Planet TV Spored


12. avgust 2020 - 18. avgust 2020
07:40 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:40 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 9
09:07 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 3
09:22 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 4
09:38 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 288
10:30 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:46 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 25
11:13 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:28 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 15
12:20 Status - Zapleteno, 2015
 • Igrajo: Berk Oktay, Seren Sirince, Gülden Avsaroglu, Nurseli Idiz, Sezai Altekin, Eda Ece, Pamir Pekin - Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 3
13:13 Privlačni kuhar, 2018
 • Igrajo: Kelli Berglund (Emma Wilson), Emily Morris (Hannah Thompson), Ruth Natalie Fallon (Coach Caitlyn), Jo Stone (Susan), Elysia Markou (Abi), Daisy Anderson (Charlotte), Jess Kuss (Mia), Felicia Tassone (Tilds), Claudia Bonifazio (Amahli), Jess Peters (Issy) - Režija: Peter DeLuise.
  Falling for You - Radijska voditeljica priredi tekmovanje v peki za samske, da bi z zbranim denarjem rešila radijsko postajo. Lacey je voditeljica na radijski postaji majhnega mesta v Novi Angliji. Da bi zbrala nekaj denarja za postajo, priredi slaščičarsko tekmovanje za samske. Ko najbolj zaželeni samec odstopi od tekmovanja, mora Lacey najti zamenjavo, zato za pomoč prosi čednega poslovneža Zaca, ki je v mestu na obisku. Zac, ki le stežka odtrga pogled od svojega prenosnika, nad peko ni navdušen, a Lacey ga uspe pregovoriti in med njima se kmalu začnejo kresati iskre.
  IMDb ocena: 6.6.
  .
  IMDb ocena: 4.7/10
14:51 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 32
15:17 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 13
16:11 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 15
17:03 Bolje pozno kot nikoli, 2017
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 2, epizoda 7
17:54 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 25
18:20 Hačiko, 2009
 • Igrajo: Richard Gere (Parker Wilson), Cary-Hiroyuki Tagawa (Ken), Sarah Roemer (Andy), Jason Alexander (Carl), Erick Avari (Jasjeet), Davenia McFadden (Mary Anne), Robbie Sublett (Michael), Kevin DeCoste (Ronnie - 11 years), Rob Degnan (Teddy Barnes), Tora Hallström (Heather), Donna Sorbello (Myra) - Režija: Lasse Hallström.
  Hachi: A Dog's Tale - Pripoved spremlja univerzitetnega profesorja, ki najde zapuščenega psa in ubogo izgubljeno žival posvoji. Parker Wilson je univerzitetni profesor, ki nekega dne najde zapuščenega psa pasme akita in ga, potem ko ga ne more oddati nikomur, vzame v svoj dom. Profesor in pes se kmalu tesno navežeta drug na drugega. Hačiko, kot je kosmatincu ime, vsak dan spremlja gospodarja na železniško postajo in se vsako popoldne vrne tja, da bi ga pozdravil. Nekega dne Parker odpotuje in umre ter se ne vrne več na postajo. A Hačiko se zvesto vrne na isti kraj na železniški postaji tudi naslednji dan in vsak dan po tistem naslednjih devet let. Med čakanjem na gospodarja se dotakne življenj in src mnogih, ki delajo v bližini in potujejo čez mestni trg. Krajane tako nauči ljubezni, sočutja in neomajne zvestobe. Film je priredba japonskega filma Hachiko monogatari iz leta 1987 in temelji na resnični zgodbi o srčnem prijateljstvu med zapuščenim psičkom in profesorjem agrikulture na tokijski univerzi, ki se je odvila na Japonskem v dvajsetih letih prejšnjega stoletja.
  IMDb ocena: 8.1.
  .
  IMDb ocena: 8.1/10
20:00 Johnny English 2, 2011
 • Igrajo: Roger Barclay, Eric Carte, Rowan Atkinson, Togo Igawa, Eleanor Wyld, Mandi Sidhu, Margaret Clunie - Režija: Oliver Parker.
  Johnny English Reborn - Agent Johnny English se spopade z mednarodnimi teroristi, ki lovijo kitajskega predsednika vlade. Tokrat mora Johnny English skupini mednarodnih morilcev preprečiti atentat na kitajskega vodjo, ki bi ves svet pahnil v kaos. V zadnjih letih, preden je vrhunski agent tajne službe MI7 izginil s prizorišča, je svoje sposobnosti uril na oddaljenem območju Azije. A ko njegovi nadrejeni odkrijejo zaroto zoper kitajskega predsednika vlade, morajo najti in vnovič angažirati svojega elitnega agenta. Johnny English se vrača v akcijo. Zanesti se mora na visokotehnološke naprave, da bi razkrinkal mednarodno mrežo zarotnikov, ki se razteza od ruske službe KGB do ameriške Cie in britanske MI7. Nekaj dni pred visokim političnim srečanjem mora uporabiti vse trike, kar jih pozna, da bi svet rešil pred katastrofo. V nadaljevanju vohunske komedije bo Rowan Atkinson ponovno zavzel vlogo neverjetno nerodnega tajnega agenta, ki ne pozna strahu ali nevarnosti.
  IMDb ocena: 6.3.
  .
  IMDb ocena: 6.3/10
21:48 Petletna zaroka, 2012
 • Igrajo: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman, Mimi Kennedy, David Paymer - Režija: Nicholas Stoller.
  The Five-Year Engagement - Po letu dni zveze se Tom in Violet zaročita, vendar jima niz nepričakovanih dogodkov preprečuje, da bi stopila pred oltar. Tom in Violet sta srečno zaljubljeni par in po letu dni zmenkov se odločita za poroko. Toda Violet se nepričakovano ponudi napredovanje v službi, zato Tom privoli v selitev in preložitev poroke. Kljub težavnemu prilagajanju na novo okolico ljubezen mladega para ostaja neomajna, vendar zaradi vedno novih življenjskih okoliščin znova in znova prelagata dokončno sklenitev njune zveze. Ko nanju začnejo pritiskati neučakani starši, se pod pritiskom zlomita in zdi se, da utegne predolga zaroka uničiti njuno ljubezen. Toda usoda znova poskrbi za zabaven preobrat. Romantična komedija ustvarjalca Nicholasa Stollerja o zvezi, ki s prelaganjem poroke postaja čedalje bolj naporna.
  IMDb ocena: 6.2.
  .
  IMDb ocena: 6.2/10
23:57 Navijačice, 2014
 • Igrajo: Kimberly Elise (Sloane Hayes), Charlotte Ross (Olivia Vincent), Logan Browning (Jelena Howard), Katherine Bailess (Kyle Hart), Valery M. Ortiz (Raquel Saldana), McKinley Freeman (Derek Roman), Jonathan 'Lil J' McDaniel (German Vega), Robert Christopher Riley (Terrence Wall), Don Stark (Oscar Kincade), Dean Cain (Pete Davenport), Benny Harris (Freddie) - Režija: Daisy von Scherler Mayer.
  Hit the Floor - sezona 2, epizoda 5

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.