Kanal A TV Spored


9. julij 2020 - 15. julij 2020
06.00 Glasbeni mikser
07.00 Volan
 • Volan XVIII., 2020, 30 min
 • Pred nami so hitri, razburljivi in zmogljivi jekleni lepotci, saj bodo med drugim testirali vozniško perfektno mazdo MX-5, nabritega megana RS, rohnečega ford mustanga in druge. Med njimi tudi mali swift sport, ki se po količini mišic ne more primerjati z rjovečim mustangom, a pomanjkanje le-teh nadoknadi na ostalih področjih.
07.30 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XVII., 2019, 17. sezona, 3. del, 40 min
 • Skrita kamera je vedno in povsod zabavna! Le kdo ne bi odreagiral na najrazličnejše nevsakdanje situacije, ki jih v prvem trenutku ne znamo umestiti v naše ustaljene vzorce in zato na njih avtomatično odreagiramo presenečeno, šokirano, zgroženo, zmedeno in nekako ne vemo, kaj bi. In prav to je tako zelo zabavno. Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
08.10 Kubo in dve struni, film
 • Kubo and the Two Strings, 2016, risani, 95 min, IMDb ocena: 7.8
 • Pameten in dobrosrčen Kubo preživlja sebe in svojo mamo s pripovedovanjem zgodb, s katerimi navdušuje prebivalce obmorskega mesteca v starodavni Japonski. Z uporabo magije pred njihovimi osuplimi očmi slika mogočne bitke, oživlja bojevnike in premaguje pošasti. Vseskozi Kubo niti malo ne sluti, da so njegove zgodbe pravzaprav resnične … To spozna, ko ponesreči prebudi maščevalnega duha, ki poruši njegovo mirno življenje in ga prisili v beg. Da bi rešil svojo družino, se skupaj z varuhoma Opico in Hroščem odpravi na vznemirljivo iskanje očetovega oklepa.
 • , Režija: Travis Knight

več
Kubo in dve struni, film
09.45 Napad in obramba, film
 • Advance & Retreat, 2016, družinski, 90 min, IMDb ocena: 6.1
 • Allison gre v življenju zelo dobro - je na poti, da si v službi zasluži napredovanje, medtem ko je v zvezi z enako uspešnim sodelavcem Bryceom. Njena največja tekmica za položaj, Vanessa, ima šefovo pozornost, toda Allison ima načrt. Da bi dobila napredovanje, mora navdušiti svojega šefa Nathana na letnem srečanju podjetja. Allison bo morala kmalu krmariti med odnosi iz preteklosti in sedanjosti.
 • Igrajo: Riley Voelkel, Casey Deidrick, Brandon W. Jones, Dirk Blocker, Režija: Steven R. Monroe

več
Napad in obramba, film
11.15 Ave, Cezar!, film
 • Hail, Caesar!, 2016, komedija, 110 min, IMDb ocena: 6.3
 • Z oskarji nagrajena brata Coen nas vračata v 50. leta prejšnjega stoletja, v zlato dobo Hollywooda. Pretkani Eddie mora skrbeti, da v velikem studiu vse teče kot namazano, zato se mora velikokrat soočiti z nemogočimi denarnimi zahtevami ali s težavnimi igralci. Ko med snemanjem zgodovinskega spektakla skrivnostna skupina ugrabi glavnega igralca in zahteva odkupnino, se mora Eddie podati na lov. Med iskanjem sledi za pomoč zaprosi druge filmske igralce, hkrati pa se mora ves čas skrivati pred zvedavimi novinarji, ki hrepenijo po škandalih iz sveta slavnih.
 • Igrajo: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Režija: Ethan Coen, Joel Coen

več
Ave, Cezar!, film
13.05 Lovca na družice, film
 • Wedding Crashers, 2005, komedija, 130 min, IMDb ocena: 6.9
 • John in Jeremy sta dolgoletna prijatelja z nadvse zanimivim hobijem. Nepovabljena se udeležujeta različnih porok, kjer osvajata nevestine spremljevalke. Ko Jeremy izve, da se bo v kratkem poročila hčerka znanega politika, se z Johnom razkošne slovesnosti seveda udeležita. Tam se zagledata v sestri Claire in Glorio Cleary, ki kmalu podležeta njunemu šarmu. Medtem ko Jeremy brez težav osvoji s seksom obsedeno Glorio, se mora John soočiti s Clairinim fantom.
 • Igrajo: Vince Vaughn, Owen Wilson, Christopher Walken, Jane Seymour, Isla Fisher, Bradley Cooper, Režija: David Dobkin

več
Lovca na družice, film
15.15 007 - V službi njenega veličanstva, film
 • James Bond: On Her Majesty's Secret Service, 1969, akcijski, 160 min, IMDb ocena: 6.7
 • Tokrat bo v čevlje Jamesa Bonda stopil George Lazenby. Bond že več kot eno leto lovi sovražnika Ernsta Blofelda. Nekega dne reši življenje lepi Tracy, ki poskuša storiti samomor. Tracy je hčerka Marc-Angeja Draca, vodje največje evropske kriminalne združbe. Draco hoče, da se Bond poroči z njegovo hčerko in jo tako zaščiti. V zameno mu ponudi podkupnino in informacije o Blofeldu. Bond ga zavrne, kmalu pa mu Tracy priraste k srcu in se želi zares poročiti z njo. Medtem Bond izve, da se Blofeld skriva v Švici. Spremenil si je ime in videz in sedaj namerava nad človeštvo spustiti smrtonosen virus. Obračun postane še bolj oseben, ko se Blofeld maščuje Bondu na najbolj srce parajoč način.
 • Igrajo: George Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas, Ilse Steppat, Režija: Peter Hunt

več
007 - V službi njenega veličanstva, film
17.55 Volan
 • Volan XVIII., 2020, 40 min
 • Kaj je v jutranji mestni gneči hitrejše, kolo ali avtomobil, so Volanovci že pokazali, tokrat pa jih čaka drugačen preizkus. Zanimala jih bo razlika med navadnim in električnim kolesom, primerjali bodo namreč, če je elektrika lahko podobno koristna pri kolesih, kot je v avtomobilih. Seveda pa tudi tokrat ne zamudite številnih testov in ostalih reportaž.
18.35 Čista desetka
 • Čista desetka II., 2013, 2. sezona, 10. del, 50 min
 • Slavica je v navdušenem pričakovanju, ker jo Mirko pelje na romantično večerjo za njuno obletnico. Na vse pretege se baha pred zavistno Verico. Večerja se izkaže za čisto razočaranje in besna Slavica Mirku postavi ultimat: če hoče ohranit njuno razmerje, se bo moral pošteno spremeniti. Sestavi spisek lastnosti, ki jih mora imet njen idealen moški, njen vzor pri tem pa je seveda Orlando, glavni junak njene priljubljene telenovele. Mirko se vneto loti nemogočega izziva, pri tem pa tone vse globlje.
 • Igrajo: Nenad Nešo Tokalić, Urška Vučak, Kristijan Guček, Mojca Funkl, Sandi Pavlin, Ajda Smrekar
19.25 Andrija in Andjelka
 • Andrija i Andjelka I., 2015, komedija, 1. sezona, 14. del, 35 min, IMDb ocena: 8.8
 • Je za Andrija kegljanje s prijatelji res najdolgočasnejša stvar na svetu? Zakaj je Andjelka 'kraljica propada'? Kaj je 'sedež smrti' v avtu in ali je to pravo mesto za taščo? Kje naj bi stala rezervna pnevmatika v avtomobilu? Je varstvo otroka od prijateljev izziv ali nočna mora? Kakšen je pravi način branja 'Malega princa'?
 • Igrajo: Andrija Milošević, Anđelka Prpić

več
Andrija in Andjelka
20.00 Lovec: Zimska vojna, film
 • Huntsman: Winter's War, 2016, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 6.1
 • Dolgo preden naj bi Sneguljčica uničila zlobno kraljico Ravenno, je njena sestra, ledena kraljica Freya, zaradi srce parajoče izgube zbežala iz kraljestva. Na severu je zgradila veličastno trdnjavo, v kateri je za vedno zamrznila svoje srce in desetletja posvetila urjenju legije smrtonosnih lovcev. Med njimi sta bila tudi njena najbolj cenjena bojevnika Eric in Sara, ki pa sta zavoljo svoje prepovedane ljubezni plačala visoko ceno. Ko Freya izve, da je Sneguljčica porazila Ravenno, naroči bojevnikom, naj ji pripeljejo sestrino magično ogledalo, s pomočjo katerega lahko ponovno obudi zlobno kraljico. Če sestri združita njune temačne sile, si bosta pokorili celotno kraljestvo… Porazita ju lahko le odtujena in izgnana lovca Eric in Sara.
 • Igrajo: Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Charlize Theron, Emily Blunt, Nick Frost, Režija: Cedric Nicolas-Troyan

več
Lovec: Zimska vojna, film
22.00 Kraljestvo, film
 • Kingdom, 2007, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 7.0
 • Ameriško naselje v Savdski Arabiji pretrese bombna eksplozija, v kateri umrejo mnogi člani ameriških družin in vohun Francis Manner. FBI-jev agent Ronald Fleury bi rad izvedel, kdo stoji za napadom, zato na skrivaj zbere posebno protiteroristično skupino in se odpravi v Riad. Na voljo ima le pet dni, v okviru katerih mora s svojimi kolegi maščevati njihovega umrlega prijatelja Mannerja in odkriti, kdo je odgovoren za eksplozijo. Toda takoj po prihodu na sovražno ozemlje Fleury in ostali naletijo na ovire, ki čedalje bolj otežujejo preiskavo.
 • Igrajo: Jamie Foxx, Jennifer Garner, Chris Cooper, Jason Bateman, Jeremy Piven, Richard Jenkins, Tim McGraw, Kyle Chandler, Frances Fisher, Danny Huston, Režija: Peter Berg

več
Kraljestvo, film

Kanal A je bila prva komercialna televizija v Sloveniji. Trenutno jo ustvarja PRO Plus. Kot drugi najbolj gledan komercialni televizijski program v Sloveniji gledalcem ponuja vsebine tako na informativnem področju (popularna je oddaja Svet na Kanalu A), kot tudi zabavnem področju s številnimi filmi, prenosi športnih tekem, oddajami in uspešnimi serijami. Na tej strani vam nudimo vedno svež TV spored za Kanal A z opisi oddaj, serij in filmov. Naš Kanal A spored je na voljo za danes, jutri in prihodnje dni.