TV spored KINO


17. julij 2019 - 23. julij 2019
07.15 Cel svet ima talent
 • Planet Got Talent II., 2016, 2. sezona, 3. del, 35 min
 • Zagotovo ste si zapomnili nekatere izmed najboljših ali celo najslabših nastopov slovenskih talentov. V resničnostni oddaji si bomo ogledali najbolj nenavadne in dih jemajoče talente iz celega sveta, ki so šokirali žirijo in občinstvo. Zabavali nas bodo nastopi plesočih živali, izjemnih človeških sposobnosti ter drznih podvigov, ob katerih se bomo spraševali, ali gre za talent ali norost. Naj gre za smešne, čudne, simpatične ali šokantne točke, vse si je zagotovo vredno ogledati!
07.50 Božična izpoved, film
 • Christmas Confession, 2015, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.6
 • Med prazničnim časom se igralka Beth Baker, ki je svoj domači kraj zapustila, da bi uresničila svoje sanje na Broadwayu, odloči vrniti domov. Razočarana, ker ji ni uspelo na igralskih deskah, se Beth skriva pred svojimi prijatelji, dokler ne sreča starega znanca, ki v njej zopet obudi vero v ljubezen. Se bo vrnila v New York ali bo tokrat prisluhnila svojemu srcu?
 • Igrajo: Sarah Lancaster, Brendan Penny, Gwynyth Walsh, Andrew Francis, Režija: Terry Ingram

več
Božična izpoved, film
09.35 Footloose, film
 • Footloose, 2011, komedija, 130 min, IMDb ocena: 5.9
 • V priredbi plesne uspešnice iz leta 1984 spremljamo najstnika Rena MacCormacka, ki je pred kratkim prispel v mestece Bomont. Tamkajšnji prebivalci so pod vplivom nedavne tragične prometne nesreče, v kateri je umrlo pet najstnikov. Zaradi tragedije so se tamkajšnji duhovnik Moore in mestni svetniki odločili prepovedati ples in glasno glasbo, toda Ren, odlični plesalec in velik ljubitelj glasbe, tega ne odobrava. S svojimi plesnimi koraki hitro osvoji Moorovo hčerko Ariel in ostale najstnike.
 • Igrajo: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Andie MacDowell, Režija: Craig Brewer

več
Footloose, film
11.45 Poslednji plesalec, film
 • Mao's Last Dancer, 2009, biografski, 135 min, IMDb ocena: 7.3
 • Film je nastal po biografiji svetovno znanega plesalca kitajskega rodu Li Cunxina, ki se je rodil na kitajskem podeželju in je kot otrok kazal neizmerno nadarjenost za ples. Že kot otrok je na pekinški baletni akademiji izredno hitro napredoval in postal eden najbolj obetajočih plesalcev klasičnega baleta. In ko je vodja Hustonskega baleta izbiral plesalce za gostovanje v njegovi baletni skupini, je bil izbran Li kot eden najbolj nadarjenih. Na gostovanju v Ameriki je bil mladi Li povsem očaran, za povrh vsega se je zaljubil v mlado ameriško plesalko Liz. Li je v Ameriki postal baletni zvezdnik in ko naj bi se Lijeva ameriška turneja zaključila in bi se moral vrniti na Kitajsko, se je Li odločil za ameriško kariero, kljub odločnemu nasprotovanju kitajskih oblasti in ne glede na posledice za njegovo družino na Kitajskem.
 • Igrajo: Chi Cao, Bruce Greenwood, Kyle MacLachlan, Aden Young, Režija: Bruce Beresford

več
Poslednji plesalec, film
14.00 Sabrina, film
 • Sabrina, 1995, komedija, 140 min, IMDb ocena: 6.3
 • Sramežljiva Sabrina je hčerka revnega šoferja, ki dela za bogato družino Larrabee. Že od malih nog je zaljubljena v najmlajšega sina družine Davida, vendar se on raje ozira za drugimi dekleti. Razočarana Sabrina odpotuje v Pariz in se po dveh letih popolnoma spremenjena vrne domov. Šele takrat jo David opazi, a ta je zaročen s premožno dedinjo, poroka z njo pa bo tudi odlična poslovna poteza za družino Larrabee. Zato se Davidov brat Linus odloči, da bo sam poskušal pritegniti Sabrinino pozornost. Vendar Linus kot zagrizen samec le ni tako brezčuten, kot je sprva videti.
 • Igrajo: Harrison Ford, Julia Ormond, Greg Kinnear, Nancy Marchand, Režija: Sydney Pollack

več
Sabrina, film
16.20 Vse je mogoče, film
 • Imagine That, 2009, komedija, 125 min, IMDb ocena: 5.6
 • Evan Danielson je uspešen poslovnež, ki nekega dne dobi novega kolega, ki pa kmalu postane njegov največji tekmec. Šarmanten in zgovoren Johnny Whitefeather hitro očara svoje nove nadrejene in Danielson se počuti ogroženega. Ko odkrije, da je njegova hčerka jasnovidna in lahko s pomočjo svojih nevidnih prijateljic napove tudi njegovo poslovno prihodnost, se odloči, da bo to izkoristil v svoj prid. To pa ima seveda tudi svojo ceno. Evan, ki nikoli ni imel veliko časa za svojo hčerko, mora zdaj z njo preživljati čedalje več časa.
 • Igrajo: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi, Ronny Cox, Martin Sheen, Režija: Karey Kirkpatrick

več
Vse je mogoče, film
18.25 Jurski park 3, film
 • Jurassic Park 3, 2001, akcijski, 95 min, IMDb ocena: 5.9
 • Eden vodilnih svetovnih paleontologov, dr. Alan Grant, ki se je pred osmimi leti prvič srečal z dinozavri, ima velike finančne težave. Ob pravem času dobi ponudbo premožnega Paula Kirbyja in njegove bivše žene Amande. Če ju bo spremljal na zračnem ogledu otoka, kjer dinozavri živijo na svobodi, bosta denarno podprla njegove raziskave. Alanu ne preostane drugega, kot da sprejme radodarno ponudbo. Vendar Alan šele čez čas spozna, zakaj sta ga Paul in Amanda sploh povabila na potovanje.
 • Igrajo: Sam Neill, William H. Macy, Tea Leoni, Alessandro Nivola, Režija: Joe Johnston

več
Jurski park 3, film
20.00 Jurski svet, film
 • Jurassic World, 2015, akcijski, 135 min, IMDb ocena: 7.0
 • Dve desetletji po neuspešnem poskusu stvaritve Jurskega parka je svet dinozavrov končno postal največja svetovna turistična atrakcija. Ker so njegovi obiskovalci vedno zahtevnejši, vodja znanstvenikov Claire odobri oblikovanje povsem novega dinozavra - genetskega hibrida, ki bi združeval surovo moč tiranozavra in inteligenco raptorjev. Ker podcenijo krvoločnost in zmožnost učenja novega dinozavra, se otok znajde v popolnem kaosu, edini, ki lahko prepreči pokol turistov, pa je neustrašni paznik Owen.
 • Igrajo: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Irrfan Khan, Režija: Colin Trevorrow

več
Jurski svet, film
22.15 Salt, film
 • Salt, 2010, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 6.4
 • Evelyn Salt je uspešna in izredno spoštovana Cijina agentka, ki jo občuduje tudi njen šef in mentor Ted Winter. Vse se spremeni, ko nekega dne nenapovedano v Cijine prostore vkoraka prebegli ruski vohun, ki v zameno za zaščito Američanom ponuja izredno pomembno novico: Med obiskom v New Yorku, kjer se bo udeležil pogreba pokojnega podpredsednika ZDA, bo neznani atentator umoril ruskega predsednika. Ime atentatorja: Evelyn Salt. Winter ne more verjeti, da je Evelyn izdajalka, toda njena dejanja kmalu začnejo zbujati sumničenja. Kdo je Evelyn Salt in kakšni so njeni nameni?
 • Igrajo: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychski, Andre Braugher, Režija: Phillip Noyce

več
Salt, film