TV spored NOVA TV


27. januar 2023 - 2. februar 2023
07:05 Mornar Popaj 1, ep. 10.
 • Popaja obavještavaju brzojavom da je kralj Bloza u nevolji i odlazi s Olivom u Špinatiju kako bi mu pokušao pomoći. No spozna da je Špinatija okružena projektilima. Oliva želi da je slikaju za modni časopis. Popaj i Badžo prepiru se tko će je slikati. No u tom obračunu razbijaju fotoaparat. Oliva i Popaj zadrijemaju na svom motornom brodu. Tajnoviti podvodni pljačkaš mazne im svu opremu za ribolov i skijanje na vodi. Bijesni Popaj kupi ronilačko odijelo i upušta se u odlučujuću bitku s lopovom, iznad razine vode i ispod nje. Oliva kaže Popaju da ide u kozmetički salon i zatraži da pričuva njezinu nećakinju Diesel. Popaj odgovori da je naporno radio i mora se naspavati, ali Oliva pobjeđuje. Čitajući joj bajku, Popaj pokušava navesti Diesel da malo drijema, ali uzalud.
07:25 Mornar Popaj 1, ep. 11.
 • U ovom svemirskom scenariju, Popaj spašava princezu Olivšticu od Tamnog Badže uz pomoć starca koji je u biti Popajev davno izgubljeni otac.
07:50 Tom i Jerry Show 3, ep. 1.
 • Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva. Zašto? Jer jednostavno nije moguće zasititi se vječnih potjera i duhovitih smicalica koje Tom i Jerry priređuju jedno drugome, a koje su ih uvrstile među najomiljenije animirane likove svih vremena! U svakoj epizodi vidjet ćemo što će Tom i Jerry smisliti kako bi se međusobno uvalili u nove nevolje u već svima poznatim dvorištima njihova predgrađa, ali nerijetko i u okruženju ispunjenom fantazijom i čarolijom, kao što su vještičja koliba ili laboratorij ludog znanstvenika. Mogućnosti su naprosto beskrajne, a zabava je zagarantirana!
08:10 Zauvijek susjedi 1, ep. 24. ®
 • Ferdo se hvali dečkima da je u životu osvojio 120 žena i sada namjerava unovčiti svoje bogato iskustvo. Novi biznis zove se: „30 načina kako doći do žene, a radi se o tečaju za sklapanje veza i brakova. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) vjeruje da je stvoren za voditelja takvog tečaja i svoj posao oglašava u novinama. Koma je u potrazi za bračnom družicom i odmah se prijavljuje na tečaj. A svoju priliku za konačni odlazak pred oltar, uz Ferdine instrukcije, vidi i Lili… Grof (Slaven Knezović) odluči angažirati Ferdu (Ljubomir Kerekeš) i Juru (Darko Janeš) u prodaji slika jednog umjetnika. Koma (Franjo Jurčec - Đimi) kreči Grofov stan i zidovi su umrljani raznim bojama. Antikvarist Pravić (Željko Duvnjak) procjeni Komine mrlje kao vrhunsku likovnu umjetnost - novu hrvatsku naivu koja vrijedi milijune. Stoga Koma počne slikati svoje apstraktne „slike, a Ferdo i Jura ih prodaju po uredima, naravno, bezuspješno. Zato Grof organizira prodajnu izložbu Kominih slika u kafiću. Cure su hostese koje dijele kataloge, a na izložbi se pojavi povjesničar umjetnosti Vranjicki (Oto Levaj) koji Komine slike proglasi „običnim smećem i obavještava ekipu da se Pravić nalazi u zatvoru jer je prevarant…
08:50 Samo ti pričaj 1, ep. 29. ®
 • Dubravka se poželi zaposliti pa joj Ivan pristane pomoći sa životopisom koji je podosta uljepšala, a njih će dvoje pokazati i koliko je teško naručiti jednu običnu pizzu. Iva i David odlaze na tulum gdje se Iva posebno dobro zabavila jer ih je ondje zabavljao striper. Stjepan se Mariji žali na bezobrazne i neodgojene ljude na cesti, no Marija misli da bi prvo trebao počistiti pred svojim pragom budući da ne zna reći ni „hvala kada mu Marija skuha ručak.
09:45 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
10:00 IN magazin ®
 • Vodimo vas na premijeru animiranog spektakla Mačak u čizmama. Svima dobro poznati crtić u nastavku nazvanom Posljednja želja donosi uzbudljive avanture ovog dlakavog junaka, nakon što sazna da je potrošio osam od svojih devet života. Koji su poznati domaći glumci posudili glasove likovima u ovom crtiću, zna naš Davor Garić. Harmonikaš Matej Jakša i plesna grupa Flik Šenkovec dobili su najviše glasova gledatelja i plasirali se u finale Supertalenta. Treću finalisticu, plesačicu na svili Anu Vukman, izabrao je žiri. Slijedi pregled sinoćnje emisije, dojmovi finalista, ali i detalji što nas još čeka u Supertalentu. Zimi se svi uspavamo i malo razmišljamo o njezi kože. A upravo u hladnom razdoblju, kada ona zahtijeva pojačanu njegu, leži tajna sjajne kože. Što sve možemo napraviti kako bismo je pripremili za zimske dane, doznala je Ana Vela.
10:55 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
11:10 Snaga obitelji 1, ep. 146. ® (12)
 • Nevoljama za braću Eren nema kraja. Ponekad se čini da ih čak ni Omerova radišnost ne može izbaviti iz siromaštva. I Asiji je sve teže održati kućanstvo na životu. Za to vrijeme Gonul želi preokrenuti podli plan koji je Šengul skovala za Asije i ostale. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
12:05 Samo ti pričaj 1, ep. 30.
 • Davida zabavlja Ivina novootkrivena zainteresiranost za astrologiju. Naime, Iva sve odgovore o njihovoj vezi pronalazi kod gospođe Esmeralde. S druge strane, Ivana nimalo ne zabavlja Dubravkino ispitivanje o tome kakav pogreb bi Ivan htio i želi li donirati organe u slučaju smrti. Marija odluči prodati stare stvari iz podruma i Stjepan se složi s njom, no ubrzo će promijeniti mišljenje.
12:55 Zauvijek susjedi 1, ep. 25.
 • Grof (Slaven Knezović) odluči angažirati Ferdu (Ljubomir Kerekeš) i Juru (Darko Janeš) u prodaji slika jednog umjetnika. Koma (Franjo Jurčec - Đimi) kreči Grofov stan i zidovi su umrljani raznim bojama. Antikvarist Pravić (Željko Duvnjak) procjeni Komine mrlje kao vrhunsku likovnu umjetnost - novu hrvatsku naivu koja vrijedi milijune. Stoga Koma počne slikati svoje apstraktne „slike, a Ferdo i Jura ih prodaju po uredima, naravno, bezuspješno. Zato Grof organizira prodajnu izložbu Kominih slika u kafiću. Cure su hostese koje dijele kataloge, a na izložbi se pojavi povjesničar umjetnosti Vranjicki (Oto Levaj) koji Komine slike proglasi „običnim smećem i obavještava ekipu da se Pravić nalazi u zatvoru jer je prevarant…
13:40 Masterchef 5, ep. 45. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
14:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
14:10 Masterchef 5, ep. 45. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
15:50 Kumovi 1, ep. 163. ®
 • Nakon neprospavane noći Matija dolazi k Martinu traži od njega da ju prestane ucjenjivati. Ona je ta koja će odlučiti kada i kome će reći za dijete. No, netko čuje njihovu raspravu te sazna Matijinu tajnu. Zvone je ustrajan u svojoj želji da izgubi izbore. Obraća se mještanima izravno im govoreći kako ih je varao. Šank i Milica su u panici da će Zvone zbog svojih suludih izjava izgubiti izbore. Martin saznaje da je Josip zaposlen na gradilištu Macan. Dolazi k Vinku i inzistira da i njega zaposle. Kandidati za načelnika općine Zaglave se obraćaju mještanima, a njihove izjave uživo prenosi lokalna radio postaja. No, Milica ima kompromitirajuću snimku jednog od kandidata te ga odlučuje sabotirati kako bi osigurala Zvoni pobjedu.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
17:30 IN Magazin
 • Puna zagrebačka arena u subotu je s oduševljenjem dočekala Halida Bešlića, a on nije krio sreću što je još jednom tjednima unaprijed rasprodao našu najveću dvoranu. "Miljacka", "Prvi poljubac", "Taman je " i brojne druge hitove pjevalo je s njim 20 000 ljudi. Djelić atmosfere s ovog koncerta za pamćenje odnosi naša Julija Bačić Barać. Splitska dizajnerica Monika Sablić blagdane dočekuje spremna. Osmislila je novogodišnju kolekciju kojoj je zaštitno lice Nikolina Ristović. Kako se lijepa voditeljica snašla u ulozi modela i kako će provesti prve blagdane bez svojega Vidoja otkrila je Ani Veli. A sada jedna lijepa vijest! Domaći pjevač i frontmen grupe Pravila igre Ivan Penezić zaručio se sa svojom djevojkom Tinom Hocenski. Zaruke su pale u Dubrovniku, a koje je sve prepreke morao svladati putem, otkrio je našoj Sanji Jurković.
18:15 Snaga obitelji 1, ep. 147. (12)
 • Događaji koji se odviju u Šengulinu taboru natjeraju Akifa da donese novu odluku, a na koledžu Ataman situacija se ne smiruje. Akif je suočen sa strahom da će opet izgubiti Suzan i ne može se s tim pomiriti. Stoga povlači potez koji dovodi do posve neočekivanog rezultata. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
19:00 Dnevnik Nove TV
 • Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.
20:20 Kumovi 1, ep. 164.
 • Zvone se nada da će izgubiti izbore i podsjeća članove obitelji da ne glasaju za njega. Anđela odvlači Martina u crkvu kako bi se pomolila za njega, ali se ugodno iznenadi kad se on sam pomoli za svoje dijete i po prvi puta Anđeli zazvuči odrasliji. Milica i Marko Šank su zabrinuti jer se Zvone čini kao da se pomirio sa sudbinom, strepe da uopće nije glasovao za sebe. Janko odlazi glasovati s Larom i tamo sreće Zlatana, Vedranu i Lucu. Između Janka i Zlatana odmah krenu tenzije i dolazi do tučnjave nakon koje Zvone ponovno ima šanse. Rezultati izbora su sve više neizvjesni. Zlatan i Vedrana izbjegavaju razgovor o tome da su se skoro poljubili, iako su osjetne tenzije među njima. Vedrana daje Zlatanu amajliju za sreću, a Mirjana primjećuje neke iskre među njima.
21:25 Masterchef 5, ep. 46.
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
23:15 Večernje vijesti
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
23:40 Smrtonosno oružje 3 (12)
 • Nastavak istoimene serije filmova u režiji Richarda Donnera. Ovaj put, stariji partner u policijskom paru (G. Glover) upravo se nalazi pred mirovinom. No, zbivaju se vrlo neobični, krajnje zabrinjavajući događaji u istočnom, siromašnom dijelu Los Angelesa, u kojem haraju opasne bande. Njegov partner (M. Gibson) uspijeva ga nagovoriti da se pozabave tim slučajem, a u svemu im se pridružuje sitni lopov, krijumčar i krivotvoritelj novca (J. Pesci). Njih trojica otkrivaju da bivši policajac, a sada mozak kriminala, krijumčari policijsko oružje i prodaje ga maloljetničkim bandama u istočnom Los Angelesu te kreću u odlučujući obračun s njim... Kritiku ovaj film nije oduševio, ali publika nije bila hladna, osobito s obzirom na solidno odvagane humoristične scene u kojima je prednjačio simpatično brbljivi Joe Pesci, koji se u ovoj seriji pojavio u drugom filmu. Donner je očito shvatio da Pesciju izrazito leži uloga pomagača dvojici policajaca, koji stalnim zanovijetanjem i živahnim replikama podiže humornu razinu filma.