TV spored NET TV


18. november 2019 - 24. november 2019
06:00 TV Katalog
07:00 TV Clip
09:30 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
11:30 Visoka napetost (High voltage), ameriška akcija, 1997
  • Igrajo: Antonio Sabato Jr., Shannon Lee, William Zabka.
    Ko želi skupina mladostnikov oropati banko, se mafijci odločijo, da jih bodo ubili. Vendar se izkaže, da bodo roparji večji zalogaj za mafijce, kot so pričakovali. Roparji so namreč mojstri borilnih veščin, njihovemu boju pa se pridruži tudi vodja banke.
13:00 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, ponovitev
  • Že skozi desetletja si med zdravstvenimi težavami pomagamo z zelišči in zdravilnimi rastlinami. Tudi danes se čedalje več ljudi zateka k tovrstnim načinom zdravljenja in preprečevanja bolezni. In zaradi tega imamo oddajo Narava Zdravi. Vsako sredo zvečer, s Stankom in Mojco.
14:00 Narava zdravi tržnica, izobraževalno - svetovalna oddaja, ponovitev
15:00 Bio Stil, oddaja o zdravju
16:00 Državno prvenstvo v elektronskem pikadu 2019, reportaža - Zreče
17:00 Lokalni utrip, informativna oddaja iz občine Miklavž
17:30 Bio Stil, oddaja o zdravju, ponovitev
19:00 TV prodajno okno, televizijska prodaja
20:00 Na drugi strani trofeje (Beyond the Trophy), ameriška drama, 2008
  • Film prikazuje človeško obsesijo po moči in vprašanju, kako daleč je posameznik pripravljen iti za končno nagrado. Dve tolpi v Las Vegasu in Los Angelesu, ki jih vodita Gino in Cole, se borita za kontrolo ozemlja.
21:50 Hindsight (Pogled nazaj), kanadski triler, 2008
  • Igrajo: Leonor Varela, Jeffrey Donovan, Waylon Payne.
    Ko Dina in Ronnie nenapovedano izvesta, da bosta starša, se odločita za neprimerno odločitev. Otroka bosta prodala preko interneta. Problem nastane, ko se izkaže, da ima izbrani par za otroka, tudi svoje težave.
23:30 Gurmanski izziv z Martino Ipša, kuharska oddaja, ponovitev
  • Vabljeni v kuharsko oddajo, od katere pričakujte vse več kot samo kuhanje in peko. Na svojstven in neposreden način bo Martina Ipša gostom postavljala kuharske in besedne izzive. Martina je znana po tem, da bolj obvlada besede, šale, ironičnost, kot pa kuhalnico, nož, pečico … Prismodi in zažge lahko vse, kar se ji ponudbi. Dobesedno in v prenesenem pomenu. To bo nedvomno potrjevala iz oddaje v oddajo. Rezervirajte si petkove večere za malo drugačno 'kuhno'!