TV spored KINO


28. marec 2020 - 3. april 2020
06.55 Mojstri šminke
 • Face Off V., 2013, resničnostni, 5. sezona, 1. del, 55 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. Tokrat se bo osem nadebudnih umetnikov pomerilo proti osmim tekmovalcem iz prejšnjih sezon šova. Izzivi bodo od njih zahtevali vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Koga na koncu čaka bleščeča kariera v Hollywoodu?

več
Mojstri šminke
07.50 Izpovedi izgubljenega sina, film
 • Confessions of a Prodigal Son, 2015, drama, 95 min, IMDb ocena: 6.0
 • V tej zgodbi o odraščanju sledimo uporniškemu Seanu, ki odide od doma, da bi našel odgovore na življenjska vprašanja. Po dveh letih je samo še bolj zmeden in odloči se vrniti domov. Na poti domov se sreča z osebami, zaradi katerih začne podrobneje razmišljati o svojih odločitvah: s profesorjem, ki ga pozove, naj na svoje življenje gleda kot zgodbo; z dobrim prijateljem, ki živi nevarno življenje; in z mlado žensko, ki tudi sama išče odgovore.
 • Igrajo: Kevin Sorbo, Michael Bolten, Tanya Chisholm, Nathan Clarkson, Režija: Allan Spiers

več
Izpovedi izgubljenega sina, film
09.25 Angeli in demoni, film
 • Angels & Demons, 2009, akcijski, 155 min, IMDb ocena: 6.7
 • Po papeževi smrti namestnik Patrick McKenna nadzoruje priprave na njegov pogreb in začasno upravlja apostolski sedež. Kardinal Strauss in ostali kolegij kardinalov izbirajo novega papeža. Obenem odjekne novica o ugrabitvi štirih kardinalov in kraji visoko eksplozivne snovi, ki je zdaj nekje v Vatikanu. Če je do polnoči ne najdejo, bo eksplodirala in sveto državo spremenila v prah. Inšpektor Olivetti na pomoč pokliče ameriškega profesorja Roberta Langdona. Ta hitro ugotovi, da za zaroto stojijo iluminati.
 • Igrajo: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgard, Pierfrancesco Favino, Režija: Ron Howard

več
Angeli in demoni, film
12.00 King Kong, film
 • King Kong, 1976, avantura, 155 min, IMDb ocena: 5.9
 • Priredba filma iz leta 1933 v ospredje postavlja eno najznamenitejših pošasti v zgodovini filma, velikansko gorilo King Kong. Velikanski opičjak živi na tropskem Otoku lobanj in se zaljubi v lepotico Dwan ter nato divja po New Yorku, kjer ga po divjem besnenju in uničevanju vsega okrog sebe le ukrotijo in ubijejo. Jessica Lange v svoji prvi filmski vlogi, kot lepotica, ki omehča srce velike opice.
 • Igrajo: Jeff Bridges, Charles Grodin, Jessica Lange, John Randolph, Rene Auberjonois, Režija: John Guillermin

več
King Kong, film
14.35 Policijska akademija 3, film
 • Police Academy 3, 1986, komedija, 90 min, IMDb ocena: 5.4
 • V tretjem nadaljevanju Policijske akademije primanjkuje denarja za šolanje bodočih policistov. Policisti iz akademije pod vodstvom komandanta Lassarda se tako v boj za obstanek podajo s člani akademije komandanta Mauserja. Kdo bo na koncu zmagal? Borba bo neusmiljena, a nepopisno smešna. Lassard na pomoč pokliče svoje bivše učence, da bi poskrbeli za nove kadete, od katerih je odvisna prihodnost njihove akademije. Mahoney, Tackleberry, Hightower in ostali imajo z novinci seveda polne roke dela. Mauser medtem ubere drugačno taktiko.
 • Igrajo: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, George Gaynes, Režija: Jerry Paris

več
Policijska akademija 3, film
16.05 Gilmore igra golf, film
 • Happy Gilmore, 1996, komedija, 105 min, IMDb ocena: 7.0
 • Happy Gilmore je zagret hokejist, ker pa ne zna dovolj dobro drsati, začne raje igrati golf. Ko ugotovi, da je zelo nadarjen in da bi lahko s tem športom dobro zaslužil, se pridruži profesionalcem. Če ne drugega, bo s prisluženim denarjem lahko rešil babico, ki ji hočejo zaradi neplačanih davkov zapleniti hišo. Toda golf je šport za urejene gospode, Happy pa izgleda, kot da bi ravnokar prišel z rockovskega koncerta. A prav zaradi tega fant postane medijska senzacija. Na igrišču se zna tudi hitro razjeziti in se ne sramuje niti kakšne kletvice. Ves pomp okoli Happyja gre močno v nos ošabnemu golfistu Shooterju McGavinu, ki zato proti njemu skuje zaroto. Medtem Happy sredi vsega kaosa spozna žensko svojega življenja.
 • Igrajo: Adam Sandler, Christopher McDonald, Carl Weathers, Julie Bowen, Dennis Dugan, Kevin Nealon, Režija: Dennis Dugan

več
Gilmore igra golf, film
17.50 Mednarodna prevara, film
 • International, 2009, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 6.5
 • Louis Salinger je ambiciozni agent Interpola, ki preiskuje korupcijo v največjih svetovnih bankah. Ker sumi, da se vplivna banka ukvarja s pranjem denarja, preprodajo orožja in financiranjem vojne, Salinger združi moči s tožilko Eleanor Whitman, s katero se odpravita na nevarno iskanje resnice. Sledi ju iz New Yorka vodijo v Berlin, Milano in Istanbul, pri tem pa so jima ves čas za petami plačani morilci, odločeni, da opravijo svojo nalogo.
 • Igrajo: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen, Režija: Tom Tykwer

več
Mednarodna prevara, film
20.00 Kung fu joga, film
 • Kung Fu Yoga, 2017, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 5.2
 • Jackie Chan bo v akcijski komediji ponovno pokazal vse svoje znanje borilnih veščin. Tokrat se bo vživel v vlogo kitajskega arheologa, ki se s simpatično profesorico indijščine in njeno asistentko odpravi na lov za zakladom kraljestva Magadhe. Pri tem jih med drugim ponese v najbolj eksotične kotičke sveta ter Dubaj, kjer se preganjajo s športnimi jeklenimi konjički.
 • Igrajo: Jackie Chan, Disha Patani, Amyra Dastur, Aarif Rahman, Režija: Stanley Tong

več
Kung fu joga, film
21.45 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 1. del, 100 min, IMDb ocena: 7.4
 • Violeta in Conchita sta dve mladi nosečnici, ki se v sedemdesetih letih soočata s samotnim materinstvom: prva je samohranilka, ki zadnje dni pred porodom preživlja v Madridu v zavetišču cerkvene skupnosti, druga pa v garsonjeri v Bilbau, ki jo upravlja ženska iz baskovske visoke družbe. Ko napoči čas poroda, obe odpeljejo v isto porodnišnico, kjer ju pričakata sestra Eulalia in zdravnik dr. Mena, ki sta zadolžena za enoto za novorojenčke. Poleg tega pa sta odgovorna tudi za vrsto nezakonskih posvojitev po vsej Španiji. Violeta in Conchita tako postaneta naslednji žrtvi in na podoben način ter v čudnih okoliščinah izgubita svoja otroka. Tragedija zagotovo zaznamuje njuni življenji, a kljub vsemu vedno ohranjata upanje, da se bosta nekega dne srečali s svojima otrokoma.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci
23.25 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 2. del, 100 min, IMDb ocena: 7.4
 • Po rojstvu prvega sina Susana pregleduje album fotografij iz svojega otroštva, saj jo zanima, komu je otrok najbolj podoben. Začudi jo, da v albumu ni slik njene mame v času nosečnosti. Dobiti želi več informacij o svojem rojstvu in odkrije, da ji starša nekaj prikrivata. V iskanju lastne identitete jo pot vodi do vrat hiše Conchite, ženske, ki je ob porodu otroka izgubila. Začne se razpletanje zgodbe o tem, kaj se je zgodilo tistega usodnega dne, ko sta Violeta in Conchita rodili.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci