščina opisuje dogodke, ki so se zgodili pred dogodki iz filma Kralj škorpijonov. Potem ko je videl umreti lastnega očeta, kralja Akkada, mladi Mathayus priseže, da bo postal najmogočnejši bojevnik. Ko odraste in zaključi z napornim urjenjem, izve, da je morilec njegovega očeta, Sargon, postal novi kralj Akkada. Mathayus je odločen, da bo maščeval očetovo smrt, toda pot do maščevanja ni lahka, saj se Sargon pri svojih spletkah poslužuje črne magije. Sčasoma Mathayus odraste v mogočnega vojščaka, pred katerim trepeta ves starodavni svet.
 • Igrajo: Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman, Randy Couture, Režija: Russell Mulcahy

več
Kralj škorpijonov: Bojevnikovo vstajenje, film