TV spored KINO


28. marec 2020 - 3. april 2020
16.40 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 2. del, 100 min, IMDb ocena: 7.4
 • Po rojstvu prvega sina Susana pregleduje album fotografij iz svojega otroštva, saj jo zanima, komu je otrok najbolj podoben. Začudi jo, da v albumu ni slik njene mame v času nosečnosti. Dobiti želi več informacij o svojem rojstvu in odkrije, da ji starša nekaj prikrivata. V iskanju lastne identitete jo pot vodi do vrat hiše Conchite, ženske, ki je ob porodu otroka izgubila. Začne se razpletanje zgodbe o tem, kaj se je zgodilo tistega usodnega dne, ko sta Violeta in Conchita rodili.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci
18.20 Potovanje v središče Zemlje, film
 • Journey to the Center of the Earth, 2008, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 5.8
 • Geolog Trevor Anderson izve, da bo univerza, na kateri dela, zaprla njegov laboratorij. Za nameček se pri njem začasno nastani njegov uporniški nečak Sean, ki več kot očitno močno pogreša svojega očeta Maxa. Trevorjev brat je namreč pred desetimi leti izginil neznano kam. Ko Trevor v knjigi Julesa Verna Potovanje v središče zemlje najde Maxove zapiske, opazi, da so podatki v knjigi na moč podobni izsledkom njegove geološke raziskave. Trevor s Seanom odpotuje na Islandijo, kjer se z vodičko Hanno odpravijo na nepozabno pustolovščino.
 • Igrajo: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Režija: Eric Brevig

več
Potovanje v središče Zemlje, film
20.00 Kar si dekle želi, film
 • What a Girl Wants, 2003, komedija, 110 min, IMDb ocena: 5.8
 • Daphne Reynolds je ameriška najstnica, ki živi z mamo. Čeprav je njeno življenje zelo polno, ji vseeno nekaj manjka. Vse od otroštva sanja o dnevu, ko bo spoznala svojega očeta. Ker noče več čakati, nekega dne odleti k njemu v London. Tako odkrije, da je njen oče vpliven politik, lord Henry Dashwood. Henry je šokiran, ko se Daphne pojavi pred njim, saj sploh ni vedel zanjo. Kljub negodovanju svoje bodoče žene in njene hčerke jo sprejme v svoj dom. Žal pa nima veliko časa zanjo, saj je njegov urnik zelo natrpan.
 • Igrajo: Amanda Bynes, Colin Firth, Kelly Preston, Anna Chancellor, Režija: Dennie Gordon

več
Kar si dekle želi, film
21.50 Svaka pod krinko, film
 • Ride Along 2, 2016, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 5.9
 • Trdoživi detektiv James se odpravlja v Miami, kjer mora razkriti mamilarski kartel. Na žalost mu na težki nalogi dodatne težave povzroča nastopaški partner Ben, ki se bo kmalu poročil z njegovo sestro, zato se ga ne more otresti. S pomočjo jezikavega računalniškega poznavalca A.J.-ja in hladnokrvne detektivke Maye se poskušajo vtihotapiti med kriminalce, vendar Ben s svojim kaotični čudaštvom skoraj uniči celotno operacijo. Da bi aretirala zločince in se pravočasno vrnila do poroke, morata svaka pod krinko stisniti zobe in z obilico bolečega humorja premagati medsebojne razlike.
 • Igrajo: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Ken Jeong, Režija: Tim Story

več
Svaka pod krinko, film
23.35 Elizij, film
 • Elysium, 2013, akcijski, 120 min, IMDb ocena: 6.6
 • Film je postavljen 40 let v našo prihodnost. Izbrana peščica ljudi živi na velikanski vesoljski postaji Elizij, kjer ni kriminala, nasilja in bolezni. Revna večina človeštva na prenaseljeni Zemlji se vsak dan bori z revščino, lakoto in smrtjo. Med delom v tovarni nekdanji avtomobilski tat Max zboli za rakom, zato se odloči poiskati način, kako priti na Elizij, saj bi tam lahko ozdravel. Da bi premagal vojsko robotov, ki nadzorujejo ljudi, si Max nadene močan robotski oklep in se sooči z armadami neusmiljene upraviteljice Delacourte.
 • Igrajo: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Režija: Neill Blomkamp

več
Elizij, film