Planet TV Spored


7. julij 2020 - 13. julij 2020
07:30 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:30 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 1
08:57 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 20
09:27 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 260
10:25 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:40 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 42
11:08 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:23 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 7
12:17 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 95
13:10 Zabavna zgodba, 2010
 • Igrajo: Keir Gilchrist (Craig), Dana DeVestern (Alyssa), Lauren Graham (Lynn), Jim Gaffigan (George), Karen Chilton (Nurse Harper), Zach Galifianakis (Bobby), Aasif Mandvi (Dr. Mahmoud), Alan Aisenberg (Scuggs), Zoë Kravitz (Nia), Thomas Mann (Aaron), Jeremy Davies (Smitty) - Režija: Anna Boden.
  It's Kind of a Funny Story - Depresiven najstnik najde nov smisel življenja, potem ko prostovoljno preživi nekaj časa v psihiatrični bolnišnici. Craig Giner je inteligenten najstnik, ki se nekega dne sam prijavi v psihiatrično bolnišnico, saj je povsem izmučen od tegob najstniškega življenja. Ker je trenutno mladinski oddelek zaprt, se znajde med odraslimi bolniki, kjer se kmalu spoprijatelji z Bobbyjem, ki postane obenem njegov mentor in varovanec. Craig na kliniki spoznava nekatera dejstva o življenju in opazi tudi občutljivo Noelle, zaradi katere celo pozabi na Nio, v katero je nesrečno zaljubljen. Komična drama o tegobah življenja in spopadanju z njimi, posneta po istoimenskem romanu mladinskega pisatelja Neda Vizzinija.
  IMDb ocena: 7.1.
  .
  IMDb ocena: 7.1/10
15:00 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 5
15:57 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 7
16:51 Bolje pozno kot nikoli, 2016
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 1, epizoda 3
17:44 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 36
18:13 Nanny McPhee – Čudežna varuška, 2005
 • Igrajo: Emma Thompson, Colin Firth, Kelly Macdonald, Thomas Brodie-Sangster, Eliza Bennett, Jennifer Rae Daykin, Raphaël Coleman - Režija: Kirk Jones.
  Nanny McPhee - Ovdoveli pogrebnik najame nenavadno varuško, da bi disciplinirala njegovih sedem neposlušnih otrok, ne ve pa, da ima varuška čarobne sposobnosti. Gospod Brown je vdovec, ki mora kljub žalovanju za pokojno ženo nadaljevati s svojo poslovno dejavnostjo in ob tem poskrbeti še za sedem otrok. Otroci so prava podivjana horda, ki je pregnala že lepo število varušk. Ko se na vratih pojavi nenavadna varuška McPhee, so otroci prepričani, da bodo tudi njo prav hitro pripeljali do živčnega zloma. Ne vedo pa, da ima varuška McPhee čarobne sposobnosti, s pomočjo katerih jih bo slej ko prej spravila v red. Gospod Brown ima medtem še eno težavo. Njegova teta Adelaide vztraja, da si mora v mesecu dni najti novo ženo, ki bo skrbela zanj in za njegove otroke, sicer bo zahtevala skrbništvo, njega pa razdedinila. Lahko varuška McPhee priskoči na pomoč tudi pri tej kočljivi zadevi? Zgodba se dogaja v Angliji konec 19. stoletja. Družini, v kateri živijo ovdoveli oče, gospod Brown, in sedem otrok, se pridruži prav posebna varuška, ki kmalu pokaže, da ni prav nič podobna ostalim.
  IMDb ocena: 6.5.
  .
  IMDb ocena: 6.5/10
20:00 Hitri in drzni 5, 2011
 • Igrajo: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Matt Schulze, Sung Kang - Režija: Justin Lin.
  Fast Five - Brian in Dom načrtujeta krajo stotih milijonov pokvarjenemu brazilskemu poslovnežu, medtem ko ju preganja agent diplomatske varnostne službe. Nekdanji policist Brian (Paul Walker) in kralj avtomobilskih vragolij Dom (Vin Diesel) znova združita moči v divji cestni akciji, ki ju popelje na ulice kaotičnega Ria de Janeira. Na begu pred zakonom se njuna skupina vročekrvnih voznikov znajde v smrtonosnem boju z neizprosnimi preprodajalci mamil in podkupljivimi poslovneži. Za navzkrižni ogenj poskrbi še izkušeni agent Luke (Dwayne Johnson), ki želi Doma na vsak način spraviti za rešetke, kar povzroči vrtoglave in smrtonosne pregone po brazilskih ulicah. V petem delu franšize Hitri in drzni se napetost stopnjuje, saj se avtomobilskim dirkam pridružijo še strelski obračuni, pretepi in roparski podvigi v akcijskih prizorih, ki se poigravajo z zakoni fizike.
  IMDb ocena: 7.3.
  .
  IMDb ocena: 7.3/10
22:27 Casanova, 2005
 • Igrajo: Bing Shao, Jackie Chan, Weixing Yao, Hee-seon Kim, Min-su Choi, Yang Jian - Režija: Lasse Hallström.
  Casanova - Legendarni zapeljivec Giacomo Casanova prvič v življenju ne uspe osvojiti ženske, zato želi odkriti pravi pomen ljubezni. Bil je najbolj znan osvajalec ženskih src na svetu, bahač, mojster preobleke in duhovitež. Nobena ženska se ni mogla upreti njegovim čarom. Do trenutka, ko legendarni Casanova prvič sreča sebi enakovredno lepotico, ki ga zavrne. S pomočjo številnih krink in spletk se ji uspe približati, vendar se zaplete v izjemno nevarno igro, v kateri tvega ne le svoje življenje in ugled, ampak tudi edino priložnost za resnično strast. Romantična komedija v režiji trikratnega nominiranca za oskarja Lasseja Hallströma, v kateri je beneškega pustolovca in zapeljivca upodobil oskarjevec Heath Ledger.
  IMDb ocena: 6.5.
  .
  IMDb ocena: 6.2/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.