TV spored KINO


15. januar 2021 - 21. januar 2021
20.00 Sosedi 2, film
  • Neighbors 2: Sorority Rising, 2016, komedija, 90 min, IMDb ocena: 5.7
  • Čaka nas novo poglavje medgeneracijskega spopada in najbolj zabavnega boja za prevlado v soseščini! Ko je nadležna študentska bratovščina zapustila njuno sosesko, sta se Mac in Kelly lahko znova v miru posvetila družini. Ker pričakujeta drugega otroka, se odločita prodati hišo, toda preden lahko skleneta kupčijo, se v sosednjo hišo naseli podivjano študentsko sestrstvo pod vodstvom uporniške Shelby. Da bi se znebila nadležnih deklin, Mac in Kelly za pomoč zaprosita nekdanjega sovražnika Teddyja, ki pozna vse zvijače veseljaške mladine. Vendar tudi on ni pripravljen na boleče in zabavne udarce pod pasom, s katerimi dekleta napovejo vojno v soseski.
  • Igrajo: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Chloe Grace Moretz, Dave Franco, Režija: Nicholas Stoller

več
Sosedi 2, film
21.30 Eraser, film
  • Eraser, 1996, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 6.1
  • Zvezni agent John Kruger dela na oddelku za varovanje prič. Njegova naloga je, da izbriše vsakršen dokaz o obstoju zaščitenih ljudi in jih tako zavaruje pred nepridipravi. Ko Lee Cullen vidi nekaj, kar ne bi smela videti in ji zato strežejo po življenju, postane Krugerjeva najnovejša varovanka. Lee ima pri sebi disketo z informacijami o nečednih poslih visokih vladnih uslužbencev, med katerimi je tudi Krugerjev znanec.
  • Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Vanessa Williams, James Caan, James Coburn, Robert Pastorelli, James Cromwell, Danny Nucci, John Slattery, Roma Maffia, Režija: Charles Russell

več
Eraser, film
23.20 Lov za očetovim morilcem, film
  • Misfortune, 2016, kriminalni, 95 min, IMDb ocena: 4.4
  • Ko mladi Boyd izve, da so iz zapora predčasno izpustili očetovega morilca, se pripravi na soočenje z njim. Boyd namreč ve, da ga bo očetov nekdanji pajdaš Mallick poskušal najti, saj bo ta od njega hotel izvedeti, kam je njegov oče skril ukradene diamante. Toda Boyd ga prehiti in se skupaj s punco Sloan in prijateljem Russellom poda na divji lov za zakladom v puščavi. Mallick jim je za petami in odvil se bo neizprosen boj za družinsko zapuščino.
  • Igrajo: Desmond Devenish, Xander Bailey, Jenna Kanell, Kevin Gage, Steve Earle, Režija: Desmond Devenish

več
Lov za očetovim morilcem, film