TV spored KINO


30. marec 2020 - 5. april 2020
06.45 Policaj iz trgovskega centra, film
 • Paul Blart: Mall Cop, 2009, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 5.2
 • Paul Blart je varnostnik v enem izmed nakupovalnih središč v New Jerseyju, ki želi postati policist, a ga zaradi prekomerne telesne teže ne želijo vzeti v svoje vrste. Ko v času božičnih praznikov dobro organizirana skupina roparjev napade nakupovalno središče in vzame talce, Paul zaradi čuta odgovornosti ne želi zapusti stavbe. Ker je edini, ki pozna vsak kotiček zgradbe, v kateri skrbi za varnost, Paul postane glavni pomočnik policistov in skupaj z njimi snuje povračilni napad na roparje.
 • Igrajo: Kevin James, Keir O'Donnell, Bobby Cannavale, Adam Ferrara, Shirley Knight, Režija: Steve Carr

več
Policaj iz trgovskega centra, film
08.25 Ona, film
 • Her, 2013, drama, 145 min, IMDb ocena: 8.0
 • V Los Angelesu bližnje prihodnosti zgodba spremlja zapletenega in vase zaprtega pisatelja Theodora, ki za denar piše ganljiva, sočutna pisma za svoje naročnike. Strtega srca po koncu dolgoletne ljubezenske zveze začne nenavaden odnos z naprednim računalniškim operacijskim sistemom, ki je izdelan tako, da individualno ugodi vsem potrebam svojega uporabnika. Theodore tako spozna umetno inteligenco z zapeljivim ženskim glasom po imenu Samantha: presenetljivo duhovit, domiseln in občutljiv digitalni algoritem. Medtem ko njene potrebe in želje naraščajo vzporedno z njegovimi, se njuno prijateljstvo sčasoma spremeni v romantično ljubezen ter nenavadno intimen odnos.
 • Igrajo: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Rooney Mara, Režija: Spike Jonze

več
Ona, film
10.50 Potovanje v središče Zemlje, film
 • Journey to the Center of the Earth, 2008, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 5.8
 • Geolog Trevor Anderson izve, da bo univerza, na kateri dela, zaprla njegov laboratorij. Za nameček se pri njem začasno nastani njegov uporniški nečak Sean, ki več kot očitno močno pogreša svojega očeta Maxa. Trevorjev brat je namreč pred desetimi leti izginil neznano kam. Ko Trevor v knjigi Julesa Verna Potovanje v središče zemlje najde Maxove zapiske, opazi, da so podatki v knjigi na moč podobni izsledkom njegove geološke raziskave. Trevor s Seanom odpotuje na Islandijo, kjer se z vodičko Hanno odpravijo na nepozabno pustolovščino.
 • Igrajo: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Režija: Eric Brevig

več
Potovanje v središče Zemlje, film
12.30 Zeleni sršen, film
 • Green Hornet, 2011, akcijski, 135 min, IMDb ocena: 5.8
 • Britt Reid je sin uglednega medijskega mogotca in čisto zadovoljen z brezciljnim pohajkovanjem po zabavah. Nekega dne njegov oče umre v sumljivih okoliščinah, Brittu pa zapusti svoj imperij. Povsem nepričakovano Britt sklene prijateljstvo s Katom, s katerim skupaj vidita v novi situaciji priložnost, da prvič v življenju počneta nekaj smiselnega, da se bojujeta proti zločinom. Da bi se približala zločincem, se domislita popolne krinke. Sama se bosta izdajala za kriminalca in zakon varovala tako, da ga bosta kršila. Kmalu si nakopljeta srd oblasti in kriminalcev, ki so odločeni ustaviti čudaška junaka. Film je posnet po popularnem stripu.
 • Igrajo: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Christoph Waltz, Tom Wilkinson, Režija: Michel Gondry

več
Zeleni sršen, film
14.45 Še enkrat 17, film
 • 17 Again, 2009, komedija, 110 min, IMDb ocena: 6.3
 • 17-letni Mike živi sanje vsakega najstnika. Je zvezda košarkarske ekipe, dobil bo štipendijo za kolidž, obenem pa hodi z najlepšo punco na šoli, Scarlet. Zaplete se, ko tik pred pomembno tekmo Mike izve, da je Scarlet noseča. Na vrat na nos se odloči zapustiti košarkarski parket in se poročiti z njo, toda kaj, ko leta kasneje obžaluje svojo odločitev. Ko se mu nekega dne ponudi priložnost, da zavrti čas nazaj in spet postane 17-letnik, se Mike odloči, da bo sprejel izziv.
 • Igrajo: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Michelle Trachtenberg, Režija: Burr Steers

več
Še enkrat 17, film
16.35 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 1. del, 100 min, IMDb ocena: 7.4
 • Violeta in Conchita sta dve mladi nosečnici, ki se v sedemdesetih letih soočata s samotnim materinstvom: prva je samohranilka, ki zadnje dni pred porodom preživlja v Madridu v zavetišču cerkvene skupnosti, druga pa v garsonjeri v Bilbau, ki jo upravlja ženska iz baskovske visoke družbe. Ko napoči čas poroda, obe odpeljejo v isto porodnišnico, kjer ju pričakata sestra Eulalia in zdravnik dr. Mena, ki sta zadolžena za enoto za novorojenčke. Poleg tega pa sta odgovorna tudi za vrsto nezakonskih posvojitev po vsej Španiji. Violeta in Conchita tako postaneta naslednji žrtvi in na podoben način ter v čudnih okoliščinah izgubita svoja otroka. Tragedija zagotovo zaznamuje njuni življenji, a kljub vsemu vedno ohranjata upanje, da se bosta nekega dne srečali s svojima otrokoma.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci
18.15 Očetova vojska, film
 • Dad's Army, 2016, komedija, 105 min, IMDb ocena: 5.2
 • Spremljamo skupino starejših britanskih vojakov, ki se v času druge svetovne vojne pripravljajo na invazijo Nemcev. Nerodni starčki so neustrašni in odločeni, da bodo dokazali, da še zdaleč niso za med staro šaro. Ko v mesto prispe zapeljiva novinarka Rose, ki namerava poročati o njihovih podvigih, vsem poskoči utrip srca. Kmalu odkrijejo, da se med njimi skriva vohun, zato ga morajo izslediti, saj je od njih odvisen izid vojne. Komedija temelji na istoimenski BBC-jevi seriji iz leta 1968.
 • Igrajo: Toby Jones, Bill Nighy, Catherine Zeta-Jones, Tom Courtenay, Blake Harrison, Režija: Oliver Parker

več
Očetova vojska, film
20.00 Svaka pod krinko, film
 • Ride Along 2, 2016, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 5.9
 • Trdoživi detektiv James se odpravlja v Miami, kjer mora razkriti mamilarski kartel. Na žalost mu na težki nalogi dodatne težave povzroča nastopaški partner Ben, ki se bo kmalu poročil z njegovo sestro, zato se ga ne more otresti. S pomočjo jezikavega računalniškega poznavalca A.J.-ja in hladnokrvne detektivke Maye se poskušajo vtihotapiti med kriminalce, vendar Ben s svojim kaotični čudaštvom skoraj uniči celotno operacijo. Da bi aretirala zločince in se pravočasno vrnila do poroke, morata svaka pod krinko stisniti zobe in z obilico bolečega humorja premagati medsebojne razlike.
 • Igrajo: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Ken Jeong, Režija: Tim Story

več
Svaka pod krinko, film
21.50 V mreži, film
 • Circle, 2016, drama, 115 min, IMDb ocena: 5.3
 • Mae Holland se pridruži podjetju The Circle, ki se ukvarja z družbenimi omrežji in najnovejšo tehnologijo. Tam zelo hitro napreduje po lestvici. Grozne posledice tehnologije pridejo navzkriž z veliko željo biti slišan. Sodobni svet, kjer spletna prisotnost pomeni vse in resnično moč posameznika predstavlja število sledilcev na družabnih omrežjih, ima veliko pasti. Po tem, ko lastnik podjetja Eamon Bailey izsili, da Mae stopi pred kamere, skuša ta na vse pretege ohraniti svojo identiteto.
 • Igrajo: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Bill Paxton, Glenne Headly, Režija: James Ponsoldt

več
V mreži, film
23.45 Zakleti: Poglavje št. 2, film
 • Insidious: Chapter 2, 2013, grozljivka, 115 min, IMDb ocena: 6.6
 • 1986. Strokovnjak za nadnaravne pojave Carl prosi prijateljico Elise, naj mu pomaga ugotoviti, kaj preganja Josha, sina Lorraine Lambert. Ne le da se fantu ves čas prikazuje duh stare ženske, ta se za njegovim hrbtom pojavlja tudi na vseh fotografijah. Po zastrašujoči seansi hipnoze se njegova mati odloči, da bo na vse skupaj najbolje pozabiti … Petindvajset let kasneje. Joshevo ženo Renai zaslišujejo zaradi nepojasnjenega umora izganjalke duhov. Renai se kljub zlim slutnjam pridruži svojemu možu in otrokom v njihovem novem domu …
 • Igrajo: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Lin Shaye, Režija: James Wan

več
Zakleti: Poglavje št. 2, film