TV spored NOVA TV


12. november 2019 - 18. november 2019
06:15 Winx Club 4, ep. 25.
 • Winx Club 4, ep. 25., serija
 • Nebula zbaci Morganu i pokori čarobno kraljevstvo Tir Nan Oga. Tada krene sa svojom vojskom u dimenziju Omega gdje se kriju preostali Čarobnjaci. Kad oslobodi Morganu, Roxy otkrije da je ona Morganina kći. Kasnije se Winxice moraju suočiti s Nebulinom vojskom koju vodi nova poručnica Aisha. Morgana i Winxice uspiju uvjeriti vile osvete da se ne osvećuju, ali u isto moraju uvjeriti Aishu i Nebulu.
06:40 Timon i Pumbaa 3, ep. 6.
 • Timon i Pumbaa 3, ep. 6., serija
 • TIMON i njegov najbolji prijatelj PUMBAA vraćaju se u vlastitoj animiranoj televizijskoj seriji. Budite uz njih kad se odvaže poći dalje od Stijene ponosa šireći svoju zaraznu filozofiju u kojoj problemi ne postoje. Putuju na udaljena odredišta poput Kine, Rusije i Kenije uz neizbježnu dozu sreće, smijeha i vrckavosti kojom zaraze svakog koga sretnu. Osim njih, tu su i neki stari prijatelji. Mudri RAFIKI prosvijetlit će druge svojim znanjem, a vragolaste hijene SHENZI, BANZAI i ED stalno upadaju u nevolje. Čak će i kralj lavova osobno poći na posebno putovanje u posjet najdražim prijateljima.
07:05 Aladdin 1, ep. 52.
 • Aladdin 1, ep. 52., serija
 • Na putu za Agrabah Aladina i družinu napadne osvetoljubiva Saleen i njezin pomagač, hobotnica Armand. Duh i Jago u svađi ni ne opažaju da Saleenina zla magija pretvara Ala u opasnog morskog psa. Ali kad Saleen uhvati našeg junaka koji sada ima peraje, Duh i Jago zaboravljaju na svađu te pokušavaju spasiti svog kapetana koji ih sada pokušava pojesti.
07:25 Ekipa malih maca 1, ep. 18.
 • Ekipa malih maca 1, ep. 18., serija
 • Piperita je mačka koja sanja da će postati vrhunski kuhar poput svog vlasnika Alfreda. Nažalost, njezini recepti nisu omiljeni među kvartovskim mačkama koje često neočekivano reagiraju na njezina jela. Buffymace odluče pomoći Piperiti pronaći pravi recept.
07:40 Talking Tom i prijatelji 3, ep. 4.
 • Talking Tom i prijatelji 3, ep. 4., serija
 • Tom, Angela i Ben pronađu svoje srednjoškolske profile na „MyFaceu“ te se posrame kad vide kako su se ponašali kao tinejdžeri.
08:00 Mamica 4, ep. 1.
 • Mamica 4, ep. 1., serija
 • U prvoj epizodi četvrte sezone Bonnien i Adamov odnos na kušnji je kad se on doseli k njoj i Christy na nekoliko tjedana. Također, Christy uči na teži način da je pogreška upoznavati muškarce s Jill.
08:15 Mamica 4, ep. 2.
 • Mamica 4, ep. 2., serija
 • Christy razmišlja da odustane od svog sna da postane odvjetnica kad joj Bonniena bivša djevojka Jeanine (u gostujućoj ulozi ROSIE O’DONNELL) ponudi unosan posao u prometu nekretninama. Također, Adam (novi glumac WILLIAM FICHTNER) vrlo je znatiželjan o Bonnienoj prošlosti sa ženama.
08:40 Zauvijek susjedi 1, ep. 62.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 62., serija
 • Grof je proveo strastvenu noć sa Snježanom (Nikolina Petran), a Grofov prijatelj Jozo Psihozo (Ante Pejić), kojeg nije vidio trideset godina, organizira večeru za stare prijatelje, na koju je pozvan i sam Grof. No, Grof ne može ići, pa moli Ferdu da ide umjesto njega i predstavi se kao on, budući da je prošlo toliko godina, pa Psihozo neće ni primijetiti zamjenu. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) pristaje, dolazi na večeru gdje susreće Snježanu koja je zapravo Psihozina žena. Zbunjen je i ne zna što mu je činiti. Na isto druženje dolazi i Bela koja je studirala sa Snježanom. Ferdo priznaje Beli u kakvoj se situaciji nalazi i njih dvoje odluče napustiti večeru. Sutradan, Ferdo prepričava Juri, a Bela Sanji, kako su oboje počeli neobjašnjivo buncati, drhtati jednom drugom u naručju, da bi naposljetku završili zajedno u postelji… Ferdo (Ljubomir Kerekeš) priznaje Juri da je zaljubljen u Belu. Svi susjedi kritiziraju njihovu novonastalu romancu, a Ferdina nova ljubavna veza posebno muči Sanju koja se boji da će Bela utjecati na njezin odnos s tatom. Koma i Grof vraćaju se mislima u mladost, prisjećajući se dana kada su se upoznali i kada je Koma počeo raditi za Grofa. Cure otkrivaju Sanji da je, na njihovom prvom zajedničkom tulumu kada su se i upoznale, Sanja zabrijala s Vikinim dečkom, a to do danas nije znala. Sanja se naljuti i odluči da im nikada neće oprostiti što joj to nisu rekle. Grof odlazi do Bele jer je ljubomoran na njezinu vezu s Ferdom. Bela mu govori da je on najbolji muškarac s kojim je ikad bila. Grof se odmah pohvali Juri i Ferdi na priznanju koje je dobio od Bele, ali ostaje razočaran kad čuje da je istu stvar rekla i Ferdi…
09:25 TV izlog
 • TV izlog, serija
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
09:40 Larin izbor 1, ep. 171.
 • Larin izbor 1, ep. 171., serija
 • Nikol laže Mati oko svega no događa se katastrofa kada Mate načuje razgovor Karmen i Nikše. Optuži Nikol za laganje, ova se pokušava opravdati no bez uspjeha. Mate iz ljubomore prekida zaruke sa Nikol. Nikol otvori srce Neli dok ih Ognjan sluša. Blanka pristaje pomoći Dinku.
10:40 Crni biser 1, ep. 11.
 • Crni biser 1, ep. 11., serija
 • Hazal misli da je Kenan još uvijek zaljubljen u nju te da se vratio kako bi joj se osvetio zbog toga što ga je ostavila.
11:35 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Članovi klape Sv. Juraj HRM nakon radnog ljeta - tijekom kojeg su pjevali diljem Hrvatske, ali i van granica - napokon su stigli doma. U Splitu su otvorili koncertnu sezonu, a u splitskoj Lori pridružili su im se Goran Karan i Tedi Spalato s kojima je klapa osvojila ovogodišnji Splitski festival pjesmom "Kuća naše pisme". Je li glazbenike ova pjesma zbližila te kako Tedi Spalato komentira naziv posljednjeg romantičara pjesnika otkrijte u IN magazinu. Uoči velikog koncerta u hramu kulture, zagrebačkom HNK, 4 dive obavljaju posljednje pripreme prije nastupa. Teško ih je, kažu, sve četiri uloviti na istom mjestu u isto vrijeme, pa su Martina Tomčić i Marija Husar preuzele ulogu glasnogovornica i zajedničkim snagama najavile koncert kojim će dati svoju podršku onima koji se bore s bolestima štitnjače. Laska li im naziv ˝dive˝, kakva iskustva Martina ima s ovom bolešću te na kakve je kompromise pristala u Supertalentu, ove dame povjerile su ekipi IN magazina. Uoči premijere dokumentarnog filma o njegovom nevjerojatnom životu, nogometna legenda Ivan Gudelj iskreno je samo za IN magazin progovorio o borbi s hepatitisom i o smrti voljene supruge.
12:30 Larin izbor 1, ep. 172.
 • Larin izbor 1, ep. 172., serija
 • Dinko si je nanio vrlo teške ozljede škarama i Blanka je strašno zabrinuta za njega. Dinko se dosjeti novog načina izbjegavanja zatvora - glumit će da je poludio. Blanka mu pristaje pomoći. Kada Jakov čuje vijesti, poludi, jer je uvjeren da Dinko laže. Suočava se s Dinkom, no on ostaje čvrst u svom pretvaranju. Jakov ne može prestati razmišljati o Dinku za kojeg je uvjeren da se samo pravi ludim kako bi se izvukao iz zatvora.
13:25 Zauvijek susjedi 1, ep. 85.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 85., serija
 • Ferdo (Ljubomir Kerekeš) priznaje Juri da je zaljubljen u Belu. Svi susjedi kritiziraju njihovu novonastalu romancu, a Ferdina nova ljubavna veza posebno muči Sanju koja se boji da će Bela utjecati na njezin odnos s tatom. Koma i Grof vraćaju se mislima u mladost, prisjećajući se dana kada su se upoznali i kada je Koma počeo raditi za Grofa. Cure otkrivaju Sanji da je, na njihovom prvom zajedničkom tulumu kada su se i upoznale, Sanja zabrijala s Vikinim dečkom, a to do danas nije znala. Sanja se naljuti i odluči da im nikada neće oprostiti što joj to nisu rekle. Grof odlazi do Bele jer je ljubomoran na njezinu vezu s Ferdom. Bela mu govori da je on najbolji muškarac s kojim je ikad bila. Grof se odmah pohvali Juri i Ferdi na priznanju koje je dobio od Bele, ali ostaje razočaran kad čuje da je istu stvar rekla i Ferdi…
14:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
14:10 Zauvijek susjedi 1, ep. 85.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 85., serija
 • Ferdo (Ljubomir Kerekeš) priznaje Juri da je zaljubljen u Belu. Svi susjedi kritiziraju njihovu novonastalu romancu, a Ferdina nova ljubavna veza posebno muči Sanju koja se boji da će Bela utjecati na njezin odnos s tatom. Koma i Grof vraćaju se mislima u mladost, prisjećajući se dana kada su se upoznali i kada je Koma počeo raditi za Grofa. Cure otkrivaju Sanji da je, na njihovom prvom zajedničkom tulumu kada su se i upoznale, Sanja zabrijala s Vikinim dečkom, a to do danas nije znala. Sanja se naljuti i odluči da im nikada neće oprostiti što joj to nisu rekle. Grof odlazi do Bele jer je ljubomoran na njezinu vezu s Ferdom. Bela mu govori da je on najbolji muškarac s kojim je ikad bila. Grof se odmah pohvali Juri i Ferdi na priznanju koje je dobio od Bele, ali ostaje razočaran kad čuje da je istu stvar rekla i Ferdi…
14:20 Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 7.
 • Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 7., serija
 • Izet (Mustafa Nadarević) uvodi rigorozne mjere restrikcije u kući. Damir (Moamer Kasumović) se zapošljava u San Remu, a Šefika ide na minimalac. Svi su nezadovoljni. Akord je u velikoj besparici. Faruk (Senad Bašić) je prisiljen otpustiti Dinu. Međutim, Dino (Milan Pavlović), preko noći postaje beskućnik i useljava se u studio, a nedugo zatim i u stan Fazlinovića.
15:00 Na granici 2, ep. 27.
 • Na granici 2, ep. 27., serija
 • Mira i Anđelka dolaze u garažu i naprave ljubomorni ispad. Ljubica koristi priliku i pobjegne autom, s Nediljkom u gepeku. No, zaustavi ih Alma, od koje Ljubica pobjegne, a Alma oslobodi Nediljka. Mira i Anđelka su ljute na muževe, jer su se uopće doveli u situaciju da ugroze svoje živote. Gordana, unatoč Mijinoj zabrani, nagovori Antu da ukrade dokumente od don Smiljka. Ante ostaje zatočen u uredu, a Mijo i Gordana ga idu spasiti. Kod Ivane i Bože svi žive zajedno kao u župnom dvoru. Nakon što je i Marko uselio, Ivana traži od Petre da ga urazumi, dok Božo organizira intervenciju za Marka. Misli da će mu tako pomoći da se krene liječiti od alkoholizma.
16:00 Drugo ime ljubavi 1, ep. 32.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 32., serija
 • Goran uspije uvjeriti Igora da ga je Lola izdala, jer je na slici u novinama zagrljena sa Sašom. Igor odlučuje otići po Lolu u Knežev dol. Nakon što umiri Ivana i podmiri njegov porezni dug, Karlo ulazi u sukob sa Sašom, kojem govori da od vjenčanja neće biti ništa, jer sada nije vrijeme za to. Saša mu odbrusi kako je on taj koji o tome odlučuje. Nakon premišljanja, Karlo mijenja mišljenje, shvaća da je luksuzno vjenčanje najbolja prilika da pred svijetom demantira bankrot. Lola, koja je zamolila Karmelu da joj bude kuma na vjenčanju, koleba se u vezi vjenčanja; ne želi lagati Saši tko je zapravo. Nakon što primi prijetnju od strane Karla da će ih tužiti za klevetu, urednik Ireni daje odriješene ruke po pitanju priče o Krpanima. Neka ih nastavi istraživati. Miro pruži Ireni utočište u sobi njegovog brata Darka. Tamara se vraća na imanje, u strahu kako će Karlo reagirati. Karlo joj privremeno oprašta, no traži od nje da se angažira oko vjenčanja.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
17:30 IN Magazin
 • IN Magazin, serija
 • Ekipa IN magazina bila je na rasprodanom zagrebačkom koncertu popularnog kralja zabave, Dražena Zečića. Pjevač je rasplesao i raspjevao sve generacije koje su tijekom koncerta pjevale njegove najveće hitove. Dražen je otkrio zašto ga inspiriraju pjesme o nesretnim ljubavima, što ga u životu najviše veseli i koja je formula uspješnog pjevača. U rubrici „Paprene kuglice“ Davor Garić ugostio je najbolju hrvatsku atletičarku Sandru Perković. U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema njoke s bundevom!
18:20 Crni biser 1, ep. 12.
 • Crni biser 1, ep. 12., serija
 • Kenanov i Azizov plan mnogo je veći od očekivanog, a obitelj Demiroglu sprema se veliko iznenađenje. Hazal, koja je još pod dojmom Kenanova povratka, doživjet će još jedan šok.
19:15 Dnevnik Nove TV
 • Dnevnik Nove TV, informativni
 • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:20 Na granici 2, ep. 28.
 • Na granici 2, ep. 28., serija
 • Očajni Mijo u autu pronalazi Ljubičinu torbu s novcima koja mu se učini kao dar s neba. Sakrije ju u garažu i slučajno tamo zatoči Ljubicu. Ljubica pod prijetnjom oružjem natjera Miju da ju izvede iz sela. Mijo na kraju uspije pobjeći Ljubici, a Marko ju uhapsi. Tomo pokuša spriječiti intervenciju za Marka, ali istina na kraju izađe na vidjelo. Tomo prizna da je sve izmislio, a Marko ga šalje u prometnu patrolu. Zorka poludi kad sazna za don Smiljkovu ucjenu Štiglića i zainati se da će stati na kraj popu. Luka od Sandre dobiva papire za rastavu.
21:25 Drugo ime ljubavi 1, ep. 33.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 33., serija
 • Prema Karlovom nalogu, krenule su pripreme za veliko vjenčanje Saše i Lole. Luka negoduje kad sazna za to. Saša i Lola odlaze odabrati prstenje, no ispred zlatarne primijete paparazza. Saša ga napadne i otima karticu iz njegovog foto-aparata, a Lola se boji da će njene slike završiti u novinama. Saša ju smiruje. U prolazu slučajno zateknu ulični bend. Saša pita Lolu za ples i ona se konačno opusti u njegovom naručju.
22:25 Ženim sina? 2, ep. 8.
 • Ženim sina? 2, ep. 8., serija
 • Emisija koja će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci. U središtu pozornosti su majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina, te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav.
23:35 Večernje vijesti
 • Večernje vijesti, informativni
 • Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu. Prezentiraju ih poznata lica informativnog programa: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić.