Planet TV Spored


8. avgust 2020 - 14. avgust 2020
07:20 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:19 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 4
08:46 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 23
09:15 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 268
10:12 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:27 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 20
10:55 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:10 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 10
12:03 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 98
12:55 Zagledan v Grace, 2006
 • Igrajo: Christine Baranski (Bree Barrington), Laura Benanti (Alexandra), Lewis Black (Rob York), Jeff Blumenkrantz (Richard 'The Weasel'), Cindy Cheung (Kari Mills), Clem Cheung (Ba), Margaret Cho (Janie), Laura Derby (Janice Douglas), Sal Di Piazza (Delivery Man #2), David Dinkins (Self), Steven Drukman (Greg) - Režija: Fay Ann Lee.
  Falling for Grace - Bančna uslužbenka iz kitajske četrti se zaljubi v najbolj zaželenega samca New Yorka. Težava je, da on misli, da je hongkonška dedinja. Grace je kitajska Američanka, ki hrepeni po tem, da bi bila del visoke družbe v New Yorku. Na družabnem dogodku jo zamešajo za hongkonško prestolonaslednico in sreča svojega princa. Toda kaj se bo zgodilo s Pepelko, ko bo ura udarila v polnoč.
  IMDb ocena: 5.9.
  .
  IMDb ocena: 5.9/10
14:49 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 40
15:17 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 8
16:12 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 2, epizoda 10
17:06 Bolje pozno kot nikoli, 2017
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 2, epizoda 2
17:59 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 45
18:58 Česnovi, 2017
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 2
20:00 Nogomet (M) - Maribor – Celje, PLTS, 2020
 • Nogomet (M): Maribor – Celje, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme Prve lige Telekom Slovenije. Na Ljudskem vrtu v Mariboru se bosta v 33. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Maribora in Celja. Zadnja tekma med obema ekipama se je končala z zmago Celja z 2 : 0. Na lestvici je Maribor trenutno na tretjem mestu, Celje pa na drugem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje in NK Maribor sta edina kluba, ki nikoli nista izpadla iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 Ant - Man, 2015
 • Igrajo: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie, Judy Greer - Režija: Peyton Reed.
  Ant-Man - Zmikavt dobi priložnost, da s pomočjo izjemne obleke, ki ga hkrati pomanjša in okrepi, najde v sebi junaka in reši svet. Tatič in prevarant Scott svoje življenje zapravlja z vlomi in prestajanjem kazni v zaporih, dokler mu znanstvenik Hank ne ponudi nove življenjske priložnosti. Izroči mu obleko, ki ga lahko pomanjša na velikost mravlje in hkrati da neizmerno moč ter zmožnost komunikacije z mravljami. Scott postane superjunak Ant-Man, toda da bi ustavil dvoličnega zlobneža Darrena in rešil človeštvo pred uničenjem, mora mravljinčji junak zbrati ves pogum in uporabiti svoje zmikavtske izkušnje. Marvelova akcijska pustolovska komedija o blebetavem, a prebrisanem prevarantu, ki s pomočjo svojega mentorja in njegovega genialnega izuma postane superjunaški človek-mravlja.
  IMDb ocena: 7.3.
  .
  IMDb ocena: 7.3/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.