TV spored NET TV


26. november 2020 - 2. december 2020
07:00 TV Clip
08:35 Najlepše tržnice sveta, dokumentarna oddaja, ponovitev
09:30 TV prodajno okno
10:10 Savana (Savannah), ameriška drama, 2013
  • Igrajo: Jim Caviezel, Chiwetel Ejiofor, Jaimie Alexander, Sam Shepard.
    Savana je resnična zgodba o Wardu Allenu, romantičnem moškem, ki zavrne podedovano plantažo in se odpravi na svobodno pot po reki. Ward je v začetku 20. Stoletja ustvarjal spremembe skupaj s svojim najboljšim prijateljem Christmasom. Ta je osvobojen suženj, ki Warda spremlja na njegovi poti.
12:00 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
12:30 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, ponovitev
  • Narava zdravi je priljubljena in med gledalstvom nadvse želena oddaja, ki prinaša še bolj poglobljeno obravnavo zdravstvenih problemov, ki jih lahko rešujemo s pomočjo narave. Ker gre deloma tudi za izobraževalni žanr oddaje, vas bomo skozi sredine večere učili, kako si pripravljati naravne preparate, s katerimi boste skrbeli za svojo zdravstveno kurativo in preventivo. Gost pa bo vsakič odgovarjal na vaša vprašanja, ki se vam bodo utrnila ob dotični temi. Oaza televizijske narave in njene zdravilne moči se skriva v oddaji Narava zdravi.
14:00 Narava zdravi tržnica, izobraževalno - svetovalna oddaja, ponovitev
15:00 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
17:30 Bio Stil, oddaja o zdravju, ponovitev
19:00 Slovenski video Coctail, slovenska glasba
20:00 Pod Lipo od None, koncert Gianni Rijavec
21:00 Oče (Dad), ameriška drama, 2018
  • Igrajo: Rob Lobosco, Lani Hirst, Rajat SharmaPo smrti matere, mlado dekle Al pristane v rokah države. Vendar se s svojo usodo ne želi sprijazniti. Odloči se poiskati svojega očeta. Odpravi se na potovanje v upanju, da se ji bo želja uresničila. Vendar ko najde očeta, ugotovi, da to ni človek, ki se ga spominja.
22:30 Delodajalec (Employer), ameriški triler, 2010
  • Igrajo: Malcolm McDowell, David Dastmalchian, Paige Howard.
    Pet ljudi se je prijavilo na razpisano delovno mesto podjeta Karčarijas, ki ponuja eno delovno mesto. Nihče od prosilcev za delovno mesto ne ve kakšno je to delo, ker so posli podjetja popolnoma v tajnosti. Na zadnji večerji so jih zdrogirali in naslednje jutro se skupaj zbudijo utrujeni in brez izhoda. Pokliče jih šef podjetja in komaj takrat izvedo kakšno je podjetje in kje so se znašli. Ugotovili so, da je on njihov nalogodajalec. Pred njimi je zadnji krog zelo neobičajen razgovor za službo.