TV spored KINO


26. junij 2022 - 2. julij 2022
06.00 Nočni program
06.25 Moja najljubša poroka, film
 • My Favorite Wedding, 2017, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.2
 • Dr. Tess Harper načrtuje udeležbo na poroki svoje najboljše prijateljice v Chicagu. Kot poročna družica naj bi šla na poroko s svojim dolgoletnim fantom, ta pa upa, da jo bo imel končno priložnost zaprositi za roko. Vendar mora v zadnjem trenutku odpovedati zaradi službenih obveznosti. Razočarana Tess gre tako na slavnostni dogodek sama in tam spozna ženinovo pričo Michaela, ki je po ironičnem naključju odvetnik za ločitve. Med njima takoj pride do kratkega stika, vendar morata kljub temu sodelovati. Ko se pojavijo težave, Tess kot izkušena zdravnica posreduje, da bi obvladala že tako stresno situacijo. Michael je navdušen nad njeno iznajdljivostjo in začetni odpor se kmalu spremeni v romantično privlačnost.
 • Igrajo: Maggie Lawson, Paul Greene, Christine Chatelain, Peter Benson, Režija: Mel Damski

več
Moja najljubša poroka, film
08.10 Kura in kokoš, film
 • Ass Backwards, 2013, avantura, 95 min, IMDb ocena: 4.2
 • Kate in Chloe sta najboljši prijateljici, ki sta se spoznali na lepotnem tekmovanju za deklice in pristali na zadnjem mestu. Dekleti nista ravno najbolj bistri in v življenju nista uspeli, tako kot sta si vedno želeli. Zdaj, ko sta na pragu tridesetih let, se odločita vrniti domov, saj si želita osvojiti prvo mesto na nesrečnem tekmovanju, s katerim sta bili obsedeni v otroštvu in dokazati kaj zmoreta.
 • Igrajo: June Diane Raphael, Casey Wilson, Jon Cryer, Vincent D'Onofrio, Alicia Silverstone, Režija: Chris Nelson

več
Kura in kokoš, film
09.45 Gospod Holmes, film
 • Mr. Holmes, 2015, drama, 125 min, IMDb ocena: 6.8
 • Neobičajna kriminalna drama prinaša drugačen pogled na življenje in delo najslavnejšega detektiva na svetu. Leta 1947 se ostareli, že zdavnaj upokojeni Sherlock Holmes vrne s potovanja na Japonsko – kjer je bil med iskanjem redkega rastlinskega izvlečka japonskega popra, ki lahko povrne pešajoči razum in spomin, priča uničujočim posledicam jedrskega opustošenja. Zdaj skupaj z gospodinjo in njenim brihtnim sinom živi v zaspani vasici blizu Londona in se ukvarja s čebelarstvom. Sooča se s senilnostjo in pri vsakdanjih opravilih se mora zanesti na dečka, medtem ko ga mučijo spomini na neki nerešeni primer izpred 50 let, ki se ga spominja le še po nerazumljivih delčkih. Dognati mora skrivnost nekaterih pomembnih vprašanj o življenju in smrti, preden bo prepozno.
 • Igrajo: Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada, Hattie Morahan, Milo Parker, Režija: Bill Condon

več
Gospod Holmes, film
11.50 Časovna past, film
 • Timeline, 2003, akcijski, 135 min, IMDb ocena: 5.6
 • Film je posnet po romanu Michaela Crichtona. Profesorju Edwardu Johnstonu se izpolnijo sanje, ko s skupino študentov odkrije razvaline francoske utrdbe iz 14. stoletja, o kateri je bilo do sedaj znanih izredno malo podatkov. Kmalu njegovi študenti odkrijejo tudi ostanke srednjeveškega samostana, v podzemnih prostorih pa jih nato čaka še bolj osupljivo odkritje. Najdejo sporočilo iz leta 1357, v katerem nekdo kliče na pomoč. Izkaže se, da je sporočilo napisal profesor Johnston, ki je preizkusil neko napravo in se znašel v 14. stoletju, od koder se zdaj ne more vrniti. Študentje ga morajo rešiti, preden bo prepozno. Časa imajo šest ur.
 • Igrajo: Paul Walker, Frances O'Connor, Gerard Butler, Billy Connolly, Režija: Richard Donner

več
Časovna past, film
14.05 Ameriške sanje, film
 • Company Men, 2010, drama, 125 min, IMDb ocena: 6.7
 • Bobby Walker živi ameriške sanje. Ima odlično službo, bogato plačo, srečno družinsko življenje in prestižen avto. Ko pa Bobby ter njegova starejša sodelavca Phil in Gene ostanejo brez službe, morajo na novo osmisliti svoje življenje. Bobby sprejme službo pri svaku Jacku, ki gradi hiše. Medtem imata Phil in Gene zaradi starosti veliko slabše možnosti za novo zaposlitev.
 • Igrajo: Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Maria Bello, Režija: John Wells

več
Ameriške sanje, film
16.10 Slehernik, film
 • Common Man, 2013, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 4.5
 • V filmu spremljamo skrivnostnega moškega, ki na različnih lokacijah glavnega mesta Šrilanke podtakne pet bomb. Zatem pokliče šefa policije Da Silvo in zahteva, da iz zapora takoj izpustijo štiri razvpite teroriste, če ne ugodijo njegovim zahtevam pa jih čaka katastrofa. Ker mu Da Silva na začetku ne verjame, mu zaupa, da je ena izmed bomb skrita na njegovi policijski postaji. Bo ugodil njegovi zahtevi?
 • Igrajo: Ben Kingsley, Ben Cross, Patrick Rutnam, Jerome de Silva, Režija: Chandran Rutnam

več
Slehernik, film
17.50 Drillbit Taylor, film
 • Drillbit Taylor, 2008, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 5.7
 • Ryan, Wade in Emmit so trije prijatelji, ki nestrpno pričakujejo prvi dan srednje šole. Čeprav so odločeni, da bodo naslednja štiri leta izkoristili kar se da, kmalu naletijo na težave v podobi mladega nasilneža Filkinsa. Novopečeni dijaki se odločijo, da si bodo poiskali pomoč, zato v reviji oddajo oglas. Toda privoščijo si lahko le nekdanjega plačanca Drillbita Taylorja, ki zdaj kot brezdomec živi ob obali. Ta je fantom več kot pripravljen ponuditi tako fizični kot psihološki trening, ki ga potrebujejo, da se rešijo Filkinsa.
 • Igrajo: Owen Wilson, Leslie Mann, Troy Gentile, Nate Hartley, David Dorfman, Josh Peck, Režija: Steven Brill

več
Drillbit Taylor, film
20.00 Čistilec, film
 • Cleaner, 2007, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 4.6
 • Jake Rodgers se nekega dne zbudi v hotelu in se nikakor ne more spomniti, kdo je in kako se je znašel tu. Še več, poleg njega leži truplo neznanca. Jake v paniki zbeži, s seboj pa vzame poln kovček denarja. Že kmalu naleti na osupljivo svetlolasko Diane, ki trdi, da je njegova žena. Jake ji ne zaupa, zato pobegne in poišče Gino, ki je včasih bila, ali pa tudi ne, njegovo dekle. Gina ni prav nič vesela, da ga vidi, a vseeno pristane, da mu bo pomagala. Kmalu se Jake znajde v izjemno zapleteni vladni zaroti velikih razsežnosti.
 • Igrajo: Cedric the Entertainer , Lucy Liu, Nicollette Sheridan, Mark Dacascos, Callum Keith Rennie, Will Patton, Režija: Les Mayfield

več
Čistilec, film
21.45 Tatovi in pogani, film
 • Heathens And Thieves, 2012, misterij, 135 min, IMDb ocena: 5.0
 • Ko dva majhna lopova slišita govorice o tem, da je kitajski železniški delavec pobegnil z zlatom in je zdaj lastnik ranča v divjini severne Kalifornije, moška izdelata načrt, da bi si prisvojila zlato. Mlajši Saul upa, da si bo pridobil naklonjenost Zhena in njegove lepe žene, Kun Hua. Zato se jima ponudi za pomoč pri delu, njegov pajdaš pa skrit čaka, da bo Saul ugotovil, kam sta skrila zlato. Toda stvari kmalu prično uhajati iz rok, ko se lovu na zlato pridruži najprej en šerif s pajdaši, nato pa še drugi.
 • Igrajo: Andrew Simpson, Gwendoline Yeo, Don Swayze, Richard Doyle, Režija: Megan Peterson, John Douglas Sinclair

več
Tatovi in pogani, film