TV spored KINO


30. september 2023 - 6. oktober 2023
07.40 Planet akcija
 • Planet Action I., 0, 1. sezona, 7. del, 30 min
 • Zanimiva dokumentarna serija, ki vas pripelje v zakulisje najboljših akcijskih filmov. Od kavbojskih strelskih obračunov do šokantnih eksplozij avtomobilov, neverjetnih kaskaderskih prizorov ter rjovečih pošasti. V vsaki epizodi vam bodo najljubši akcijski junaki razkrili svoje skrivnosti, zaupali zanimivosti in vas popeljali na filmska prizorišča, kjer boste dobili vpogled v prizore, ko ustvarjalci filma vdihnejo življenje akcijskim likom. Oddaja, ki bo navdušila vse ljubitelje akcije na filmskih platnih!
08.10 Pavarotti, film
 • Pavarotti, 2019, dokumentarni, 135 min, IMDb ocena: 7.5
 • Luciano Pavarotti ni bil le eden najbolj nadarjenih in najbolj priljubljenih opernih pevcev na svetu, imel je poslanstvo: ponesti opero med vse ljubitelje glasbe in jo približati množicam. K temu cilju je usmeril vse svoje vrline, od glasbene virtuoznosti do silovite karizme, slave in popularnosti. S svojim izjemnim talentom in širokosrčnostjo je kraljeval največjim glasbenim odrom in osvajal srca občinstev širom sveta. Presunljiv portret legendarnega tenorja in enega najbolj priljubljenih opernih pevcev vseh časov. V biografskem dokumentarcu Rona Howarda se ikonični nastopi, s katerimi se je Pavarotti zapisal v zgodovino, prepletajo z intimnimi pogovori in še nikoli videnimi posnetki.
 • , Režija: Ron Howard

več
Pavarotti, film
10.25 Nora noč čarovnic, film
 • Fun Size, 2012, avantura, 105 min, IMDb ocena: 5.4
 • Wren je tipična najstnica, ki se zelo veseli zabave za noč čarovnic, ki se je bo udeležila. Žal se njeni načrti izjalovijo, ko se njena mama odloči oditi na zmenek s svojim mlajšim ljubimcem, Wren pa se mora s svojim našemljenim mlajšim bratom odpraviti po hišah v soseski in prositi za bombone. Toda ko se Albert v poplavi našemljenih otrok izgubi, Wren zgrabi panika in prosi svoje prijatelje, da ji ga pomagajo najti. Medtem ko iščejo Alberta, pa Wren, April, Peng in Roosevelt doživijo vrsto nepozabnih srhljivih dogodivščin.
 • Igrajo: Victoria Justice, Johnny Knoxville, Chelsea Handler, Josh Pence, Režija: Josh Schwartz

več
Nora noč čarovnic, film
12.10 Poročne priče, film
 • Few Best Men, 2012, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.6
 • Zaljubljena David in Mia se odločita, da se bosta sprehodila do oltarja in si obljubila večno zvestobo. Bodoči ženin David z novico šokira svoje tri najboljše prijatelje, ki jih povabi na svatbo v Avstralijo. Dan pred poroko fantje organizirajo fantovščino, zaradi katere Davida spravijo v hude škripce. Potem ko ponesreči ukradejo drogo, jih začne preganjati zloglasni mafijec, povrh vsega pa omamijo tastovega ovna. Ženina in nevesto čaka poročno slavje, ki ga zagotovo nikoli ne bosta pozabila.
 • Igrajo: Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl, Rebel Wilson, Olivia Newton - John, Režija: Stephan Elliott

več
Poročne priče, film
14.05 Vsak nekoč odraste, film
 • Bag Of Hammers, 2011, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.6
 • Prijatelja Ben in Alan se poznata že od malih nog in nobeden od njiju noče odrasti. Preživljata se s krajo avtomobilov na pogrebih, ki jih nato prodata lokalnemu prodajalcu avtomobilov. Ko spoznata dvanajstletnega Kelseya, ki je po materinem samomoru ostal sam, se odločita, da ga bosta vzela pod svoje okrilje. Vendar kmalu ugotovita, da bosta morala odrasti, saj fant v svojem življenju potrebuje pozitivne vzornike.
 • Igrajo: Jason Ritter, Jake Sandvig, Chandler Canterbury, Rebecca Hall, Gabriel Macht, Režija: Brian Crano

več
Vsak nekoč odraste, film
15.50 Ugrabitev metroja Pelham 1 2 3, film
 • Taking of Pelham 1 2 3, 2009, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 6.4
 • Walter Garber je nič hudega sluteči delavec na podzemni železnici v New Yorku, odgovoren za odpošiljanje vlakov na različne lokacije. Ko neko popoldne štirje oboroženi moški na Manhattnu ugrabijo enega od vlakov, je Garber tisti, ki mora komunicirati z njihovim vodjo Ryderjem. Ryder in njegovi pomagači od oblasti zahtevajo deset milijonov dolarjev, ki jim jih morajo predati v eni uri, sicer bodo začeli pobijati talce. Walter skuša narediti vse, da še pravočasno reši situacijo. Toda Ryder je mojster manipulacije.
 • Igrajo: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzman, James Gandolfini, John Turturro, Režija: Tony Scott

več
Ugrabitev metroja Pelham 1 2 3, film
17.50 Pobegla nevesta, film
 • Runaway Bride, 1999, komedija, 130 min, IMDb ocena: 5.6
 • Ike Graham je newyorški kolumnist, ki ga pesti prenekatera težava. Ko se skrije v svoje najljubše pribežališče, da bi si malce pretegnil možgančke in dobil navdih, sliši zgodbo o mladenki na podeželju v Marylandu po imenu Maggie, ki je, kaže, zelo rada zaročena, poroke pa se boji kot hudič križa. Ker se mu zdi zadeva zanimiva, Ike o Maggie spesni članek, s katerim sproži plaz dogodkov, ki ga privedejo do njenega rojstnega kraja. Maggie Carpenter tudi pesti ena težava - Ike Graham. Članek in njen avtor jo strašansko razjezita, zato načrtuje maščevanje. Ike zlagoma ugotovi, da se v Maggijinem svetu ne vrti vse okrog strahu pred resno zvezo in nazadnje mu v naročje pade celo najboljša zgodba njegovega življenja.
 • Igrajo: Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, Hector Elizondo, Rita Wilson, Režija: Garry Marshall

več
Pobegla nevesta, film
20.00 Podivjani pes, film
 • Savage Dog, 2017, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 5.0
 • Indokina, leta 1959. Dogajanje je postavljeno v mesto, ki ga nadzorujejo kriminalci in kjer se nahaja zloglasni zapor pod vodstvom Den-Dhin-Chana. Nekdanjega boksarskega prvaka Martina Tilmana ki je zaslovel z bojih na turnirjih, loči le nekaj dni do svobode in želi si le vrnitve domov. Toda pokvarjeni gangsterji, ki vodijo zapor, bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da ga zadržijo za rešetkami. Ko izgubi vse, kar mu je drago, se Tilman odloči, da se bo soočil s petimi osebami, ki so odgovorne za tragedijo, in se jim maščevati.
 • Igrajo: Scott Adkins, Marko Zaror, JuJu Chan Szeto, Cung Le, Vladimir Kulich, Režija: Jesse V. Johnson

več
Podivjani pes, film
22.00 Terminator 3: Vstaja strojev, film
 • Terminator 3: Rise of the Machines, 2003, akcijski, 125 min, IMDb ocena: 6.3
 • Deset let je minilo, odkar je John Connor pomagal rešiti človeštvo pred izjemno razvito mrežo strojev. Zdaj je star 22 let in živi na robu, brez doma, brez službe, brez prihodnosti. Medtem iz prihodnosti v sedanjost pride ubijalski stroj T-X, ki se skriva pod krinko lepega dekleta. T-X je močnejša in nevarnejša od Terminatorjev pred njo. Toda John Connor ni njena edina tarča. T-X se spravi tudi na nič hudega slutečo veterinarko Kate Brewster. Ko Connor in Kate spoznata, da se približuje konec sveta, je njuno edino upanje za preživetje replika Terminatorja, Connorjevega nekdanjega ubijalca.
 • Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes, Kristanna Loken, Režija: Jonathan Mostow

več
Terminator 3: Vstaja strojev, film