TV spored KINO


29. november 2022 - 5. december 2022
06.40 Moj angel, film
 • My Angel, 2011, drama, 110 min, IMDb ocena: 4.1
 • Ali verjamete v angele? Ko njegovo mamo zbije avtomobil in se znajde v kritičnem stanju, je najstnik Eddie prepričan, da ji lahko pomaga samo višja sila. Odkar je družino zapustil oče, se skupaj z bratom Stewartom bojita, da bosta ostala še brez mame. Nekega večera v sanjah Eddieja obišče mater in mu pove, da mora najti angela, ki jo lahko reši. Za pomoč se deček obrne na svojega učitelja. Bo Eddieju uspelo še pravočasno najti nadnaravno bitje?
 • Igrajo: Joseph Phillips, Timothy Spall, Brenda Blethyn, Celia Imrie, Režija: Stephen Cookson

več
Moj angel, film
08.30 Broken: Muzikal, film
 • Broken: Musical, 2015, drama, 130 min, IMDb ocena: 6.0
 • Mona se po smrti babice vrne v mesto in ponovno začne živeti s svojo najboljšo prijateljico Helen. Nekega večera jo Helen skuša prepričati, da se skupaj udeležita divje zabave. Mona sprva ni navdušena nad idejo, saj bo tam tudi njen bivši fant Jason, toda kasneje se le udeleži žura, kjer naleti na očarljivega Dirka, ki ji za vedno spremeni življenje.
 • Igrajo: Christina Rose, Ashley Argota, Judge Reinhold, Beverly Mitchell, Jason Tobias, Režija: Nancy Criss

več
Broken: Muzikal, film
10.40 Pozor, snemamo!, film
 • See This Movie, 2004, komedija, 100 min, IMDb ocena: 5.3
 • Nekateri filmski režiserji so vizionarji, medtem ko drugi potrebujejo samo dober par očal. Nekje vmes je Jake Barrymore, ki je uspešno zaključil filmsko šolo. S prevaro se mu uspe udeležiti filmskega festivala v Montrealu, vendar ima manjšo težavo. Nihče ne ve, da še ni posnel filma! S pomočjo svojega prijatelja in producenta Larryja in bivše punce Annie bo skušal dokončati svoj projekt, preden odkrijejo njegovo prevaro. Je Jake naslednji Spielberg?
 • Igrajo: Seth Meyers, John Cho, Jessalyn Gilsig, Jim Piddock, Režija: David M. Rosenthal

več
Pozor, snemamo!, film
12.20 Vojna navijačic, film
 • Fired Up!, 2009, komedija, 100 min, IMDb ocena: 6.1
 • Nick in Shawn sta uspešna in zelo priljubljena srednješolska igralca ameriškega nogometa, ki nista prav nič navdušena nad idejo, da bosta morala poletje preživeti na športnem taboru in po cele dneve samo trenirati. Ker bi se poleti raje družila z brhkimi dekleti, se odločita pridružiti moštvu navijačic, ki bo sodelovalo na poletnem navijaškem taboru, na katerem se bo trlo ljubezni in užitkov željnih lepotic. Zaplete se, ko vodja navijačic Carly spregleda njune namene, Shawn pa se za nameček zaljubi vanjo. Toda Carly že ima fanta.
 • Igrajo: Nicholas D'Agosto, Eric Christian Olsen, Philip Baker Hall, Sarah Roemer, Režija: Will Gluck

več
Vojna navijačic, film
14.00 Najboljša pod košem, film
 • Eddie, 1996, komedija, 125 min, IMDb ocena: 5.1
 • Whoopi Goldberg se bo predstavila v vlogi preproste in bistre junakinje, ki s svojo iskrenostjo in srčnostjo osvoji srca ljubiteljev košarke. Voznica limuzine Eddie Franklin je preprosta ženska, ki obožuje košarko. Če je le mogoče, se odpravi na tekme svojega najljubšega moštva New York Knicks, o katerih potem na dolgo in široko razpreda. Ko nekega dne v njeni limuzini pristane novi lastnik Knicksov Bill Burgess, mu Eddie postreže z nekaj nasveti, ki se Billu vtisnejo v spomin. Ko jo potem Bill na tekmi zagleda med občinstvom, Eddie po njegovi zaslugi zmaga na tekmovanju za častnega trenerja slovitih Knicksov. Ne mine dolgo, ko se Bill znebi glavnega trenerja in na njegovo mesto postavi Eddie, ki se svoje nove naloge loti zelo resno.
 • Igrajo: Whoopi Goldberg, Frank Langella, Dennis Farina, Richard Jenkins, Režija: Steve Rash

več
Najboljša pod košem, film
16.05 Žametni glas, film
 • In a World..., 2013, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.6
 • Mlada Carol skuša slediti stopinjam svojega slavnega očeta Sama in upa, da bo nekoč uspela v Hollywoodu ter postala znana kot Don LaFontaine, ki je svoj glas posodil ogromno filmskim napovednikom ter na stotine televizijskim in radijskim oglasom. Vendar njene sanje vedno znova poruši njen oče, ki jo tokrat vrže iz stanovanja, zaradi česar se je prisiljena preseliti k svoji sestri Dani in njenemu izbrancu. Toda nekega dne se Carol ob pravem času znajde na pravem mestu ...
 • Igrajo: Lake Bell, Fred Melamed, Michaela Watkins, Rob Corddry, Alexandra Holden, Ken Marino, Režija: Lake Bell

več
Žametni glas, film
17.50 Gernika, film
 • Guernica, 2016, drama, 130 min, IMDb ocena: 5.8
 • Ljubezenska zgodba v času španske državljanske vojne, leta 1937. Državljanska vojna, ki divja med republikansko vlado in bojnimi silami poznejšega diktatorja Francisca Franca, vpliva tudi na življenja prebivalcev baskovskega mesteca Gernika. Tu se prekrižata usodi ciničnega ameriškega novinarja Henryja in Terese – republiške cenzorke, zadolžene za nadzor novic, ki jih novinarji pošiljajo v tujino. V njuno razmerje se vplete sovjetski aparatčik Vasilij, ki so ga proti njegovi volji poslali v Španijo, da bi svetoval republikanski vladi. Njihova življenja in čustva se znajdejo na preizkušnji, ko nemške letalske sile napadejo mesto.
 • Igrajo: James D'Arcy, Maria Valverde, Jack Davenport, Burn Gorman, Alex Garcia, Režija: Koldo Serra

več
Gernika, film
20.00 Morje droge, film
 • El Nino, 2013, akcijski, 165 min, IMDb ocena: 6.4
 • Gibraltarska ožina, južna meja Evrope. Dve celini, tri države, 14 kilometrov ... raj za tihotapce. El Nino in El Kompi sta mlada fanta, ki želita vstopiti v svet trgovine z mamili in na to gledata kot na igro. Toda nasproti jima stojita Jesús in Eva, policijska inšpektorja, ki skušata dokazati, da je Gibraltar glavna pot za tihotapljenje droge v Evropo. Usode teh posameznikov z obeh strani zakona in ožine se kmalu nepričakovano prekrižajo ...
 • Igrajo: Jesús Castro, Jesús Carroza, Luis Tosar, Eduard Fernandez, Barbara Lennie, Režija: Daniel Monzon

več
Morje droge, film
22.45 Elitni morilci, film
 • Replacement Killers, 1998, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 6.1
 • John Lee je kitajski priseljenec v Ameriki in eden najboljših poklicnih morilcev na svetu, ki poskuša svoji nasilni preteklosti obrniti hrbet. Ko ni pripravljen ubiti sedemletnega sina policista Stana Zedkova, si s tem nakoplje jezo svojega delodajalca, kitajskega mafijskega šefa Weija. Wei ima s Stanom neporavnane račune, odkar mu je Stan med opravljanjem dolžnosti ubil sina. John se zaveda, da bo za svojo neposlušnost plačal visoko ceno, saj bo Wei poskušal ubiti njegovo mamo in sestro, ki živita v Šanghaju. Zato John nujno potrebuje lažni potni list, da bo lahko odpotoval domov in preprečil tragedijo. Na pomoč mu priskoči Meg Coburn, ki se ukvarja s ponarejanjem dokumentov. Meg se tako skupaj z Johnom znajde na seznamu za odstrel. Za petami so jima plačani morilci in policija.
 • Igrajo: Mira Sorvino, Yun-Fat Chow, Michael Rooker, Kenneth Tsang, Til Schweiger, Režija: Antoine Fuqua

več
Elitni morilci, film