TV spored NET TV


20. september 2021 - 26. september 2021
07:00 TV Clip
08:00 TV prodajno okno
09:00 Domači napev, narodno - zabavna glasba
09:30 TV prodajno okno
10:30 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, ponovitev
  • Narava zdravi je priljubljena in med gledalstvom nadvse želena oddaja, ki prinaša še bolj poglobljeno obravnavo zdravstvenih problemov, ki jih lahko rešujemo s pomočjo narave. Ker gre deloma tudi za izobraževalni žanr oddaje, vas bomo skozi sredine večere učili, kako si pripravljati naravne preparate, s katerimi boste skrbeli za svojo zdravstveno kurativo in preventivo. Gost pa bo vsakič odgovarjal na vaša vprašanja, ki se vam bodo utrnila ob dotični temi. Oaza televizijske narave in njene zdravilne moči se skriva v oddaji Narava zdravi.
12:00 Melodije Dalmacije, glasba
13:00 Regionalno, tedenski pregled informativnih novic iz regije
14:00 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
16:30 Bio Stil, oddaja o zdravju
18:00 Regionalno, tedenski pregled informativnih novic iz regije
19:00 Domači napev, narodno - zabavna glasba
20:00 Ujemanje (The match), ameriška drama, 2014
  • Igrajo: Patrick Stewart, Carla Gugino, Matthew Lillard.
    Par iz Seatla odpotuje v New York, da bi opravil zanimiv intervju z bivšim plesalcem Tobyem. Vse priprave na intervju padejo v vodo, ko par spozna, da so njuna vprašanja preveč dolgočasna. Postavi se vprašanje, kakšen je ta intervju. Ujemanje je duhovita in delikatna zgodba o odgovornosti, umetniški posvečenosti in ljubezni.
21:30 Vikingi iz Jomsborga (Vikings of Jomsborg), dokumentarna oddaja, ponovitev
  • Dokumentarna oddaja ponuja vpogled v ozadje delovanje fascinatnih, zgodovinskih Vikingov. Pokriva dogajanje na vsakoletnem festivalu Vikingov v Wolinu na Poljskem. Sodelujoči potujejo na kraj dogajanje iz vsega sveta in tam prikazujejo princip delovanja tega zgodovinskega ljudstva.
23:10 Speča velikanka, dokumentarna oddaja o mariborski tovarni tekstila, ponovitev
  • Mariborska tekstilna tovarna je v svojih najboljših časih zaposlovala 8000 ljudi. Dnevno so natkali blaga za preproge do Ljubljane, okrog 130 kilometrov dnevno, izdelali 40 ton preje dnevn, 100.000 parov hlačnih nogavic. A z razpadom Jugoslavije in novim političnim sistemom, je zaspala in za vedno zaprla svoja vrata. Več kot 5000 ljudi je ostalo brez službe, a njihove zgodbe o nekdanji tekstilni velikanki Maribora so ostale.