Planet TV Spored


7. julij 2020 - 13. julij 2020
07:20 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:16 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 2
08:43 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 21
09:13 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 261
10:09 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:25 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 43
10:56 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:11 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 8
12:04 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 96
13:00 Škrlatne vijolice, 2007
 • Igrajo: Annette Arnold, Max Baker, Selma Blair, James Biberi, Edward Burns, Dara Coleman, Rosemarie DeWitt - Režija: Edward Burns.
  Purple Violets - Dva bivša para iz študentskih let se po dolgih letih znova srečata. Patti Petalson živi v New Yorku, a je pri 33 letih nezadovoljna s svojim življenjem. Po srcu je pisateljica, ki pa je zadnjo zbirko kratkih zgodb objavila pred desetimi leti. Da bi preživela, se ukvarja s prodajo nepremičnin, kar pa je ne osrečuje. Poleg tega sovraži celo svojega moža, lastnika restavracije, ki nikoli ne upošteva njenega mnenja. Ko skupaj z najboljšo prijateljico naletita na nekdanja fanta, s katerima sta preživeli šolska leta, se stvari zapletejo.
  IMDb ocena: 6.4.
  .
  IMDb ocena: 6.5/10
14:58 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 6
15:54 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 8
16:50 Bolje pozno kot nikoli, 2016
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 1, epizoda 4
17:42 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 64
18:41 Česnovi, 2017
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 1
20:00 Nogomet (M) - Maribor – Mura, PLTS, 2020
 • Nogomet (M): Maribor – Mura, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme Prve lige Telekom Slovenije. Na Ljudskem vrtu v Mariboru se bosta v 31. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Maribora in Mure. Zadnja tekma med obema ekipama se je končala z zmago Maribora z 2 : 1. Na lestvici je Maribor trenutno na drugem mestu, Mura pa na petem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje in NK Maribor sta edina kluba, ki nikoli nista izpadla iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 John Carter, 2012
 • Igrajo: Taylor Kitsch (John Carter), Lynn Collins (Dejah Thoris), Samantha Morton (Sola), Willem Dafoe (Tars Tarkas), Thomas Haden Church (Tal Hajus), Mark Strong (Matai Shang), Ciarán Hinds (Tardos Mors), Dominic West (Sab Than), James Purefoy (Kantos Kan), Bryan Cranston (Powell), Polly Walker (Sarkoja), Daryl Sabara (Edgar Rice Burroughs) - Režija: Andrew Stanton.
  John Carter - Fantazijska zgodba prikazuje obupanega vojaškega veterana Johna, ki se po spletu nenavadnih okoliščin znajde v povsem novem svetu, na planetu Mars. Veteran državljanske vojne se znajde na planetu, ki mu vladajo orjaški barbari. Čeprav ga divji domorodci zaprejo in postavijo v gladiatorsko areno, John dokaže svoj pogum in si pridobi spoštovanje novih prijateljev. Ko mu pot prekriža skrivnostna jasnovidka Dejah, se mladenič zaplete v nevarno vojno, ki bi lahko uničila življenje na Marsu. V svetu na robu propada znova odkrije svojo človeškost in spozna, da usoda Barsooma in njegovih prebivalcev leži v njegovih rokah. Disneyjeva znanstvenofantastična pustolovščina, posneta po romanu Princesa Marsa avtorja Edgarja Ricea Burroughsa, stvaritelja Tarzana.
  IMDb ocena: 6.6.
  .
  IMDb ocena: 6.6/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.