TV spored KINO


29. november 2022 - 5. december 2022
06.05 Puckoon, film
 • Puckoon, 2002, komedija, 95 min, IMDb ocena: 5.7
 • Film temelji na uspešnici irskega komedijanta Spikea Milligana. Zgodba v ospredje postavi majhno irsko mesto Puckoon, katerega prebivalci se ne morejo sporazumeti, ali bodo pripadli Severni Irski ali Irski državi. Mesto razdelijo kar z bodečo žico, ki jo poljubno postavijo po ulicah. Problemi nastanejo, ko zaradi žice prebivalci ne morejo do svojih domov, na drugo stran ulice ali pa v najljubši pub. Kako bodo rešili nastalo zmedo?
 • Igrajo: Sean Hughes, Elliott Gould, John Lynch, David Kelly, Režija: Terence Ryan

več
Puckoon, film
07.40 Tolpa z igrišča, film
 • Gridiron Gang, 2006, biografski, 155 min, IMDb ocena: 7.0
 • Sean Porter je varnostnik v zaporu, ki za razliko od svojih kolegov meni, da imajo mladi zaporniki še vedno možnost, da spremenijo svoje življenje. Čeprav Porterjevi nadrejeni niso preveč navdušeni nad njegovo idejo, da bi v zaporu ustanovil moštvo zapornikov, ki bi igrali ameriški nogomet, mu kljub temu dovolijo, da začne neubogljive mladce trenirati. Pred Porterjem je težka naloga, saj mora po eni strani motivirati zapornike, ki so se že vdali v svojo usodo, in svojim nadrejenim dokazati, da je bila njegova vizija pravilna.
 • Igrajo: Dwayne Johnson, Xzibit , L. Scott Caldwell, Kevin Dunn, Režija: Phil Joanou

več
Tolpa z igrišča, film
10.15 Romanca v Seattlu, film
 • Sleepless in Seattle, 1993, komedija, 125 min, IMDb ocena: 6.8
 • Prelepa ljubezenska zgodba, ki bo ogrela vaša srca. V glavnih vlogah nastopata Tom Hanks in Meg Ryan. Hanks igra ovdovelega Sama Baldwina, ki še vedno preboleva smrt ljubljene žene, ki ga je zapustila samega s sinom Jonahom. Fantič nekega večera pokliče v radijsko oddajo in vesoljnemu poslušalstvu pove, da si najbolj želi, da bi se oče spet zaljubil. Jonaha sliši tudi Annie Reed. Čeprav se je pred kratkim zaročila, si želi Sama spoznati, saj začuti, da sta si usojena.
 • Igrajo: Tom Hanks, Meg Ryan, Bill Pullman, Ross Malinger, Rosie O'Donnell, Režija: Nora Ephron

več
Romanca v Seattlu, film
12.20 Predobra zame, film
 • She's Out of My League, 2010, komedija, 125 min, IMDb ocena: 6.4
 • Kirk dela kot varnostnik na letališču. Še vedno se druži s srednješolskimi prijatelji, ki so zdaj tudi njegovi sodelavci. Nekega dne se mu v službi življenje postavi na glavo, ko spozna osupljivo lepotico Molly, a kaj, ko je predobra zanj. Njegov najboljši prijatelj to pojasni s preprosto matematiko: Molly je čista desetka, Kirk pa komaj petka. Kljub vsemu se med Kirkom in Molly začnejo rojevati romantična čustva. Lahko povprečen fant in svetlolasa lepotica najdeta skupno srečo?
 • Igrajo: Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Krysten Ritter, Režija: Jim Field Smith

več
Predobra zame, film
14.25 Poročna koračnica 4: Nekaj starega, nekaj novega, film
 • Wedding March 4: Something Old, Something New, 2018, romantični, 110 min, IMDb ocena: 6.1
 • Willow Lake Inn, romantični hotel Micka in Olivie, je priljubljeno letovišče za mladoporočence. Njun težko pričakovani oddih je nenadoma prekinjen, ko nevesta naslednje predvidene poroke pride tja prezgodaj – in to z vse daljšim seznamom zahtevanih sprememb in posebnih organizacijskih želja. K zmedi prispeva tudi nepričakovani obisk Olivijine hčere in njenega fanta, ki prinašata veselo novico: poročila se bosta!
 • Igrajo: Jack Wagner, Merritt Patterson, Josie Bissett, Andrew W. Walker, Emily Tennant, Režija: Peter DeLuise

več
Poročna koračnica 4: Nekaj starega, nekaj novega, film
16.15 Dekliška noč, film
 • Rough Night, 2017, komedija, 120 min, IMDb ocena: 5.2
 • Pet najboljših prijateljic s kolidža se po desetih letih ponovno sreča na divji dekliščini v Miamiju. Nebrzdano žuranje hitro prestopi vse zakonite meje in se mračno prekine, ko po nesreči ubijejo striptizerja. Medtem ko panično tuhtajo, kako naj se izvlečejo iz godlje, njihovo noč popestrijo nepričakovani, a tudi komični zapleti, ki jih nazadnje zbližajo v najpomembnejšem trenutku.
 • Igrajo: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoe Kravitz, Jillian Bell, Ilana Glazer, Ty Burrell, Režija: Lucia Aniello

več
Dekliška noč, film
18.15 Ninja z Beverly Hillsa, film
 • Beverly Hills Ninja, 1997, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 5.5
 • Haruja kot dojenčka najde skupina ninj in ga vzgaja v svojem duhu. Upajo, da je prav on tisti, ki naj bi po neki prerokbi prišel k njim in postal njihov vodja. Njihovo upanje pa z leti splahni in se spremeni v razočaranje, kajti Haru je daleč od tega, da bi bil bojevnik. Je debel, štorast, neumen in kjerkoli se pojavi, povzroči pravi kaos. Haru je sebi in drugim odločen dokazati, da je pravi bojevnik, zato na pomoč priskoči lepi Alison in se zaplete v nepozabno pustolovščino.
 • Igrajo: Chris Farley, Nicollette Sheridan, Chris Rock, Robin Shou, Režija: Dennis Dugan

več
Ninja z Beverly Hillsa, film
20.00 Nevarni vsiljivci, film
 • Home Invasion, 2016, triler, 105 min, IMDb ocena: 5.1
 • Chloe skupaj s pastorkom živi v odmaknjeni vili na otoku. Nekega nevihtnega večera, ko je njen mož z doma, ji družbo dela prijateljica Alice. Ko opazita avto, je Alice prepričana, da se je nekdo izgubil. Toda Chloe je kmalu priča grozljivemu prizoru, saj Alice pred njenimi očmi umorijo zamaskirani napadalci. Chloe nemudoma zaklene vhodna vrata in pokliče policijo ter varnostno službo. Toda kriminalci so poškodovali most, zato nihče ne more na otok. Ko trije lopovi vdrejo v njeno hišo, ji varnostni agent Mike s pomočjo varnostnih kamer svetuje, kam naj se skrije. Nepridipravi se na vsak način skušajo dokopati do sefa in Chloe. Bo Chloe dočakala pomoč, preden jo nepridipravi najdejo?
 • Igrajo: Natasha Henstridge, Jason Patric, Scott Adkins, Kyra Zagorsky, Režija: David Tennant

več
Nevarni vsiljivci, film
21.45 Ugrabitev bogatašev, film
 • Take Down, 2016, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 5.4
 • Avtomobilska nesreča zaradi neprevidnosti je kaplja čez rob za premožni družini Kyla in Amy. Skupaj z drugimi razvajenimi uporniškimi in nevzgojenimi otroki mater in očetov milijarderjev z vsega sveta ju njuni besni starši pošljejo v posebno šolo na samotnem otoku pred škotsko obalo. To je zadnja priložnost, da privilegirani mladostniki dozorijo in odrastejo, ali pa bodo ostali brez pravice do dediščine. Nenadoma otok zasede skupina odpadniških vojakov, ki pobijejo učitelje in stražarje ter zajamejo skupino mladostnikov za talce – v zameno za največjo odkupnino vseh časov. Ko talci ugotovijo, da so pogubljeni tudi v primeru, da bodo njihovi starši ugodili zahtevam ugrabiteljev, so njihove pridobljene izkušnje iz življenja v divjini edina možnost, da prelisičijo teroriste in ostanejo živi.
 • Igrajo: Jeremy Sumpter, Phoebe Tonkin, Ed Westwick, Dominic Sherwood, Sebastian Koch, Režija: Jim Gillespie

več
Ugrabitev bogatašev, film
23.55 Klic v sili, film
 • Call, 2013, grozljivka, 105 min, IMDb ocena: 6.7
 • Jordan, operaterka na centru za klic v sili, opravlja službo, ki ni za ljudi šibkega srca. Skuša reševati življenja oseb, ki se znajdejo v nevarnosti. Toda po tragičnem izidu primera najstniške žrtve je Jordan povsem izgubljena. Nekega dne se oglasi ameriški najstnici Casey, ki ji uspe iz avtomobilskega prtljažnika serijskega morilca priklicati klicni center. Če želi izslediti morilca, morata s Casey postati partnerki. Njeno preživetje je odvisno zgolj od sočutnega, mirnega glasu Jordan na drugi strani telefonske linije, ki skuša storiti vse, da bi uspela razvozlati lokacijo ugrabljenke.
 • Igrajo: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund, Režija: Brad Anderson

več
Klic v sili, film