TV spored NOVA TV


27. januar 2023 - 2. februar 2023
07:00 Mornar Popaj 1, ep. 12.
 • Popaj i Oliva žele u Šljapkogradu, najljenijem gradu u svijetu, izdati "Šljapkogradske novosti". Popaj ne može prodati nijedan primjerak jer su stanovnici prelijeni da se obrazuju i nauče čitati. Morska vještica preko vudu-magije napravi lutku Popaja i zaveže joj ruke upotrijebivši čarobnu kosu. Začarani Popaj ne može podignuti ruke. Morska vještica zaključa lutku u sanduk koji da svom strvinaru da ga odnese daleko. Popaj je Antonije, Oliva Kleopatra, a Badžo otrcani staromodni redatelj koji hoda u jahačkim čizmama i kapom naopako i nosi megafon. Badžo pokušava zavesti Olivu praveći se da režira ljubavne scene, a to se Popaju nikako ne sviđa. Badžo se želi riješiti Popaja pa ga stavlja u veoma opasne scene. Pero Ždero pojede "tablete za rast" i postane golemi čudak u cirkusu. Badžo, vlasnik cirkusa, ne može zaraditi na Peri Žderi jer jede previše hamburgera. Badžo na kraju prepusti Peru Žderu Popaju.
07:20 Mornar Popaj 1, ep. 13.
 • Popaj vodi nećake na otvoreno more kako bi ih poučio jedrenju. Badžo ima druge planove i pokušava im upropastiti dan, no zahvaljujući Popaju i njegovim herojima, i on nauči lekciju.
07:45 Tom i Jerry Show 3, ep. 2. ®
 • Legendarni Tom i Jerry vraćaju se u novome izdanju klasične animirane serije uz koju su mnoge generacije provele svoje djetinjstvo, ali i mnoge trenutke nakon djetinjstva. Zašto? Jer jednostavno nije moguće zasititi se vječnih potjera i duhovitih smicalica koje Tom i Jerry priređuju jedno drugome, a koje su ih uvrstile među najomiljenije animirane likove svih vremena! U svakoj epizodi vidjet ćemo što će Tom i Jerry smisliti kako bi se međusobno uvalili u nove nevolje u već svima poznatim dvorištima njihova predgrađa, ali nerijetko i u okruženju ispunjenom fantazijom i čarolijom, kao što su vještičja koliba ili laboratorij ludog znanstvenika. Mogućnosti su naprosto beskrajne, a zabava je zagarantirana!
08:05 Zauvijek susjedi 1, ep. 25. ®
 • Grof (Slaven Knezović) odluči angažirati Ferdu (Ljubomir Kerekeš) i Juru (Darko Janeš) u prodaji slika jednog umjetnika. Koma (Franjo Jurčec - Đimi) kreči Grofov stan i zidovi su umrljani raznim bojama. Antikvarist Pravić (Željko Duvnjak) procjeni Komine mrlje kao vrhunsku likovnu umjetnost - novu hrvatsku naivu koja vrijedi milijune. Stoga Koma počne slikati svoje apstraktne „slike, a Ferdo i Jura ih prodaju po uredima, naravno, bezuspješno. Zato Grof organizira prodajnu izložbu Kominih slika u kafiću. Cure su hostese koje dijele kataloge, a na izložbi se pojavi povjesničar umjetnosti Vranjicki (Oto Levaj) koji Komine slike proglasi „običnim smećem i obavještava ekipu da se Pravić nalazi u zatvoru jer je prevarant…
08:45 Samo ti pričaj 1, ep. 30. ®
 • Davida zabavlja Ivina novootkrivena zainteresiranost za astrologiju. Naime, Iva sve odgovore o njihovoj vezi pronalazi kod gospođe Esmeralde. S druge strane, Ivana nimalo ne zabavlja Dubravkino ispitivanje o tome kakav pogreb bi Ivan htio i želi li donirati organe u slučaju smrti. Marija odluči prodati stare stvari iz podruma i Stjepan se složi s njom, no ubrzo će promijeniti mišljenje.
09:40 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
09:55 IN Magazin ®
 • Puna zagrebačka arena u subotu je s oduševljenjem dočekala Halida Bešlića, a on nije krio sreću što je još jednom tjednima unaprijed rasprodao našu najveću dvoranu. "Miljacka", "Prvi poljubac", "Taman je " i brojne druge hitove pjevalo je s njim 20 000 ljudi. Djelić atmosfere s ovog koncerta za pamćenje odnosi naša Julija Bačić Barać. Splitska dizajnerica Monika Sablić blagdane dočekuje spremna. Osmislila je novogodišnju kolekciju kojoj je zaštitno lice Nikolina Ristović. Kako se lijepa voditeljica snašla u ulozi modela i kako će provesti prve blagdane bez svojega Vidoja otkrila je Ani Veli. A sada jedna lijepa vijest! Domaći pjevač i frontmen grupe Pravila igre Ivan Penezić zaručio se sa svojom djevojkom Tinom Hocenski. Zaruke su pale u Dubrovniku, a koje je sve prepreke morao svladati putem, otkrio je našoj Sanji Jurković.
10:45 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
11:00 Snaga obitelji 1, ep. 147. ®
 • Događaji koji se odviju u Šengulinu taboru natjeraju Akifa da donese novu odluku, a na koledžu Ataman situacija se ne smiruje. Akif je suočen sa strahom da će opet izgubiti Suzan i ne može se s tim pomiriti. Stoga povlači potez koji dovodi do posve neočekivanog rezultata. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
12:00 Samo ti pričaj 1, ep. 31.
 • David se osjeća usamljeno dok je Iva na poslu, pa se Iva pobrine da David ima nekoga tko će mu praviti društvo u njezinoj odsutnosti. S druge strane, Dubravka i Ivan dobivaju neočekivanu gošću koje se nikako ne mogu riješiti. Marija pak želi unijeti malo uzbuđenja u svoj i Stjepanov život pa ga nagovara da zajedno krenu na tečaj plesa.
12:50 Zauvijek susjedi 1, ep. 26.
 • Grof (Slaven Knezović) ima novi poslić za Ferdu (Ljubomir Kerekeš) i Juru (Darko Janeš) . Dečki samo trebaju odvesti vreće nepoznatog sadržaja od točke A do točke B, no u auto im se utrpa nepoznati klinac Marko (Karlo Franić). Cure žele ići na koncert, ali nemaju novaca za kartu. Anđi (Lucija Šesto) je majka poslala paket i inozemstva no u njemu su samo potkošulje i jedna knjiga. Jura i Ferdo ne mogu se riješiti Marka, iz vreće je iscurio prah nepoznatog podrijetla, klinac leži na zadnjem sjedištu, a veselu ekipu zaustavi policajac… Cure su spiskale sve novce na krpice i frizure i sad su u panici zbog nagomilanih računa. Sanja (Jelena Vukmirica) žica tatu da joj posudi lovu, a on je odvodi u Studentski centar da joj zajedno pronađu posao. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) tam-o sreće starog znanca Štefa Bunčića (Vladimir Kočiš Zec) koji traži radnike za uređenje svog lokala. I Ferdi odmah sine ideja kako bi zajedno s Jurom (Darko Janeš), Komom i Grofom (Slaven Knezović) mogao pokrenuti biznis uređivanja lokala, a počet će sa Štefovim. Dečki kreću u akciju i već prvi dan se pošteno zapiju. Štef poludi, nastaje sukob, a Sanja zajedno s curama preuzima stvar u svoje ruke…
13:35 Masterchef 5, ep. 46. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
14:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
14:10 Masterchef 5, ep. 46. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
15:45 Kumovi 1, ep. 164. ®
 • Zvone se nada da će izgubiti izbore i podsjeća članove obitelji da ne glasaju za njega. Anđela odvlači Martina u crkvu kako bi se pomolila za njega, ali se ugodno iznenadi kad se on sam pomoli za svoje dijete i po prvi puta Anđeli zazvuči odrasliji. Milica i Marko Šank su zabrinuti jer se Zvone čini kao da se pomirio sa sudbinom, strepe da uopće nije glasovao za sebe. Janko odlazi glasovati s Larom i tamo sreće Zlatana, Vedranu i Lucu. Između Janka i Zlatana odmah krenu tenzije i dolazi do tučnjave nakon koje Zvone ponovno ima šanse. Rezultati izbora su sve više neizvjesni. Zlatan i Vedrana izbjegavaju razgovor o tome da su se skoro poljubili, iako su osjetne tenzije među njima. Vedrana daje Zlatanu amajliju za sreću, a Mirjana primjećuje neke iskre među njima.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
17:30 IN magazin
 • Croatio iz duše te jubim, Stina pradidova, Zora bila... Tomislav Bralić i klapa Intrade u prepunoj su Ciboni zapjevali svoje najveće hitove i što drugo, nego oduševili i digli publiku na noge. S Bralićem je na pozornci zasvirao i jedan od njegovih četvorice sinova Marko, a slavni Bibinjac nam je otkrio koliko priželjkuje ulogu djeda. Atmosferu s koncerta donosi In magazin. Tema o kojoj se zasigurno ovih dana najviše govori je nogomet. Upravo još jedna nogometna priča stiže iz Splita. Naime, nogometaši Hajduka predstavili su novi kalendar za 2023. godinu. Po čemu se razlikuje od prethodnih, kako su spojili nogomet i humanitarnu akciju te kako Hajdukovci komentiraju Vatrene, pogledajte u In magazinu. U In magazinu pogledajte rubriku Makeover u kojoj kandidate vode kroz transformaciju života. Njihove su životne priče inspirirajuće, a katkad i potresne. Danas predstavljamo 40 godišnju Aleksandru koju su cijelog života ismijavali na račun izgleda, a bivši ju je suprug zlostavljao. Ovo je njezina priča.
18:15 Snaga obitelji 1, ep. 148. (12)
 • Događaji s Berkova rođendana sve odnose izokrenu naglavce. Za to vrijeme u Akifovu i Nabahatinu taboru odviju se također važni događaji. Potez Omera koji ne može podnijeti Šengulina djela šokira sve. Nebahat i Ajla traže način da dođu do dokumenata koje Akif čuva u svom sefu. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
19:00 Dnevnik Nove TV
 • Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.
20:20 Kumovi 1, ep. 165.
 • Bliži se objavljivanje rezultata izbora. Zvone je u strahu i moli Boga da ne pobijedi dok se Zlatan nada pobjedi, a Janku je dosta sramoćenja. Zlatanu i Vedrani je neugodno nakon poljupca. Pokušavaju se izbjegavati, ali očito je da se među njima događa kemija. Martin doživi nesreću na radu tijekom prvog dana probnog roka. Vinko ga miče s gradilišta i zapošljava ga kao kuhara za radnike. Stipan se vraća s posla i sreće Danicu koja mu otkriva da se bliži Aljošino suđenje. Dida uzima kutiju u kojoj je projektna dokumentacija u vezi hidrolelektrane. Skriva se kod Luce u garsonijeri te Luce otkriva da se zapravo u Zaglavama neće graditi toplice nego hidroelektrana.
21:25 Masterchef 5, ep. 47.
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
23:30 Večernje vijesti
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
23:55 Neka bolji pobijedi (12)
 • Dvojica CIA-inih agenata nerazdvojni su partneri i prijatelji sve dok se ne zaljube u istu ženu. Sada svoje najbolje vještine i beskrajni arsenal tehnološki naprednog oružja koriste protiv svojih najljućih neprijatelja: sebe samih. Chris Pine i Tom Hardy predstavljaju dvojicu najopakijih agenata CIA-e, koji su ujedno nerazdvojni partneri i najbolji prijatelji... Sve dok se ne zaljube u istu djevojku (Reese Witherspoon). Kao što su nekoć uspijevali poraziti čitave neprijateljske nacije, tako sada svoje najbolje vještine i beskrajni arsenal tehnološki naprednog oružja koriste protiv svojih najljućih neprijatelja: sebe samih.