TV spored KINO


21. oktober 2019 - 27. oktober 2019
06.40 Mojstri šminke
 • Face Off IV., 2013, resničnostni, 4. sezona, 10. del, 45 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. 14 nadobudnih tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Kandidati se bodo med drugim lotili tudi izdelave animatronike, lutk, odlitkov ter protez. Koga bo na koncu čakala bleščeča kariera v Hollywoodu?

več
Mojstri šminke
07.25 Doc Hollywood, film
 • Doc Hollywood, 1991, komedija, 125 min, IMDb ocena: 6.2
 • Ben Stone je ravno zaključil študij medicine z vsemi potrebnimi odlikami. Njegova želja je dobiti dobro plačano službo in uspeti, zato se iz Washingtona odpravi proti Los Angelesu, da bi tam postal plastični kirurg. Vendar pa se mu med potovanjem pripeti neljubi dogodek. V Južni Karolini z avtom butne v ograjo lokalnega sodnika in ker imajo v zakotnem mestecu svoje zakone, mu dosodijo prisilno delo v bolnišnici. Lokalni veljaki kmalu uvidijo, da so dobili pravega človeka, zato ga hočejo z vsemi mogočimi zvijačami prepričati, da bi ostal. Ben se brani z vsemi štirimi, dokler ne spozna prikupne Lou.
 • Igrajo: Michael J. Fox, Julie Warner, Barnard Hughes, Woody Harrelson, Bridget Fonda, Režija: Michael Caton-Jones

več
Doc Hollywood, film
09.30 Kres ničevosti, film
 • Bonfire of the Vanities, 1990, komedija, 150 min, IMDb ocena: 5.6
 • Mlad milijonar Sherman McCoy ima svoje življenje pod popolnim nadzorom, potem pa se mu neke usodne noči vse obrne na glavo. Z ljubico Mario se zaplete v prometno nesrečo, ko se njegov mercedes zaleti v pešca. Vse kaže, da mu zaporna kazen ne uide. Shermanove smole se veseli novinar Peter Fallow, ki v tem vidi svojo vstopnico do uspeha. Medtem se Shermanu še naprej podira svet. Na vsak način hoče prikriti, da je bil tisto noč z ljubico, saj ga doma čakata žena in hčerka. Poleg tega ga čaka sojenje z neusmiljenim sodnikom Leonardom Whiteom na čelu.
 • Igrajo: Tom Hanks, Bruce Willis, Melanie Griffith, Morgan Freeman, Kim Cattrall, Režija: Brian De Palma

več
Kres ničevosti, film
12.00 Najini mostovi, film
 • Bridges of Madison County, 1995, drama, 160 min, IMDb ocena: 7.6
 • Pripoved se začne, ko že odrasla otroka Francesce Johnson brskata po njeni zapuščini, med katero je tudi želja, da se njen pepel raztrese ob znamenitem mostu v bližini. Iz maminih zapiskov izvesta njeno najbolj skrivnostno zgodbo štirih dni, ki so ji za vedno ostali v spominu. Zgodilo se je že pred leti, ko je Frencesco sredi samote zmotil fotograf Robert Kincaid, ki je hotel slikati mostove Madison Countyja, pa je zgrešil pot. Že po prvih spregovorjenih besedah je med njima vzplamtela iskrica in strasti so ju vodile na svojo pot.
 • Igrajo: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak, Režija: Clint Eastwood

več
Najini mostovi, film
14.40 Fant za razvedrilo, film
 • Boy Toy, 2011, komedija, 105 min, IMDb ocena: 4.2
 • Jake je izredno obdarjeni, toda neuspešni maneken za spodnje perilo, ki postane platonski spremljevalec starejših žensk. Izkaže se, da je bila sprememba poklica odlična izbira, saj postane pri svojih klientkah zelo priljubljen. Kmalu se naveže na premožno klientko Barbro, ki ga zalaga z denarjem, nazadnje pa se fant zaljubi v Noro, lepo in sproščeno učiteljico joge. Jake se tako znajde v ljubezenski dilemi, zaradi katere mora sprejeti odločitev, ki mu lahko spremeni življenje.
 • Igrajo: John White, Mircea Monroe, Morgan Fairchild, Dov Tiefenbach, Elizabeth Daily, Režija: Christie Will

več
Fant za razvedrilo, film
16.25 Rin Tin Tin, film
 • Finding Rin Tin Tin, 2007, družinski, 110 min, IMDb ocena: 5.1
 • Čas 2. svetovne vojne. Ameriški pilot Lee Duncan pred smrtjo reši nemško ovčarko s tremi mladiči. Ostale pse odda, pri sebi pa zadrži tretjega psička in ga poimenuje Rin Tin Tin. Čeprav mu njegov general prepove, da bi psa obdržal v vojašnici, Lee najde rešitev, ko se spoprijatelji z vojaškim zapornikom in trenerjem psov Nikolausom Eggerjem. Ta začne Rin Tin Tina uriti v raznih vojaških spretnostih, med drugim tudi v reševanju ranjenih vojakov. Toda Rin Tin Tinovo pravo poslanstvo se razkrije po vojni, ko začne igrati v filmih.
 • Igrajo: Tyler Jensen, Ben Cross, Gregory Gudgeon, William Hope, Režija: Danny Lerner

več
Rin Tin Tin, film
18.15 Odbita sedmina, film
 • Eulogy, 2004, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.6
 • Kate je osamljeno in malce čudaško dekle. Ko ji umre dedek, ki ga je imela najraje na svetu, se na pogrebu zbere vsa družina. Katein oče Daniel, v otroških letih priljubljen igralec, je zdaj igralec v pornografskih filmih. Teta Lucy je lezbijka, druga teta Alice pa nevrotična klepetulja, ki mora imeti vse pod nadzorom. Seveda pridejo tudi številni drugi sorodniki in obeta se nam pogreb, kot ga še ni bilo. Ker se člani družine nikoli niso razumeli, ni niti najmanj čudno, da se med njimi vname ogromen prepir. Kate medtem poskuša sestaviti poslovilni govor dedku v čast.
 • Igrajo: Hank Azaria, Ray Romano, Zooey Deschanel, Famke Janssen, Režija: Clancy Brown

več
Odbita sedmina, film
20.00 Vse za denar, film
 • One for the Money, 2012, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 5.3
 • Potem ko se je ločila in izgubila službo, se obupana Stephanie Plum zaposli pri svojem bratrancu, ki vodi podjetje za dodeljevanje varščin. Stephanie hitro pokaže nadarjenost za iskanje pobeglih obtožencev, ki podjetju dolgujejo denar, zaplete pa se, ko mora najti bivšega policista Joeja Morellija, ki ji je v srednji šoli strl srce, zdaj pa je obtožen za zločin, za katerega trdi, da ga ni zagrešil. Čeprav sprva dvomi, mu je Stephanie nazadnje pripravljena verjeti in mu pomagati dokazati nedolžnost, s tem pa se tudi sama zaplete v življenjsko nevarnost.
 • Igrajo: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Režija: Julie Anne Robinson

več
Vse za denar, film
21.40 Odrasli 2, film
 • Grown Ups 2, 2013, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.4
 • Potem ko je pred tremi poletji užival najlepše dni svojega življenja, se Lenny odloči, da se bo z družino preselil nazaj v svoj rojstni kraj. Svoje otroke želi vzgajati s svojimi prijatelji iz mladosti in njihovimi otroki. A med starimi nasilneži, novimi nasilneži, shizofrenimi vozniki avtobusov, pijanimi policaji na smučeh, zmešanimi srednješolskimi dekleti in obiski 400 zabav ugotovi, da ti včasih norost enostavno sledi.
 • Igrajo: Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Kevin James, Režija: Dennis Dugan

več
Odrasli 2, film
23.35 Generacija X, film
 • American History X, 1998, drama, 140 min, IMDb ocena: 8.5
 • Derek Vinyard je eden najbolj gorečih članov neonacistične tolpe. Z močjo svojega sovraštva se prebije na vrh bande nestrpnežev, med katerimi je tudi njegov mlajši brat, ki požira njegovo vsako besedo. Neke usodne noči Derek prestreže dva temnopolta mladeniča, ki skušata ukrasti njegov avto. Eden izmed njiju konča mrtev. Po odsluženi kazni stopi na svobodo z željo, da bi spremenil nazore svojih nekdanjih prijateljev. Vendar pa Derek z grozo ugotovi, da je njegovo mesto v tolpi zasedel njegov brat, ki goreče stopa po njegovi poti.
 • Igrajo: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo, Avery Brooks, Režija: Tony Kaye

več
Generacija X, film