TV spored KINO


30. september 2023 - 6. oktober 2023
07.25 Planet akcija
 • Planet Action I., 0, 1. sezona, 8. del, 25 min
 • Zanimiva dokumentarna serija, ki vas pripelje v zakulisje najboljših akcijskih filmov. Od kavbojskih strelskih obračunov do šokantnih eksplozij avtomobilov, neverjetnih kaskaderskih prizorov ter rjovečih pošasti. V vsaki epizodi vam bodo najljubši akcijski junaki razkrili svoje skrivnosti, zaupali zanimivosti in vas popeljali na filmska prizorišča, kjer boste dobili vpogled v prizore, ko ustvarjalci filma vdihnejo življenje akcijskim likom. Oddaja, ki bo navdušila vse ljubitelje akcije na filmskih platnih!
07.50 Poročne priče 2, film
 • Few Less Men, 2017, avantura, 115 min, IMDb ocena: 4.8
 • V drugem delu komedije ženin Luke doživi tragično nesrečo in umre. Zdaj imajo njegove poročne priče David, Tom in Graham težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo na poti ukvarjati z nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?
 • Igrajo: Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Shane Jacobson, Ryan Corr, Saskia Hampele, Režija: Mark Lamprell

več
Poročne priče 2, film
09.45 Na pravi poti, film
 • High Road, 2011, komedija, 100 min, IMDb ocena: 5.1
 • Glenn Fitzgerald je mladi preprodajalec marihuane in bobnar v rock skupini. Ko ga prijatelji vržejo iz benda, se posveti svoji obstranski dejavnosti, da bi vzdrževal svojo punco Monico, ter se začne družiti z uporniškim sosedom Jimmyjem. Nekega dne Glenna skoraj razkrinkajo pri preprodaji nelegalnih substanc, zato se odloči zbežati od doma, da bi se izognil aretaciji. Na begu se mu pridruži tudi Jimmy, ki želi zbežati pred svojim napornim očetom.
 • Igrajo: James Pumphery, Abby Elliott, Ed Helms, Lizzy Caplan, Režija: Matt Walsh

več
Na pravi poti, film
11.25 Štiriličnost, film
 • Four Faced Liar, 2010, komedija, 100 min, IMDb ocena: 5.6
 • Greg in Molly sta par, star nekaj čez dvajset let, ki se je pravkar preselil v New York in je navdušen nad velikim mestom. Spoprijateljita se s sosedoma Tripom in Chloe, ki imata manj stabilno zvezo. Trip in Chloe stanovanje delita s privlačno Bridget, lezbijko, ki jasno pove, da ji je Molly všeč. Molly nima še nobene izkušnje v ljubezni z žensko, a se ji zdi Bridget zabavna in zanimiva, zato se spoprijatelji z njo. Kmalu njuno prijateljstvo preraste v bolj intimno, Grega pa mučijo dvomi: mu je ženska, s katero se namerava poročiti, zvesta, ali pa so njegovi sumi, da ga vara, pravilni?
 • Igrajo: Daniel Carlisle, Emily Peck, Todd Kubrak, Liz Osborn, Marja-Lewis Ryan, Režija: Jacob Chase

več
Štiriličnost, film
13.05 Potovanje v novi svet, film
 • World Away, 2019, avantura, 85 min, IMDb ocena: 3.8
 • Šest otrok se odpravi na izlet v Veliki kanjon, toda ko njihovo letalo nepričakovano zapelje skozi črvjo luknjo, se znajdejo v povsem novem svetu. Da bi se vrnili, bodo morali stkati nova prijateljstva, se soočiti s svojimi največjimi strahovi in zaupati čarobnemu "viru", ki jih lahko pripelje domov. Vendar njihova pot ne bo lahka, saj se bodo morali soočiti s hudo nevarnostjo, pustolovščina pa jih bo popeljala na mesta, o katerih niso niti sanjali.
 • Igrajo: Rowan Blanchard, Caroline Lagerfelt, David DeLuise, Nadine Velazquez, Mary Lynn Rajskub, Režija: Mark Blanchard

več
Potovanje v novi svet, film
14.30 Narejeno v Italiji, film
 • Made in Italy, 2020, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.9
 • Jack Foster se ločuje od žene Ruth in od njenih staršev bi rad odkupil umetniško galerijo. Da bi to lahko storil, hoče prodati staro družinsko hišo v Italiji. Po mamini smrti sta se z očetom odtujila, a sedaj zaradi prodaje Jack obnovi stike z očetom Robertom in skupaj odpotujeta v Italijo. Tam ju v slabem stanju pričaka hiša, potrebna obnove. Vse skupaj privede do pristnih stikov z domačini, obujanja spominov na bolečo izgubo mame in žene, do razčiščevanj med očetom in sinom, Jack pa spozna tudi prikupno Natalio.
 • Igrajo: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan, Yolanda Kettle, Režija: James D'Arcy

več
Narejeno v Italiji, film
16.25 Cena za sanje, film
 • All She Can, 2011, drama, 115 min, IMDb ocena: 5.4
 • Luz Garcia zaključuje zadnji letnik srednje šole v majhnem teksaškem mestu, ki ga želi čimprej zapustiti, saj si ne želi običajnega življenja na podeželju. Pridno učenje se ji je obrestovalo, saj jo sprejmejo na željeno fakulteto, vendar si na žalost ne more privoščiti visoke šolnine. Edino možnost vidi v zmagi na državnem tekmovanju v dvigovanju uteži, kjer pa pride v upoštev samo prvo mesto. Ji bo uspel ambiciozni podvig?
 • Igrajo: Corina Calderon, Jeremy Ray Valdez, Julian Soria, Julia Vera, Režija: Amy Wendel

več
Cena za sanje, film
18.20 Ubijte Guntherja, film
 • Killing Gunther, 2017, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 4.8
 • V akcijski komediji se skupina neusmiljenih in nediscipliniranih morilcev odloči, da bodo ubili najzloglasnejšega morilca na svetu, Guntherja. Za svoj podvig najamejo filmsko ekipo, da bi jih posneli, saj bi tako imeli neizpodbiten dokaz. Toda niti ne slutijo, da je Gunther korak pred njimi in je odločen, da njihova življenja spremeni v pekel. Kmalu se znajdejo v kočljivi situaciji, saj sami postanejo Guntherjev plen.
 • Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Taran Killam, Cobie Smulders, Bobby Moynihan, Hannah Simone, Režija: Taran Killam

več
Ubijte Guntherja, film
20.00 Petdeset odtenkov teme, film
 • Fifty Shades Darker, 2017, drama, 145 min, IMDb ocena: 4.6
 • Temačna ljubezenska zgodba, posneta po uspešnici pisateljice E.L. James, se nadaljuje z novimi čustvenimi zapleti med bogatim Christianom in romantično Anastasio. Čeprav skuša mladenka preboleti njun boleči razhod, jo očarljivi lepotec prepriča, da dasta ljubezni še eno priložnost, vendar tokrat pod Anastasijinimi pogoji. Ko ji Christian počasi razkriva svoja čustva in strahove, mu izbranka počasi pričenja zaupati, toda duhovi njegove temačne preteklosti znova priplavajo na površje in ogrozijo njuno zvezo, Anastasia pa se znajde v smrtni nevarnosti.
 • Igrajo: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Režija: James Foley

več
Petdeset odtenkov teme, film
22.25 Časovni agent, film
 • Predestination, 2015, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 7.4
 • Da bi rešil prihodnost, mora zavarovati preteklost. Film je posnet po kratki zgodbi Roberta A. Heinleina z naslovom ''All You Zombies'' in prikazuje življenje časovnega agenta, poslanega na serijo zapletenih potovanj skozi čas, s katerimi si bo zagotovil nadaljevanje svoje policijske kariere. Na svoji zadnji nalogi mora agent rekrutirati samega sebe v mlajših letih, da bi izsledil zločinca, ki se mu je izmuznil tekom njegovega časa. Lov se za agenta spremeni v presenetljivo in um begajoče raziskovanje ljubezni, usode in identitete.
 • Igrajo: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor, Madeleine West, Režija: Michael Spierig, Peter Spierig

več
Časovni agent, film