TV spored NOVA TV


5. julij 2020 - 11. julij 2020
06:40 Aladdin 1, ep. 21.
 • Aladdin 1, ep. 21., serija
 • Grad Ziggurock smješten na litici zove upomoć svog spasitelja koji će ih prema proročanstvu spasiti od golemog guštera Tiranosaura rexa. Aladin pretpostavlja da je poziv upućen njemu dok ne ugleda drevnu rezbariju golemog Abua. Smatrajući da je riječ o pogrešci, Al i družina kane uhvatiti zvijer pritom ignorirajući Abua. Ali sićušni majmun spašava grad i šalje stvorenje u smrt.
07:05 Timon i Pumba 1, ep. 20.
 • Timon i Pumba 1, ep. 20., serija
 • Timon i Pumbaa pokušat će izgubljenu malu pandu vratiti roditeljima. Hijene će pokušati ukrasti nojevo jaje iz gnijezda majke, a čini se da je Pumbaa u posljednje vrijeme prilično nesretan. U međuvremenu Timon pjeva „Stand By Me“ s trima žabama.
07:25 Timon i Pumba 1, ep. 21.
 • Timon i Pumba 1, ep. 21., serija
 • Timon želi postati član Kluba sreće slona Neda. Da stekne članstvo, Timon mora čuvati Nedovu sretnu staklenku. Rafikija će posjetiti nećak koji želi da ga poduči magiji.
07:45 Nad lipom 35
 • Nad lipom 35, serija
 • Slavonske lole gosti su humoristično glazbenog showa Nad lipom 35. Što smjera vaš već poslovično omiljen Barmen (Ivica Zadro)? Doline (Branimir Vidić - Flika) vratio se iz svoje rodne Mokošice gdje je bio na liječničkom pregledu. Pilot (Otokar Levaj) je doletio iz Kaira, a Nina (Mirna Maras) je otputovala u Toronto. Glavni urednik iseljeničkog ’Zvjezdanog trača’ dao joj je zadatak da za kanadske čitatelje napiše nešto o hrvatskim muškarcima u dijaspori. S obzirom da Nina o tome ne zna ništa, Rebeka (Jadranka Matković) i Bosiljka (Elizabeta Kukić) će joj u tome telefonski pomoći.
08:55 Zauvijek susjedi 1, ep. 19.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 19., serija
 • Grof se zarazi Kominim kobasicama i izbaci ga iz stana. Jura otkrije da je Lili mjesečarka. Prati je po zgradi, a Lili nesvjesno kuha i uzima novce Grofu i curama. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) savjetuje Juri da joj zaveže zvonce oko noge kako bi uvijek mogao znati gdje je kad mjesečari. Ipak, zvonce nije najbolje rješenje, pa Jura smisli da Lili veže za krevet lisicama.
09:35 TV izlog
 • TV izlog, serija
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
09:50 Zauvijek susjedi 1, ep. 20.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 20., serija
 • Lili i Jura imaju posjet: Ferdina punica Nena (Jadranka Babčević - Elezović) stigla je u njihov stan s punim torbama. Svi susjedi bježe od nepoželjne gošće, a ona obilazi susjedstvo i svima prigovara, naređuje i kroji svakodnevicu. Život u zgradi postaje nepodnošljiv jer maltretiranju, kako se čini, nema kraja… Zajapurena Lili zajedno sa svim stanarima ulazi u stan noseći DVD u ruci. Ubacuje ga u player i svi s nestrpljenjem gledaju film očekujući scenu u kojoj se pojavljuje Suzana! Ferdo (Ljubomir Kerekeš) je bijesan, ne želi gledati film, već odlazi u bar i tamo odlučuje postati glumac! I ostali susjedi okušali bi svoje vještine pred filmskim kamerama, pa Grof zove prijatelja, redatelja Sekiru (Ivan Kunaj), koji upravo traži nove talente. Ludnica na audiciji počinje…
10:20 TV izlog
 • TV izlog, serija
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
10:35 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.
11:30 Azra 1, ep. 110.
 • Azra 1, ep. 110., serija
 • Azra pronalazi način kako pomiriti muža i brata. U međuvremenu brak Arde i Damle šokira obje obitelji. Zbog ove neočekivane situacije dvije će se obitelji morati suočiti te će svatko morati odabrati stranu.
12:35 Ljubav osvetnika 1, ep. 113.
 • Ljubav osvetnika 1, ep. 113., serija
 • Azize Aslanbej pokušava vratiti Miranovo povjerenje i iznova ga uvjeriti da kroči njezinim putom. Azizini lukavi postupci kod Rejan izazovu strah. Boji se i da će otpravljanje Azize iz konaka donijeti nove opasnosti, s druge se strane bori i da Mirana, koji se zbog svega što je učinio sve više udaljava od nje, spasi od kajanja.
13:35 Zauvijek susjedi 1, ep. 21.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 21., serija
 • Zajapurena Lili zajedno sa svim stanarima ulazi u stan noseći DVD u ruci. Ubacuje ga u player i svi s nestrpljenjem gledaju film očekujući scenu u kojoj se pojavljuje Suzana! Ferdo (Ljubomir Kerekeš) je bijesan, ne želi gledati film, već odlazi u bar i tamo odlučuje postati glumac! I ostali susjedi okušali bi svoje vještine pred filmskim kamerama, pa Grof zove prijatelja, redatelja Sekiru (Ivan Kunaj), koji upravo traži nove talente. Ludnica na audiciji počinje…
14:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
14:10 Zauvijek susjedi 1, ep. 22.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 22., serija
 • Juri se na vratima pojavljuje neočekivana gošća Jana (Dijana Vidušin). Djevojka tvrdi da je Jurina kći i čini sve da mu to dokaže. Jura je zbunjen i šokiran jer ne zna što će reći Lili. Predstavlja Lili Janu kao svoju rođakinju, nakon čega njih dvije zajedno odlaze u šoping. Lili doživljava neugodnosti jer Jana krade po dućanima. Anđa misli da je trudna i djevojke joj savjetuju da napravi test na trudnoću. Lili je bijesna zbog Janina ponašanja, a Jura skuplja hrabrosti da prizna istinu… Grof slučajno otkriva Komin „dar - liječenje bioenergijom. Također, otkrije i kako cure jedna drugoj „gataju. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) i Jura dolaze na ideju da osnuju agenciju za nekretnine „jer u kvadratima je perje. Odlučuju otvoriti poduzeće na brzaka - telefonsku liniju za bioenergiju i tarot i prodaju nekretnina. U početku posao cvjeta, Koma liječi bioenergijom, cure se mijenjaju na tarot-liniji, Ferdo i Jura uskaču s nekretninama... U jednom trenutku na vratima se pojavljuje ljutiti Elio Pisak koji traži onog koji ga je liječio bioenergijom „tako da su mu se brkovi prorijedili, prorekao mu na tarotu da će imati uspješnu pjevačku karijeru, te onog koji mu je prodao bespravno sagrađen apartman na Viru…
15:00 Kud puklo da puklo 1, ep. 37.
 • Kud puklo da puklo 1, ep. 37., serija
 • Unuci kreću s ophodnjom na Milkino dvorište. Krešo i Katarina kradu jaja, a Tomislav povrće iz vrta. Shvate kako im nedostaje mlijeka i odluče pomusti Milkinu kravu. Tomislav crta grafit u obliku slova D na fontani i zaboravlja zatvoriti vrata od štale. Milkina krava odluta u noć. Ujutro Milka shvaća da je njena krava u životnoj opasnosti jer se najela djeteline. Uspaničena Milka doziva u pomoć Ljubu jer shvaća da je okradena. Unuci uživaju u gozbi. Mirko ih hvata na djelu i izjavljuje da je razočaran u njih. Ljubo otkriva počinitelje. Dolazi kod unuka u kuću i prijeti da će ih uhapsiti. Katarina žustro brani sebe i rođake. U selo dolazi nova veterinarka iz Krasinca, lijepa Goga, Damirova ljubav iz mladosti. Goga spašava Milkinu kravu. Katarina koja se ipak pokaje zbog njihovog čina odlazi k Milki, ali tamo sreće Damira i Gogu što je izbaci iz takta. Damir i Goga oživljavaju staro prijateljstvo. Mirko očita bukvicu odboru. Milka dobiva ideju kako protjerati unuke iz sela. Diana postavlja Josipu ultimatum, mora učiniti nešto romantično za nju. Josip ne zna kako da se izvuče iz te situacije pa uzima skuhani ručak iz očeve kuće i posluži ga Diani kao svoj. Diana otkriva prevaru i tjera Josipa. Milka kreće sa svojim novim paklenim planom. Tomislav ima bliski susret sa svojim starim neprijateljem.
16:00 Kud puklo da puklo 1, ep. 38.
 • Kud puklo da puklo 1, ep. 38., serija
 • Vepar napada Tomislava, ali ga Katarina tjera pucnjem iz puške. Damir otkriva da je Milka namamila vepra u Đurino dvorište, ali se Milka uopće ne uznemiruje zbog tog priznanja. Čak je i ponosna. Mile i Stipe ne mogu nikako doći do riječi u odboru, Barbarina i sad Milikina vlada su ih uništile. Došenovi su u problemu. Osim napada vepra, selo ih pokušava istjerati iz sela na sve načine. Tomislav zove Milicu i s njom iz Zagreba dolazi i Marko. Nova veterinarka Goga strahovito ide na živce Katarini, a njen i Damirov odnos je sve lošiji. Damir pati zbog toga, ali uz pomoć Ljube shvaća da nikada neće imati šanse kod Došenke.Josip i Diana su se posvađali. Ona mu predbacuje da je prava muška lijenčina koja ništa ne zna raditi po kući, ali na kraju Snježana nagovori Josipa da ga nauči spremati neko jelo kako bi iznenadio Dianu. Sveto s druge strane pokušava udobrovoljiti Dianu, došavši u njen salon na frizuru. Međutim, nakon razgovora u kojemu joj Sveto jasno daje do znanja da očekuje skoro vjenčanje nje i Josipa, Diana ga izbaci iz salona s poluobojanom glavom. Josip poludi što mu je po drugi put Sveto upropastio šansu za mirenje s Dianom, a Snježana je žalosna jer se produljenjem njihove svađe, odugovlači i rad na katalogu. Marko, vidno živciran zvukom kosilice pred Đurinom kućom izlazi van i shvaća da je odbor naredio da će se proslava sv. Huberta i bikovanje održati taman pred Došenovom kućom. S puškom ruci, bijesan odlazi ravno u odbor obračunati se sa Milom i Stipom. No na kraju mjesto obračuna kladi se na pravednu mušku borbu na bikovanju. Ulog - sva Đurina novčana ostavština.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
17:30 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.
18:20 Ljubav osvetnika 1, ep. 114.
 • Ljubav osvetnika 1, ep. 114., serija
 • Džihan je potresen očevim priznanjem te u ime zaštite obitelji pokušava uvjeriti Nasuha da ta tajna ne smije izaći na vidjelo. Jaren shvaća da s puta u brak s Harunom nema povratka i, kako bi još jedanput slomila cijelu obitelj, otkriva da je Rejan posvojena.
19:15 Dnevnik Nove TV
 • Dnevnik Nove TV, informativni
 • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:30 Kud puklo da puklo 1, ep. 39.
 • Kud puklo da puklo 1, ep. 39., serija
 • Mirko je pristao suditi na bikovanju, pa Mile i Marko moraju pripremiti svoje timove. Marko je nećacima i kćeri priredio opaki trening. Krešo i Tomislav se bune, a Katarina je ljuta što joj je otac uopće pristao na tu okladu. Njoj pak Marko namijeni natjecanje u nošenju košare na glavi, ali se ubrzo ispostavi da je za to talentiraniji Tomislav. On i Krešo se bune protiv Markovog terora, odustaju od natjecanja, ali Milica im naređuje da se saberu i ipak uhvate u koštac s bikovanjem. Pošto se pokaže da Tomislavu nošenje košare ide bolje nego Katarini, Milica ga pošalje na to natjecanje unatoč njegovom protestu. Katarina se pak posvađala s Damirom (na njega burno reagira jer je svjesna osjećaja) pa je to ’nabrije’ da sudjeluje u bikovanju. Denis se vraća u selo što Damira povrijedi i razljuti pa i on odluči pristupiti Milinom timu iako ga je isprva odbio. U Milinom timu je i Ljubo, ali ne i Stipe koji se zbog toga uvrijedi. Sveto pak pokušava Dianu nagovoriti da mu popravi frizuru, ali se ona zainati i da mu farbu da on to sam riješi. Josip jedva pristaje na to da ga oboji, ali na koncu oboje shvate kako ih je Diana prevarila i dala krivu, crvenu farbu. Sveto je u očaju, a Josip ode kod Diane ne bi li je nagovorio da popravi očevu frizuru. Ona protestira, a Josip odlazi u Krasinac kod Larisse. Vraća se kod Diane, a ona odlazak u tuđi salon doživi kao krajnju izdaju. Njih dvoje se posvade, a kad Josip uzme mašinicu i zaprijeti da će si obrijati glavu, padaju jedan drugome u zagrljaj.
21:20 Lud, zbunjen, normalan 4, ep. 7.
 • Lud, zbunjen, normalan 4, ep. 7., serija
 • Hot-line agencija u organizaciji Izeta (Mustafa Nadarević), Đure (Boro Stjepanović), Damira (Moamer Kasumović) i Faruka (Senad Bašić) je počela s radom. Telefoni su proradili i još se samo čekaju pozivi usamljenih žena željnih emotivnih, nježnih razgovora. Izet, veliki stručnjak za pitanja ženskog srca, rukovodi poslom. Selma (Zana Marijanović) uspijeva nagovoriti Bećira (Dragan Marinković), deklariranog homoseksualca i pjevača narodne glazbe, da snima pjesmu u studiju. Međutim, Bećirov angažman u studiju i Hot-line agencija pod Izetovim (Mustafa Nadarević) rukovodstvom će se ispreplesti s neočekivanim događajima.
22:05 Lud, zbunjen, normalan 4, ep. 8.
 • Lud, zbunjen, normalan 4, ep. 8., serija
 • U epizodnoj ulozi pojavljuje se Boris Savija. Poslovna dokumentacija koju Selma (Zana Marijanović) vodi u studiju je u kaosu. Ako dođe financijska policija Faruk (Senad Bašić) se samo može nadati zatvoru. Bećirov (Dragan Marinković) prijatelj, najbolji računovođa u gradu, Sanjin Pušić (Boris Savija) dobija zadatak da papire dovede u red. Problem je samo Sanjinovo seksualno opredjeljenje. On je, naime, homoseksualac i prema Faruku gaji neskrivene emocije. Đuro (Boro Stjepanović) i Izet (Mustafa Nadarević) se upuštaju u novu poslovnu inicijativu i odlučili su se baviti estradnim menadžerstvom. Problem je samo naći nekoga tko dobro pjeva i od njega napraviti zvijezdu.
22:50 Dolazak
 • Dolazak, film
 • Kada se tajanstveni svemirski brodovi pojave diljem svijeta, elitni tim – na čelu s vrhunskom lingvisticom Louise Banks – mora pronaći način da komunicira s posjetiteljima kako bi saznali što žele i predstavljaju li prijetnju čovječanstvu. DOLAZAK je provokativan znanstvenofantastični triler hvaljenog redatelja Denisa Villeneuvea („Sicario“, „Zatočene“). Kad misteriozne letjelice slete diljem svijeta, elitni tim – na čelu s vrhunskom lingvisticom Louise Banks (Amy Adams) – utrkuju se s vremenom da dešifriraju njihove nakane. Kako napetosti rastu između prestrašenih vlada, Banks otkriva pravu svrhu izvanzemaljaca i, kako bi spriječila globalni rat, riskira na način koji bi mogao ugroziti njezin život, a vrlo vjerojatno i cijelo čovječanstvo. Jeremy Renner i dobitnik Oscara® Forest Whitaker glume u ovom hipnotičkom remek-djelu sa zapanjujućim završetkom.