TV spored KINO


26. november 2020 - 2. december 2020
06.55 Mojstri šminke
 • Face Off VII., 2014, resničnostni, 7. sezona, 12. del, 55 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. 16 tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. V tokratni sezoni bo prevladovala tematika življenja in smrti, umetniki pa bodo med drugim morali ustvariti lik jeznega skrivljenega drevesa, novo živalsko vrsto in plazilskega super vojaka, ki bi lahko nastopal v znanstvenofantastičnem filmu. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke.

več
Mojstri šminke
07.50 Ponarejevalec, film
 • Falsifikator, 2013, komedija, 110 min, IMDb ocena: 6.4
 • Film, posnet po resnični zgodbi, se odvija konec 60. let v Bosni, kjer se ravnatelj manjše lokalne šole Andjelko ljubiteljsko ukvarja s ponarejanjem diplom, da bi ljudem omogočil boljše življenje. Kljub predanosti in trudu njegovo početje krajanom povzroči številne težave in zabavne zaplete, sam pa na koncu pristane v zloglasnem zaporu. Obkrožen z zločinci, morilci in drugimi okrutnimi kriminalci počasi spoznava neprijetno resnico o državi in družbi, v kateri živi, kar uniči vse njegove ideale, prepričanja in življenjske cilje.
 • Igrajo: Tihomir Stanić, Branka Katić, Dušan Plavšić, Jernej Šugman, Sergej Trifunović, Režija: Goran Marković

več
Ponarejevalec, film
09.40 Lomilki src, film
 • Heartbreakers, 2001, komedija, 155 min, IMDb ocena: 6.2
 • Max in Paige sta mati in hči, ki se ukvarjata z donosno goljufijo. Medtem ko Max osvaja moške in se z njimi poroči, jih Paige potem zapelje in prepriča v nezvestobo. Ko ju Max zaloti pri kočljivem dejanju, vloži zahtevo za ločitev in se tako polasti zajetne odpravnine. Njuna zadnja žrtev je podjetnik Dean, ki pa ga ženski obereta za zgolj 300 tisoč dolarjev, kar še zdaleč ni dovolj za plačilo njunih dolgov. Odpravita se na Florido, kjer nameravata opehariti milijarderja Williama Tensyja. Toda tokrat ne bo šlo vse po njunih načrtih.
 • Igrajo: Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Ray Liotta, Jason Lee, Gene Hackman, Režija: David Mirkin

več
Lomilki src, film
12.15 Čarovnik in njegov pes, film
 • Amazing Wizard of Paws, 2014, avantura, 115 min, IMDb ocena: 4.3
 • Deček Bobby, ki ima napade tesnobe in bi rad postal najboljši čarovnik na svetu, je šokiran, ko naleti na nenavadno odkritje. Po naključju izve, da je njegov pes Ozzy v resnici star kar 600 let! Poleg tega je bil v preteklosti njegov lastnik mogočni čarovnik, zato poseduje nadnaravno moč. Bobby niti ne sluti, da se bo njegovo življenje za dvanajsti rojstni dan obrnilo na glavo.
 • Igrajo: Will Spencer, Paula Devicq, Jack Maxwell, Tommy Tiny Lister, Režija: Bryan Michael Stoller

več
Čarovnik in njegov pes, film
14.10 Val za valom, film
 • Onda su onda, 2016, komedija, 120 min, IMDb ocena: 5.7
 • Italijanski pevec Gege se trudi uspeti v svetu glasbe. Ko ga nepričakovano povabijo, da bi nastopil na koncertu na drugem koncu sveta v Montevideu, se počuti, kot da se mu je usoda končno nasmehnila. Na poti v Urugvaj spozna kuharja Ruggera, s katerim se sprva ne razumeta, nato pa ju nepredviden dogodek združi. Celotno dogajanje popestri še ljubezenski zaplet.
 • Igrajo: Rocco Papaleo, Alessandro Gassmann, Luz Cipriota, Massimiliano Gallo, Režija: Rocco Papaleo

več
Val za valom, film
16.10 Šefica, film
 • Boss, 2016, komedija, 120 min, IMDb ocena: 5.4
 • Objestna bogatašinja Michelle živi na veliki nogi, toda nezakonito trgovanje jo spravi za rešetke, celotno premoženje pa ji zaplenijo. Ko jo spustijo na prostost, se začasno naseli v stanovanju dobrosrčne bivše pomočnice Claire, vendar se le s težavo privaja vsakdanjemu življenju, brez luksuza in pozornosti. Novo poslovno priložnost zasluti, ko Clairino hčerko spremlja na sestanek skavtinj. Odloči se, da bo postala kraljica prodaje skavtskih piškotov, vendar tudi tokrat ne zna brez bolečih, a zelo zabavnih udarcev pod pas in drugih podlih trikov, da bi onesposobila konkurenco.
 • Igrajo: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates, Tyler Labine, Režija: Ben Falcone

več
Šefica, film
18.10 Predsedniška afera, film
 • American Affair, 2009, drama, 110 min, IMDb ocena: 6.2
 • Osamljeni 13-letni katoliški deček Adam mora hitro odrasti v vrtincu glamurja in spletk leta 1963, ko se je Washingon Johna F. Kennedyja spremenil v Camelot. Adam postane obseden s svojo privlačno sosedo Catherine, ki ljubimka s predsednikom. Skrivaj začne prebirati njen dnevnik, odpirati pošto, kukati čez okno ter se skrivati v njeni omari. Potem ko ga Catherine najame za delo v njenem vrtu, se spoprijateljita. Toda deček in skrivnostna lepotica kmalu postaneta vpletena v mednarodno spletko, ki pripelje do predsednikovega umora.
 • Igrajo: Gretchen Mol, Cameron Bright, James Rebhorn, Noah Wyle, Perrey Reeves, Režija: William Olsson

več
Predsedniška afera, film
20.00 Escobar: Izgubljeni raj, film
 • Escobar: Paradise Lost, 2014, kriminalni, 135 min, IMDb ocena: 6.5
 • Brezskrbni kanadski mladenič Nick obišče brata, ki na kolumbijski plaži turiste uči deskati na valovih. Zaljubi se v prikupno lokalno lepotico Mario in se z njo poroči, čeprav je njen stric razvpiti vodja mafijskega kartela Pablo Escobar. Premožni Pablo je med domačini zelo priljubljen in ko v svojo družino povabi tudi Nicka, naivni fant ne ve, v kakšno nevarnost je zabredel. Pablo ga prične počasi vpletati v svoje posle, od povsem enostavnih opravkov, do vedno bolj nezakonitih, nemoralnih in življenjsko nevarnih nalog.
 • Igrajo: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac, Brady Corbet, Režija: Andrea Di Stefano

več
Escobar: Izgubljeni raj, film
22.15 Rocky 3, film
 • Rocky 3, 1982, drama, 115 min, IMDb ocena: 6.8
 • Že tri leta so minila, odkar je Rocky Balboa v ringu osvojil naziv svetovnega prvaka težke kategorije. Še vedno je zvezda in z reklamami služi veliko denarja. Na sceni se medtem pojavi Thunderlips, ki zanesljivo osvaja srca množic. Rockyju ostane samo spopad, da si pridobi stari status. Trener Mickey ga svari, da so njegovi dobri časi že mimo in da Thunderlipsu ne bo kos. Kljub opozorilom Rocky sprejme spopad, ki ga po nekaj rundah izgubi. Izgubi tudi trenerja. Po nekaj tednih dobi novega, saj ga na spopad s Thunderlipsom začne pripravljati nihče drug kot njegov nekdanji najhujši tekmec, Apollo Creed.
 • Igrajo: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Burgess Meredith, Carl Weathers, Režija: Sylvester Stallone

več
Rocky 3, film