TV spored KINO


16. julij 2019 - 22. julij 2019
07.30 Mojstri šminke
 • Face Off IV., 2013, resničnostni, 4. sezona, 11. del, 55 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. 14 nadobudnih tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Kandidati se bodo med drugim lotili tudi izdelave animatronike, lutk, odlitkov ter protez. Koga bo na koncu čakala bleščeča kariera v Hollywoodu?

več
Mojstri šminke
08.25 Zvezdne steze, film
 • Star Trek, 2009, akcijski, 140 min, IMDb ocena: 8.0
 • Na dan rojstva bodočega kapitana ladje Enterprise, Jamesa Kirka, njegov oče umre v bitki z neznano vesoljsko ladjo. Dvajset let kasneje Kirk odraste v uporniškega najstnika, ki na akademiji spozna preudarnega Spocka s planeta Vulkan. Čeprav gredo Kirkovi objestni izpadi vsem na živce, z manjšo ukano pristane v posadki ladje Enterprise, ki se odpravlja na nujno misijo na Vulkan. Poleg Kirka se na nepozabno vesoljsko pustolovščino odpravijo tudi obetavni kadeti Nyota Uhura, Hikaru Sulu, Pavel Chekov in mladi poveljnik Spock.
 • Igrajo: Chris Pine, Zachary Quinto, Eric Bana, Zoe Saldana, Bruce Greenwood, Režija: J.J. Abrams

več
Zvezdne steze, film
10.45 Super 8, film
 • Super 8, 2011, misterij, 115 min, IMDb ocena: 7.0
 • Mestece v Ohiu leta 1979. Medtem ko skupina otrok z nadobudnim režiserjem Charlesom in nadarjenim maskerjem Joejem na čelu z videokamero snema kratek film, pred njihovimi očmi iz neznanih razlogov iztiri vlak. Za nameček začnejo eden za drugim izginjati tamkajšnji prebivalci, vrsta nasilnih dogodkov pa tudi Joejevega očeta, ki je tamkajšnji šerif, prepriča, da se dogaja nekaj nenavadnega. Toda kaj? Ko v mestece prispe ameriška vojska, ki naj bi uvedla red in mir, Jackson izve grozljivo resnico.
 • Igrajo: Joel Courtney, Riley Griffiths, Kyle Chandler, Elle Fanning, Režija: J.J. Abrams

več
Super 8, film
12.40 Kavboji in vesoljci, film
 • Cowboys & Aliens, 2011, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 6.0
 • Divji zahod, leto 1873. V puščavskem mestecu Absolution se nenadoma znajde neznanec brez spomina. Edina zgovorna podrobnost je ta, da na zapestju nosi skrivnostno zapestnico, za katero pa žal ne ve, kako se uporablja. Ko sreča tamkajšnje meščane, neznanec kmalu spozna, da ti niso vajeni tujcev in da živijo v strahu pred neusmiljenim polkovnikom Dolarhydom in njegovim sinom. Toda ko se nad puščavo nenadoma prikažejo vesoljske ladje, ki začnejo ugrabljati prebivalce, morata Dolarhyde in neznanec združiti moči in mesto rešiti pred vesoljsko invazijo. Spotoma neznanec odkrije, kako mora uporabljati nenavadno zapestnico.
 • Igrajo: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano, Režija: Jon Favreau

več
Kavboji in vesoljci, film
14.40 Lepotilni salon, film
 • Beauty Shop, 2005, komedija, 110 min, IMDb ocena: 5.6
 • Gina Norris se iz Chicaga preseli v Atlanto, da bi njena hčerka lahko obiskovala prestižno glasbeno šolo. Zaposli se v salonu, kjer je delo pestro, vendar se zaradi egoističnega šefa Gina kmalu odloči, da bo šla na svoje. Kupi neugleden salon in z njim dobi kopico tečnih frizerjev, pisano zbirko strank in seksi soseda v zgornjem nadstropju. Pot do izpolnitve Gininih sanj je strma in naporna, vendar je Gina močna ženska, ki ne bo ob prvem porazu vrgla puške v koruzo.
 • Igrajo: Queen Latifah, Andie MacDowell, Alicia Silverstone, Kevin Bacon, Mena Suvari, Režija: Bille Woodruff

več
Lepotilni salon, film
16.30 Ljubezen za zraven, film
 • Love on the Side, 2004, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.7
 • Eve je že od srednje šole zaljubljena v Jeffa, vendar zaradi slabe samopodobe ničesar ne ukrene. Namesto tega svoje življenje zapravlja z garanjem v restavraciji, dokler prihod privlačne Linde Avery njenega življenja ne postavi na glavo. Jeff in Evin brat se takoj začneta potegovati za tujkino naklonjenost, toda ta ima za naselitev v zaspanem mestecu skrite motive. Poleg tega je ne zanima nobeden izmed njiju, temveč Eve. Ta po prijateljičinem nasvetu njeno naklonjenost izkoristi, da bi osvojila Jeffovo srce. Tako se prvič v življenju znajde v središču pozornosti, vendar se stvari hitro zapletejo.
 • Igrajo: Barry Watson, Marla Sokoloff, Jennifer Tilly, Monika Schnarre, Režija: Vic Sarin

več
Ljubezen za zraven, film
18.25 Skrivnosti v Glenwoodu, film
 • Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent, 2016, kriminalni, 95 min, IMDb ocena: 7.2
 • Jennifer Shannon je navdušena nad starinami in spretna pri reševanju skrivnosti. Njena stara prijateljica s fakultete, Sandra, ima trgovino s starinami, ki jo zapira. Jennifer se odloči, da jo bo obiskala in pobrskala po njenih stvareh. Pričakuje, da bo našla nekaj izvrstnih kosov za svojo trgovino, nikakor pa ne, da bo našla truplo. Ko Sandro aretirajo zaradi umora, Jennifer nima druge izbire, kot da najde pravega morilca ter dokaže nedolžnost svoje prijateljice. To pa ne bo enostavno, saj spretno postavljene sledi kažejo na Sandro.
 • Igrajo: Lori Loughlin, Sarah Strange, Steve Bacic, Eva Bourne, Režija: Peter DeLuise

več
Skrivnosti v Glenwoodu, film
20.00 Misija: Nemogoče - Protokol Duh, film
 • Mission: Impossible - Ghost Protocol, 2011, akcijski, 140 min, IMDb ocena: 7.4
 • V četrtem filmu Misije: Nemogoče spremljamo novo nevarno pustolovščino agenta Ethana Hunta. Potem ko Kremlin uniči eksplozija bombe, ruske oblasti krivdo za teroristični napad naprtijo Ethanu in njegovi ekipi agentov. Ameriški predsednik se zato odloči s protokolom Duh zatajiti Ethanovo ekipo in ji odvzeti vso pomoč in privilegije. Ethanu ne preostane drugega, kot da s svojo ekipo zvestih pomočnikov najde pravega krivca za napad ter tako dokaže svojo nedolžnost. Toda kdo pravi, da se v Ethanovi ekipi ne nahaja izdajalec?
 • Igrajo: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Režija: Brad Bird

več
Misija: Nemogoče - Protokol Duh, film
22.20 Vitezova usoda, film
 • Knight's Tale, 2001, akcijski, 150 min, IMDb ocena: 6.9
 • Francija v 14. stoletju. Revni William Thatcher sanja, da bo nekega dne postal čisto pravi vitez, žal pa je v tem času vzpenjanje po družbeni lestvici povsem nemogoče. Če se rodiš reven, reven tudi umreš. Nekega dne na viteškem turnirju dobi William nepričakovano priložnost. Ko umre njegov gospodar, William obleče njegov oklep in na turnirju zmaga. Tako postane prvak v športu, ki je rezerviran samo za plemstvo. William tudi spozna možakarja, ki mu izdela ponarejene dokumente. Tako začne pod novim imenom Ulrich von Lichtenstein nastopati na viteških turnirjih.
 • Igrajo: Heath Ledger, Shannyn Sossamon, Rufus Sewell, Berenice Bejo, Režija: Brian Helgeland

več
Vitezova usoda, film