Planet TV Spored


24. september 2020 - 30. september 2020
07:30 Vaše zdravje, naša skrb
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:29 Polly Pocket
 • Igrajo: Emily Tennant, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Patricia Drake - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 11
08:54 Transformers - Rescue Bots Academy
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 7
09:07 Transformers - Rescue Bots Academy
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 8
09:22 Klepet ob kavi
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 295
10:15 TV prodaja
 • TV prodaja - .
10:30 Americas Funniest Home Videos
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 30
10:55 TV prodaja
 • TV prodaja - .
11:12 Caught on Camera with Nick Cannon
 • Igrajo: Nick Cannon, Archie Gips - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 3, epizoda 2
12:02 Ilişki Durumu - Karişik
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 5
12:53 Matilda and the Ramsay Bunch
 • Igrajo: Gordon Ramsay - Režija: Gordon Ramsay.
  Matilda and the Ramsay Bunch - sezona 3, epizoda 2
13:09 Casa Vita
 • Igrajo: Lindsey Morgan, Hector Bucio, Patrick Fabian, Sherilyn Fenn - Režija: Ernie Barbarash.
  Casa Vita - Igralec bejzbola se zaljubi v žensko, ki dela v njegovi najljubši restavraciji. Ko se podeželan Early iz majhnega mesteca preseli v Los Angeles, kamor so ga povabili v bejzbolski kamp, ga povsem nepričakovano očara lepa kuharica Ariana. Da bi se ji približal, se Early prijavi na delovno mesto kuharja pripravnika in postane njen pomočnik. Kmalu se Early in Ariana zbližata in ugotovita, da imata veliko več skupnega, kot sta si mislila. A zaradi nepričakovane poškodbe, zaradi katere se Earlyjeva kariera znajde v težavah, njunemu razmerju grozi konec. Bo njuna ljubezen premagala vse ovire.
  IMDb ocena: 6.5.
14:43 Americas Funniest Home Videos
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 44
15:09 Garden Rescue
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 15
16:01 Caught on Camera with Nick Cannon
 • Igrajo: Nick Cannon, Archie Gips - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 3, epizoda 2
16:51 Only Fools and Horses
 • Režija: Tony Dow.
  Only Fools and Horses - sezona 4, epizoda 8
18:28 Ace Ventura - Pet Detective
 • Igrajo: Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young - Režija: Tom Shadyac.
  Ace Ventura: Pet Detective - Nori detektiv za živali si prizadeva poiskati izgubljeno maskoto nogometne ekipe Miami Dolphins. Ace Ventura je na prvi pogled morda malce prismojen v svojih pisanih oblačilih, z nenavadno frizuro in zabodenim pogledom, a verjemite, da je v resnici hudo iznajdljiv. Kot detektiv za živali moraš namreč razumeti, kako razmišljajo in se vedejo tako zločinci kot živali. Ace Ventura pa se tega loti še bolj predano in se tudi sam obnaša kot zločinska žival. Ko pred pomembno tekmo klubu ukradejo maskoto (delfina), ugrabijo glavnega obrambnega igralca, trener pa nenadoma umre, Ace Ventura dobi največji detektivski izziv v svoji karieri. Kdo bi ukradel delfina in zakaj? Odštekana komedija Toma Shadyaca, ki je Jima Carreyja izstrelila med zvezde.
  IMDb ocena: 6.9.
20:00 Bridesmaids
 • Igrajo: Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph, Tom Yi - Režija: Paul Feig.
  Bridesmaids - Anniejino življenje se obrne na glavo, ko jo prosijo, ali bi bila častna družica na poroki svoje najboljše prijateljice Lillian. Simpatična Annie nikakor ne najde prave sreče v ljubezni in službi, zato z upanjem na nekaj dodatnega veselja sprejme prošnjo prijateljice, da bi prevzela vlogo glavne družice na prihajajoči poroki. Toda ob tem ne računa na dolg seznam opravil, ki jih mora organizirati, dodatne preglavice pa ji povzročajo preostale družice, ki ji na vsakem koraku grenijo življenje. Ko se skupaj odpravijo na dekliščino v Las Vegas, Annie doživi najhujšo nočno moro svojega življenja. Grenko-sladka in s čustvi obarvana komedija razkriva pomembnost ženskih prijateljstev in hudomušen vidik dejstva, kako se včasih z zamudo zavemo, da gre življenje naših najboljših prijateljev v drugačne smeri in z drugačnim tempom od našega.
  IMDb ocena: 6.8.
22:08 Death Becomes Her
 • Igrajo: Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn, Isabella Rossellini - Režija: Robert Zemeckis.
  Death Becomes Her - Zgodba o nečimrni igralki, poročeni s plastičnim kirurgom, in o pisateljici knjig o lepoti, ki poskušata za vsako ceno doseči večno lepoto. Komedija, v kateri hočejo glavni junaki na vse mogoče načine kljubovati procesom staranja. Madeline Ashton je samoljubna televizijska zvezda, ki ji popularnost in gladka koža počasi uhajata iz rok. Helen Sharp je njena nekdanja prijateljica. Nekdaj sramežljiva Helen je postala popularna in privlačna pisateljica. V mladosti sta si dekleti za šalo prevzemali fante, zdaj ko gre za plastičnega kirurga Ernesta, pa o hecu ni več sledu. Svoje načrte hočeta uresničiti z večno mladostjo. Pa je naravnim procesom sploh mogoče kljubovati? Živahno in izjemno zabavno zgodbo o rivalstvu in nesmrtnosti popestrijo z oskarjem nagrajeni posebni učinki, duhovit scenarij, poln ubijalskih enovrstičnic, in navdušujoča igra legendarnih igralcev.
  IMDb ocena: 6.6.
23:56 Hit the Floor
 • Režija: Daisy von Scherler Mayer.
  Hit the Floor - sezona 2, epizoda 7

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.