Planet TV Spored


24. september 2020 - 30. september 2020
07:30 Vaše zdravje, naša skrb
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:26 Polly Pocket
 • Igrajo: Emily Tennant, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Patricia Drake - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 12
08:52 Transformers - Rescue Bots Academy
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 9
09:06 Transformers - Rescue Bots Academy
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 10
09:20 Klepet ob kavi
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 296
10:13 TV prodaja
 • TV prodaja - .
10:28 Americas Funniest Home Videos
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 31
10:55 TV prodaja
 • TV prodaja - .
11:11 Caught on Camera with Nick Cannon
 • Igrajo: Nick Cannon, Archie Gips - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 3, epizoda 3
12:01 Ilişki Durumu - Karişik
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 6
12:50 Matilda and the Ramsay Bunch
 • Igrajo: Gordon Ramsay - Režija: Gordon Ramsay.
  Matilda and the Ramsay Bunch - sezona 3, epizoda 3
13:11 Rat Race
 • Igrajo: Breckin Meyer, Jenica Bergere, Cuba Gooding Jr., Carrie Diamond, Douglas Haase - Režija: Jerry Zucker.
  Rat Race - Lastnik igralnic organizira dirko, v kateri naključno izbrani ljudje brez pravil tekmujejo za dva milijona dolarjev. Ekscentrični lastnik igralnice Donald P. Sinclair v šest različnih igralnih avtomatov vstavi zlate kovance. Šest srečnikov, ki bo dobilo zlatnike, se bo potegovalo za dva milijona dolarjev, ki so spravljeni v omarici v Novi Mehiki. Med srečniki, ki morajo najti torbo z denarjem, so tudi Owen, ki se v Novo Mehiko odpelje z avtobusom, polnim posnemovalcev legendarne igralke Lucille Ball - tujec Enrico, ki si za prevozno sredstvo izbere avto za prevažanje človeških organov - goljufiva brata Duane in Blaine - pred kratkim združeni mami Vera in Merrill ter ekscentrična družina Pear.
  IMDb ocena: 6.4.
15:06 Americas Funniest Home Videos
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 31
15:30 Garden Rescue
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Lucinda Lawrence, Kyle Haynes - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 16
16:22 Death Becomes Her
 • Igrajo: Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn, Isabella Rossellini - Režija: Robert Zemeckis.
  Death Becomes Her - Zgodba o nečimrni igralki, poročeni s plastičnim kirurgom, in o pisateljici knjig o lepoti, ki poskušata za vsako ceno doseči večno lepoto. Komedija, v kateri hočejo glavni junaki na vse mogoče načine kljubovati procesom staranja. Madeline Ashton je samoljubna televizijska zvezda, ki ji popularnost in gladka koža počasi uhajata iz rok. Helen Sharp je njena nekdanja prijateljica. Nekdaj sramežljiva Helen je postala popularna in privlačna pisateljica. V mladosti sta si dekleti za šalo prevzemali fante, zdaj ko gre za plastičnega kirurga Ernesta, pa o hecu ni več sledu. Svoje načrte hočeta uresničiti z večno mladostjo. Pa je naravnim procesom sploh mogoče kljubovati? Živahno in izjemno zabavno zgodbo o rivalstvu in nesmrtnosti popestrijo z oskarjem nagrajeni posebni učinki, duhovit scenarij, poln ubijalskih enovrstičnic, in navdušujoča igra legendarnih igralcev.
  IMDb ocena: 6.6.
18:09 Galileo
 • Galileo - sezona 6, epizoda 49
18:58 Česnovi
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 6
20:00 Safe House
 • Igrajo: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard - Režija: Daniel Espinosa.
  Safe House - Mlad agent Cie dobi nalogo, da v varni hiši pazi na ubežnika. A ko varno hišo napadejo, se skupaj s svojim varovancem znajde na begu. Mladi agent Cie Matt Weston čaka na priložnost, da se dokaže, toda njegova prva resna preizkušnja se sprevrže v srhljivo tekmo s časom in smrtjo. Medtem ko opravlja nezanimivo službo varovanja varne hiše v Južnoafriški republiki, agenti pripeljejo enega najbolj iskanih ubežnikov, karizmatičnega izdajalca državnih skrivnosti Tobina Frosta. V nepričakovanem napadu neznancev Matt ostane sam in na begu pred morilci s seboj odpelje Frosta. Toda ob prekanjenem mojstru psiholoških trikov se Matt kmalu začne spraševati, komu lahko res zaupa .
  Akcijski kriminalni triler o dvoličnosti obveščevalnih agencij, v katerem sta glavni vlogi odlično odigrala Denzel Washington in Ryan Reynolds.
  IMDb ocena: 6.7.
22:01 All Is Lost
 • Igrajo: Robert Redford - Režija: J.C. Chandor.
  All Is Lost - Po usodnem trku jadrnice z ladijskim zabojnikom se je izkušen mornar prisiljen zazreti v obličje lastne umrljivosti. V pretresljivi zgodbi človeškega boja z neizprosno naravo spoznamo izkušenega pomorščaka, ki kljub spoštljivim letom še vedno uživa v samostojnih jadralskih izletih preko oceanov. Nekega dne ga sredi morja preseneti trk z ladijskim zabojnikom, toda izkušeni mornar je prepričan, da lahko luknjo zakrpa. Na žalost se kmalu zatem razbesni vihar, zato mora kapitan jadrnico zapustiti in se soočiti z najbolj nemogočimi možnostmi za preživetje ter s skrajnimi fizičnimi in psihičnimi napori. Razburljiva pustolovska drama o preživetju in boju z elementi, nominirana za oskarja in dva zlata globusa, v kateri blesti legendarni Robert Redford. Čeprav je njegov obraz edini, ki ga vidimo, film brez težav ohranja gledalčevo pozornost. Ob izvrstno posnetem boju človeka z neusmiljenim morjem vse do zadnjega zadržujemo dih.
  IMDb ocena: 6.9.
23:51 Hit the Floor
 • Režija: Daisy von Scherler Mayer.
  Hit the Floor - sezona 2, epizoda 8

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.